نگران نباشید اسکیدرو شاه کلید کرک کردن سامانه ی drm رو داره.
چند روز بعد حتما کرکش میاد
Printable View
نگران نباشید اسکیدرو شاه کلید کرک کردن سامانه ی drm رو داره.
چند روز بعد حتما کرکش میاد
دوستان بالاخره نسخه pc این بازی همین ماه میاد یا نه؟؟
نسخه PC تاخیر خورد و 2011 میاد
مجله ي Game Informer اولين امتياز بازي رو 9.25 داد!
مرگ بر یوبی سافت
درود بر یوبی سافت
ما که همه بازی ها رو کپی تهیه می کنیم نباید از این چیزا شاکی باشیم چون هیچ سودی به شرکت سازنده بازی نمی رسونیم!
با این تاخیر خوردن بازی حسابی ضد حال شد! :41:
ولی یه چیز دیگه توی trailer که الان روی سایت رسمی بازی هست یه تیکه آخرش مینویسه اسپانیا 1507 ! اون قضیش چیه؟
واقعا؟ کجا دیدی که 2011 میاد.؟نقل قول:
دوستان خیلی وقته که اعلام شده بازی برای پی سی تاخیر خورده و 2011 میاد!!!
فکر کنم باید توی تگ تاپیک این نوشته بشه که همه بدونن! :31:
همیشه نسخه ی Pc دیرتر میاد. چون یه سری تغییرات تو ضمینه تکسچر ها و رابطه های گرافیکی رو واسه PC تغییر میدن انگاری!!
واسه همین بیشتر کار میبره!!
البته این یه طرفند از طرف شرکت های کنسول هست که زودتر بازی کنسول رو فروش بره! حالا کدوماشون واقعیت داره خدا میدونه!
من که رو کنسول بازی میکنم!!
بازی دقایقی پیش برای xbox ریلیز شد :8:
کد:http://www.abgx.net/filename/?ch=6
هیچکدومشون واقعیت نداره..... .نقل قول:
این تاخیر از طرف خود شرکت سازندس تا بازیش رو کنسول عمده فروششو بکنه بعد رو pc بیاره......... .
شرکت های کنسول نمیتونن تعیین کنن که بازی کی بیاد فوقش میتونن در ازای پولی که به سازنده میدن مجابش کنن که مثلا dlc خاصی برای اون کنسول زودتر بیاد و از این قبیل حرفا........ .
در مورد کیفیت کنسول و pc هم که از همون لحظه ریلیز بازی اگه رو pc با توان بالا بازی کنین گرافیکش بیشتر از کنسول در نتیجه نیازی به افزایش گرافیک در این چند ماه نیس...... .
نسخه XBOX بازی رلیس شده توسط GLoBAL
لینک مستقیم
کد:http://safelinking.net/d/722dbbd7c9
5 پارت:
کد:http://www.fileserve.com/file/9NDtGzj
http://www.fileserve.com/file/5AEJ39f
http://www.fileserve.com/file/AYMSYdr
http://www.fileserve.com/file/3vMEwBD
http://www.fileserve.com/file/zKPfYnA
Assassin's Creed: Brotherhood Launch Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 MBچند شات از تریلر:کد:http://ll.lo.video.gamespot.com/d3/gsc/2010/11/169_assassins_creed_brotherhood_launch_trailer_111110_700.mp4
این مدل اولیه تانک مرکاواس گمونم: دی
اینم باید مدل اولیه دوشکا یا توپ 106 باشه: دی
با این سلاح هایی که تو این میبینم در مقایسه با شماره یک، این مادرن به حساب میاد باس اسمشو میذاشتن Assassin's Creed: Modern Warfare : دی
کسی بازی را تونسته روی 360 اجرا کنه ؟
آخه میگن مثل اینکه با آپدیت جدید سازگار نیست و اجراش با مشکل روبرو شده .
خوش به حال کنسولیا . ما که هنوز باید تو خماری باشیم . ولی امیدوارم ارزش این خماری ها رو داشته باشه .
اون طوری که تو سایت های دیگه خوندم فعلا باید از خیر بازی روی 360 گذشت تا آپدیت بعدی بیاد .
کنسول دارا تا اومدن LTplus باید صبر کنن یعنی حدود یکی دو ماه(البته این شامل ps3 دارا نمیشه )نقل قول:
LT plus؟ هــــک جدیده؟نقل قول:
کنسول دارا تا اومدن LTplus باید صبر کنن یعنی حدود یکی دو ماه
360 دارم، ولی اطلاعاتم در این زمینه صفره!!!
این Launch Trailer رو میشه با کیفیت HD شو بدید ؟ :دی
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
راستی دیگه اینجا خبری از دزموند و Animous (اسم دستگاهه چی بود:دی) نیستش که ؟
آخه امکان نداره . آخر 2 اونا سوار ماشین شدن و رفتن . احتمالا میگن AC 3 قراره تو زمان حال باشه :دی
ایول. پس 360 دارا این بازیو تقریبا با پی سی همزمان بازی می کنن :31:نقل قول:
نه بابا کی گفته این مال اونهایی هست که داشبوردشون رو اپدیت کردننقل قول:
یول. پس 360 دارا این بازیو تقریبا با پی سی همزمان بازی می کنن
فکر کنم با آپدیت قدیمی هم جواب نمیده .نقل قول:
عجب آدم بخیلی هستیا :31:نقل قول:
من نمیدونم ... ! این مایکروسافت مرض داره ؟نقل قول:
یکی نیست بگه آخه بابا تو برو بشین بنتو بکن دیگه چیکار به کنسولهای ملت داری ؟ شاید یکی وسعش نرسه بازی اوریجینال بگیره .
بسه دیگه چه قدر بازی می کنید :31:نقل قول:
عجب آدم بخیلی هستیا
زیاد بازی می کنید ممکنه سردیتون کنه :31: برید درساتون رو بخونید :31:
اونا هم حق دارن دیگه. ما توی ایران کلا هیچی به شرکت بازی نمی رسونیم و همش باعث ضرریم :31:نقل قول:
من نمیدونم ... ! این مایکروسافت مرض داره ؟
یکی نیست بگه آخه بابا تو برو بشین بنتو بکن دیگه چیکار به کنسولهای ملت داری ؟ شاید یکی وسعش نرسه بازی اوریجینال بگیره .
باید از این روش ها به صورت سر سخت استفاده کنن که ما هم روزی به صورت هدفمند بازی کنیم :27:
نقل قول:
من میگم....:31:
کلا نه با آپدیت جدید سازگاره نه قدیم......
در کل خطرناکه باید منتظر LTplus باشید.....سال قبل هم همین برنامه بود.... .تازه اپدیت جدید هم تو دی وی دی این بازی هستش....... .
لطفا دیگه بیش از این این بحث رو اینجا انجام ندین و درباره خود بازی صحبت کنید لطفا........:11:
.
خیر سرمون امروز میان ترم دادیم تموم شد رفت گفتیم بریم یه حالی بکنیم که اینجوری با صورت خوردیم تو دیوار .:41:نقل قول:
حاجی با این اوضاع حاکم ،همین که ما کنسول این اجنبی ها رو خریدیم باید کلاهشونو بندازن بالا ، چه برسه به بازی اوریجینال . اصلا خود بیل گیتس ایمیل زد و گفت که : " شما جیب مارو نزن ... بازی اوریجینال پیش کشت ":31:نقل قول:
ببین کی بشه این بنیاد محترم بازیهای رایانه ای یه کنسول هم بده بیرون که دیگه کلا از غرب و شرق بی نیاز بشیم .:31:
چشم ... هروقت تونستیم بازی کنیم میایم درباره ی خود بازی هم صحبت می کنیم .:10::31:نقل قول:
در حال حضر تنها چیزی که در مورد بازی گفت اینه که : "صبر کنید ! ":5:
اه اه اه ...
اين يوبي سافت و مايكروسافت و هر چي سافت دارن كلا جماعت رو اذيت ميكنن :دي
اين نسخه ي PC تاخير خورد گفتيم تا دو سه ماهي تاپيك خوب پيش ميره و اسپم نيست و از شر وحيد و رفقا خلاصيم : )) ديدم نشد كه نشد ... :دي
حالا بايد صبر كنيم اين LT + بياد ببينيم چي ميشه .. البته يه جا خوندم كه گفته بودن اين LT + امسال اصلا نمياد !
زمزمه هايي هم به گوش ميرسه كه تا چند روزه ديگه هكر ها به دادمون ميرسن :دي
+
وحيد تو هم كارت شده چپ و راست ميري تو تاپيك بازي هاي كنسولي در و وري ميگي ها : ))))))
ببين چند روز نبودم ها ....:دي
ر لكس ... رلكس .. :دي
برو يه Xbox بخر خودتو راحت كن ديگه :دي
مراد تو هم حرفا ميزني ها ... :دينقل قول:
با اين وضع كپي خريدن ايراني ها كه تا بازي كپي نشه كه كسي نميتونه در مورد بازي حرف بزنه كه :دي
ولي جدا از شوخي من شايد برم نسخه اوريج رو بگيرم ...
حداقلش اينه كه بتوني مMP بازي هم راحت بزنم ديگه ...
حالا بايد فكر هامو بكنم :دي
فعلا بچه ها سعي كنيد زياد اسپم ندين :دي
موفق باشيد !
منم قصد همین کارو دارم فقط یه مشکلی هست ، اوریج پیدا نمیشه کرد ! به هرکی بگی اریجینال می خوام بهت میخندن !نقل قول:
ولي جدا از شوخي من شايد برم نسخه اوريج رو بگيرم ...
حداقلش اينه كه بتوني مMP بازي هم راحت بزنم ديگه ...
نقل قول:باز که شما دو تا رو جو گرفت........:31:نقل قول:
به احتمال زیاد ماکسیمم تا ژانویه lt جدید میاد اگر نیومد برین ارج بخرین....تازه اریج بازیهای x360 مثه اریج ps3 نیس ...دنگ وفنگ زیاد داره.........خیلی سختتر میشه پیدا کرد و به قیمت خیلی نجومی تر از ps3........
پس بهتره صبر پیشه نمایید.......:31:
.
فکر نمی خواد... اول باید پولات رو جمع کنی بعد فکر : دینقل قول:
خوب واقعا هم خنده دارهنقل قول:
منم قصد همین کارو دارم فقط یه مشکلی هست ، اوریج پیدا نمیشه کرد ! به هرکی بگی اریجینال می خوام بهت میخندن !
ما رو تحریم کردن بعد بریم ازشون بازی بخریم؟!
حرفا میزنیا :دی
خدا کنه از این دیسکا بدن بیرون... من پول ندارم برم بدم آپدیت کنننقل قول:
به احتمال زیاد ماکسیمم تا ژانویه lt جدید میا
تازه هنوز از اون دیسک اکتیو دارم استفاده میکنم ... دوتا هم دارم : )))
+
چنتا تریلر دیدم ازش.
چیزی که مشخص بود اینه که سیستم مبارزات کمی دچار تغییر شده
مثلا میشه چنتا فینیش رو پشت سر هم زد. سلاح های گرم هم تو بازی بیشتر شده. چنتا فینیش جدید هم به بازی اضافه شده. از رو اسب میپری رو اسب دشمن و با اون دوتا تیغه میزنی دلخش رو میاری... اینش خیلی با حال بود!
این حالت گروهی بازی هم خیلی خوب کار شده. از این نبرد های تک نفره کمی خسته شده بودیم. یه جورایی انگار اون اراذل و اوباش نسخه قبلی رو سازماندهی کردن.
اسب سواری توی بازی هم مثه نسخه قبل خوبه اما بهترین اسب سواری رو RDR داره به نظر من.
به نظرم این بازی بتونه نقد های مثبت تری رو نسبت به نسخه های قبلی بگیره.
هم قسمت تک نفرش خیلی خوبه و هم ملتی پلیر جالبی هم بهش اضافه شده.
دوستان یه نگاه به این لینک بندازید :
[HTML] http://www.maniyasoft.com/product/763/Assassin%26-39%3Bs-Creed%3A-Brotherhood/ [/HTML]
نمیدونم چه قدر صحت داره ولی ادعا کردند بازی اجرا شده .
بله درسته .توبعضی فرومهای خارجی هم کسایی بودن که تونستن این کارو بکنن .نقل قول:
ولی یه مشکل داره :
شما باید دستگاه رو آپدیت کنید ==> اگه یک بازی جدید رو بازی کنید (در حال حضر 2 بازی فیبل 3 و همین بازی اساسین این شرایط رو دارن) طبق داشبورد جدید و هوشمند مایکروسافت ، دستگاه متوجه میشه که دارید بازی غیر قانونی بازی میکنید ==> با اولین اتصال به لایو فلگ میشید ==> در اولین بن ویو پیش رو بن میشید .
من لایو نمیرم . کنسول رو هم تازه خریدم . فیبل 3 هم اجرا شد به راحتی . اینو میتونم بازی کنم ؟
بله ولی باید نسخه ی پچ شده رو تهیه کنید ، نسخه های معمولی فعلا روی هیچ دستگاهی اجرا نمیشن .نقل قول:
نقل قول:منظور دوستمون فکر کنم این بود که اگر شما لایو نرید و اینو بازی کنید و یک زمانی اگر لایو برید Flag میشید چون داشبورد جدید قبلاً شما رو درلیست سیاه قرار داده و منتظر یک اتصال کوچیک به لایو هست :19:نقل قول:
نقل قول:
عجب .........مردیم از خنده:31:
برداشتن فایلهای iso رو جابجا کردن؟؟؟پس هکرای خارجی خیارن??...مگه همه میتونن فایلای iso رو جابجا کنن??
خیلی به این خبر دلخوش نباشین......
اگه خبرش واقعی باشه خودش برمیداره واسه ملت کپی می کنه و تمام...و گرنه حرف های بیهود ه ای زده این مانیاسافت...... .
منتظر ltplus باشین...تمام
.
بابا این همه بازی چه گیری دادین به این بازی . اگه بازی ندارین برین بردرلند بازی کنین مثل من : دی
سلام.
درایو کنسول بنده لایت آن هست.
اگه داشبورد جدید رو بریزم میتونم این بازی رو بدون مشکل اجراع کنم یا نه ؟
حالا اگر داشبورد جدید رو بریزم به قیر از بن شدن چه مشکل دیگه ای برام پیش میاد ؟
چون من اصلا لایو نمی خوام بازی کنم.