من كه با همراه اول مشكل نداشتم.
سرعت دانلودش هم از 23 بالاتر نرفته ولي ميانگينش 15 هست.
براي وبگردي هم از دايل آپ ضعيفتره
Printable View
من كه با همراه اول مشكل نداشتم.
سرعت دانلودش هم از 23 بالاتر نرفته ولي ميانگينش 15 هست.
دلیلش چیه ؟ واسه منم اینطوری هست ؟ البته ایرانسل رو میگمنقل قول:
وفتی میخوام دانلود کنم 16 دانلود میکنه اون وقت یه صفحه p30word پنچ دقیقه طول میکشه باز بشه ؟ چرا ؟
این سرویس به شدت به شرایط شبکه وابسته هست به این معنی که هرچقدر تماس تلفنی و گفتگو در آنتنهای BTS یا موبایل نزدیک به محل سکونت شما زیاد باشه سرویس با افت سرعت د چار میشه.
برای امتحان این گفته میتوند شخصا به حاشیه شهر برید و امتحان کنید و ببینید که سرعتتون چقدر بیشتر میشه.
آقایون این که دوستمون گفته واقعاً درسته منم با مشکل کمبود سرعت مواجه هستم در ضمن آنتن دقیقاَ اونطرف خیابون هست ما دقیقاً روبروش هستیم
اگه اشکال از این هست پس چرا دفعه اول سرعتم حدود 11 بود امام الان که 2هفته گذشته سرعتم از 5 بالاتر نمیره
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
نمیدونم از کجا شروع کنم
راستش رو بخواهید من نمیدونم چرا اینقدر سرعت GPRS همراه اول پایین هست البته باید بگم که وقتی گوشیم نو بود منظورم اینه که وقتی دفعه اول اونرو به کامپیوتر وصل کردم تا حالت مودم بشه برای GPRS سرعت خیلی خوب بود حدود 11 بود اما بعد از حدود 2 روز و شاید هم 1 روز وقتی گوشی رو دوباره وصل کردم سرعتم بیشتر از 5 نمیشه نمیدونم البته باید بگم که اینمورد در مورد گوشی پدرم هم که یه 3110 هست به همین صورت شد یعنی دقیقاً با همون بسته ای که برای همراه اول زده بودم و برای اولین بار با اون رفتم سرعت خوب بود ولی وقتی دوباره متصل شدم دقیقاً مثل گوشی خودم شد البته باید بگم من سرویس شبانه گرفتم این دانلود ساعت 3 صبح اینجوری اگه تو روز باشه اصلاً دانلود نمیکنه
من فکر میکنم که هر دو تا شون نیم سوز شدن اگه نظری دارید بگید به یو اس بی جلوی کیس وصل میکنم آخه کابل ایکس 6 کوچیک هست
بازم باید بگم که فکر نکنم از کیس باشه چون کیسم هم گرین مدل مگنوم 2 هست و مطمئن هست
جان من کمک کنید این عکس هم وقتی داشتم دانلود میکردم انداختم سرعت اتصال 460 هست ولی دانلود 5 هر کی میتونه کمک کنه و یا هرکی با GPRS وصل میشه به اینترنت بگه سرعت خوبه یا نه برای ایرانسل هم همینطور هست
نکنه یه نوع کلاهبرداری همراه اول و ایرانسل هست و به گوشی ربطی نداره
بازم درخواست کمک میکنم عزیزان مخصوصاً مدیران این انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
این برنامه رو از کجا دانلود کنم عزیزان گوشیم x6 هست FieldTest
به شما توصیه میکنم یک مودم gsm بگیرید (از همین دانگل usb ها) و با اون تست کنید. و این که اون یکی اپراتور رو هم تست کنید.
و در آخر به هممون توصیه میکنم که صبر کنیم تا اپراتور سوم بیاد و ببینیم این 3g چه نوبریه.
و از خداوند هم برای هممون صبر تقاضا میکنم !!
FieldTest رو من از اینجا گرفتم:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430004
من از دیروز نمی تونم به آنتن هایی که Edge دارن وصل بشم،GPRS معمولی جواب میده اما EDGE نه. علتش چیه؟
شما یه بار گوشیت رو خاموش روشن کن بعد اول با گوشیت برو تو اینترنت!!نقل قول:
من از دیروز نمی تونم به آنتن هایی که Edge دارن وصل بشم،GPRS معمولی جواب میده اما EDGE نه. علتش چیه؟
اگه روی E نرفت دارن یه کارایی میکنن! واسه منم قبلا واسه ایرنسل این اتفاق افتاده بود!
یه روز کاملا G بود فرداش درست شد!!!!
[QUOTE=Milad_4171;5572402]شما یک تماس با 09990 بگیرین بخش مشکلات GPRS
احتمالا شبکه ی منطقه ی شما دچار اختلال شده!!
توی اون تاپیک هم گفتم .دوباره تنظیمات رو انجام بدین . یک پیام با متن مدل گوشی مثلا: Samsung S5233 به شماره ی 8008 ارسال کنین تا تنظیمات دوباره انجام بشه!!!
اگه هیچ صفحه ای باز نمیشه و پیغام نبود شبکه رو دارین شبکه شما دچار اختلال شده . برای منم پیش اومده که یک هفته شبکه قطع شده!
QUOTE]
سلام مجدد نه مشکل اینا نیس. تنظیماتو دوباره انجام دادم. تو کرمان و شیراز امتحان کردم.رفیقام راحت وصل میشدن اما فقط سیم کارت من مشکل داشت.رو گوشی های دیگه هم امتحان کردم اما باز همش میزنه:
sorry.error occurred:bad gate way
کسی جوابی نداره؟
دوستان کمی سرعت کلاه برداری نیست!!
این سیستمی که ما داریم استفاده میکنم اصولا واسه این کار ساخته نشده!!!
اینکه شما سرعت دانلود کمی دارین ربطی به کلاه برداری نداره!!
اتفاقا اگه قرار باشه همراه اول این کارو انجام بده میلیاردها تومان هزینه نمیکرد که آنتن های GPRS رو بهینه کنه !!!
میدونین در ایران چند تا آنتن BTS وجود داره!؟ همین رو بدونین در شعاع 2 کیلومتر حداقل 3 آنتن BTS وجود داره!!!
اینا همش هزینه داره!!
به نظرم این قضیه کلاه برداری کلا منطفی هستش! مشکلاتی هم که در تاپیک ایرانسل هست مشکل سرویس دهی هست نه مشکل سخت افزاری و آنتن ها!!
همین EDGE رو هم مثل همیشه ایرانسل توی ایران جا انداخت!!
مثل وایمکس
مثل سیم کارت اعتباری!
مثل خیلی کارای دیگه!!
همراه اول هم که دیگه بخاطر محبوبیتی که داره خودش رو بخاطر یه GPRS که معلوم نیست چند نفر ازش استفاده میکنن ؛ خودش رو خراب نمیکنه!!
پس به نظر من چند تا مورد میتونه وجود داشته باشه
1 - منطقه ی شما منطقه ی شلوغی هست( مخصوصا کوچه و اطراف) و مکالمات زیادی انجام میشه که باعث میشه پهنای باند گرفته بشه!!
2- آنتن ها در حال بهینه شدن هستن!!
3- اختلالات شبکه. چیزی که من کم ندیدم. توی این دو ماه روی هم رفته 15 روز قطع بودم!!
4- گوشی شما دچار مشکل شده . باید سیم کارتتون رو با یه گوشی دیگه تست کنین!!
-
میدونین!!
یک صفحه در مرورگر مبایل بین 40 تا 80 کیلوبایت هست
ولی واسه ی کامپیوتر این حجم به 600 کیلوبایت هم ممکنه برسه!!! با عکس و فلش و تمام چیزهای جانبی!!
سرعت باز کردن صفحات در مرورگر گوشی بسیار سریع تر از سیستمه!!
-
البته باز این نظر منه .با توجه به چیزی که من توی اپرای گوشی و اپرای PC می بینم!!
سلام من تا الان از سرویس نامحدود ایرانسل استفاده میکردم ولی چون حمل دو تا گوشی برام مشکله میخوام با خط دائمی همراه اول سرویس شبانه رو زین پس استفاده کنم چند تا سوال داشتم
1 - اون اوایل یادمه برای بعضیا سرویس نامحدود فعال میشد ولی بازم براشون کارکرد جدا میومد که بعضی ها میگفتن براشون هقبض های چند ده هزار تومانی میاد ر، این مشکل هنوزم هست ؟
2- چند تا صفحه قبل یکی از دوستان گفته بودش که امکان آپلود وجود نداره ؟ حقیقت داره ؟
3 - هنوز هم فقط مراکز استانها فقط ادج دارن ؟ لیست شهرهایی که ادج شدن رو میشه از سایتش گیر آورد ؟
4 - این نرم افزار که معرفی کردین روی UIQ3 جواب میده ؟
ممنون
ببخشید یه شماره بود که بهش پیام بدون متن میدادین و میگفت کدوم طرح براتون فعاله
اون شماره چند بود ؟
ممنون
8080 نبود ؟نقل قول:
اون دسته از دوستان که مشکل سند و رسیو دارن اول برن این برنامه نمایشگر سند و رسیو رو دانلود کنن:Bandwidth Meter Pro
بعد درمورد هنگ کردن.. من با مودم EDGEکه تهیه کردم این مشکل برام پیش میاد .. اما یه جوری دورش زدم.. هر موقع اینطور میشه و دیگه رسیو نداره با یه گوشی دیگه به سیمکارت وصل شده به اینترنتم یه تماس میگیرم ..یه تک میزنم .. یکی .دوبار که این کارو تکرار میکنم... رسیوم برمیگرده... و دانلود ادامه پیدا میکنه.. درمورد اون دوستانی که گفتن همراه اول چطوره و ایرانسل خوبه.. یه زنگ به 700 ایرانسل بزنید.. یه صدای گویا پخش میشه بعد میگه منتظر بمونید وووووبعد از چند دقیقه .......هیچی.....هیچکس پاسخگو نیست...بعد مجبور میشید قطعش کنید . و ..یکی از دوستانم 10000هزار تومن شارژ ریخت تو حلقوم ایرانسل ..اونم خوردش و اینترنت خبری نشد... زنگ زدیم خدمات مشترکین ...هیچکی توش نبود.. هیچکس جوابی نمیداد.. فقط یه صدا... بعدشم مجبوری قطعش کنی ...
در ضمن برای کانکت با سیمکات همراه اول در کامپیوتر من شماره های *99# و *98# رو چک کردم که خوبه یعنی با 98 هم کانکت میشه
فرقی هم داشت برای شما این دوتا شماره ؟نقل قول:
مودم ادج رو چند و چه مارکی خریدید شما ؟ گارانتی هم داره ؟!
در مورد 99 و 98 ...وقتی با 99 کانکت نمیشه.. روی 98 کانکت میکنه...اما مدل مودمی که تهیه کردم:ZISA-Z622U-EDGE MODEM
و قیمتش ..من 72 تومن گرفتم و لی احتمالا طرفای 65 تومن هم گیر بیاد...
سلام بچه ها
من یکی دو باره که برام پیش میاد نمیتونم با GPRS کانکت بشم
برام مینویسه
GPRS: Attached (logon failed
هم با همراه اول هم با ایرانسل امتحان کردم ولی نمیتونم وصل شم
به نظر شما مشکل چیه؟
با چه اتصالی وصل میشی؟نقل قول:
سلام بچه ها
من یکی دو باره که برام پیش میاد نمیتونم با GPRS کانکت بشم
برام مینویسه
GPRS: Attached (logon failed
هم با همراه اول هم با ایرانسل امتحان کردم ولی نمیتونم وصل شم
به نظر شما مشکل چیه؟
شاید گوشیت از مدار خارج شده!
ببین وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنی تو بخش Device Menager تو بخش مودم، مودم گوشیت اضافه میشه یا نه!!
این به دلیل پینگ بالا و تاخیر در ارسال و دریافت پکتهاست.نقل قول:
این سرویس EDGE همراه اول تو سیمکارتای اعتباری هم جواب میده ؟
با همون قیمت ؟ اگه جواب میده کد فعالسازیاشو از کجا بیارم ؟ میخوام شبانه شو فعال کنم یه ماهه.
بعد شبانه چه ساعاتیه ؟
ویرایش : جواب همه رو یافتم تو پست اول :دی
خدایی خیلی همراه اول این چند روزه پیشرفت کرده!!
آپلود هنوز بسته هست ولی یه سری مشکلات که مربوط بهش بود حل شده!!
به نظرم همراه اول واقعا داره خوب جواب میده!
کجای کاری بورو تو تاپیک EDGE ایرانسل ببین چه خبر این همه ادم دارن با ایرانسل حال میکنن مشکل از دوستت بود:27:نقل قول:
دوستان یه سوال
من از همراه اول روی کامپیوتر استفاده می کنم سرعتش خوبه و پاداره
فقط یه مسئله عجیب پیش اومده اونم اینکه دقیقا بعد از 3 ساعت که وصله یه دفعه فریز میشه یعنی نه send و نه receive و باید reconnect کرد
کسی میدونه چرا؟
این اتفاق همیشه می افته!نقل قول:
من از همراه اول روی کامپیوتر استفاده می کنم سرعتش خوبه و پاداره
فقط یه مسئله عجیب پیش اومده اونم اینکه دقیقا بعد از 3 ساعت که وصله یه دفعه فریز میشه یعنی نه send و نه receive و باید reconnect کرد
کسی میدونه چرا؟
بخاطر اینکه شبکه بی سیم هست
اختلالات درون شبکه بی سیم هم وجود داره
مثلا دو دقیقا میمیره یهو سرعت از 50 کیلو شروع میشه دوباره برمیگرده حالت اول!!
مورد خاصی نیست!
من دیروز 5 اومین بیسته ام تموم شد و بخاطر کارم دیگه روزانه فعال نکردم. یک ماهه شبانه فعال کردم که واقعا ساعتش هم به درد کار من میخوره
11 شب تا 8 صبح!!!
آرهنقل قول:
ولی جالب اینجاس که همیشه یر 3:00:00 فریز میشه
حتی یک ثانیه هم اینور اونور نداره!!!!
خواستم ببینم واسه بقیه هم همینجوریه که مثلا سر زمان مشخصی فریز شه؟
آره. منم این مشکل رو دارم ولی خیلی کمه. 5 6 ساعت یک بار یه شبکه معلق میشه. باید دوباره کانکت کنین!
دو سه ساعت یک بار هم شبکه یهو فریز میشه بعد دوباره راه می افته!!!
این فیریز شدن البته به دلیل اینه که این شبکه GPRS واسه گوشی هست.
این فیریز شدن اگه درون گوشی ایجاد بشه باعث قطع شدن شبکه میشه
واسه اینه که کسی یهو یادش نره که تو اینترنت هست و این حرفا
مثل تلفن خونه
که وقتی یادت میره درست بگذاره بعد از مدتی از طرف مخابرات قطعش میکنن که شبکه دچار اختلال نشه بعد خودت وقتی گوشی رو بگذاری سر جاش درست میشه!!
در کل سیستم برای مبایل طراحی شده!!
آره البته خوبه و من خیالم راحته که تا حداقل 3 ساعت قطعی ندارمنقل قول:
این فرمایش شما که این سرویس برای موبایله رو کاملا قبول دارم اما چه کنیم که محدودیت های موجود مارو مجبور کرده از این سرویس به عنوان اینترنت کامپیوترمون استفاده کنیم
این دستگاه واسه لب تابه؟کسی استفاده کرده؟سرعتش چطوره؟
کد:http://www.pardisdata.com/
این دستگاه دانگل EDGE modem هست که به صورت USB به سیستم متصل میشه! دقیقا مثل فلش مموری:نقل قول:
سیم کارت رو باید درون این دستگاه جا داد!
و البته یکم داره خیلی گرون میده.
الان دوستان اینجا این دانگل رو 70 تومن میخرن!
سرعت اینترنت با این دانگل ارتباط داره؟یا به سیم کارت؟سرعتش چجوریه؟:46:
بستگی به منطقه داره
باید یک بار تست بشه تا مشخص بشه که سرعت توی اون منطقه چطوریه!
چون شبکه بی سیم هست ممکنه بععضی جاها سیگنال ارتباطی ضعیف باشه!!!
در حد معمول 20 کیلوبیت در ثانیه دانلود داره. و در بهترین حالت 40 کیلو
سلام
قیمت مودم edge چنده؟سرعت اینترنت همراه اول از وایمکس بیشتره؟
با سلام و احترام
دقیقا نمی دانم پرسیدن این سئوال، در این تاپیک شایسته است یا خیر، لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی فرمایید:
بنده پس از مدتی اتصال به اینترنت ایرانسل، سرعت اتصال/اینترنت/سند-رسیو به صفر می رسد.
تنها راه حل مشکل، DisConnect/ReConnect به شبکه اینترنت ایرانسل است.
حتی هنگام وب-گردی نیز این اتفاق می افتد، لزوما به هنگام دانلود با این اتفاق مواجه نمی شوم.
بنده نمی دانم به چه علت مشکل که عرض کردم ایجاد می شود
سخت افزاری یا نرم افزاری است؟
کلا مربوط به لپتاپ/مودم/... است؟
بنده ویندوز 7 نسخه Ultimate اوریجنال x64 و به روز شده دارم.
همچنین Kaspersky IS 2011 اریجنال و به روز شده جهت گارد امنیتی ضد ویروس و ... بهره می برم.
از نظر فایروال نرم افزار براوزر با دانلودر را در گروه Trusted و با 100% allow تنظیم می کنم.
مودم بنده:
Huawei K3565 GPRS/EDGE/3G است.
USB Modem می باشد.
تنظیمات پاور مربوط به مودم را هم نگاه کردم در Device-Manager، گزینه های مربوط به Allow computer...
را غیر فعال کرده ام تا برای صرف جویی در برق، موم را خاموش/غیر-فعال نکند
لطفا راهنمایی فرمایید.
با سپاس
قیمت مودمهای داخل بازار از 70 هزار تومان شروع میشه ولی همراه اول یک مودم داشت که داخل نمایشگاه 40000 تومان میده به همراه یک سیم کارت اعتباری . خیر سرعتش همیشه پایدار نیست و ممکنه در حد Adsl 256 باشه یا بدتر از دایال آپ به منطقتون خیلی ارتباط داره بهتره خدتون طرح یکروزه رو تست کنید.نقل قول:
چطور میتونم اینترنت همراه ول رو فعال کنم؟ بخ 8088 اسمس میدم جواب نمیده!
به 8080 بدون متن بدید !نقل قول:
بچه ها ماکزیمم سرعتی که به صورت پایدار و نه لحظه ای گرفتین چند بوده؟
برا من به صورت تقریبا پایدار 21 KB/S بوده
سلام دوستان من با این همراه اول مشکل دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که گوشیم رو به کامپوتر وصل میکنم که برم تو اینترنت این ارور رو میده
ولی وقتی با ایرانسل وصل میشم هیچ مشکلی در وصل شدن ندارم
حالا چیکار کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من تو تعطيلات عيد قربان سرعت پايدارم 29-30 بود و تا 34 هم ميرفت ولي الان حدود 19
سلام دوستان . به 8080 و 8088 و 8008 اسمس دادم فقط جواب میده که سرویس دیتای سیم کاردم فعال نیست چطور فعالش کنم؟