داداش این سیو بازی چطوریه:41:
داداش این سیو بازی چطوریه:41:
شما پست 179 رو توی همین تاپیک نگاه کی متوجه می شی.نقل قول:
نقل قول:
من همون دیشب جواب پست شما رو دادم دوست عزیز نمیدونم چرا ارسال نشده:13:
اول که هر کدوم از اون Play ها کارکتر های متفاوت داره همراه با مراحل متفاوت
برای سیو هم همونطور که دوستمون هم در بالا گفت پست 179 که دادم کامل توضیح دادم ولی بازم برای شما اینجا میذارم
برای شروع ابتدا آخرین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و نصب نمایید.
برای ساخت اکانت آفلاین در محیط بازی ( GTA IV or EFLC ) قبل از ورود به بازی کلید Home از صفحه کلید را فشار دهید تا پنجره زیر نمایش داده شود
بر روی گزینه Create new Profile کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در وسط های متن بر روی لینک Create a local profile کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.
یک نام به دلخواه در کادر مربوطه وارد کرده و سپس بر روی Submit کلیک کنید تا ثبت شود.
و در نهایت بر روی Done کلیک کنید تا عملیات ساخت اکانت به اتمام برسد.
کار تمام است و شما اکنون به اکانت آفلاین خود متصل هستید.
جهت خروج از این محیط مجددا کلید Home را فشار دهید و از بازی لذت ببرید !
نسخه 5 dvd را خریدم، برنامه های windows games .. و live را نصب کردم، بازی اجرا میشه ولی بازی رو ذخیره نمیکنه، میگه حتما باید توی live ثبت نام کنم، اینکارو کردم، user و pass گرفتم، حالا کد محصول میخواد (product key). روی تمامی dvd-ها داخل فایل setup.ini آی-دی محصول هست، که البته تعداد رقمهاش با کد محصول جور در نمیاد.
از یکی از فروشنده های اینترنتی پرسیدم، گفت که باید پچ رو پیدا کنم، که البته این پچ-ها فقط مشکلات داخل بازی رو حل میکنند و برای ذخیره شدن و ایجاد پروفایل کمکی نمیکنند.
کسی هست که این مشکل رو داشته و حل کرده؟ ممنون میشم کمک کنید
نقل قول:
دوست عزیز توی پست بالا طریقه ساخت اکانت آفلاین رو نوشتم مثل اون یه اکانت آفلاین بساز مشکل حله
سلام
دوستان تو رو خدا کمک کنید
من سال پیش این نسخه را تا آخر رفتم البته روی pc و حالا دوباره صب کردم ولی این دفعه روی لپ تاپ
گرافیکشو گذاشتم روی 1366x768 و میرم توی بازی اولش خیلی خوب اجرا میشه و هیچ گیری نداره ولی تا 30 دقیقه بازی میکنم صفحه تار میشه خیابونها تار میشن و خونه ها ناپدید میشن و میپره بیرون
به نظر خودم مشکل از تعداد دی وی دی ها هست
چون قبلا 5 dvd بود راحت تموم کردم ولی این بار 2 dvd هست !!!
نظر شما چیه؟؟
نقل قول:
دوست عزیز هم میتونه مشکل از بازی باشه هم اینکه سیستم خیلی داغ میکنه و دیگه نمیکشه که اینجوری میشه
سلام
دوستان خواهشا کمک کنید من موقع اجزایی بازی با ارور زیر مواجه میشم .
نقل قول:
دوست عزیز شما تمام پیش نیاز های بازی مثل
Microsoft .NET Framework
Microsoft Visual C
dotnetfx35
رو نصب کردی؟
توی نصب بازی error نداد؟ یا ویروسی نگرفته آنتی ویروس؟
ممنونم دوست عزیز که پاسخ دادیدنقل قول:
اونبالایی که گفتید دارم فقط dotnetfx35 این نمیدونم چی ندارم!
شاید مشکل از کرکش باشه احتمالش هست؟
سپاس
نقل قول:
فکر نمیکنم این ارور برای کرک باشه ولی اگه پچ نصب کردی ورژن بازی رو بگو کرک مخصوص رو برات بزارم امتحان کنی ببینی جواب میده یا نه
دایرکتس هم حتما نصب کن
toro khoda in linke winwos live ro bezarid download konim
ye saate donbalesham
javab bedid lotfan man hich bazi nadaram bazi konam :blink:
سلام به همه دوستان
من این بازی رو روی سیستم زیر نصب کردم. با این که نباید با کارت گرافیک مشکلی داشته باشه ولی در پایین ترین رزولوشن بازی روان اجرا میشه !!
مشکل چی میتونه باشه ؟؟
core i3
ATI 6850
2GB 1333
واسه بازی max payne هم که روی لپ تاپ نصب کردم همین طوره. گرافیک لپ تاپ رو نمیشناسه ! مقدار مموری گرافیک رو تو تنظیمات 0 مگابایت میزنه!
کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟نقل قول:
آخرین آپدیت کارت رو هم گرفتم ولی فایده نداشت !!
سلام لطفا یکی کمکم کنه به من بگه با این ارور چیکار کنم دیگه واقعا کلافه شدم 3 بار میشه این بازی رو نصب میکنم 2بار بازی میکنم باز واسه باره بعد تا میام بازی کنم این ارور رو میده یکی کمکم کنه لطفا .................
سلام خسته نباشید.......
بازی که اجرا میکنم دوتا قسمت میاد که demand و tony هست play که میزنم بازی load میشه و وقتی که وارد محیط بازی که میخواد بشه میپره بیرون و این ارورر میده؟!
چاره چیست دوستان گل و بلبل؟!
سلام دوستان
در اجرای سیو بازی gta Iv episodes LIBERTY CITY مشکل دارم
وقتی سیو رو میزارم و بازی رو اجرا میکنم و تو قسمت لود میرم که سیو رو اجرا کنم ارور load fiel : please check your hard disck
یه همچین چیزی میده
ممنون مییشم راهکار درست کردنشو بگید
سلام...:45:
اگه میشه یکی از دوستان کمکم کنه...
من نصبش کردم.ولی میگه سریال میخواد و....
اگه لازمه فایلی رو دانلود کنم لطفت کنید برام بذارید....ممنون مییییییییشم...:40:
از ice m@n تشکر میکنم بابت جواب دادن به مشکلات دوستان.
منم مشکلعدم تنضیمات گرافیک رو دارم و فکر با کراس فایر به مشکل خوردم چون بار اول درست بود اما بعدش که کراس رو فعال کردم هر کاری می کنم نمی تونم تنضیمات گرافیک رو عوض کنم و به مشکل خوردم و نمیشه بازی کنم و رزولیشن پیش فرضش همون 800*600 هستش و هیچ چوره هم عوض نمیشه
اگه از دوستان راه حلی برای این موضوع داره ارائه بده ممنون میشم
آقا من یه مشکل برای بالا آوردن سیو بازی دارم .
داستان اینه که من سیو بازیمو برداشتم و بعد ویندوز عوض کردم حالا نصب کردم بازی رو و سیوامو ریختم تو پوشه سیو اما نمیخونه سیومو .
بعضی سایتا گشتم گفتن باید مثل اینکه xlive بازیمم ازش یه کپی میگرفتم که خب متاسفانه اگه موضوع این باشه اینکارو نکردم !
اما خب به فرض این باشه تکلیف اونایی که میرن اصلاً سیو 100% بازی و دانلود میکنن چیه ؟ یعنی قرار نیست اجرا شه هر بار ویندوز عوض شه ؟
( یه جا رفتم دو تا فایل نوشته بود دانلود کنید که یکی 100% بازی بود یکی دیگه دو تا xlive که باید تو جایی که بازی و نصب کردیم کپی میکردیم کردم اما نشد که نشد )
خلاصه چند سایتی دیدم اما اصلا درست توضیح نمیدن چیکار باید کرد .
اگه لطف کنین اگه چیزی واسه دانولد هست لینک سالم بذارید و در کنارش یه راهنمایی کامل و بی نقص برای ریختن فایل ها و جایگزینیشون ارائه کنید خیلی ممنون میشم .
ضمناً ویندوز من 7 64bit هست.
ممنون
بچه ها تاپیک تخته شده ؟!!!
کاملا مطمئن نیستم باید xlive رو هم برمیداشتی
یادمه اونا هم سیو رو با xlive میزاشتن نمونش هم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
نقل قول:
اره اینجارو هم دیدم توضیح دادم همینکارم کردم یعنی xlive رو ریختم پوشه ای که بازی و نصب کردم و بعد سیو کامل رو ریختم تو C:\Users\my user\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames اما میرم تو بازی هیچی نمیاد !!!
این بازی رو باسیو ها توی یک xp sp3 نصب کن ببین مشکل حل میشه
:n17::n18::n18::n18::n18:
سلام دوستان دوتا مشکل دارم با بازی 1. سیو کامل بازی رو میخوام(هرچی تو نت دانلود کردم و کپی کردم تو محل سیو بازی , چیزی تو بازی نیومد)2. چند تا پچ با حال دیدم تو نت کپی کردم تو محل نصب بازی ولی عمل نکرد یه ماشینم کاراشو کردم و ریختم تو بازی ولی اصلا تو خیابون ندیدمش!دوشتا خواهش میکنم کمک کنید ممنون میشم
سلام
دوستان منم نمی تونم رزولیشن بازی را تغییر بدم
سیستمم کاملا قویه ولی هرکار میکنم تنظیمات گرافیکی و رزولیشن را نمی تونم تغییر بدم .
چیکار کنم ؟ رزولیشن رو 600*800 ثابت مونده
توی پستهای قبلی یکی از دوستان هم این مشکل را داشته بود که نوشته بود لپ تاپش دو گرافیکی بوده و بازی پیش فرض با گرافیکه ضعیفش اجرا میشده واسه همین مشکل داشته
ولی من لپ تاپم تک گرافیکه . GTX670
سلام
من قبلا این بازی رو رو ویندوز 7 بدون هیچ مشکلی انجام دادم اما رو ویندوز 8 این ارور رو میده :
چیکار کنم؟
سلام من این بازی رو نصب کردم و همه کارهایی که لازم بود انجام دادم ولی وارد بازی میشم چنتا مشکل دارم
1-توی تنظیمات گرافیکی بازی هر کار میکنم رزولوشن تغییر نمیکنه اصلا نمیزاره چیزی رو تغییر بدم
2-بازی loaading که میکنه میمونه باید خارح شم بعد وارد شم
3-توی شروع بازی جادها دیده نمیشن یا ماشین ها فقط ادم داخلشون خود ماشین ها نشون داده نمیشن
مشکل چشه نسخه Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City دارم
درود بازی مورد بحث رو نصب کردم اجرا نمیشه وقتی رو بازی کلیک میکنی فقط یه لحظه لوگوی razor میاد رو صفحه و دیگه کار خاصی انجام نمیشه ..هیچ اروری هم نمیده
مدیران کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟
سلام ایا کسی میدونه این بازی روی ویندوز 8 اجرا میشه یا نه؟
من رو 8 دارم بازی می کنم .فریمام بیشتر از 7 یا xp هست .
من الان روی ویندوز 8 نصب کردم بعد از اینکه شخصیت رو انتخاب میکنم که بره توی بازی میپره بیرون از بازی تمام نرم افزار های مورد نیاز هم نصب کردم
تو ویندوز های دیگه تست کردی ؟
بله روی یک کامپیوتر دیگه که سیستم عاملش اکس پی بود نصب و اجرا شد
شاید رمت کمه . 8 رو درست جواب نمیده . رو 7 که این مشکل رو نداری ؟
نه رو 7 مشکل خاصی نداشتم