منم همین مشکلو دارم . اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم.نقل قول:
منم همین مشکلو دارم . اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم.نقل قول:
من می خواستم بسته 1 ماهه رو دوباره فعال کنم اما مسیج میده شما دارای بسته ی نامحدود نمی باشید!!
چرا؟
منم از بسته شبانه ايرانسل استفاده ميكنم
درسته سرعتش خيلي كم شده.
اما يه چيز جالب براي اين بسته:
ايرانسل ميگه تا 6 صبح ميشه استفاده كرد اما من ميگم اگه dc نشه 24 ساعته ميشه استفاده كرد
من توي كامپيوتر استفاده ميكنم و با ADM دانلود ميكنم
امروز هم تا ساعت 9/5 داشت دانلود ميكرد. اينم مدرك(du meter):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با هردوش کانکت شدم !
سرعت دانلود با همراه اول 16 تا 18 که تغریبا ثابته ولی سرعت ایرانسل بین 16 تا 28 متغیره !
در کل ایرانسل رو ترجیح می دم !
هم به خاطر سرعت و هم اینکه وقتی با همراه اول کانکت میشم یه صدای نویز وحشتناک توی اسپیکر ها میشنوم و یه احساس سر درد شدید ولی با ایرانسل نه نویز داره و نه سر درد !
دوستانی که با فعال کردن طرح ها مشکل داشتن
من هم همین مشکل رو داشتم ابتدا با یه سیم کارت که 0936 بود طرح شبانه رو فعال کردم و مشکل نداشت.بعد از یه هفته یه سیم کارت جدید گرفتم که از این 0939 بودش ولی هر کاری کردم مسیج تایید نیومد من هم زنگ زدم 700 به قسمت اپراتور یه خانم با شخصیت و خوشگل!(فک کنم) با وقار تمام جواب منو دادن و گفتن که یا فردا مشکلتون حل میشه یا باز فردا زنگ بزن تا مشکلتون رو به یه قسمت دیگه ارجاع بدیم که حل نشد و من زنگ زدم باز.وفرداش مشکل من حل شد.
البته الان که دیگه روز های اخر تابستون هستش ودیگه ارزش نداره که طرح رو فعال کنید یه چند روز صبر پیشه کنید تا ببینیم طرح های پاییز چی میشه
اون دوستی که گفتن من با شبانه 24 ساعته کانکتم میشه بگن کدوم روز ها ؟
اخه پنج شنبه و جمعه که جز ایام طرح شبانه حساب میشه و یه چیز دیگه هم هست شاید از حسابشون اعتبار کم شده و متوجه نشدن
ممنون
من با همراه اول دائمی به اینترنت وصل شدم. وقی سر ماه قبض اومد ، خدا چشت روز بد رو نبینه....
با بسته وصل شدید ؟ الان بحث پیرامون بسته هستانقل قول:
من با همراه اول دائمی به اینترنت وصل شدم. وقی سر ماه قبض اومد ، خدا چشت روز بد رو نبینه....
من با speed test تست گرفتم ، نمی دونم چرا ولی همراه اول سرعتش بیشتر بود
میگم دوستان بسته های نامحدود اینترنت ایرانسل برا پاییز هم هست یا دیکه تموم شد؟
اینترنت نامحدود با همون قیمت در فصل پاییز تایید شد تو سایتش زده.
سلام
من تا حالا 3 بسته شماره 4 (11تا8) همراه اول فعال کردم اما ازهر3 تا بسته فقط چند شب شو تونستم با شماره #99* دایل کنم و بقیه شب ها دایل نیمه شد و نمیشه به نظر دوستان مشکل چیه؟ آیا خوده همراه اول این کارو کرده..؟
ممکنه دوست عزیز پوشش اینترنت ناحیه شما قطع شده باشه توی مناطق دیگه هم همینطوره؟
آقا من که کلا نمیتونم با سیم ایرانسل به اینترنت وصل بشم .( امروز دوشنبه ) وقتی کد *130*3*5# رو هم میدم برای فرستادن تنظیمات اینترنت این پیغام میاد . سیمکارت هم 0935 هست !!
روی 2 تا گوشی هم امتحان کردم همینه . طرح بسته 24 ساعته رو هم فعال کردم ولی هنوز هیچی که هیچی !!!!!!!!!! :41: یعنی یه sms اومد که فعال شده . اما وصل نمیشم به اینترنت !!!!!!!!!!!!!
we are experiencing temporary network difficulties. we apologize for the inconvenience. please try agin later.
کسی میدونه ایراد از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنظیمات رو دستی وارد کن مشکلت حل میشه انشال..
چه جوری ؟؟؟؟؟؟؟
گوشیم سونی اریکسون C905 هست .
اینجا راهنمایی میکنه و نوشته :
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=73
ایرانسل یه مدته که سرعت و کیفیت اینترنتش فوق العاده اومده پایین و الان 2 3 روزه که دیگه کاملا به درد نخور شده جوری که من الان دیال آپ رو به اون ترجیح دادم و با ایرانسل نیومدم. اینترنتش بعضی وقتا هر چند دقیقه دی سی میشه و سرعتشم که بین 0.5 تا 3 در نوسانه!! پولشونو که گرفتن و مشتریاشو پیدا کردن و حالا باز رسیدن به قسمت سو استفاده و کلابرداری...
آقا برای من رو گوشیم که C905 هست تنظیمات گوشیم اومد از طریق ایرانسل . و طرح 24 ساعته رو هم یه بار فعال کردم . وقتی دارم یه فایل مثلا 40 مگابایتی رو دانلود میکنم تا 2 سومش رو میگیره اما مثلا 10 مگابایت آخر رو دیسکانکت میشه !!!!!!!!!!!!!!!
تا حالا واسه یه فایل 40 مگابایتی سه بار این کار رو کردم اما نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! قطعی زیاد داره !!!
ایراد ا کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایید میشه. اینترنت ایرانسل شدیدا افتضاح شدهنقل قول:
من با تعاریف یکی از دوستام یه گوشی کارکرده n70 خریدم تا بتونم از اینترنت نامحدودش استفاده کنم
من برنامه opera mini رو نصب کردم اما من هیچ عکسی رو نمیتونم تو گوشی ذخیره کنم !!!
firefox رو هم نصب کردم با اون که اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه
با مرورگر پیش فرضش هم که نصف صفحات رو لود نمیکنه ولی میتونم عکسها رو دخیره کنم
اگر مشکل از گوشیه بگید برم عوضش کنم کلا یه گوشی تو رنج 100 تومن کارکرده اصل چی خوبه برای وبگردی ؟
دو سه شبه که ایرانسل اینترنتش غروب به بعد قطع میشه !!!
واسه شما هم همینطوره؟!
پول بسته اینترنت که می گیرند دیگه کاری باهامون ندارندنقل قول:
آقا از طریق اس ام اس چطوری میشه بسته های رویایی رو فعال کرد ؟؟؟
میخوام 24 ساعتش رو فعال کنم . ایرانسل که گند زده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما به جای اینکه 100 پول بدی گوشی بگیری(البته اگه میخوای فقط اینترنت بگیری)برو یه مودم بخر با 100 پولنقل قول:
که سرعت بسیار خوبی تو کامپیوتر تجربه خواهی کرد
دوست عزیز شما درست میگین!!
من الان 3 ماهه که دارم از جی پی آر اس ایرانسل استفاده میکنم با سرعت 5-7 :13:میخوام از ماهه بعد همراهه اول رو امتحان کنم سرعتش چه جوری قطع و وصلش زیاده یا نه؟
من همراه اول استفاده میکنم قبلا خیلی قطی داشت العان بهتر شده ولی یه کم نوسان داره.....:20:نقل قول:
بعضی جاها ایرانسل بهتر جواب میده بعضی جاها همراه اول
من همیشه بسته 24 ساعته ایرانسل رو فعال میکنم شبها خیلی خوب جواب میده فقط نمیدونم چرا موقعی دانولد میزنم قطعی زیاد داره یعنی نمیشه تنهاش گذاشت
ولی سرعتش خوبه بالای 20 کیلوبایته گوشیمم نوکیا 5130 هستش
من تا حالا با همراه اول کار نکردم میشه یکی توضیح بده تنظیمات جی پی ار اس رو چه جوری میگیری؟
برای تنظیمات همراه اول باید مدل گوشیتون رو به 8008 پیامک بزنید....:27:نقل قول:
من دیشب یک سیم ایرانسل گرفتم سرعتش بین 7-6-8 نتغییر بود از کارت که بیتره تا امروز ظهر هم خوب بود از بعداز ظهر یرعت شده 30 b/s (خجالت نمیکشه :13:) چرا اینجوریه همراه اولم که معرکه (کره جنوبی 14 meg/s سرویس میده همراه اول هنوز GPRS نمیتونه سرویس بده توی همه شهرا آخرم میگه بزرگترین اپراتور خاور میانه ) واویلا به خاور میانه که بزرگترینش اینه :13:
هم همراه آخر و هم ایرانسل هر دو تا هم دزدند.
در مقابل پولی که میگیرن خدمات صفری ارائه میدن.
الان روی بسته هایی که اسم نامحدود گذاشتن همشون چاخانه چون اگه زیاد دانلود داشته باشی اینرنت رو قطع میکنند.
امروز تو کلیک خوندم همراه آخر با ایرانسل آماده ارائه 3g هستند.:27::27:
آخه من نمیدونم اینا یه دونه سرویس EDGE و GPRS رو نمیتونن بدرستی ارائه بدن چطور اومدن از 3G بحث میکنند.
سرعت GPRS و EDGE هم که عین دایل آپ میمونه.:27:
مخابرات که سردستشونه دزده دیگه اینا که زیرمجموعشونن توقعی نمیره ازشوننقل قول:
دزد که زیاده ...نقل قول:
ولی من زیاد دانلود کردم نتم رو قطع نکردن .
مثل اینکه این اواخر استفاده ازش زیاد شده سرعتش خیلی اومده پائین .
من روی ویندوز XP اصلا نمی تونم وصل بشم و خیلی سرعتش کنده . ولی روی Seven سرعتش خوبه .
سرعتش که نسبت به قبل خیلی افت کرده.نقل قول:
یادمه وقتی این بسته های نامحدود نبود اون مواقع من که بسته 50 یا نمیدونم 40 مگ رو با 4000 تومن فعال میکردم خیلی سرعت خوبی داشت.
کلا اگه بخوایی اینترنت ایرانسل رو به کامپیوتر شیر کنی توسط اپراتور معلوم میشه و بطور اتوماتیک سرعت میاد پایین.
شما یه فایل 100 مگی رو بخواهی از طریق کامپیوتر که اینترنت ایرانسل رو بهش شیر کرده ای دانلود کنی فوقش تا 15 مگ دانلود میکنه و بعدا اینترنت دیسکانکت میشه.:27:
حتی از طریق گوشی هم فایلهای حجیم رو نمیتونه اکثرا دانلود کنه.
اینا بلدن چطور سر مردم شیره بمالن.:13:
سلام دوستان . من از 30 شهريور از بسته يك ماهه GPRS ايرانسل دارم استفاده ميكنم . روزاي اول بلد نيودم و كلي
مشل داشتم . ( سرعتم بين 1 تا 5 بودش ! ) . و اينكه از گوشيه زاپاسم ( موتورولا V3 ) استفاده ميكردم . بعدش
كلي تو اينترنت تحقيق كردم و بالاخره نتيجه اين شدش كه الان دارم از بلوتوس يو اس بي بجاي كابل و گوشيه اصليم (
نوكيا 6730 كلاسيك ) به جاي موتورولا و همچنين از برنامه فيلد تست استفاده ميكنم . واقعا تركيب اين 3 تا فاكتور
مهم همه دست به دست هم داده تا سرعتم بالا بره . الان برا روز ( از 6 تا 2 ) سرعت بين 8 تا 16 هستش كه البته
واسه خاطر نوسان بيشتر بين 8 تا 11 هستش ( البته دقايقي هم ميشه كه سرعت رو 13 تا 16 ثابت ميمونه . برا بعد
از ضهر ( از 2 تا 8 ) كه ترافيك شبكه زيادتره سرعت بين 8 تا 12 هستش و با همون شرايط نوسان روز . برا شب ( از 8
تا 12 ) باز دوباره سرعت بهتر ميشه و مثل سرعت روز هستش . و بالاخره برا نيمه شب ( از 12 تا 6 ) سرعت خيلي
بالاتر ميره ( از 8 تا 34 كه از 12 تا 23 بطور ثابت و از 24 تا 34 بطور لحظه اي ) و نوسان هم كمتر ميشه . من اكثر فايل
هاي حجيم رو اين موقع دانلود ميكنم . تو اين تقريبا 1 ماه يك عالمه دانلود كردم و واقعا هم راضي بودم . از فايلهاي
چند كيلو بايتي گرفته تا 100 مگا بايتي . آره . واقعا از كابوس اينترنت ديال آپ نجات پيدا كردم . اينم توجه داشته
باشين كه هر چقدر پول بدين آش ميخورين . آره دوستان . در ضمن من از اهواز كانكت ميشم و اينم بگم كه همه اين
شرايط فقط واسه حالتي بودش كه بغير از دانلود هيچ كار ديگه اي نكنين ! اگه بخواين خوب طبيعتا سرعت پايين
ميادش ديگه . آره . اميدوارم كامل توضيح داده باشم .
پیش پای شما من 40 مگ دانلود کردم ... :31:نقل قول:
این اواخر دی.سی زیاد میشه ولی ربطی به فایل حجیم و اینا نداره . کلا سرعتش اومده پائین .
سلام من یه سوال دارم
چون اکثراً می رم مسافرت نیاز به اینترنت هم دارم.با sony erricson pc suit گوشی رو وصل می کنم به لپ تاپ و اینترنت می گیرم اما خیلی هزینش زیاده!!!دوتا صفحه باز می کنم کلی از اعتبار رو کم می کنه
کسی راهی روشی بلده؟
ایرانسل من اوایل سرعت دانلودش 30 بود ولی بعد اینکه 5 گیگ دانلو د کردم الان سرعتش به زور به 5 میرسه ولی قطع نمیشه....
سواله من اینه که اپراتور میتونه سرت دانلود رو بعده مقدار خاصی دانلود کم کنه !!!؟؟
دوست عزیز!:18: دوستان دارند در مورد همین سرویس ها بحث میکنند دیگه!نقل قول:
شما میتونید با 10 هزار تومان برای 1 ماه بطور نامحدود از اینترنت ایرانسل یا همراه اول استفاده کنید که روش فعال سازیش هم اگه بگردید در تاپیک های مربوطه هست.
اصلا قابل مقایسه با استفاده معمولی نیست.بطوریکه معادل میلیون ها تومان شارژ میتونید تو اون یه ماه ارسال و دریافت داشته باشید.:27:شما اون اعتبار رو که با 3 تا پیج باز کردن ازت میپره رو بگذار 1 ماه اینتزنت نامحدود بگیر:11:
روش فعالسازی برای ایرانسل:ونقل قول:
کد:http://www.irancell.ir/layer2/?id=73
تعرفه و شیوه استفاده از بسته ها:
نقل قول:
کد:http://www.irancell.ir/Layer3/?id=433
دوستان چند روزه سرعت GPRS ایرانسل خیلی کم شده در حد 2-3 کیلوبایت !
من و دوستام تو کرمانشاه مشکل داریم
یکی از دوستان تو تهرانم همین مشکلو داشت
کسی میدونه چرا؟
ممنون