من تست كردم....ولي براي من كه كارنكرد :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
Printable View
من تست كردم....ولي براي من كه كارنكرد :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
آقا اين زن جادوگره رو چه جوري بايد بكشم؟نميميره...
هر جنتا حمله كه بهت كرد مي گيره مي خنده :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط mamb
اين بهترين زمانه كه بهش ضربه بزني
ميشه بگين كدوم مرحله است
--------
منظورم مرحله اين جادو كرست
------------
ولي پيج كار نكرد
پستهاي پشت سر هم ادغام شد. لطفا همه مطالب رو توي يه پست بنويسين
ممنون / مهدي
بچه ها من بازي رو تموم كردم. تو دمو آخرش كه بايد 100 نفرو بكشم هيچي. بعدش چند تا گزينه اضافه ميشه
حالا ميشه ورجيلو انتخاب كنم ولي نميدونم چطوري؟ :blush:
وقتی رفتی توی بازی new game را بزن بعد عکسدانته و ورجیل میاد که با دکمه چپ و راست(d و s ) می تونی ورجیل یا دانته را انتخاب کنینقل قول:
نوشته شده توسط SAEED_BARCELONA
از سلاح lady جه جوری می شه استفاده کرد؟؟؟؟؟
يعني چي؟ :blink: خوب دكمه رو بزني شليك مي كنه ديگه.نقل قول:
نوشته شده توسط s2005
:) اين هم نرم افزاري براي استفاده از جهت هاي كنترلر براي بازي فقط تنظيماتشو خودتون بايد انجلم بدين.
لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات نرم افزار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه شلیک را که می زنم اسلحه را فقط می گیره بالا ولی شلیک نمی کنه! :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
سلام توي مرحله 13 گير كردم
هيچ راهي براي ادامه بازي پيدا نميكنم
كمك كنيد ممنون ميشم
اگه منظورت همون گيتاره هست كه از ضيفه :tongue: مي گيري فك كنم بايد دكمه تير رو چن ثانيه بگيري البته اون دكمه اي رو مي گم كه باهش شمشير ميزني هااا...نقل قول:
نوشته شده توسط s2005
كلا اين سلاح بدرد نمي خوره
يه توضيحي چيزي :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
راستي بچه ها به نظر شما سخت ترين غول يازي كدومشون بيد؟
هيچكدوم سخت نيستن
سلام omidshsh
اين مرحله همونجايي كه دانته و ويرجيل و اون دختره با اون مرده كه نصف صورتش قرمزه و اون دلقكه روي يك سكوي دايرهاي شكل قرار دارن و اون مرده كه نصف صورتش قرمزه هر سه اونهارو ميزنه واز سكو پرت ميكنه پايين و بعد سكو شروع به بالا رفتن ميكنه
وقتي سكو بالا ميره اون دختره با كمك اسلحه اش از سكو بالا ميره اما من نميتونم بالا برم ... البته اونجا يك درب هست كه يك چيزي جلوشو گرفته و من هر كاري كردم نتونستم اونو كنار بزنم ...
اميدوارم با اين توضيحات بتوني كمكم كني
سلام
بنظر من غول مرحله 5 كه دو تا بودن وسر نداشتن سخت بودن
البته من تا مرحله 13 بيشتر نرفتم شايد جلوتر غولهاي سخت تري هم باشه
اهان افتاد مطلب من هم اونجا گير كردم از درو ديوار هاي سمت چپ يكم مي توني بالا بري و چنتا orb بگيري ولي راه اصلي همون دره هست كه جلوش مجسمه هستنقل قول:
نوشته شده توسط bayern
البته قبلش يادت نره كه اون كفشو بپوشي
بهر حال تا مي توني پشت سر هم يه مجسمه ضربه بزن مخصوصا سعي كن به چراغ هاي روي دستش ضربه بزني
همين. :rolleye:
سلام
چجوري ميشه از توي منوها سلاحهايي رو كه توي مراحل قبل بدست اورديم انتخاب كرده و با اونها بازي رو ادامه بدهيم
سلام omidshsh
من هركاري كردم نتونستم اون كاري كه گفته بودي انجام بدم
ميشه يك مقدار بيشتر توضيح بدي ....
از كمكت ممنون
سلام omidshsh
من هركاري كردم نتونستم اون كاري كه گفته بودي انجام بدم ... هر چي بهش ضربه ميزنم اتفاقي نمي افته
در ضمن چجوري ميشه از توي منوها سلاحهايي رو كه توي مراحل قبل بدست اورديم انتخاب كرده و با اونها بازي رو ادامه بدهيم
از كمكت ممنون
منظور من lady دختر arkham هستنقل قول:
نوشته شده توسط omidshsh
:ohno: مگه تو با ليدي تير ميزني :ohno: :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط s2005
اگه تفنگ خفن بزرگه رو مي گي گه مشكلي نداره جز 2 تا
1)هدف نمي گيره
2)توي هوا تير نمي زنه
همين :blink:
سلام :laughing: omidshsh
من هركاري كردم نتونستم اون كاري كه گفته بودي انجام بدم ... :sad: هر چي بهش ضربه ميزنم اتفاقي نمي افته :blush:
در ضمن چجوري ميشه از توي منوها سلاحهايي رو كه توي مراحل قبل بدست اورديم انتخاب كرده و با اونها بازي رو ادامه بدهيم :tongue:
اگه بخواي سلاح عوض كني بايد بري پيش اون مجسمه ها كه يه ساعت روي دوششون هستنقل قول:
نوشته شده توسط bayern
توضيح بيشتر هم ندارم
كفشتو بپوش فكر كنم يه فن خاصي هم بايد بزني البته
سعي كن :tongue:
قبل از شروع مرحله گزینه customize یا در حین بازی برو پیش اون مجسمه هایی که یه ساعت شنی روی دوش اون ها است و داخل منو گزینه equip را انتخاب کن تویه این منو می تونی سلاح ها تو عوش کنی یه قسمت برای سلاح های گرم داره یه قسمت برای سلاح های سردنقل قول:
نوشته شده توسط bayern
سلام کسی میتونه به من کمک کنه من Devil May Cry 3 Special Edition رو خریدم ولی وقتی وارد بازی میشم همه جا تاریکه هیچ چی معلوم نیست
سلام s2005
دمت گرم
سلام farhadgeneral
احتمالآ سيستم شما براي اين بازي پايينه
اگر دوست داري مشخصات سيستم خودت رو بگو شايد مشكل از جايي ديگه باشه
سلام.
من 1 ماه بيشتر فكر كنم اين بازي رو خريدم اما هنوز نصب نكردم به خاطر همين مشكلاتش .
از آخر پچي اومد مشكلات بازي مخصوصا تنظيمات كنترل بازي رو درست كنه يا نه ؟
مهدي جان يك پچي گذاشت اين اواخر اما مثل اينكه اونم كار نميكنه آره ؟
امیدت به خدا با کیبورد بازی کن بعد این پکچ مشکل رو رفع کرده من امتحان کردم.
من تو مرحله 14 دویل می کرای 3 گیر افتادم لطفا کمک کنید انجایی که دختره با قلا ب از اون برج میره بالا مامیمونیم ان پایین هیچ راه دیگه ای هم نیست کمک کمک :sad:
من تو مرحله 14 دویل می کرای 3 گیر افتادم لطفا کمک کنید انجایی که دختره با قلا ب از اون برج میره بالا مامیمونیم ان پایین هیچ راه دیگه ای هم نیست کمک کمک
سلام VISION
منم اينجا گير كرده بوم و با كمك بچه ها ردش كردم
تو اين مرحله تو فقط بايد اون كفشها رو پات كني و با اون به مجسمه ضربه بزني ... چند بار كه اينكار رو انجام بدي مجسمه ميشكنه و تو ميتوني بازي رو ادامه بدي
راهنمايي اين كار توسط s2005 هستش
براي بدست اوردن كفشها اين كار رو بكن
قبل از شروع مرحله گزینه customize یا در حین بازی برو پیش اون مجسمه هایی که یه ساعت شنی روی دوش اون ها است و داخل منو گزینه equip را انتخاب کن تویه این منو می تونی سلاح ها تو عوش کنی یه قسمت برای سلاح های گرم داره یه قسمت برای سلاح های سرد
__
دست همتون درد نکنه مخصوصا بایرن عزیز از راهنماییت متشکرم خیلی بدردم خورد یعنی ای ول :biggrin:
این پچ آخری رو من نصب کردم به کل بازی رو خراب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ خوبی برای درست شدن کنترل کسی داره از دوستان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رئيس :biggrin: !نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
خوب عرضم به حضورت من يه پچ پيداكردم ولي خودم امتحانش نكردم....بفرماييد
کد:http://rapidshare.de/files/32904518/dmc3se.rar.html
كسي ميدونه چطوري ميشه از stilysh pts اس گرفت؟
اون ستارههاي طلايي توي total ranking چيه؟ آخه از 12 تاش فقط 3 تا شو گرفتم.
دوستان از آيتم ماسك طلايي كه موقعي كه مي ميره دوباره زنده ميشه چه جوري استفاده بايد كرد من با اينكه آيتم دارم اما ميميره ديگه زنده نميشه
من خودم فقط 1 بار تونستم ازش استفاده كنمنقل قول:
نوشته شده توسط star_blue
يه خيال اون شو
ماسك اسكلت بخر واسه غول ها