من يه بار بسته 24 ساعت رو زدم اما سر ساعت تموم شد ، البته من 1 گيگ دانلود کردم
اين طرح 3 تومنی محدوديت حجمی 3 گيگ داره ؟ به 700 زنگ نزديد بپرسيد ؟
من يه بار بسته 24 ساعت رو زدم اما سر ساعت تموم شد ، البته من 1 گيگ دانلود کردم
اين طرح 3 تومنی محدوديت حجمی 3 گيگ داره ؟ به 700 زنگ نزديد بپرسيد ؟
بی خیال شی بهتره.چون من 3 بار با خط ثابت بهشون زنگ زدم که مجموعا 30 دقیقه شد و خیلی بیشتر از 1700تومنی شد که ازم دزدیدن.هر بار 6-7 دقیقه منتظر وصل شدن به اپراتور بودم.بار اول کلی با یارو حرف زدم و توضیح دادم یهو قطع شد.بار بعد باز گرفتم و باز توضیح دادم.اولش گفت منتظر باشید.بعد 3-4 دقیقه منتظر بودن گفت طرح بسته افزایشی شما ساعت 9 صبح فعال شده(در حالی که من 11 شب زده بودم و پیام فعال سازی هم اومده بود)خلاصه چیزی گیرمون نیومد.جواب قانع کننده ای هم نگرفتیم.:41:نقل قول:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
تازه یکی از بچه ها همینجا گفته که اون 10 تومنی که 1ماهه ی نا محدوده هم بعد 3 گیگ وصل نمیشه.واسه من که هنوز به 3 گیگ نرسیده اما اگه اینطور باشه همون 24 ساعته به صرفه تره.نقل قول:
من اصلا هیچ کدوم از این مشکل هایی که شما می گید رو نداشتم.
وقتی می گن نامحدود نامحدوده دیگه..یعنی چی بعد 3گیگ وصل نمیشه یا پول کم می کنه؟
این جریان 11 شب تا 8صبح چه صیغه ایه؟ 24 ساعته هم می گیرم تا صبح می ذارم دانلود می کنه:31:
راستی با کارت عابر بانک اقتصاد نوین چه جوری شارژ بخرم؟ تو سایتش داره ولی لود نمیشه
ولله من به این حجم از دانلود نرسیدم.ولی بچه ها تو همین فروم اینارو گفتن.حتی گفتن 24 ساعته هم نامحدود نیست و میشه 1024 مگابایت گرفت.الله اعلم....نقل قول:
سلام کمک کنید
من چطوری میتونم با موبایل و opera mini از هیلتر رد بشم...
وقتی میخوام با سایت قند شکن وارد یه سایت بشم ...یا اصلا وارد سایت نمیشه یا اگه وارد میشه کنده
یا اصلا نمیتونه دانلود بکنه واگه دانلود میکنه محدودیت دانلود و فرمت دانلودش هم PHP هست
دوستان اگه یه سایت قندشکن معرفی کنن که بشه راحت باهاش با opera mini از فیل تر رد شد ممنون میشم
یا اگه روش بهتری میدونن معرفی کنن که من و دوستان دیگه که این مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه ..
با سلامنقل قول:
من همیشه از این سایت شارژ میگیرم. در ضمن ایمیل هم بدهید یک نسخه از مشخصات اعتبار را برایتان ارسال میکند.
نامحدودی در کار نیست . یک ماه چه شبانه چه کامل محدودیت 3 گیگ وجود دارد . برای من که این طور بوده . ظاهرا یکی باید برای ایرانسل واژه نامحدود رو تعریف کنه . اگه بخواهد نامحدود بزاره که باید در وایمکسشو تخته کنه . اخه دیگه کی میره برای 128 با 3 گیگ 12 تومن پول بده . اون وقت 66 تومن هم پول مودم بده !!! . اگه بخواین حساب کنید که روزی 1 هزارتومن بدین و طرح 24 ساعته رو فعال کنید همون نامحدود وایمکس میشه . خیلی جالبه همین چهارشنبه تو بایت نوشته بود اینا اصلا ترافیک براشون هزینه ای نداره و این محدودیت حجم فقط برای سر کیسه کردن ملته .
من طرح یه ماهه ی اینترنت شبانه رو فعال کردم.با وجودیکه اصلا نه زنگ زدم و نه اسمس دادم به کسی و همیشه هم برای احتیاط 11 و 10 دقیقه شب به بعد کانکت شدم بازم از اعتبارم کم شده.
زنده باد ایرانسل و همراه اول که دزدی بی سر و صدا رو خوب یاد گرفتن از همدیگه.
محدودیت هم داشته باشه تو یه ماه با این سرعت نمیشه 3 گیگ دانلود کرد.
میشه ها ولی باید 24 ساعته بذاری دانلود کنه که ممکنه گوشی منفجر بشه:31:
lمن با یه روزش حال می کنم.به جای یه روز 2 تا 2.5 روز وصل میشم!!
البته فیلم دانلود نمی کنم و یه گیگ رو پر نمی کنم.با این حساب نامحدود من میشه10 ماهی تا 15 تومن.البته یه لم کوچیک هم داره!
سلام.نقل قول:
من همیشه از این سایت شارژ میگیرم. در ضمن ایمیل هم بدهید یک نسخه از مشخصات اعتبار را برایتان ارسال میکند.
این سایت هم فعلا خرابه.
پ.ن: خوددم این سایت رو پیدا کردم:نقل قول:
- با كارت هاي ساير بانك ها فعلا امكان پرداخت اينترنتي وجود ندارد .
کد:http://www.echarge.ir/
مگه برا Gprs هم فیل ترینگ هست ؟ من با اپرا مینی و همین ایرانسل هیچ فیل تری تو کار نیس روی گوشیم !نقل قول:
من الان 10 تومن شارژ کردم که یه ماهه بگیرم میگه به علت تغییرات موقتا شبکه قابل استفاده نیست..لطفا بعدا درخواست بدید.
این چه جوریه دیگه؟ هنوز طرح شروع نشده ر...دن :31:
تست کنید ببینید چه جوریاس
بله درسته.معلوم نیست ناکسا دیگه چه کلکی تو جیبشون دارن که الان قطعش کردن.
شاید دارن باگهاش رو پر می کنن وشاید هم یه روش دزدی جدیده....
چند روز پیش رفته بودم ساختمون مرکزیش .غلغله بود
یکی نیست بگه تو که جور وبزه نداری طرح بدی و رو حرفت نیستی خیلی غلط می کنی مردم رو سرکار بذاری
هنوز مشکل بدهی خط دائمی من حل نشده.نمی دونم جایی نیست بشه ازشون شکایت کرد؟
من 2 بار 24 ساعته گرفتم ترکوندمش فکر کنم واسه همین دسترسی منو قطع کردن :31:
یه سوالی داشتم ، من یه ماهه 24 ساعته فعال کردم میخواستم ببینم اگه صبح تا شب ازش استفاده کنم مشکلی نداره ؟ آخه وایمکس ایرانسل نامحدودش اگه زیاد دانلود کنی ایراد میگیرن .
نقل قول:
سلام کمک کنید
من چطوری میتونم با موبایل و opera mini از هیلتر رد بشم...
وقتی میخوام با سایت قند شکن وارد یه سایت بشم ...یا اصلا وارد سایت نمیشه یا اگه وارد میشه کنده
یا اصلا نمیتونه دانلود بکنه واگه دانلود میکنه محدودیت دانلود و فرمت دانلودش هم PHP هست
دوستان اگه یه سایت قندشکن معرفی کنن که بشه راحت باهاش با opera mini از فیل تر رد شد ممنون میشم
یا اگه روش بهتری میدونن معرفی کنن که من و دوستان دیگه که این مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه ..
نقل قول:
مگه برا Gprs هم فیل ترینگ هست ؟ من با اپرا مینی و همین ایرانسل هیچ فیل تری تو کار نیس روی گوشیم !
واسه من که هیتلره
شما رو نمیدونم..!!!
ولی خواهشا اگه کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام
اینجا کسی با yahoo و google مشکلی نداره ... ؟ واسه من هیچ کدوم رو با pc باز نمیکنه ...
eeeeeeeeeeeeeeeoooooo !!!! :18:مگه میشه ؟!!!! برا من روی موبایل رسما فیل ترینگ تعطیل هست . چجوریه که برا شما داره ؟!!!نقل قول:
من الآن برای امتحان ، کلمات خفن ناک و سه نقطه رو سرچ کردم و اومد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تالا فکر میکردم روی گوشی رو نمیتونن فیل تر کار بزارن !! . بقیه دوستان اوضاشون چطوریاس ؟؟!!
از بعد ظهر تا حالا طرح اینترنتی یه روزه رو نمی شه فعال کرد.شما هم این مشکل رو دارید؟
تو پست بالا هم گفتیم.. سیستمشون کلا خرابه :27:نقل قول:
واسه منم شیلترینگ خفن داره.
امروز من یه چیزی فهمیدم اونم اینه که هر پیشنهادی این شرکت دروغگو داد انجامش ندم:
من یه سیم کارت اعتباری دارم که 1000 شارژ می زنم و بعد اینترنت.بیشتر هم نه که نره رو هوا
امروز یه اشتباهی کریدم شگفت انگیز شارژ کردیم
جالبه می زنه اعتبار 6 ریال و مبلغ شارزشگفت انگیز 9900+1000 ریال!!!
که بخش دوم مبلغ کارتی هست که من وارد کردم+اعتباری که خودش هدیه داده ولی اعتبار اصلی رو اصلا اضافه نکرده!!
جالبتر اینه که این مبلغ قسمت دوم رو نمیشه باهاش اینترنت شارژ کرد و وقتی میزنم میگه که اعتبار نداری ولی ظاهرا sms میشه باهاش داد.3 روز هم بیشتر فرصت استفاده نداره.کسی نظری نداره؟
بر من لعنت که دفعه دیگه برا 100 تومن اضافه این کار رو بکنم
نقل قول:نقل قول:یکی میتونه توضیح بده ؟؟! برای بقیه دوستان فیل ترینک براس یا نه ؟!نقل قول:
من قبلا یه گوشی اشغالی داشتم فیل نبود ولی حالا که گوشی گرونی دارم هستش.نمی دونم به گوشی هم مربوط میشه یا نه
تا 5-6 ماه پیش که اپرا مینی داشتم فبلتر نبود ...
الآن رو نمیدونم ...
----------------------------------------
با اجازتون یه طرح شبانه رو هفته پیش فعال کردم و 92 تومن شارژ بیشتر باقی نذاشتم تا خود ایرانسل هم خجالت بکشه پول کم کنه !!
تا حالا هم بی اجازه کم نکرده:دی
هیچی دیگه ؛ سرعت برای وبگردی افتضاحه اما دانلود میانگین 4 kb/s بوده تا حالا و منم 180 مگ رو تو 5شنبه جمعه دانلود کردم.
گوشیم هم k510 هست که EDGE نداره و تو این چند روزه یه گوشی EDGE دار دستم نیومده که ببینم تو شهرمون فعاله یا نه ...
خلاصه ، به 3 تومن می ارزه مخصوصا" اگه جایی باشی که سرعتت 27-30 kb/s باشه ...
ببینم هنوز از دوستان طرح 1 ماهه ( چه شبانه چه تمام اوقات ) کسی به حجم 3 گیگ نرسیده که ببینم غیرفعال شده یا نه ؟ برای من که غیرفعال شده .
کی فعال کردی کی تموم شد؟نقل قول:
از کجا فهمیدی 3 گیگ دانلود کردی؟
من گوشیم یه کانتر واسه این کار داره .. دیروز یه ماهه شارژ کردم .. کانتر رو گذاشتم رو 3000 مگ اخطار بده.
تست می کنم جوابشو می گم:46:
دوم تیر فعال کردم و هفتم تیر غیرفعال شد . یا بهتر بگم کانکت میشه اما سند و رسیو نداره .نقل قول:
با نرم افزار bandwidth meter در ضمن من با پی سی کانکت میشم .
ممنون .
همون طور که در پست صفحه قبل گفتم ایرانسل هیچ وقت نمیاد با جی پی ار اس نامحدود نون وایمکسشو ببره . چون اون وقت دیگه کسی نمیاد واسیه 128 کیلو بیت با سه گیگ ترافیک در ماه 12 تومن بده و تازه 66 هم پول مودم بده .
یعنی تو 5 روز 3گیگ دی ال کردی؟نقل قول:
عجب!!!
با سلام.دوستان من یه مدت زیاد از شارژ استفاده میکردم.یه بار یک اس ام اس اومد واسه فهرست طلائی که من یک شماره رو اضافه کردم بهش وهزینه هر اس ام اس تقریبا ۱۱ تومن میشد.الان او شماره حذف شده.میخواستم بدونم چطوری میشه فعالش کرد.
اینجانب میخوام یه یه ماهه ایرانسل فعال کنم ولی یکی دو جا شنیدم 10 گیگ ظرفیتشه راسته؟
راسته ...:27:نقل قول:
اینجانب میخوام یه یه ماهه ایرانسل فعال کنم ولی یکی دو جا شنیدم 10 گیگ ظرفیتشه راسته؟
نه دوست عزیز فیل ترینگ برای سیم کارت ها هم هست و ایرانسل هم فیل ترینگ داره:19:نقل قول:
یکی میتونه توضیح بده ؟؟! برای بقیه دوستان فیل ترینک براس یا نه ؟!
من خودم با opera mini کانکنت شدم و هر سایت رو زدم باز شد و فیل تر نبود :21:
ولی وقتی با جستجوگر پیش فرض موبایل وصل شدم و یه سایت رو زدم باز نکرد و فیل تر بود :2:
پس opera mini دارایپــرو^کسی هست و از فیل تر رد میشه و این خیلی خوبه ....:27:
اخه میدونی چیه داداش!
من 25 روز ماه رو کوه وکمر میرم وهستم تنها زندگیم لب تاپم و گوشیم هست و اصلا دسترسی به نت ندارم!
حال یک ابهام:آقامن یه همراه اول دارم خواستم بسته رویایی اونو فعال کنم اینقد از بدیش گفتن که بی خیال شدم ویه ایرانسل از بر بچ گرفتم فقط به خاطر نت! حال بااین وضع به نظر شما کدام را فعال بنمایم؟
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ .... که اینطـــــــــــــــــــــ ـــــــــور !!! . من الآن بالاخره موفق شدم بوسیله ی کامییوتر از gprs استفاده کنم و دیدم که دوباره فیل ترینک سر جاش هست و خلاصه مونده بودم که جریان چیه که شما قضیه رو روشن کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
حالا نمیشه یه جورایی ازین ایرا مینی تو کامییوتر استفاده کنیم ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست من با ایرانسل :
زنگ بزن 700 ببین چی میگه.الان یکی میگه 10 گیگه یکی میگه 3 گیگ.:13:نفهمیدیم چی شد!ضمنا وایمکس فقط بعضی شهر ها دارن.خیلی شهرها ندارن.نقل قول:
راستی من از اپرا نسخه موبایل استفاده میکنم.اما باز شیلترینگه.
نقل قول:
کسی نبود جواب بده ؟
دوستان بلاخره نا محدود هست یا نه ؟؟:19:
ببینید دوستان در عین اینکه نا محدووده ....محدوده....:31:
(ولی واسه من که اینجوری نبوده و حتی 2 روز بیشتر هم کار کرده :27:)
من مدتی هست دارم از این سیستم استفاده میکنم . همیشه وصل هست و هیچ وقت هم مشکلی نداشتم تا الان هم حدودا 500 مگ دانلود داشتم. فقط بعضی وقتا ممکنه رسیوتو قطع بشه که دوباره وصل شدن مشکل حل میشه