متوجه نشدم این یعنی چی میشه راجبش توضیح بدینقل قول:
سه شیر:
Printable View
متوجه نشدم این یعنی چی میشه راجبش توضیح بدینقل قول:
سه شیر:
آقا اينو تو امضاي يكي از طرفدارهاي تيمهاي ديگه ديدم ... نميگم كدوم تيم چون بد ميشه ...:31:
خيلي خنديدم :31:
در قهرماني كره شمالي در جام جهاني هيچگونه شك و ترديدي وجود ندارد
:39::39::39::39::39::39:
جرارد :ایکس! کاش بیاد رئال!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو همین عکس دقت پرچم تیم ملی انگلیس توش 3تا شیر داره!نقل قول:
متوجه نشدم این یعنی چی میشه راجبش توضیح بدی
همین!
همانطور که هر کشور نمادی از یک حیوان واسه خودش داره (مثلا فرانسه = خروس یا آمریکا = عقاب یا کانگرو = استرالیا یا بازم بگم؟!) نماد کشور انگلستان شیر هستش.نقل قول:
این نشان سه شیر هم فکر کنم از زمان ریچارد اول ایجاد شد و تا الان باقیه و توی بخش های ملی کشور انگلستان از این نشان که یه نشان سلطنتی هستش، استفاده میشه!:20:
اولا چه ربطی به این تاپیک داشتش.نقل قول:
دوما جرارد سه حالت بیشتر براش وجود نداره یا در همون لیورپول می مونه یا میره چلسی یا اینکه کلا از فوتبال خداحافظی می کنه:31:
مرد شماره 12 سه شیر: رابرت گرین
تعداد بازی ملی: 10 بازی
تیم باشگاهی فعلی: وستهام یونایتد
از طریق آدرس زیر میتونید عضو اولین گروه هواداران تیم ملی فوتبال انگلستان در انجمن P30World بشید!:20:
یاعلی:11:کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1266
مرد شماره 13 سه شیر: استفن وارناک
تعداد بازی ملی: 1 بازی
تیم باشگاهی فعلی: استون ویلا
viva england
یان رایت: رونی- هسکی؛ زوج رویایی سه شیرها
ستاره سابق تیم ملی انگلیس معتقد است که در ترکیب اصلی این تیم نباید دفو یا کراوچ حاضر باشند.
سایت گل- یان رایت، اسطوره باشگاه آرسنال و تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرده که از نظر او فابیو کاپلو،سرمربی تیم ملی انگلیس می بایست امیل هسکی، ستاره استون ویلا و وین رونی، مهاجم جوان و باتجربه یونایتد را به عنوان زوج خط حمله تیمش برگزیند و توجهی به انتقادات وارده به ستاره تیم استون ویلا ننماید.
این زوج خط حمله در دیدارهای مرحله مقدماتی جام جهانی نیزمورد استاده قرار گرفت و رایت معتقد است که زمان زیادی برای آزمایش و خطا باقی نیست و کاپلو می بایست برروی همین زوج خط حمله تاکید و پافشاری کند.
رایت در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه استون ویلا گفت:« امیدوارم که ما فرمول مناسبی برای حمله رو به جلو بیابیم. امیل گلهای زیادی را به ثمر نمی رساند ولی ما باید به آنچه با آن راحت هستیم ، اتکا کنیم.»
او ادامه داد:«باید آنچه را که پیش از این مورد آزمایش قرارداده بودیم را به کار بریم و به عنوان مثال هسکی و رونی که درکنار هم قرار گرفته اند را به عنوان زوج هجومی به میدان بفرستیم.»
ستاره سابق توپچی هادر صحبتهای در مورد احتمال موفقیت تیم ملی انگلیس در این رقابتها گفت:« کاپلو به بازیکنان روحیه و باور زیادی داده است. آنها می دانند که دیگر صحبت از گفته های آنها نیست و صحبت درمورد توانایی های آنهاست. ما برای شکست تیمهای بزرگ، بازیهای بزرگی را به نمایش خواهیم گذاشت. بازیکنان تیم کاملا متمرکزند و ما شانس زیادی برای موفقیت داریم.»
هسکی در 24 حضور اخیرش در ترکیب تیم ملی انگلیس موفق شده تا تنها 2 گل به ثمر برساند ولی وین رونی در مرحله مقدماتی جام جهانی 9 گل برای سه شیرها به ثمر رساند.
تری: هنوز خودم را لیدر تیم می دانم
مدافع آبی پوشان چلسی در صحبتهایی از روزهایی بدون بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش می گوید.
سایت گل- جان تری، کاپیتان تیم چلسی که پیش ازاین کاپیتان تیم ملی کشورش نیز بود، در رقابتهای جام جهانی بازوبند کاپیتانی سه شیرها را بر بازو نخواهد بست ولی هنوز خودش را لیدر انگلیسی ها می داند.
در ماه فوریه سال 2010 و پس از رسوایی اخلاقی جان تری بود که فابیو کاپلو بازوبند تیم ملی انگلیس رااز تری گرفت و آن را به ریوفردیناند سپرد.
با مصدومیت فردیناند این بازوبند به جرارد رسید.
در جریان دیدار دوشنبه شب تیم ملی انگلیس مقابل پلاتینیوم استارز، تری در صحبتهایی به انتقاداز عملکرد تیمش درنیمه اول این بازی پرداخت و در صحبتهایی اعلام کرد که گرچه بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را بربازویش نمی بیند ولی هنوز خود را هدایت کننده تیم می داند.
تری در صحبتهایی به روزنامه سان گفت:« من همیشه نظراتم را در رختکن تیم و در زمین مسابقه به زبان می آورم و اجازه می دهم تا حضورم احساس شود، اهمیتی ندارد که بازوبند بر بازویم باشد یا نه. »
تری در مورد از دست دادن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس می گوید:« البته اصلا برایم سخت نیست که کاپیتان تیم نیستم.زمانی که من با مربی تیم دیدار کردم، به او گفتم که تصمیم او را می پذیرم ولی با گرفته شدن بازوبند از من، من هنوز همان تری، با همان شخصیت سابق هستم و اجازه نمی دهم که بازپس گرفتن بازوبند، باعث شود که سرم را پائین انداخته و شرمسار و مغلوب باشم.من مثل هر بازیکن و مربی دیگری اینجا هستم تا جام قهرمانی جام جهانی را بالای سر ببرم و هر کاری از دستم بر بیاید برای تیمم انجام خواهم داد.»
او درمورد مصدومیت ریو فردیناند گفت:« مصدومیت ریو خبر بسیار بدی برای ما بود.استیوی و لمپارد آماده برعهده گرفتن این مسئولیت هستند و قطعا از پس مسئولیتشان هم بر می آیند ولی من هر آنچه لازم باشد در زمین گفته شود را خواهم گفت.»
فردیناند: بد دهنی رونی مشکل ساز نخواهد شد
طبق گفته ریو فردیناند، رونی در جریان برگزاری رقابتهای جام جهانی آرامش خود را حفظ خواهد کرد.
سایت گل- ریو فردیناند، مدافع باتجربه باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که ایمان دارد که وین رونی برای موفقیت تیم ملی کشورش در رقابتهای جام جهانی 2010 آرامش خود را حفظ خواهد کرد و سریع از کوره در نخواهد رفت.
این روزها و پس از برخورد توهین آمیز رونی در دیدار دوستانه این تیم مقابل پلاتینیوم استارز که منجر به جریمه او با کارت زرد شد، نگرانی های زیادی در مورد تند مزاجی رونی وجود دارد و خیلی هانگران آن هستند که وین رونی با برخوردی تند و اهانت آمیز ، موجبات اخراجش از زمین مسابقه رافرهم آورد.
در این میان، ریو فردیناند، مدافع باتجربه و مصدوم تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرد که نباید نگران رفتارهای رونی بود.
فردیناند در صحبتهایی گفت:« فکر نمی کنم که وازا (رونی) در جریان رقابتهای جام جهانی با مشکلی انضباطی مواجه شود. پس از برخوردی که در آلمان به وجود آمد، دیگر شاهد مشکل رفتاری دیگری از رونی نبوده ایم. اوبرای رسیدن به جایگاه کنونی اش، مسیر را به خوبی طی کرده است.»
فردیناند که پیش از مصدومیتش قراربود بازوبند تیم ملی انگلیس را بر بازو ببندد، گفت:« من مطمئنم که رونی حرفهای به مراتب بدتری به داوران در لیگ برتر می زند ولی حضور در اینجا به منزله روشن و واضح ساختن همه چیز پیش از آغاز جام جهانی است. افراد باید دریابند که این یک بازی برای آماده سازی بوده و یک بازی رسمی نبوده است.»
نظر سنجی : آقای گل جام جهانی کیست ؟
دوستان هوای وین رو داشته باشینکد:http://www.goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/06/09/1966873/%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%84-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA
نظر دادم به وین روووووووونی (همه بگید شیییییره) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرد شماره 14 سه شیر: گرت بری
پست: هافبک چپ - هافبک میانی - هافبک دفاعی (مجموعا آچار فرانسه!!:31:)
تعداد بازی ملی: 36 بازی
تعداد گل ملی: 2 گل
تیم باشگاهی فعلی: منچسترسیتی
اقا دمتون گرم این عجب طرحی شده :31:
بچه ها میشه یه طرح ترکیبی برای امضا با این بزنید استفین جرارد هم توش باشه خیلی توپ میشه البته منم منچستریم ولی با جرارد هم خیلی حال می کنم :31: مرسی
مرد شماره 15 سه شیر: متیو آپسون
تعداد بازی ملی: 19 بازی
تعداد گل ملی: 1 گل
تیم باشگاهی فعلی: وستهام یونایتد
قابلتو نداره!:31::11:نقل قول:
اقا دمتون گرم این عجب طرحی شده :31:
این دو تا طرح مربوط به جرارد رو بچه ها، زحمت کشیدن و طراحی کردن:نقل قول:
بچه ها میشه یه طرح ترکیبی برای امضا با این بزنید استفین جرارد هم توش باشه خیلی توپ میشه البته منم منچستریم ولی با جرارد هم خیلی حال می کنم :31: مرسی
یاعلی:11:
بچه ها یکم عکس هم از خانوم های انگلیسی حضور یافته در جام جهانی بگذارید حال کنیم:31:
اون کاره وحید!:31::46:نقل قول:
ما این همه امضا داریم برین تاپیک اسپانیا طفلکی ها اصلا امضا ندارن:31:
فکر کنم اینو توی گوگل سرج کنی به نتیجه ای که می خوای می رسی:31:نقل قول:
راستی خیلی جالبه که در 22 خرداد انگلیس و آمریکا با هم بازی دارن. همچین اتفاقاتی کم پیش میاد:)
آرسن ونگر: اين آخرين فرصت نسل طلايي انگليس براي قهرماني است
سرمربي توپچي ها معتقد است كه بسياري از بازيكنان اصلي تيم در جام جهاني آينده كارايي لازم را نخواهند داشت
سايت گل- آرسن ونگر، سرمربي تيم آرسنال، معتقد است كه جام جهاني 2010 آخرين فرصت براي قهرماني نسل طلايي انگليس براي قهرماني در جام جهاني است.
تو اعتقاد دارد كه بسياري از ستارگان تيم كاپلو، در دوره بعدي رقابت ها پا به سن خواهند گذاشت و نمي توان براي فتح جام به آنها اميد بست.
ونگر در مصاحبه با نشريه سان گفت:" من به اين نتيجه رسيده ام كه اين آخرين شانس اين نسل فوتبال انگليس براي قهرماني در جام جهاني است.
بسياري از بازيكنان اصلي تيم بين 28 تا 31 سال دارند. آنها براي فتح يك تورنمنت بزرگ در اوج قرار دارند. آنها از تجربه لازم براي دست يافتن به چنين هدف مهمي برخوردارند، حتي زماني كه نتوانند بازي خوبي ارائه دهند.
وين روني چهار سال بعد نيز مي تواند يك ستاره بزرگ براي انگليسي ها باشد اما استفن جرارد، فرانك لمپارد و چند بازيكن اصلي ديگر تيم، 34 يا 35 ساله مي شوند و چندان موثر نخواهند بود."
ونگر معتقد است كه روني به تنهايي مي تواند مسئوليت خط حمله انگليس را به دوش بكشد و كاپلو از او به عنوان تك مهاجم استفاده خواهد كرد.
" بازي هاي روني و عملكرد او با پيراهن منچستريونايتد و تيم ملي انگليس، من را به شدت تحت تاثير قرار داده است. او از قدرت، شور، آرامش و قابليت تكنيكي بالايي برخوردار است و بيش از هر زمان ديگري با سر گلزني مي كند."
مرد شماره 16 سه شیر: جیمز میلنر
تعداد بازی ملی: 8 بازی
تیم باشگاهی فعلی: استون ویلا
دوستان از امشب ویژه برنامه جام جهانی شبکه سه (احتمالا با نام جام 19ام) پخش میشه؟؟؟
اعلام برنامه های شبکه سه رو که دیدم امشب خبری نیست از برنامه ویژه جام جهانی . امشب نوشته فینال 2002 رو میزاره ( آلمانیها از دست ندن:27:)نقل قول:
از فردا برنامه یک جهان یک جام شبکه سه شروع میشه !
شرمنده میپرم تو بحثتون...
امروز برنامه تصویر زندگی شبکه 2 میگفت که قراره افتتاحیه بازی ها امروز به مدت نیم ساعت از این شبکه پخش بشه...
دیگه راست و دروغش پای خود اون مجریه که گفت.:31:
پ.ن:نمیدونم می خوان با ساز و آواز این مراسم چه کنن.:31:
بچه ها حیف که اوون نیست وگرنه انگلیس حتما قهرمان بود.
جرارد لمپارد رونی و... شما میتونین!
جو كول پس از جام جهاني در آرسنال
بازيكن ملي پوش انگليسي پس از رقابت هاي جام جهاني راهي ورزشگاه امارات خواهد شد
سايت گل- به گزارش بخش بريتانيايي سايت گل، جو كول، هافبك سابق چلسي، به باشگاه آرسنال خواهد پيوست.
او پيش از اينكه همراه با تيم ملي انگليس راهي جام جهاني شود، قراردادي سه ساله با توپچي ها به امضا رسانده است. حقوق هفتگي او در باشگاه جديدش 80000 پوند در هفته خواهد بود.
كول كه قراردادش با چلسي به پايان رسيده، با قراردادي آزاد به رقيب همشهري پيوسته است؛ البته دو طرف توافق كرده اند كه قرارداد نهايي پس از بازگشت اين بازيكن از آفريقاي جنوبي و تاييد سلامتي كامل او به امضا برسد.
كول دوشنبه در تست پزشكي باشگاه آرسنال شركت كرد و به نظر مي رسيد كه اين مسئله براي متقاعد كردن ونگر براي به خدمت گرفتن او كافي باشد اما از آنجا كه آرسنالي ها نگرانند كه اين بازيكن ملي پوش در جام جهاني دچارمصدوميت شود، بندي در قرارداد گنجاندند كه براساس آن جو كول بايد پس از جام جهاني نيز بار ديگر در تست پزشكي باشگاه شركت كند و در صورت تاييد پزشكان باشگاه، قرارداد نهايي به امضاي طرفين خواهند رسيد.
دوست عزیز، هر خبری که یه کلمه "جام جهانی" یا واژه "انگلیس" رو داره، نباید تو تاپیک جام جهانی گذاشت!:20::10:نقل قول:
این خبر باید تو تاپیک "فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011 | پیش فصل" در انجمن خبر ورزشی قرار بگیره که سروش جان این کارو حدود یه ساعت پیش انجام داد.:20:
یاعلی:11:
من کاری به جام جهانی ندارم. چون طرفدار آرسنالم گفتم شاید این خبر برای طرفداران انگلیس و آرسنال و شاید چلسی جالب باشه.نقل قول:
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
Joe COLE
- Date of Birth: 8 November 1981
- Height: 175 cm
- Shirt number: 11
- Position: Midfielder
- Current club: Chelsea (ENG)
- International Caps: 54
- International Goals: 10
- First international: England - Mexico (25 May 2001)
مرد شماره 17 سه شیر: شاون رایت فیلیپس
تعداد بازی ملی: 31 بازی
تعداد گل ملی: 6 گل
تیم باشگاهی فعلی: منچسترسیتی
این که عکس والکات بازیکن آرسناله!!!نقل قول:
مرسی از تذکرت!:10: عکس تصحیح شد! به قولی اشتباه لپی بود!:31: اینقدر حرف آرسنال و زدی که...: دینقل قول:
سلام ، دوستان لطفاً از تيمتون طرفداري كنيد در نظرسنجي ها شركت كنيد!
ممنون :40::11:
مرد شماره 18 سه شیر: جیمی کرگر
تعداد بازی ملی: 36 بازی
تیم باشگاهی فعلی: لیورپول
مرد شماره 19 سه شیر: جرمین دفو
تعداد بازی ملی: 40 بازی
تعداد گل ملی: 11 گل
تیم باشگاهی فعلی: تاتنهام
حسین جون دمت گرم ... خیلی آقایی :11:
ویرایش : دوستان واقعا منظم ترین تاپیک تاپیک ماست ... به لطف همه ی بچه ها ... دست همتون درد نکنه !
مخلصم میلاد جان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان! واسه اینکه تاپیک از شور و حال نیفته، هر کی اطلاعات جالبتری و عکسای خوبی راجع به بازیکنای شیر صفت انگلیسی داره بزاره! 4 تا بازیکن دیگه مونده که ایشالا اونا رو امشب میزارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون همتون:40:
یاعلی :11:
ا ز کاربر pcforlife تشکر میکنم برای امضایی که الان دارم و برام درست کردن...
شرمنده نکن عزیز! کاره خاصی نبود!:43: راستی حسین صدام کن!:20::40:نقل قول:
من خودم توی کاره گرافیک هستما ولی مثل اینکه کاره شما خیلی از ما بهتره باید این عنوان کاربر فعال گرافیک منو بدن بشه شما : دی