بنظرم کره شمالی یه کار روانی کرده
کفش هاشون به رنگ زرد هست هم رنگ لباس برزیلی ها...!
Printable View
بنظرم کره شمالی یه کار روانی کرده
کفش هاشون به رنگ زرد هست هم رنگ لباس برزیلی ها...!
با اين بازي مشخص شد برزيل زودتر از آنچه كه فكرش رو بكنيد به خونه برميگرده
عجب دختر بدسلیقهای داره این دونگا :27:
درود بر کره شمالی
چقدر این کره بدشانس هست .
باید 2 تا میزد.
برزیل خیلی شانس بیاره در ضربه ازاد گل بزنه
عزيز من نفس بازي كره در برابر برزيل مثل بازي تيم منتخب شلغم پزان دارغوزآباد در برابر مثلا آلمانه . اما بازي كره در برابر برزيل كاملا منطقيه :نقل قول:
بابا چی میگی واسه خودت ؟
همینطوری از رو احساسات و جو یه چیزی میگه . کجا کره خوب بازی کرد ؟ فقط تو دفاع داره خوب کار میکنه . زرت و زورت توپها و پاسهاشون رو بازیکنای برزیل میگیرن .
دفاع فشرده براي فرار از فرار در برابر قهرمان جهان . بازيشون كاملا حرفه ايه به نظر من
آره تو نیمه دوم حتمن این اتفاق خواهد افتاد :27::21:
:19:نقل قول:
عجب گلی زد!!!
زاویه فکر کنم به 2 درجه هم نمی رسید دی:
اکنون گل دوم تبریک میگم
واقعا پاس گل زیبایی بود لذت بردم ! ....
2 بر صفر به نفع برزیل !!! ... yessssssssssssssssss
BARAZIL 2-KOREA0
گفتم که برزیل میبره ولی به سختی.
کره ای ها خیلی خوب بازی کردن
کاکا و الانو ضعیف بودن و جای خالی رونالدینیو یا یه ستاره دیگه واقعا خالی بود
دونگا تاکتیک رو گگذاشته بود روی شوت از راه دور که کار جالبی نبود... گل الانو هم توی عمق بود
به هر حال تبریک
کره عجب دفاعی داره . عجب دوندگی کردن .
کاکا هم اصلا خوب نبود .
هي لوسيو ميومد جلو سر بزنه نمي تونستن يه سانتر درستي بندازن!
شوت زن هم كه نديديم!!!
اين دفعه برد دفعه ديگه چي؟
انگار امثال خبري از برزيل نيست ...
بازی ده دقیقه دیگه ادامه پیدا میکرد، برزیل گل دوم رو هم خورده بود. بعد از گل کره شمالی، کره ای ها دو سه تا حمله کردن!
برزیل اگه اینجوری بخواد ادامه بده هیچ امیدی بهش نیست امسال!
خوب شد
كره خيلي خوب بازي كرد.
برنده ميدان كرست
درست میشه کم کم الان زوده . من چند تا از بازیای مقدماتیشو دیدم واقعا فوق العاده بودنقل قول:
کره رو دست کم گرفته بودن
تو بازیای بعدی بهتر میشن
بازی سختی بود ... ولی تبریک می گم.برزیل خوب بازی کرد
با توجه به داشته ها : خوب بودیم
----------
کاکا کلا نا آمادست !
باستوس و مایکون و روبینیو بهترینامون بودن
===============
در نبود یه بازیساز !! اینجوری نتیجه هم بد نیست
به هر حال تموم شد ! این دونگا بهتره بره پیش دخترش مدل بشه تا سرمربی برزیل
اینم از دخترش : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرتیکه کوتوله گند زده به برزیل...
البته کره هم 11 نفره دفاع میکرد این که نشد بازی.
این کره همیشه همین جوری بازی می کنه.تر می زنه تو بازی.
البته اون موقع هم که کره داشت یه کم باز تر بازی می کرد برزیل کار خاصی نتونست انجام بده.
من که به این برزیل امیدوار نیستم برای قهرمانی البته باید بازی های بعدیش رو هم ببینیم.
سه احتمال هست اینجا
1- یا کره رو دست کم گرفته
2- یا نمیخواد هنوز مهارت ها و تاتیک هاشو رو کنه
3- یا واقعا بازیش همینه که اگه اینطور باشه من دیگه طرفدارش نمیمونم ...
تیمی مثل برزیل نباید به این کار داشته باشه که تیم حریف با 11 تا بازیکن رفته تو دفاع.
باید بازی خودشو بکنه،باید جوری بازی کنه حریف نتونه نفس بکشه.
این تیمی که دونگا برده اونجا نقص داره چون تموم کننده ای مثل رونالدو نداره
بازیسازی مثل رونالدینیو نداره.من نمیدونم واقعا چه فکری کرده اینارو دعوت نکرده.
این تیم خیلی بیاد بالا تا یک چهارم.
نا اميد شدم از اين تيم. فكر نمي كنم خيلي بشه بهش اميدوار بود. تازه بايد ديد تو بازي هاي بعدي چكار مي كنه. اين تيم مثل اينكه خيلي پير شده.
تازه شانس آورديم كه به قول فردوسي پور دونگا شناخت كافي از تيم كره نداشت. اگر كره شمالي رو مثل كف دستش مي شناخت بازي مساوي مي شد.
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
تيم و ولش....دختر سر مربي و بچسب...:46::46::46:
من دیگه انگیزه بحث کردن درباره فوتبال رو ندارم یعنی بنظراصلا فوتبالی نموده که دربارش صحبت کنم واقعا جای تاسف داره این تیم واقعا برزیل بود ؟
اصلا من پشیمون شدم کاش بقول فردوسی پور رونالدینیو رو دعوت میکرد حداقل خندهاش جذاب بود به جهنم که بازی نمیکنه
از فوتبال ملی هم داریم زده میشیم به اینم میگن جام جهانی ؟؟
تا برزیل اینطور بازی کنه بنظر من ارزش بحث نداره
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
سه صحنه جام جهانی فک نکنم هیچوقت یادم بره اول نگاه بکام وقتی گرین اونجوری گل خورد دوم اشکای بازیکن کره ای تو بازی دیشب و سوم بازی دیشب برزیل با کره واقعا جای تاسف داره
بابا بدبخت برزیلیا چیکار میکردن موقعی که 11 نفری کرهای ها دارن دفاع میکنن
تیم منتخب جهان بود نمیتونست خوب بازی کنه
به نظر من برزیل بد بازی نکرد...واقعا گل زدن به تیمهای دفاعی سخته...بارسلوناش کم آورد!! خیلی خوب شد که اول برزیل با کره بازی کرد...کم کم رو فرم میاد تیم..مطمئن باشید...
کاش یه 2-3 نفر دیگه مثل روبینیو تو تیم بودن....واقعا تکنیک برزیلی آدمو سر حال میاره!!
برزیل همیشه قهرمان بوده و خواهد بودانشاالله این دفعه هم جام مال برزیل هست.کاکا هم از ترس اینکه کره ای ها مصدومش نکنن بازی نکرد.
نمی دونم چرا امسال همه ی تیم ها به جز آلمان بد بازی کردند( خودم طرفدار ایتالیا هستم)
فکر کنم توی غذای همشون داروی خواب آور ریختن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من که با دیدن این بازیکنا کلا نامید شدم رفت
با فیلپ ملو و گیلبرتو و الانو که خلاقیتشون درحد صفره و چندتاپیر پاتال دیگه مثل خوان و لوسیو ،کاکا هم که کاکای سابق نیست مهاجمم که دیگه ای رونالدویی نداریم خیلی هنر کنیم تا دور بعد بیایم
اصلا نه فقط برزیل همه تیمها با این سیک بازی شورشو در اوردن جام جهانی هم جام جهانی قدیم برزیل هم برزیل قدیم
من که امیدوارم جام جهانی به تیمی برسه که زیبا بازی کنه حتی اگه آرژانتین باشه چون از این فوتبال کثیف خسته شدم
به طرفدارای برزیـل تبریک میگم ...
رونالدینهو نبود ناراحت بودم؛ اما روبینـهو واقعاً قشنگ و تکنیکی بازی میکنه... از استیلش خیلی خوشم میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازی برزیل اینه حتی تاریکی داره که از گروهش بیاد بالا
البته کره شمالی هم خوب بازی کرد
یه گل شانسی مایکن و یا اشتباه دروازه بان باعث برد برزیل شد
بازیکنانش تعریفی نداشتند
روبینیو بهترین بازیکنشون بود حیف که شوت نداره
برزیل اگه از گروهش بیاد بالا نیز دچار مشکل خواهد شد بعدا
مگر اینکه تغییراتی بدند
سلام
حیف شد کره باخت به نظر من خیلی خوب دفاع کرد
رو ضد حملات هم با اینکه زهردار نبود ولی جلوی برزیل عالی بود
کاکا اصلا تو بازی نبود یا بهتر بگم کره ایها اون از بازی خارج کردن
در هر حال ای کره رقیب سختی برای پرتغال و ساحا عاجه
فقط یه خورده قدرت بدنیشون پایینه
میدوارم به عنوان نماینده آسیا بهترو بهتر بشه
برای چی حیف شد کره باخت؟؟؟؟!!!!چون 11 نفره دفاع میکرد!!!یا نه چون تماشاگر پسند بازی میکرد!!!نقل قول:
درسته برزیل خوب بازی نکرد اما این دلیل نمیشه بگیم کره خوب بازی کرد!!!!
آقا با یه بازی زود نگید برزیل فلانه و نمیتونه بیاد بالا.
همیشه دور اول بازیا همینطوره.
برزیل یادتون رفت توی جام ملتهای آمریکای جنوبی بازی اولش رو باخت ولی آخرش قهرمان شد؟ یا جام کنفدراسیون ها!
اینقدر نگید نمیتونه نمیتونه. فوروارد داریم مثه هلو:دی لوییز فابیانو 2000تا گل برا سویا زد. درسته مثله جام های قبل بازیکن چهره نداریم ولی بازم جام مال خودمونه!!!!!!
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
بیخیال مجتبی. بزار آروم باشیم:دینقل قول:
فصل بعد جلوی رئال می خوای چیکار کنی؟ : دی
با یه بازی نمیشه قضاوت کرد ولی با این حال برزیل اصلا اون چیزی نبود که خیال میکردم.
ملو و گیلبرتو که اصلا بازیسازی سرشون نمیشه و کاکا هم بشدت افت کرده. اگه کاکا نیاد رو فرم برزیل به مشکل برمیخوره بخصوص جلو ساحل عاج با اون بازیکنای هرکول!
بچه ها کسی میتونه به این سوالم جواب بده
تو هر جام جهانی یه تماشاگر برزیلی هستش(پیرمرده) که همیشه کاپ جام جهانی تو دستشه و تا اونجایی که یادمه من این تماشاگرو تو 98 2002و 2006 دیدمش :31: کسی اطلاعاتی راجب بهش داره:31:
خیلی بامزه اس:31:
تو بازي اول روشون خيلي فشار بود واسه همين بازي خودشون رو نكردن.مايكن رو ديديد بعد از گل؟
كاكا و بقيه تو بازي بعد 180 درجه عوض ميشن.