دوستان عزیز من طی امروز فردا میخام برم f115 رو بگیرم، اونایی که این مدل دارن لطف کنن بگن تا الان به مشکل خاصی برخوردن یا نه؟
ممنون
Printable View
دوستان عزیز من طی امروز فردا میخام برم f115 رو بگیرم، اونایی که این مدل دارن لطف کنن بگن تا الان به مشکل خاصی برخوردن یا نه؟
ممنون
دوست عزیز لطفا قوانین را رعایت کنید و فارسی تایپ کنیدنقل قول:
خیر دوست عزیز
منم خیلی دنبال ابن مدل گشتم ولی متاسفانه موجود نیست و در نهایت 115 گرفتم و خیلم هم راضیم
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
صد در صد پشیمون نمیشی:thumbsup::thumbsup::thumbsup:نقل قول:
salam
sorry farsi nadaram
ba f116 yeki az dostam daram post midam
laptop khobie
ama be nazare man bedard game nemikhore badjor dagh mikone
bios va gerafiko updeat kardam yekam behtar shod
khoeb ba kelase khoshkele
baz chizi khasty beghid begham
یک سوال از دوستانی که F115FM دارند :
من خودم F115FM دارم تازه گرفتم ، میخواستم بدونم که DVD-ROM یا همون Blueray-ROM شما هم موقع Read یا Write یه صدای نویزی یا صدایی داره ؟!!!
چون من وقتی داشتم Recovery می گرفتم و سیستم داشت DVD های Recovery رو write می کرد دیدم موقع Write خیلی صدا میده ، میخواستم بدون این قضیه عادیه یا نه ؟!!!
ممنون
دوستان قضیه داغ شدن چیه؟ جدیه ؟.............
من زیاد رایت نکردم ولی ظاهرا بعضی از افراد هم این مشکل داشتد!!!!!!!نقل قول:
آیا بایوس با همین ورژن جدید آپدیت کردید؟؟؟؟
به احتمال فروان حل میشه
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
بایوس آپدیت کنید این مشکل حل خواهد شد.نقل قول:
دوستان یکی از دوستام میخواد بایوس لب تاپشو آپدیت کنه (لب تاپش F115FM هست) حالا میخواد بدونه چطوریه باید کار خاصی رو انجام بده یا مثل نصب Driver های قطعات سادس . یه فایل 3 مگی هم از سایت سونی دانلود کرده برای اینکار که باید نصب بشه . ممنون .
نقل قول:
به این آدرس مراجعه کن :
کد:http://samenlaptop.com/page/biosupdate.htm
با سلام و باز هم یه سوال از دوستانی که F115FM دارند :
راستش من فکر می کنم لپ تاپم و کلا F115FM با ویندوز 64 خیلی match نیست چون یه مقداری تو بعضی قسمتها برای انجام بعضی کارها تو کارش مکث دیده می شه ، مثلا تو KM Player یا Media Player وقتی میخوای فیلم رو یه مقداری بزنی جلو یه مکثی ایتجا مشاهده میشه در صورتیکه من رو کامپیوتر Desktop خودم که 32 نصبه اصلا چنین چیزی نیست .
بعد اینکه چرا تو قسمت performance رم لپ تاپ در حالت عادی که سیستم هیچ کاری نمی کنه همیشه روی 1.33 هست ؟!!!!!!!!!!
آیا باید کار خاصی انجام بدم که سرعت و عملکرد ویندوزم بهتر بشه ؟؟
ممنون از همه ی دوستان
چرا شما آخرین ورژن کا لایت را نصب کن + آخرین ورژن km player . من هیچ مکسی ندارم تازه خیلی خیلی سریع تر از دسکتاپم پخش میکنه. و اینکه با ویندوز 64 بیتی مچ نیست کاملا اشتباهه.نقل قول:
فکر نکنم مشکلی داشته باشه. طبیعیه فکر کنم اما حالا باقی دوستان هم نظر میدن
نقل قول:
من آخرین ورژن KM رو دارم .
به نظرت چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟!!!
دوستان عزیز به 2 عکس زیر توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مموری من در حالت عادی وقتی هیچ کاری با لپ تاپ (F115FM) نمیکنم 1.30 گیگا هرتز در حال استفاده است ، واسه همین احساس می کنم سرعت سیستمم پایینه .
لطفا کمکم کنید که چه نرم افزاری در حال اجراست که 1 گیگ مموری رو استفاده می کنه ؟!!!
ممنون
دوست عزیز از لپ تاپت راضی هستی؟ همه چیش خوبه؟ منم به زودی میخوام بخرم...
آره همه چیش خوبه فقط من از ویندوز 64 bit که روش هست زیاد خوشم نمیاد .نقل قول:
از اینجا آخرین ورژن کا لایت را نصب کن رو سیستمتنقل قول:
در ضمن قبلش اگه ورژن قبلیشو نصب کردی پاکش کن.کد:http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack
نرم افزار گام پلیر رو هم بت توصیه میکنم.
راجع به 64 بیتی من که واقعا باش حال میکنم. از نظر سرعت. راحتی . ساپورت رم و ... همه چیش اوکیهکد:http://www.filehippo.com/download_gom_player/
راجع به رم هم چک کردم مال من هم همینطور بود. طبیعیه. پی سی هم همینطوره
وقتی لپ تاپ رو خریدم اولین کاری که باید بکنم چیه؟؟؟ چطوری باید بکاپ بگیرم؟
چند ساعت تو شارژ بزارم؟ شارژر و اینا تو جعبه همش هست؟
بخاطره سر تو گرافیک که نیست؟نقل قول:
سر تو گرافیک چیه ؟نقل قول:
اولین کار >>>> پارتیشن بندینقل قول:
2 >>>>>>>> گرفتن backup ( دکمه Assist روی لپ تاپ رو می زنی تو قسمت Recovery با 2 تا DVD خام ازش backup می گیری )
3 >>>>>>>> با لپ تاپت کار میکنی تا وقتی که اخطار اتمام شارژ بده اونوقت لپتاپت رو واسه 8-7 ساعت میزاری تو شارژ
موفق باشی
ببخشید شرنقل قول:
شر تو گرافیک
خوب یعنی چی شیر تو گرافیک ؟نقل قول:
این کار قابل غیر فعال کردن هست ؟!
دوستان f115 هیچگونه مشکل نرم افزاری و سخت افزاری نداره؟ خیلی از دوستانی که n61jq خریده بودن مشکل داشتن...
سلام دوستان
بالاخره منم 115 گرفتم
كيفيت صفحه و كيبورد عالي اولين چيز هايي بودن كه ازشون لذت بردم و البته نور ضمينه ي كيبورد هم محشر بود ....
همزمان با من پسر عموم n61jq گرفت... كيبورد وايو خيلي بهتره ....
دو سوال :
1. دوستان قبل از تهيه recovery سيستم رو آپديت كنم يا نه ؟
منظورم آپديت هاي اين صفحه است :(لازمه همه ي آپديت ها رو انجام بدم ؟!)کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VPCF115FMB
2. واسه شارژ اوليه ، فروشنده به من گفت 3 ساعت ميزاري شارژ شه ، بعد يه ربع استراحت ، دوباره 3 ساعت شارژ ...
نظرتون چيه ؟
آقا کسی تست دما رو که انجام نداد حداقا به من بگید دمای cpu = 71 و gpu= 63 در حین اجرای بازی طبیعیه یا خطرناک
لطفا دلیل منطقی باشه مرسی
هیچ کاری نکن تا گرفتی بک آپ بگیر. بعضی از آپدیت مخرب هستن.نقل قول:
بعد از بک آپ یه آنتی ویروس خوب مثل ESET بریز روش و از بن و بیخ آپدیتش کن. خود ویندوز خود نرم افزارهای وایوش ....
در مورد شارژ باید بگم شارژ اولیه حدود 8 تا 10 ساعت هستنقل قول:
F115 با گارانتي الماس هم داريم ؟
من رفته بودم پايتخت يه فروشگاه معتبر كه فقط هم سوني كار مي كرد با گارانتي الماس مي داد 1530. فردا پسفردا مي خوام بخرك. خوبه ؟
گارانتي داده گستر چطوره ؟
گارانتی الماس حتمآ بگیر. قیمتش هم با گارانتی عالیه.
من هم سفارش F123 FX/B دادم. 1.630.000 تومان با گارانتی سرزمین رایانه
آخه تو [HTML] http://www.vistaitd.com/fabout.asp[/HTML]سايت خود شركت ويستا (الماس سابق) اصلا" حرفي از سوني نزده ...
دوستان خواهش میکنم سخت افزار این مورد رو برام بگید و اینکه Backlight دکمه داره (شنیدم داره)
F11 NFX/H
با سلام و باز هم یک سوال از دوستانی که F115FM دارند :
من دیروز که با لپ تاپم کار می کردم متوجه شدم که یک صدای نویزی از قسمت Power لپ تاپ تولید می شه که در بعضی مقاطع قطع و وصل هم می شه ، میخواستم بدونم این صدای نویز power عادیه و مال شما هم همین صدای نویز رو تولید می کنه یا نه چیز غیر عادییه ؟!!!!!!!!!!!!!
ممنون
بله طبیعیه...نقل قول:
بایوس را آپدیت کنید اگه صدا قطع نشد میکروفن رو هم قطع کنید صداش قطع میشه...
سلام
خسته نباشيد
من دو لپ تاپ سوني مدل f11kfx و f11cgx خريدم
حالا متوجه اخطاريه سوني درباره اين مدل ها شدم.
ميخوام بدونم که واقعا چه مشکلي دارن؟ چطوري حل ميشه؟
بسته بروز رساني بايوس رو از سايت سوني گرفتم همين رو نصب کنم، کافيه؟
چطوري نصبش کنم؟ همينطوري ساده رو فايل نصب بزنم تا نصب بشه؟
واقعا مشکل اينطوري حل ميشه؟ ديگه مشکلي پيش نمي ياد؟
لطفا راهنمايي کنيد
با تشکر
همه سوالت پاسخشو بله است. مشکلشون هم مشکل داغ شدن بیش از حد بود.نقل قول:
سونی گفته مشکل برطرف میشه ای این آپدیت
سلام من میخوام یه f115 بگیرم از دوستانی که گرفتن کلا میخوام بدونم راضی هستن ؟
از کجا بگیرم مطمئن باشه من نظر خودم رو مهتاب لپتاپ هست که میده 1470 آیا قیمتش همینه؟
و اینکه مشخصات کلی ش چی هست برایه مثال باس CPU و RAM ش چند ه
ممنون
من چن روز پیش رفتم پایتخت اف115 بگیرم، با گارانتی امرتات از 1500 تا 1570 قیمت میدادن، اما ی فروشنده بهم گف یکی دو هفته صبر کن اف 127 با کانفیگ بهتر و قیمت نه جندان بالاتر وارد میشه، منم گفتم این همه صب کردم یکی دو هفته هم روش...
کار درستی کردینقل قول:
همیشه صبر خوبه
احتمالا این مدل ها دیگه مشکل گرماییم نداره
دوست عزیز این مدلی که گفتید (F127 HG/BI)نقل قول:
چند روزیست که وارد بازار ایران شده قیمتش هم 2.300.000 تومان هستش.
ّF127 HG
Intel Core i7-740QM
1.73 GHz up to 2.93 GHz
8GB
DDR3
640GB
5,400 RPM
ATA
Blu-ray RW
TFT colour display/ Full HD 1080, Adobe RGB 100%
16.4 اینچ
1920x1080