نقل قول:
کلا اوضاع اینترنت کرمان خوب نیست!!!
پارس الان پینگش بد نیست 200 تا 300
Printable View
نقل قول:
کلا اوضاع اینترنت کرمان خوب نیست!!!
پارس الان پینگش بد نیست 200 تا 300
سلام دوست عزیز
من سرویس وایمکس مبین نت رو از شرکت آریاگستر کارمانیا که نماینده مبین نت در کرمان هست ،گرفتم که هم سرعتش مناسبه هم قیمتش .
البته دوتا سرویس ویژه داره که مودم هاش و فعال سازیش مجانیه
سرویس اول
512k با 20gig دانلود سالیانه با مودم wifi دار که اکسس پوینت خیلی قویه و قیمتش 200 هزار تومان
سرویس دوم
512k با 20gig دانلود سالیانه با مودم معمولی قیمتش 150 هزار تومان
من چون اکسس پوینت داشتم ،سرویس دومی رو خریدم تو ایام عید هم که رفتم مسافرت توی شهر های دیگه تونستم ازش استفاده کنم.
آدرسش هم اینه
کرمان - خیابان ابن سینا ( حد فاصل فلسطین و عباس صباحی )ساختمان شیوا طبقه چهارم واحد 11 شرکت آریا گستر کارمانیا
تلفن 2224445 و 2224446
یادم رفت بگم 2 تا 8 صبح و جمعه ها دانلودش رایگانه
مرسی از گزارشاتتنقل قول:
فقط اگه می شه پینگم بگیر یه خبری بده ببینیم پطوره؟
ضمنن سرعت دانلودت با یه download manager مثل idm هم اندازه بگیر رو بگو.
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
دوستان کرمونی ایت پاپیک و زنده نگه دارین
باید بگم که didehbannet سرویس 512 دوباره ارائه می ده
که بدم نیست من راضیم پینگشک خوبه واقعا
من 128 دیده بان نت داشتم رفتم تبدیلش کردم به 512 صبحا سرعتم با منیجر 235 و شبا حدود 70 اینم یه تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا شما کدوم مرکز هستید ؟نقل قول:
من الغدیرم شاتل دارم که افتضاحه الان 1-2 ماهه دارم دنبال یک جایه درست درمون میگردم .
یکی میاد اینجا میگه مبین نت خوبه بعدش شهرهای دیگه رو نگاه میکنی ناراضی اند آدم شک میکنه ، پارس آنلاین همسایمون داره راضی هست ولی الان تو تاپیک پار آنلاین همه صداشون در اومده .
من اگر روزا 200 باش شبا 60-70 باشه برام خوبه .
صبا نت هم جدیدا تو کرمان اومده میدون ولیعصر ، مجتمع اطلس ...
حالا من موندم برم دیدهبان نت ، پارس آنلاین ، مبین نت ...
یک سوال دیگه شما به VP-N وصل می شید درست کار میکنه ؟ چون شاتل همین طوریش که کار نمیکنه وقتی هم به vp-n وصل بشه که کلا تعطیل میشه :دی
ببین در این مورد که شما سرعتتون بالای سرعت سرویستون هست باید بگم از عید این طور شده که باید به خاطرهنقل قول:
خلوتی ایام عید باشه
بنابراین زیاد طول نمی کشه که سرعت روی همون 512 ثابت شه:31:
فعلا مثل من خوش باشین.
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
ببین الان وضع پارس و شاتل اصلا خوب نیست اگه می بینی که یکی خوب از کار در اومده اون شانسش بوده و توی گروه خلوتی قرار داره که به زودی شلوغ می شه.نقل قول:
فقلا دیده باننت بهترین هست.
ولی معمولا سرعتش دقیق روی همونی که نی ده.
این روزا رفته بالا.
فقط 512 به بالا ارزش خریدن داره.
می مونه وایمکس که اونم تا خلوته خوبه!!:13:
وی .... انم که گفتی شاتل خیلی بلاک می کنه ولی بقیه نه زیاد.
حالا خود دانی.
ضمنن اگه پینگم برات مهمه دیده باننت بهترین باز.
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
در کل اینترنت ایران و بعد کرمان بدترین شده!
درود.
من نت 256 مدیکال از دیده باننت دارم ولی الان یه یک هفته هست که سرعتم مزخرف شده و پینگم نسبت به گوگل که میگیرم رفته روی 1000 ...
دیروز که زنگ زدم گفتن دارن با مراکز مخابراتی صحبت میکنن که افزایش پهنای باند بدن . میخواستم ببینم شما هم همین مشکل رو داری.
ولی در کل توصیه میکنن دیده باننت بگیرید از همه بهتره
من مرکز اسدی پیش شماره 321 هستم تا یه هفته قبل از عید سرعتم جه روز و شب فیکس 67 بود بعضی وقتا 75 میشد تو این ایام که شده روز 235 شبم حدود 70 که پایین نمیاد پینگشم که بیشتر وقتا زیر 400 هستش من که راضی هستم قطعی هم که نداشتمنقل قول:
دقیقا واسه منم همین طوری بود .نقل قول:
من خواهرم از اداره بهشون اینترنت پر سرعت میدن 7 گیگ ماهی 30 تومن lol اسمه شرکتش کارمانیا هست ( همونی که بعد از راه آینده اومد ) بعدش آیپی رو چک کردم فهمیدم دیده بان نت باید باشه چون وقتیم اکانت تموم میشه صفحه دیده بان نت میاد بالا .
256 هست و قبل از عید سرعتش 30-35 بود فکر کنم همیشه ثابت بود . ولی تو عید یهو دیدم شده 230-250 کف کردم .
احتمالا اون شرکت کارمانیا با دیده بان نت قراردادی چیزی داره .
در کل اگر ماله خواهرم دیده بان نت باشه که با این شواهد 90 درصد دیده بان نته ، من که خیلی ازش راضیم و هم اون زمانی که سرعتش معمولی بود خوب بود هم الان که زیاده ... و همون طوری که دوستان گفتن تو عید من دو سه بار بازی آنلاین زدم پینگ خوبی داشت .
متاسفانه شاتل دیگه ارزشی نداره ... شبا 1-3 که عملا نه میشه سایت باز کرد نه دانلود کرد ... ساعت 3 به بعد سرعتش خوب میشه و تا صبح 900 مگ دانلود میکنه ... ولی متاسفانه روزا افتضاح شده ... هم اینکه همه پورت ها بلاک هست و هم اینکه به جا اینکه 512 معمولی رو بهت بده یک چیزی کمتر از 128 داره میده ... یک چی میگم یک چی میشنوی ... بد دردیه گوگل رو امروز به زور باز میکرد ، جالب تر اینکه سایت خود شاتل رو باز نمیکرد :31: در کل الان در طول 24 ساعت شاتل فقط ساعت 3 تا 7 صبح رو سرعت 60-70 رو درست میده بقیه ساعت روز اصلا فکرشو نکنید مثله من اعصابتون خراب میشه .
این جوری که بوش میاد ما هم هفته دیگه شاتل رو میبندیم میریم دیده بان نت .
راستی کرمان مخابراتش هیچی نمیده ؟ یعنی اینقدر بی بخار هستند ؟ یکی از همین مسئولین توی 20:30 میگفت که مخابرات کرمان پهنا باند نمیخره و پول نمیده واسه پهنا باند برای همین کرمان مشکل نت داره ! پولشونو بدن ما هم پهنا باند میدیم ! تو سایت دیده بانت هم خبرش هست ...
سلامنقل قول:
آلان همه توصیه میکنن وایمکس آریاگستر بگیرید چون من خودم دارم واقعا فوق العاده است
من دوستام که تعریف میکردند اصلا باورم نمیشد تا خودم 512 ازشون خریدم با توجه به قیمتش واقعا خوبه ، مودم رو هم به من مجانی دادن چون طرح ویژه بود
در کل قیمت هاشون نسبت به adsl واقعا مناسبه
نقل قول:
من وایمکس رو از آریاگستر دارم خوبه راضیم
دوست عزیز وایمکس ایرانسل مردم ازش ناراضی اند اما وایمکس مبین نت که نماینده اش تو کرمان شرکت آریاگستر هسته کاربراش راضین
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
منم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا موافقمنقل قول:
(سلام
آلان همه توصیه میکنن وایمکس آریاگستر بگیرید چون من خودم دارم واقعا فوق العاده است.
من دوستام که تعریف میکردند اصلا باورم نمیشد تا خودم 512 ازشون خریدم با توجه به قیمتش واقعا خوبه ، مودم رو هم به من مجانی دادن چون طرح ویژه بود
در کل قیمت هاشون نسبت به adsl واقعا مناسبه)
این سرعت دانلود من دیشب ساعت 2 تا 7 تا صبح حدود 3.5 گیگ دانلود شد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز شما کدام مرکزی؟؟؟
من مرکز سید الشهدا هستن خیلی شلوغه و سرعت هم کند از پارس آنلاین دارم البته وایمکس هم گرفتم که خیلی راضیم!!!
مرکز الغدیر ...نقل قول:
من 256 پارس آنلاین دارم - سرعتش خوبه تقریبا - پینگم همین طور
کدوم مرکز هستید ؟نقل قول:
سرعت دانلود شبانه ؟
آدرس وایمکس تو کرمان کجاست؟نقل قول:
مرکز مخابراتیم شهید صدوقی هست ، سرعتم هم متغیره بعضی وقتا 50 -60 بعضی وقتا 100نقل قول:
وایمکس مبین نت :نقل قول:
کرمان - خ فلسطين - خ ابن سينا - ساختمان شيوا - ط 4
آریا گستر - مجيد مهتري زاده - 0341-2264606
lسلام دوستاننقل قول:
من الان رفسنجان هستم. تا 1 ماه دیگه میام کرمان واسه همیشه. میخواستم پیشاپیش کارای ADSL رو ردیف کنم. تا الان که توی تایپیک رو نگاه کردم. وایمکس و دیده بان نت راضی بودن بچه ها
قیمت هاشونو هم میتونید بگین چجوریه ؟ مثلا 1 ماه 256 با 3 گیگ دانلود چند در میاد ؟الان دیگه مودم وایمکس رو مجانی نمیدن ؟ قیمتش چنده ؟
اگه بخوام بلوار جمهوری یا خیابون استقلال خونه بگیرم به کدوم مرکز مخابراتی نزدیکترم ؟ از بین وایمکس و دیده بان نت کدوم بهتره ؟
مرسی دوستان
پارس آنلاین هم بعضی مناطق خیلی خوبه ...نقل قول:
وایمکس هنوز طرح ویژه سالیانه داره ... 200 تومن 20 گیگ همراه با مودم ! یکی از دوستام میخواد بگیره .
اگرتوی بلوار نزدیک های امام جمعه خونتون باشه نزدیک دکل هستید و وایمکس خیلی خوبه .
از دیده بان نت و پارس آنلاین تو استقلال و اولای بلوار جمهوری خبری ندارم ، ولی هر دو تاشون تو مرکز الغدیر خوب هستند .کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
سلام دوستان من 4 سال پیش کرمان بودم از شرکت راه آیند پیام سرویس میگرفتم و اون موقع شرکت های کمی بودن برای سرویس ADSL و ماهی 75 تومان راه ایند پیام میدادم 256 بدون bw . !
الان دوباره دارم میام کرمان میخوام ADSL بگیرم حالا نمیدونم از کدوم شرکت بگیرم . ! وایمکس بگیرم . !؟
الان خود مخابرات ADSL نمیده . !؟
از کدوم شرکت میتونم بدون Bw بگیرم . !؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم اونموقع از این شرکته که میگی ADSL داشتم اما ورشکست شد و بعد از کلی مصیبت و سردر گمی تمام سرویس هاشو واگذار کرد به یه شرکت دیگه.
البته من الآن وایمکس رو از شرکت آریاگستر دارم
آدرسشم اینه:
کرمان - خیابان ابن سينا - ساختمان شيوا - طبقه 4
شرکت آریا گستر - تلفن 2224445
توصیه من دیده باننت سرویس 512 هست.
در مورد وایمکس نمی دونم کرمان چطوری واقعا
سلام
من شاتل 512 دارم که مدتیه افتضاح شده
قبلا سرعت دانلودش در شبانه روز حدود 65 بود اما الان 1 شب تا 3 تقریبا قطع میشه
فکر کنم سیاست شاتل هست که ملت نا امید بشن بگیرن بخوابن:19:
دوست عزیز ...ALI... من تو سایت دیده بان نت رفتم چند نوع سرویس داره ،کدومش مد نظر شماست و چه مزیت هایی داره؟
سلامنقل قول:
اتفاقا واسه منم یه همچین مشکلی بوجود اومد که می خواستم بیام تو این تاپیک مطرح کنم،ببینم دوستان هم همین مشکل رو دارن یا نه؟!:13:
من چندین بار گزارش مشکل زدم هر دفعه این متن رو واسم می فرستادن:
دیگه کم کم دارم از شاتل نا امید میشم.قبلا 1 تا 7 صبح رایگان بود الان شده 3 تا 7 چه سیاسی به خرج میدن واسه اینکه خدمات رایگان ارائه نکنن.:2:نقل قول:
با سلام
مشترک گرامی آقای -----------
بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی در كشورهای پیشرفته تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه سایرکاربران از آن استفاده میكنند. چه آن گاه، این موضوع میتواند در در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس آنها را نیز در پی داشته باشد.
به عرض میرساند متاسفانه تکرار الگوی مصرف بالا روی سرویس شما باعث ایجاد اختلال روی اینترنت سایر کاربرانی شده است که با شما مشترکا از اینترنت استفاده مینموده اند.
در همین راستا موقتا محدودیت هایی روی سرویس شما اعمال شده است.امید است این موضوع حمل بر اهانت به شما نبوده باشد چرا که به ناچار جهت جلوگیری از تضعیع حقوق سایر کاربران این اتفاق افتاده است.
با تشکر
شما از شرکت دیدبانت بگیرید من نزدیک به سه سال ازش اشتراک دارم خیلی کم پیش امده قطع بشه و سرویس 512 حجمی که سرعتش زیاد حدود 100 شبهای هم خوب 70 60
سلام دوستان. من شاتل دارم مرکز مفتح. واقعا افتضاحه شاتل. پینگ خیلی بدی داره. واسه من پینگ از همه چیز مهمتره. بهترین پینگ رو کدوم شرکت داره؟ داتک یا همون نخل جنوب چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
بهترین سرویسش به نظر من سرویس 512 dbn هست.نقل قول:
دیده بان نت پینگ خوبی داره.نقل قول:
برای بازی مخصوصا
از بقیه شرکت ها به جز شاتل و پارس خبری ندارم که اونا داغونن.
شما قطع امید کنید زودترنقل قول:
چون داغون درستم نمی شه و سیاست این شرکت هست به گونه ای.
:31:
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
ببینیییید صد بار گفتم:
اگه کرمان رندگی می کنین به هیچ عنوان شاتل نگیرید
داغوننننننننن.
من از نخل جنوب یا همون داتک خدمات میگیرم 512 معمولا پینگ یکنواخت نیست همه ی دوستان کرمانی لطف کنن پینگشون رو با تایپ cmd توی قسمت run ویندوز و بعدش تایپ ping 4.2.2.4 بگرین و اعلام کنن چن بار پشت سر هم بگیرید ببنید چند هست ماله من معمولا 250 یا 300 هست در ضمن همین الان که دارم پست میدم پینگ من شده 700 :37:نقل قول:
البته گفته باشم ها من با ps3 راحت بازیها رو آنلاین میزنم مشکلی نیست !!!
من دیده باننت دارم از وقتی که افزایش پهنای باند کردن نتم عالی شده ( بزنم به تخته چش نخوره :)) ) سرعت عای و پینگم نسبت به گوگل زیره 160 هست البته من تو بخش مرکز هندوزاده هستم
سلام
اگه بخوام قید شاتل رو بزنم چیزی هم باید پرداخت کنم یا نه؟!
بعد دوستانی که از دیده بان نت استفاده می کنن اگه میشه یه سری توضیح در موردش بدین که ماهم بیخیال این شاتل بشیم و بزنم تو کار دیده بان نت:46:
علاوه بر سرعت روزانه ، دانلود شبانه(رایگان)هم واسم مهمه که سرعت بالایی داشته باشه:20:
بهترینشون تو شهر کرمان همین دیده بان نت بود دیگه!!
منم حوالیه مرکز شهید باهنر هستم(پایین شهر:21:)
دیده بان نت فقط توی کرمان خدمات میده ؟ برای سیرجان نمیده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من یه سایت ازش پیدا کردم تو قسمت دسترسی به ADSL شهرستان سیرجان نیست.ولی شما یه سر بزنید تو قسمت پشتیبانی آنلاین یه سوال بکنید اونجا دقیق تر توضیح میدن:46:
اینم سایت:
ممنون میشم اگه دوستانی که اشتراک دیده بان نت دارن یه توضیحی بدن.خسته شدیم از این شاتل:13:کد:http://www.didehbannet.com/
بنظرم از didi بگیر هم قدیمیتره و هم بهتر سرعت شبانه شم در حد 512 هست . الانم یه دفتر دیگه بغیر اون دفتر که چهارراه طهماسب آباد بود زده همونجایی که سرورای پیشگامان هست . اینم ادرسش :خ امام جمعه کوچه 13 پلاک 40 مرکز پیشگامان .نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون میلاد جان:40:
اونوقت اینم مثل شاتل اگه 512 بخواهی باید حتما دانشجو باشی؟!اینترنت شبانه اش از ساعت چند تا چند رایگانه؟!:21:
نقل قول:
نه بابا نیازی نیست . اما من که 256 دارم سرعت دانلودم بیشتر اوقات روی 60-70 هست .:27: ( شاید مقطعی اینطوری شده ) و ساعت رایگانشم از 1 تا 7 صبحه
ساعت رایگانش از 2 تا 7 صبحهنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
من ميخواستم سرويسمو عوض كنم توصيه همه وايمكس آريا گستر بود كه الآن هم راضيم
در ضمن 2 تا 8 صبح و جمعه ها دانلودش رايگانه
سرويس من 512 و شرايطشم سخت نبود
اينم آدرس دفتراشونه
1- کرمان - خیابان ابن سینا ساختمان شیوا ط 4 شرکت آریا گستر کارمانیا -تلفن 6-2224445
2- كرمان - خيابان آبنوس روبروي پارك - تلفن 2456241