با سلام خدمت دوستان
جدیدترین و پایین ترین قیمت ASUS N61JQ-JX014V چنده
و کجاست
مرسیکم
Printable View
با سلام خدمت دوستان
جدیدترین و پایین ترین قیمت ASUS N61JQ-JX014V چنده
و کجاست
مرسیکم
هیچ فرقی باهم ندارن فقط مدل پرو 64 درایورهای ویندوز اکس پی رو داره.حالا یه سوال پیش میاد یعنی روی مدل n61 نمیشه ویندوز اکس پی نصب کرد؟نقل قول:
بچه ها یه سوال دیگه تو پارتیشن بندی درایو ویندوز رو می تونیم پارتیشن بندی کنیم همون درایو سی رو یعنی فضای خالیش رو.اونوقت چقدر باید برای ویندوز جا گذاشت و بهتره؟بعد به نظر شما با توجه به حجم سنگین بازیها و نرم افزارها برای هر درایو چقدر فضا بذاریم بهتره؟
برو پایتخت بهترین جا برای خریدته که 1440 و کتر هم می تونی پیدا کنی 1400 هم می تونی پیدا کنی یه سر به پارسیان هم بزن.بعد ایرانیان.نقل قول:
من میخواستم رو این لپ تاپ ویندوز سون 32 بیتی نصب کنم. ولی بعد از اینکه نصب تقریبا تموم شده بود یه ERROR بزرگ قرمز اومد که نوشته بود نمیتونه فایل Recovery (پسوندش یادم نیست) رو باز کنه. با یه دی وی دی دیگه از یه شرکت دیگه هم امتحان کردم باز همون نتیجه رو گرفتم.
در ضمن من با Paragon Partition manager 10 هاردمو پارتیشن بندی کردم. دوتا پارتیشن Primary (هر کدوم 50 گیگ C,K) و 6 تا هم Logical درست کردم.
ویندوز اورجینال سیستم که تو درایو C نصب میشه. ولی هر بار که سعی میکنم تو اون یکی درایو ویندوز نصب کنم با این ارور مواجه میشم. البته یه بار ویندوز اورجینال رو هم پاک کردم و سعی کردم تو درایو C ویندوز 32 بیتی نصب کنم که بازم به همون ارور خوردم.
حالا کسی نظری نداره؟ اصلا کسی تا حالا با همچین مشکلی برخورد کرده؟ امکان داره که مشکل سخت افزاری باشه؟
سلام .
من هم خریدم .
قحطی اومده ؟ اصلا پایتخت پیدا نمیشه .
بالاخره پیدا کردن 1.490.000 با گارانتی امرات .
الان دارم ریکاوری میگیرم . مزاحتمون میشم .
مخلصیم .
درباره XP خبری ندارم فکر کنم بشه فقط مشکل درایورهاشه.نقل قول:
درباره پارتیشن کردن میخوای چند درایو درست کنی همون دوتا رو میخوای بزاری یا میخوای بیشترشون کنی ؟
خوده C رو نمیشه پارتیشن کرد مگر اینکه پاکش کنی و بطوره کل پارتیشن کنی .
فکر نکنم بشه از حجمش هم برداشت و به پارتیشن بعدی اضافه کرد.
من خودم دو پارتیشن رو پاک کردم و یه پارتیشن واسه ویندوز درست کردم بعدش ویندوز رو نسب کردم و از داخله ویندوز پارتیشن بندی رو انجام دادم.
من واسه درایوه ویندوزم رو 60 گیگ گذاشتم ولی من 6 درایو دارم.
نقل قول:
نگرانم کردی آخه منم از پایتخت می خوام بگیرم هفته دیگه دوتا مغازه پیدا کردم که بهم قسطی میدادن نکنه الان برم بگن نداریم اونموقع قسطیشو از کجا پیدا کنم من تقریبا دو هفته پیش اونجا بودم هفته دیگه دقیقا می خوام بخرم کاش همون مغازه ها داشته باشن با گارانتی امرتات داشتن می دونستین ویستا یا الماس یکشنبه ها جنساشون رو وارد می کنند؟من پرسیدم گهت این سری رو بار نه N61 بود نه G73 دوباره هفته دیگه زنگ بزن اینکه میگم یه مغازه بود تو خیابان ولیعصر اما کاش راحت پیدا کنم هفته دیگه قسطیشو.
دوست عزیز ممنونم فهمیدم داستان چیه حالا شما همون ویندوز سون خودش رو داری؟که روش نصبه؟بعد اومدی ازش ریکاوری گرفتی و یه ویندوز جدید نصب کردی؟حالا به نظرت با ویندوز خودش استفاده کنم بهتر نیست؟راحت همه بازیهارو می تونم بکنم؟بعد اگه ریکاوری بگیرم وبعدش برم کلا هاردو فرمت کنم می تونم از رو همون ریکاوریه مثل نصب عادی ویندوز عمل کنم و همونو نصب کنم درسته؟اصلا با همون ویندوز خودش استفاده کنم همه بازیها و نرم افزارهارو تو سی بریزم مولتی مدیارو تو اون یکی درایو مشکلی پیش میاد؟هروقت ویندوزش کند شد کلا فرمت کنم سی رو بعد یه ویندوز جدید یا همون ویندوز خودشو دوباره بریزم بهتر نیست؟64 بیت باشه بهتره نه؟نقل قول:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
اصلا یه مسئله دیگه این ویندوزهای مختلف سون چه فرقی باهم دارن؟هوم پرمیوم پرو و ... کدوم بهتره؟همین هوم مگه بده؟
به نظرم ویندوز خودش اگه ابدیت باشه بهتره و جواب تمام نیازهات رومیده در ضمن ریکاوری برای همینه که هر وقت لازم شد برگردی به همون وقتی که اولین بار سیستم روشن کردی البته به غیر ریجسترینقل قول:
مایکروسافت ویندوز 7 رو در 4سطح ارائه داده 1-استارتر 2-هوم 3-پرو4- التیمت
التیمت کاملترین محصوله .. برای کارهای روزمره هوم کافیه.. پرو یکی از قابلیتهاش اجرای تمام برنامه ویندوزهای قدیمی تحت اکسپی مود هست والتیمت بیشتر به درد شبکه میخره.
راستی خواستم بایوس رو ابدیت کنم رفتم سایت ایسوس دیدم ورزنهای مختلف با لینکهای مختلف هست نفهمیدم چی کار کنم ورژن الانم 206 هست...
سلام دوستان عزيز
اول از همه ؛ازتون سپاس گزارم كه با بحث هاي شيرينتون من رو هم مجاب كرديد اين لپ تاپ رو بخرم ...
من با اين لپ تاپ تازه يك روز هست كه دارم زندگي ميكنم ... از هر جهت فوق العاده هست ...
يكي از بهترين دوستانم در امرتاد برام اين لپتاپ رو خيلي نزديك به قيمت بازار جهاني زد ...
نكات مهم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز ... فكر ميكنم اولين لپ تاپت رو ميخواي بخري ... اين لپتاپ پشت ظاهر شيك و ساده اش ... يك غول تمام عياره ...
دوستان توجه كنند : هيچ وقت گول ظاهر رو نبايد خورد ...وايو از نظر من ظاهر داره و طبق گفته دوستم ... بيشترين مورد هاي تعمير براي وايو هست ...
سعي كنيد،از كمپاني هاي اصلي خريد كنيد.
براي خريد اين لپ تاپ كه خيلي هم در حال كم شدنه ... بريد ... طبقه نهم پايتخت ... واحد 901 .... امرتاد(دفتر اصلي)
البته به شما دوستان با قيمت 1530 ميدن ... اما با بهترين گارانتي و آك ...
به آك دقت كنيد ...
صد يا دويست تومن بيشتر بديد اما بدونيد ... از شركتي ميگيرد كه پدر مادر داره!
ببخشيدا ... اما گارانتي ويستا و ... كيلويي چند؟
اين ها از نظر من اصلا گارانتي نيستند ....
لپتاپ هاي اك وقتي روشن ميشن براي اولين بار مينويسن (مضمون فارسي) : اين لپتاپ براي اولين بار در حال روشن شدن هست ... به اين دقت كنيد ... البته راههايي هست كه بشه ... اين حالت رو به صورت مصنوعي ايجاد كرد.
سوالي بود در خدمتم ...
g73 قیمتش اومده پایین یکما
bestbuy
يعني چقدر پايين؟ توي سايتاي خارجي زده 1700دلار.نامردا چقدر سود ميخورن اين گارانتيا حداكثر بايد 2تومن بدنش
چرا انقدر بازار لپتاپ از گوشي خراب تره؟
سلام .
یه سری سوال از پک و خود لپ تاپ دارم .
همونطوری که گفتم با گارانتی امرتات گرفتم . تمام عکسها و ویدیوهائی که من قبل از خرید از این لپ تاپ دیدم ، روی صفحه نمایش یه طلق هستش که چسبیده بود روی خود صفحه نمایش . ولی دیروز طلق لپ تاپی که من گرفتم کلا فرق داشت و طلق محکم که بالاش با یه بنر نوشته بود سری N ایسوز و یه سری تبلیغات زیرش . حالا این واسه من سوال شده که دوستانی که با امرتات خریدن کلا این طلق چه شکلی بوده ؟
و نکته مهم اینکه موقع باز کردن لپ تاپ ( پلمپ کامل ) زیر لپ تاپ رو یه فشار دادم تا تازه اون قسمتی که پیج شده رفت جا ! منم چیزی نگفتم و ..... از این بابت مشکلی نیست ؟
سریال زیر دستگاه با روی کارتن و روی کارت گارانتی امرتات یکی هستش و این بابت خیالم راحت هستش .
برای دومین بار که لپ تاپ رو روشن کردم ، اینقدر زور میزد تا ویندوز بیاد بالا که گفتم این i7 هستش ؟ ! ولی بعد از ریکاوری درست شد پس زیاد در این مرحله حساس نباشید .
نکته بعد در مورد بالا اومدن ویندوز موقع خرید هستش . یکی از دوستان گفتن :
با وجودی که من هم با امرتات گرفتم اصلا همچین چیزی رو ندیدم . کلا اول که لپ تاپ روشن شد ، حدود 20 دقیقه طول کشید تا ویندوز اولیه رو نصب کنه و بعد ازم خواست یوزرنیم ، پسورد بذارم و بعد هم زبان لپ تاپ و بعد هم ساعت دستگاه و بعد حدود 5 دقیقه طول کشید تا مرحله آخر رو تمام کنه و بعد رفت سراغ دمو ایسوز از این لپ تاپ که نشون دهنده HD بودن هستش و بعد هم رفت توی دسکتاپ . در کل من همچین جمله ائی رو ندیدم که به فارسی بزنه .نقل قول:
(مضمون فارسي) : اين لپتاپ براي اولين بار در حال روشن شدن هست
عکس پس زمینه برای اولین بار که ویندوز بالا میاد ، عکس خود همین لپ تاپ هستش .
حدود 3 ردیف آیکون برنامه تو دسکتاپ دیدم که اول همه برنامه ها اسم Asus نوشته شده بود .
وقتی خواستم به اینترنت وصل بشم ، روی کانکشن ( کنار ساعت ) که کلیک کردم اسم 2 مودم dlink و ( یادم نیست این یکیو ) نوشته شده بود . جریان چیه ؟ یعنی خود ایسوز اینکارو کرده ؟
اثر انگشت به صورت فوق العاده ائی روی بدنه و حتی کیبورد لپ تاپ باقی میمونه و به نظرم یکی از نکات منفی این لپ تاپ هستش .
ببخشید زیاد حرف زدم :دی گفتم واسه کسانی که میخوان بخرن یه راهنمائی باشه . البته لطف کنین و به سوالات من هم در متن نوشتم رو هم جواب بدین .
مخلصیم .
دوست عزیز مبارک باشه.انشاال... فنش برات بچرخه.:46:نقل قول:
دوست گلم شما اولآ از یه درایو Primary استفاده کن و بقیه رو Logical کن.بعد هم تو هر درایوی که میخوای ویندوز نصب کنی همون رو اکتیو کن.از تو خود نرم افزار پارتیشن بندی این کار رو میتونی انجام بدی.:46:نقل قول:
دوست گلمنقل قول:
بله برچسب روی صفحه نمایش همون شکل رو داره.در مورد جا رفتن قسمت پیچ شده من هم فکر نکنم چیز مهمی باشه.بعد هم دوست دیگرمون گفت که مضمون بارسی نه فارسی.قرار نیست که شما جمله فارسی ببینی.وقتی لپ تاپ رو برای اولین بار روشن میکنی اگه درست یادم مونده باشه این جمله رو مینویسه:
Windows preparing your system for first use
و بعد هم بله بقیه مراحل نصب که حدود 20 دقیقه طول میکشه.بله مسئله بعدی هم کار خود اسوسه.در مورد اثر انگشت هم کاملآ با شما موافقم.:10:
سلام.جناب vaioman امکانش هست چند عکس از لب تاب خشکیل مشکیلتون که خودتون گرفتید بزارید ببینیم چقد خشکیله؟؟؟:31:
دوستان اینقدر عجله و بحث الکی در مورد سری G نکنین.تا گارانتیهای رسمی Asus وارد نکنن قیمتش مشخص نیست.پس:
.Please Waiting for ... time :20:
قبلآ این کار رو کردم دوست گلم.اینم لینکهاش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دیروز یه تست از لپ تاپم گرفتم،گفتم برای شما هم بگم: من برنامه های زیر رو همزمان با هم اجرا کردم اونم در حال بازی Crysis Warhed :
Nero 9
ACDsee
Windows Media player
Power DVD 9
Kmplayer
15صفحه online با Internet Explorer
Adobe Premiere
Everest
Word
Excel
Auto CAD 2009
Photo Shop سری 5
البته خداییش دیگه نرم افزار دیگه ای دم دستم نبود تا اجرا کنم.دمای CPU تا 76 بالا اومد و دمای GPU هم تا 79 .خداییش ذوق زده شده بودم.عالی بود.:18::9::19:
مبارکتون باشهنقل قول:
گیر میاد اینا دیدن دولار گرون شده فکر کردن خبریه
الکی گرون کردن
من بودم نمیخریدم
چه خبره1490!!!!!!
من به دوستان توصیه میکنم بالای 1400 پول ندن
بیشتر از این نمی ارزه
البته من دوشنبه تا قیمت 1420پیدا کردم
اما چون دیدم نمی ارزه نگرفتم
صبر کنید ارزون میشه
به حرف فروشنده هام که میگن گرونتر میشه
تحریمه دیگه نمیاد
و..........
اصلا توجه نکنید
وایو من عزیز برای ابدیت بایوس رفتم سایت ایسوز انواع ورزن با لینکهای مختلف بود نفهیدم کودمو دانلود کنم وچه جوری نصب کنم راستی تا یادم نرفته اول که لبتاب رو گرفتم Driver Genius Professional Edition تمام دریورها رو ابدیت کردم وبعد پیغام داد تمام درایورها ابدیت شده ومن هم خیالم راحت شد تا دیروز که اتفاقی به ایسوز سر زدم دیدم ورژنهاش یا ورزن الان من که206 متفاوت هست..
قضیه چه جوریاست ...
بابا 1490 چیه !!!
تو پایتخت چونه بزنین تا 1340 هم میتونین با گارانتی امرتات بگیرین
سلام
ممکنه که یکی از دوستان در مورد GPU توضیح بده.
آیا این لپ تا باید 2 تا کارت گرافیک داشته باشه؟!؟ مال من فقط یکدونه ATI رو نشون میده...
چطوری میشه GPU رو راهاندازی کرد؟
از چه راهی میشه دمای CPU و GPU رو دید؟
مرسی
بچه ها دمتون گره خيلي حال ميدين با نظراتتون من هنوز نگرانم بهم بندازن و نتونم مناسبش رو ژيدا كنماگه نقد مي خواستم بخرم مشكلي نبود مي خوام قسطيشو بگيرم نگرانم امروز زنگ بزنم دو سه تا مغازه تو ژايتخت برام نگه دارن شنبه برم بخرم
بچه ها يه سوال:
براي آپديت كردن بايد چيكار كرد مثل اتوماتيك اپديت ويندوز اكي پي بايد عمل كرد و به اينترنت كانكت باشي؟ژس اونايي كه تو سايت ايسوز هست چيه يكم راهنمايي كنيد ممنون.
از دوستانی که n61jq دارن میتونم بپرسم که ایا پورتiEEE 1394وiLINKهم داره یا نه؟
من امتحان نکردم.اما یکی از دوستان(Vespoher ) این کار رو انجام داده بود ازش خواهش میکنم که به سوال شما جواب بده.:46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ممنون VAIOMAN عزیز
البته من بایوس رو آپدیت نکردم ولی کارت صدا رو چون یه مشکلی داشت آپدیت کردم و حل شد.
این لینک صفحه ساپورت اسوس که درایور های جدید رو عرضه میکنه . مدل و سری لپ تاپ رو بزن . بعدش میپرسه سیستم عاملت چیه .کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
در مورد آپدیت بایوس اگه مشکلی نداری عوض نکن .اینو تو صفحه ساپورت اسوس نوشته ولی اگه مشکل داری و بلدی چطوری عوض کنی خوب چه بهتر.
توی خود سایت هم در مورد آپدیت بایوس توضیح داده . حتما بخون ... اینم عکس صفحه آپدیت ...
واسه آپدیت بایوس هم یه نرم افرار کوچیک رو باید از سایت اسوس بگیری که بایوس قبلی رو فلش کنه و با جدیده آپدیت کنه .
تو تصویر بالا نوشته اگر در حین آپدیت بایوس بی دقتی کنید ممکنه با مادربردتون مشکل پیدا کنی.
آپدیت کردی خبرش هم به ما بده... موفق باشی..:20:
کسی نیست جواب ما رو هم بده؟نقل قول:
این لپ تاپ N61jq-x1 من که هنوز به دستم نرسیده :41:ایشالا 25 روز دیگه میرسه
ولی چون پیگیر مباحث اون تو یه سایت خارجی و اینجا هستم، می خواستم به دوستانی که می خوان Bios آپدیت کنن توصیه کنم که به هر ورژنی می خوان آپدیت کنن به V 209 آپدیت نکنن. در بالای 50درصد موارد موجب خراب شدن شده !!!!
Vespoherو viomanعزیز ممنونم:10:
خوب با ین اوضاع که معلوم نیست کدوم ورژن بهتر از بقیست همین206 عشقست از قدیم گفتند سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن...:46:
من خودم 208 رو مدتی پیش نصب کردم، مشکل خاصی نبود!
نقل قول:
از بین N61JQ دارهای عزیز، یکی پیدا میشه که جواب ما رو هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من میخوام asus n71jq بخرم.لپ تاپ خوبیه؟ تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟
نقل قول:
دوست عزیز این مدل فقط دارای یک کارت گرافیک ، که همون ATI 5730 . برای تست کامل CPU & GPU باید از برنامه های مخصوص خودشون مثل CPUZ & GPUZ استفاده کنی.
در ضمن دوستان من امروز بازی وارکرافت ( شاه لیج کینگ ) را نصب کردم با تنظیمات اولترا راحت اجرا شد هیچگونه افت فریمی هم نداشت بعد از اون هم بازس NFS SHIFT را نصب کردم با تنظیمات High اونم اجرا شد بدون مشکل خیلی گرافیک خوبی داره دم ایسوس گرم
تفاوت محسوسی با206 داره؟نقل قول:
اگه لطف کنی ریز کار رو توضیح بدی ممنون میشم ...
امروز زنگ زدم پایتخت یکی گفت 1500 یکی هم 1470 که هر کدوم 30 کشیده بودن بالا گفتن بیا چونه بزنیم راستی یه سوال خیلی مهم:
با گارانتی سازگار بگیرم یا امرتات؟
هرکدوم ازین مغازه ها با یکی ازین گارانتیا داشتن.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام .
دوستان نمیشه یه راهی پیدا کرد این برنامه های از پیش نصب رو پاک کرد ؟ چیه اینا بابا :دی سرعت رو خیلی آورده پایین . هیچ کدوم هم به درد نمیخوره :دی
مخلصیم .
دوستان لطفا منم راهنمایی بفرماییدنقل قول:
داداش من وقتی گرفتی قبل از هر کاری برو ریکاوری بگیر یعدش هر کاری که دوست داری انجام بده.نقل قول:
آره داش من ریکاوری گرفتم بعدش ویندوز رو عوض کردم یه 7 دیگه هستش ویندوزه خودش Home Basic بودش ولی الان Ultimate نسب کردم, والا من ویندوزه خودش خوب نبود البته من آپدیتش نکردم ریکاوری گرفتم بعدش پاک کردم.
آره داش میتونی از رویه همون ریکاوری دوباره نسبش کنی فکر نباش. داش همه چیز رو امتحان کن فکر نباش من که الان Ultimate دارم و راضی هستم (به لطفه داش علی), اگه دوست داری همون ویندوزه خودش رو آپدیت کن اگه جواب نداد یه ویندوزه دیگه نسب کن.
هر ویندوز میشه گفت واسه کارایی خاصی ساخته شده .
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
علی جان داری فناش می کنی داش:31:نقل قول: