من وقتي start benchmark رو ميزنم بعد دو دقيقه اين پيغام رو ميده:
none of the 4515 nameservers tested are healthy
چيكار بايد بكنم؟
من وقتي start benchmark رو ميزنم بعد دو دقيقه اين پيغام رو ميده:
none of the 4515 nameservers tested are healthy
چيكار بايد بكنم؟
میشه یه عکس ازش بذارین تا بتونم راهنماییتون کنم. از چه ویندوزی استفاده می کنین؟ پهنای باند اینترنتون چقدره؟
ويندوزم xp هست، اينترنتم 128 هست كه معمولاً حدود 512 سرعت داره.نقل قول:
راستي من روي آيكون كليك راست ميكنم run as administrator نداره.
عكس:
کد:www.speedyshare.com/files/23988204/error.jpg
الان شما دارین از 3 تا دی ان اس استفاده می کنین. اونها رو یه جا کپی کنین و بعد از لوکال آریال این دی ان اس ها رو پاک کنین و دوباره امتحان کنید.
زير ديپلم ميشه توضيح بدين؟:31:نقل قول:
اصلا دي ان اس چيه كه من سه تا دارم؟!
DNS مخفف عبارت Domain Name Service می باشد. وقتی میخواهید وارد سایتی شوید، باید آدرس وب سرور آنرا بدانید.آدرس وب سرور با IP مشخص میشود. اما به خاطر سپردن آدرس IP دشوار است. می توان به جای IP از domin name ها استفاده کرد. برای هر IP یک domin name در نظر گرفته شده است. مثلا IP آدرس گوگل 74.125.232.18 است. که شما برای دسترسی به گوگل میتوانید از ip یا آدرس
استفاده کنید.کد:www.google.com
منبع: ویکی پدیا
DNS در حقیقت سرویسی است در شبکه که کار آن تبدیل DNS Name به IP می باشد. DNS هایی که در یک Domain قرار دارند مسئول نامگذاری و مدیریت نامگذاری در آن Domain می باشند.
سرویس DNS در سطح اینترنت نقشی حیاتی را بازی می کند. به طوری که اگر این سرویس در اینترنت از کار بیافتد باعث می شود اینترنت به هیچ عنوان توانایی کار کردن را نداشته باشد. به طوری که شما هر چه در قسمت آدرس مرورگر اینترنتی خود بنوسید به هیچ نتیجه ای نرسید و در صورتی می توانید به سایت های مورد نظر دسترسی پیدا کنید که آدر انها را به صورت IP بنوسید :
مثلا به جای MSN.COM باید بنویسید : 65.55.206.203 که فکر می کنم به خاطر سپردن آن برای کاربران خیلی سخت باشد.
اگر که می خواهید ببینید IP یک سایت که شما به آن متصل می شوید چه است کافی است در قسمت RUN بنویسید CMD تا محیط Command ویندوز بالا بیاید حالا در این قسمت فرمان زیر را وارد کنید:
PING SiteName مثلا Ping Yahoo.com که به شما در زیر IP سرور یاهو را می دهد.
ولی اگر مدیر شبکه هستید و می خواهید ببینید که DNS شما درست کار می کند. باید از فرمان NSlookup برای تست کرد DNS خود استفاده کنید.
پاسخ شما دوست عزیز afshin b
به قسمت Local Area برین. راست کلیک کنین و Properties رو بزنین بعد توی صفحه باز شده TCP/IPv4 رو انتخاب و Properties رو بزنین بعد به قسمت Advanced برین سربرگ DNS رو انتخاب کنین و ببین DNS ی اونجا وجود داره یا نه اگر داره همه رو توی یه Nodepad کپی کنین و بعدش از اون قیمت Remove کنین در نهایت Ok رو بزنین و دوبار امتحان کنین ببینید برنامه کار می ده یا نه.
سلام
اقا من اینو تست کردم...سه ایپی دی ان اس داد بهم
اولیش که همون ISP بود...توی اون برگه HTml هم که به برام باز میکنه...درصد نمیزنه..همینطوری میزنه Your current primary DNS server is
Fastest
یعنی بی فایدس؟
سلام
اقا من اینو تست کردم...سه ایپی دی ان اس داد بهم
اولیش که همون ISP بود...توی اون برگه HTml هم که به برام باز میکنه...درصد نمیزنه..همینطوری میزنه Your current primary DNS server is
Fastest
یعنی بی فایدس؟
سلام
DNS های 217.218.127.104 و 217.218.127.105 که برای مخابرات هست برای من پینگ 56 میلی ثانیه میده و سرعت بسیار بهتر نسبت به DNS دیفالت صبانت.
آقا دمت جیلیز ویلیز ، واسه من نوشته بود 97 درصد سریعتر از dns server خودم میشه سرعت ولی حالا 97 درصو نه ولی خدایی 50درصدی افزایش داشته ، بازم ممنونم ، خیلی عالی بود.
سلامنقل قول:
این پیام میگه دی ان اس فعلی شما بهترین دی ان اس هست. برو توی مسیر گفته شده ببین همین دی ان اس ها وجود داره یا نه؟ اگر نداشت به ترتیب وارد کن.
سلامنقل قول:
خوب خدا رو شکر
آقا ابی آقایی به خدانقل قول:
قابل شما رو نداره
مهرداد موندم چي شد اون روز يه اس ام اس زدي بهم و ديگه نميزني
بهرحال فعاليتتم كه اينجا كم شده چيكار ميكني باقالي آخه
آقا نمیشه dns رو دستی تو تنظیمات کانکشن وارد کنیم:8::8:
حتما باید این نرم افزار را دان کنیم .
دمت گرم رو 4shared اپ کن ..........:10:
مرسی مهرداد جان...رفتم اونجا این دی ان اسها نبود...اون ترتیبو وارد کردم ولی فرقی نمیکنه...دی:نقل قول:
سلام
این پیام میگه دی ان اس فعلی شما بهترین دی ان اس هست. برو توی مسیر گفته شده ببین همین دی ان اس ها وجود داره یا نه؟ اگر نداشت به ترتیب وارد کن.
نقل قول:من این نرم افزار رو روی بهترین سرورها آپلود کردم که قابلیت Resume هم داره و لینکش هم مستقیم هست. اون وقت حرف از 4Shared می زنین؟ مگه با اون سرورها مشکلی دارین؟نقل قول:
پس پیام نرم افزار درست بود که گفته بود دی ان اس فعلی شما بهترین و سریعترین هست برای همینه که فرقی نکرده.نقل قول:
برادران و دسوتان عزیز:d
این برنامه dns که میده رو چه جوری تو ویندوز 7 ست کنم
من ست کردم ولی کلاً سیسستم قاطی کرد حتی مودمم دیگه کانکت نمیشد
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
زاستی 3 تا dns داده
تو ویندوز واسی dns فرعی کدومو ست کنم
نیمیدونم دیشب چش بود که قاطی کردنقل قول:
الان درست شد
واسه Preferred دی ان اس Primary
واسه Alternate هم همون Secondary رو زدم
دیشبم همین کارو کردم ولی به هم ریخت
سرعتش تو صفحاتی که با ------ باز میشه محسوس تره
چجوری باید استفاده کرد ؟ اول برنامه رو اجرا می کنیم بعد اون یه DNS میده که اونو تو کانکشن وارد می کنیم ؟ برنامه باید همیشه در حال اجرا باشه ؟
من برنامه رو اجرا کردم گفت 238% بهتره . سه تا هم IP داده . کدومو وارد کنم . اولی ؟
تو پست اول همین تاپیک توضیحات لازم نوشته شدهنقل قول:
اون عکسی هم که از گوگل گذاشته شده واسه طریقه تنظیم رو هم بخون(تو همون پست اول)
برای سرویس gprs این نرم افزار رو دانلود کردم
قبل این جون می کند سایت رو باز کنه الان سایت رو خیلی بهتر میاره.
واقعا عالی بود.
این نرم افزار هم ارز با نرم افزار شاخی مثل onspeed است.
سلام بر دوستان
ویندوز کامپیوتر من سون است
من هر دو تا برنامه رو دانلود کردم و بعد اجرا کردم واسه من بعد از اتمام کار هیچ صفحه وبی باز نمی کنه فقط یه پیام میده که
compelete!hurricane electric IP V6[ 2001:470:20::2]is the best
سلامنقل قول:
لطفا یه عکسی بگذارین
سلام من از یک کانکشن چیز پی ان هم کنار کانکشن ادج ایرانسل استفاده میکنم باید تنظیماتو تو اونم انجام بدم
واقعا ببخشیدانقل قول:
این عکس رو چه جوری باید بزارم
فکر کنم باید آپلود کنم
یه سایت خوب و بدون دردسر واسه آپلود عکس میشه بگین؟
ممنون
خواهش می کنم
از طریق برنامه Snipping Tool که مال خود ویندوز 7 هست استفاده کن (از Start Menu قسمت Accessories) برای آپلود از این سایت استفاده کن:
کد:http://www.imgdl.ir
اینم عکس:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما حدود 5 دقیقه صبر کنین ببینین صفحه ای باز میشه یا نه . عجیبه IPv6 چرا؟
من برا تظیم dns چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طبق فایل راهنما در پست اول پیش برین
5 دقیقه که سهله 30 دقیقه منتظر موندم خبری نشودنقل قول:
عجب شانسی دارم من
تو این همه پست کسی یه همچین مشکلی نداشت همین که من خواستم استفاده کنم اومد یه همچین چیزی در اومد:19:
به جای Alternate کدام را بزنم ؟؟
منظورتون رو متوجه نمی شم؟ Alternate ؟ آهان اون جا که DNS ها رو ست می کنی خوب اونجا باید دومین دی ان اس پیشنهادی یعنی Second رو باید بگذاری.
اخه 3 تا پیشنهاد میکنه ؟؟ ولی پینگ من فرق نکرد .نقل قول:
بچه ها من رفتم dns ها رو تو قسمت dhcp مودم وارد کردم حدود 100 پینگم رو کمتر کرد و الان طرفای 360 رسیده.
سلام دوستان
من بالاخره اون صفحه وب رو پیدا کردم تویه درایو c سیو می کرد
آقا واسه من نوشته بود همین الانی سریعترین DNS شماست
ولی من گفتم این 3 تارا به ترتیب وارد کنم ولی دیدم اینDNS که همون IP منه!!!
من هم برنامه رو تست کردم پینگ حدود 50 تا 70 تا کم شد ! ممنون از شما
آقا Dns چی شود؟ من بالاخره نفهمیدم همون IP شود؟
همون دی ان اس هایی که نرم افزار گفته رو وارد کن حتی اگر IP باشن
با تشکر از اطلاعات مفید دوستان...یه سری به این سایت بزنید شاید مفید باشه:
[HTML]http://www.opendns.com[/HTML]
البته این سایت رو تو این تاپیک سرچ کردم اما نبود،ایشالا که تکراری از کار در نیاد.:20: