دوستانی که بازی رو نصب کردند و همون مرحله اول تموم شد اگر خواستند بخرند از فروشگاه همین فروم تهیه کنند. من خریدم و الان تا interval 05 هم رفتم.
انصافا خیلی بازیش عالیه... من که واقعا خوشم اومد.
Printable View
دوستانی که بازی رو نصب کردند و همون مرحله اول تموم شد اگر خواستند بخرند از فروشگاه همین فروم تهیه کنند. من خریدم و الان تا interval 05 هم رفتم.
انصافا خیلی بازیش عالیه... من که واقعا خوشم اومد.
الان من interval 06 هستم
عجب بازیه مشتیه
کفم برید !
واقعا انتظار نداشتم اینقدر باحال دربیاد
اکشن ها بی نظیره - ایمپکت اسلحه ها و رفلکس حرف نداره ...
رد پای کارپنتر هم همه جای بازی دیده میشه ...
این دشمن های جدید ( جفرسون استارشیپ !!! ) هم خیلی مشتی هستند
بازی واقعا یه سر و گردن حرفه ای تر از فیر 2 هست
سلام
من یه مشکل تو interval 07 دارم
آخر مرحله هست
همانجا که طرف وارد یه ماشین جنگی میشه و باید یه ماشین جنگی از خودش قوی تر رو از بین ببره
من که هر چی زدم از بین نرفت
آیا راه از بین بردنش همینه یا کار دیگی باید انجام بدم یا شاید هم از ماشین جنگی خودم بیام بیرون و با آرپیچی که اطراف است از بین ببرمش؟
امیدوارم متوجه شده باشین که منظورم کجاست.
از اون قسمت یه عکس بگیر و بذار اینجا لطفا..نقل قول:
از هر دو طریق میشه .. اگه بعد از چند ثانیه تیر زدن از دیدش خارج بشین ، عمره روبات خود به خود پر میشه . همین روند رو چند بار امتحان کنید ، نابود میشه ..نقل قول:
اگه هم روبات خراب شد ، میتونید صبر کنید و چند دقیقه بعد دوباره ازش استفاده کنید ، یا از رویه سکو از موشک ها استفاده کنید ..
خوب بالاخره بازی رو تموم کردم منتها دو تا سوال داشتم
آخر سر روح بد یعنی داداش سربازه سر چه مساله ای درگیر میشه
بعدش میمیره یا نه؟
سر آلما چه بلایی میاد؟
مگه قرار نبود از تولد یه نوزاد دیگه جلوگیری کنن؟
همین الان این بازی رو تموم کردم... واقعا عالی بود... یه اکشن دلچسب... خیلی حال داد... پایان جالبی هم داشت.نقل قول:
روح برادره که شعله های آتش دورو برش هست سر این درگیر میشه که داداشه میخواست آلما زنده بمونه (( شاید هم خاطره ی اون )) ولی کاراکتر بازی نمیخواست...!!
غیر از گرافیک همه چیزش عالی بود
به نظرتون نسخه 4 هم میاد؟
من دلم واسه آلمل تنگ میشه...:31:
البته اگه بعد از تموم کردن بازی با Point Man ، بازی رو با Fettle هم تموم کنید و جمع امتیازاتتون از دوره اول ( که با Point man تموم شده ) بیشتر بشه ، دمویه آخر بازی تغییر میکنه و Fettle برنده میشه و ... اما در کل بازی با Fettle به جز یه سری تغییرات تو گیم پلی و سکانس آخر چیزه خاصه دیگه ای نداره ...
مجبور شدم کاری که دوست نداشتم رو انجام بدم، از ترینر استفاده کردمنقل قول:
ممنون
نسخه اصلی چندتا دی وی دی هست ؟؟؟
یک عدد بیشتر نیستنقل قول:
سلام
میگم یکی لطف میکنه داستان کامل این چند سری فیر را بگذاره؟
یه کم گشتم چیزی پیدا نکردم
سلام
دوستان بازی رو تموم کردم - نظر من در مورد بازی :
بازی واقعا حرف نداشت
گیم پلی : نوع اسلحه ها - ایمپکت اسلحه ها و کلا مکانیک تیر اندازی درجه 1 بود - از اون بازی ها که وقعا احساس میکنی اسلحه دستت هست و حس تیر اندازی رو کامل منتقل میکنه ( مثل مافیا 2 )
سیستم کاور اول شخص عالی و هم چنین رفلکس های POINT MAN هم هیجان بازی رو بالا میبرد و ...
challenge های بازی هم ترفند خوبی بودند برای اینکه بازی تکراری نشه
سیستم HEALTH هم که متحول شد
در کل گیم پلی کاملا درجه 1 بود
داستان : به نظر من خیلی جالب بود - بالاخره point man رو دیدیم و سرگذشت دو برادر کاملا تو این شماره توضیح داده شد - همچنین becket هم پروندش بسته شد - پایان بازی هم خیلی خوب بود و کاملا طوری طراحی شده بود که دستشون برای ساخت ادامه بازی باز باشه .
در ضمن بازی DLC فیر 2 به نام REBORN و حوادث مربوط foxtrot 813 رو قبول نداشت ! و داستان ادامه فیر 2 بود .
گرافیک : انصافا نامردی بگیم گرافیک بازی پایین بود - گرافیک معمولی بود و در بعضی جاها افکت های جالبی میدیدیم در کل من که از گرافیک راضی بودم - در ضمن نسخه pc خیلی روان اجرا میشد و من باگ خاصی تو بازی ندیدم
ترس : بازی در بعضی مراحل اتمسفر بی نظیری داشت که کاملا حس فیلمهای کارپنتر رو منتقل میکرد
همچنین افکت های صدا ترسناک و موزیک کلاسیک مانند ترسناکی داشت
دشمن های جدید طراحی عالی داشتند و مخصوصا با مکانیک تیر اندازی خوب بازی - کشتن اونا خیلی حال میداد !
در کل سازنده ها کاری که برای ترسناک شدن بازی میکردند رو درست انجام دادند و نمیشه ازشون ایراد گرفت
حالا اگه ما نترسیدیم به خاطر بازیهایی مثل AMNESIA هست !
موزیک و صداگذاری : فقط صدای فتل برای دادن امتیاز کامل به این بخش کافیه !
در کل بازی نسبت به فیر 2 خیلی پیشرفت داشت و من که واقعا باهاش حال کردم
آفرین... نقد خوبی بود... استعداد نقادی ات هم بد نیست..!!:31:نقل قول:
ولی به نظرم مبارزات و نبردهای بازی خسته کننده هست
هر دری رو که باز میکنی باید 20 نفر آدم رو بکشی!
مشکل از کرکهنقل قول:
منم اول که بازی کردم رو درجه سختی متوسط رفتم اصلاً نمیشد بازی کرد با 1 تیر میمرد بعد گزاشتم رو درجه سختی اولی بازم خیلی سخت بود بعد کرکو عوض کردم و دیدم اتفاقاً خیلیم آسونه ولی آخر مرحله 1 یه صفحه سبز میاد و دیگه نمیشه کاری کرد هر کرکیم امتحان کردم همونجوریه
حالا مشکل از کرکه یا نسخه بتاست ؟
کلا مبارزاتش تکراریه....:41:
گرافیکم که نداره.....:13:
فقط داستان داره:10:
سلام من یه مشکل تو interval 03 دارم همون اولاش یکجا هست یک هلی ک.پتر میاد بعد از اون دونفر که به خودشون بمب متسل کردند میان من اونرا میگشم و بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
سلام
سیو این بازی نو وینوز 7 کجاست؟
سلامنقل قول:
به نظرم سی دی شما هم مثل سی دی من نسخه بتا باشه:31:
بدجوری غالب کردن
سی دی نهایی این بازی کی دی وی دی بیشتر نیست
وا...نقل قول:
چرا مال من 3 تا دی وی دی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !
برای من 2DVD بود، بتا هم نبود:31: کلا این گیم رو روش حساب نکنید...:دی
چون تقلبی بود...!!:31:نقل قول:
سلام
دوستان کسی که بازی رو تموم کرده یه کمکی به من کنه من تو این مرحله گیر کردم هرچه این غول رو می زنم نمیمیره .
محتوای مخفی: عکس
بزن به اون نقطه ای که ازش نور سفید رنگ بیرون میاد...!! حتما هم باید پشت اون سنگها کمین کنی...نقل قول:
اون نقطه ای که نور سفید میده زیر گلوش هست...
نقل قول:
داستان شماره یک رو میتونید اینجا بخونید
و داستان شماره 2 رو اینجا بخونیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307314&postcount=166
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2669201&postcount=1
هر چند دو تا باگ داستانی تو این دو سری بازی وجود داره که چجوری تو قسمت اول پوینت من از انفجار اتمی جون سالم به در میبره و تو قسمت دوم چجوری یک روح میتونه حامله باشه؟:18:اگر کسی تونست این معما رو حل کنه
اتفاقا کرک نداشت بدون کرک اجرا میشهنقل قول:
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
منم سوال داشتم ددی این دو تا برادرا کیه؟نقل قول:
harlan wadeنقل قول:
its complicated !:31:
منم سوال داشتم ددی این دو تا برادرا کیه؟[/QUOTE]
این دو برادر به توسط لقاح مصنوعی بوجود می ایند هر چند من خودم نمی دونم اهدا کننده کی بوده؟ :27: بگرد دنبال پرتقال فروش
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
شما مطمئنی؟فکر نکنم چون تو همین فیئر 3 میگه او به بچه های دخترش (نه به بچه های خودش) مثل حیوانات عجیب رفتار کردنقل قول:
کلا اون نسخـه 15. بـتـا هست و سروتـه نداره ، نـه کرک درست و حسابی و ترینر و مرحله .نقل قول:
شما وقتی مرحله 01-Prion رو رد میکنید ، یه اتاقه که توش 2تا دیونه هستند و بعد با هم بازی میکنند یهو مامورا میریزن محاصرشون میکنند و بعد کله هاشون میترکـه و بعد لـودیـنـگــ...... کـه یهو اون صفحه سـبـز میاد .
تو بازی این جنازه هایی که اطرافشون یه هاله ای هست چی کار میکنن؟ میریم کنارشون E روفشار میدیم چه اتفاقی میوفته؟؟
رنکینگت میره بالا
یه سری قدرت پیدا میکنی
مثلا زمان اسلوموشن بیشتر
یه جای مرحله سوم گیر کردم الان میخوام عکس بگیرم ازش بزارم اینجا که راهنماییم کنید (ویندوز7) ولی عکس رو که میگریم میخوام تو فتوشاپ ذخیرش کنم یه صفحه سیاه فقط ظاهرمیشه چطوری اینکارو بکنم؟؟
شما باید با برنامه هایی مثل Fraps از محیط بازی ها عکس بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله سوم هست همینجایی که دو نفر ادمک انفجاریا میان سراغمون با یه تیر منفجر میشن.....
کل محوطه رو گشتم هیچ جایی برای ادامه راه ندارم همه جا بستس....
دنبال یه نردبان بگرد...نقل قول:
اتفاقا به فکر نردبان افتادم ولی هرچی گشتم پیداش نکردم حتی پشت اون پرده هارو هم نگاه انداختم خبری نبود
چرا رنگ قرمز رو آبی نشون میده!گرافیکت یه مشکلی داره فکر کنم!
نقل قول:
اه منم دیدم گفتم چرااین مرحله رو نرفتم