نویز رو مودمها معمولا با Attenuation نشون میدن.نقل قول:
یکی از دوستانمون در این مورد در همین تاپیک مفصل صحبت کرده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409273&page=3
:20:
Printable View
نویز رو مودمها معمولا با Attenuation نشون میدن.نقل قول:
یکی از دوستانمون در این مورد در همین تاپیک مفصل صحبت کرده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409273&page=3
:20:
آیا نرم افزاری هست که بشه سرعت ADSL رو بالا برد یا اگر هم بشه لگ نداشته باشه ؟
معمولا تو قسمت Status(یا همچین چیزی) کلمات SNR و Attenuation نوشته شده که اگه میزان اولی بیشتر از 15 و دومی کمتر از 40 باشه خطتون خیلی خوبه و مشکلی نداره.نقل قول:
خیر.همچین چیزی نیست.برای بهبود جزئی میتونین از نرم افزار TCP Optimizer استفاده کنین.نقل قول:
بعد از اجرا سرعت خطتون رو تنظیم کنین و تغییرات رو اعمال کنین.شاید بعد از اعمال تغییرات نیاز به ریستارت هم باشه.
کد:http://www.speedguide.net/downloads.php
سلام دوستان لطفا بگین مال من چطوره
یه اشتراک گرفتم ..گفت نه 128 هستش نه 256 ولی از سرعت دانلود راضی نیستم
snr 9.6 14.1
attention 38 15
rate 1021 508
سلام .دوستان خواهش میکنم یکی به من پاسخ بده
من از اسپلیتر استفاده نمیکنم و ندارم.و snr حدود 6 شده ولی وقتی سیم تلفن رو در میارم میشه 19 .ایا باید اسپلیتر بخرم؟ ایا تاثیری در سرعتم داره؟
راستی یه تلفن دیگه هم داشتیم اونم کشیدم snr شد 32 و attention شد 30
حتما اسپلیتر بخر. وجودش خیلی موثرهنقل قول:
از جنس خوبش هم بخر مثلا SMC یا dlink که قیمتشون حدود 4 - 5 هزار تومنه
از جنسهای بنجل 1500 یا 2000 تومنی نخر
من واسه بازی آنلاین اینترنت گرفتم
اولش شاتل داشتم ولی پینگش بعد از مدتی خراب شد الان از آسیا تک سرویس دارم که از لحاظ پینگ خیلی خوبه (تو Garena تقریبا تمام پینگا دو رقمیه !)
حالا یه مشکل دیگم هست (البته شاتلم داشتم این مشکل بود ) اونم اینه که اینترنت خود بخود یهو قطع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی چراغ اینترنت مودم خاموش میشه و چراغ تلفن هم چشمک زن میشه یه دیقه بعد دوباره خودش وصل میشه . تو بازی آنلاین این یعنی DP شدن و اعصابخوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات مودم یکمی ور رفتم دیدم مثل اینکه نویزم داغونه . ممکنه مشکل از نویز باشه ؟
مودم Zyxel p660RU-T1 v2
noise margin upstream: 8 db
output power downstream: 17 db
attenuation upstream: 25 db
noise margin downstream: 16 db
output power upstream: 12 db
attenuation downstream: 31 db
تلفنم رو خط ندارم ، خط مستقیم به مودم وصله و مودمم PPPoE به کامپیوتر ،
برای بر طرف کردن نویز چی کار کنم ؟ یعنی چه چیزایی باعث میشن نویزم بره بالا
به جز noise margin upstream ، بقیه گزینه ها آنچنان هم داغون نیست ، متوسطه.نقل قول:
به نظرم چه گوشی تلفن وصل باشه چه وصل نباشه حتما از یک اسپلیتر خوب استفاده کنید.
یک سوال داشتم:
بنده از مودم زایکسل وایرلس P-660HW-T1 v3 استفاده می کنم ولی نمی دونم چرا تو تنظیمات مودم گزینه ای به نام output power نمی بینم ؟
سلام
دوستان SNR Margin من 5 یا 6 هست
چه جوریه؟
چیکار باید کرد؟
Downstream Upstream
SNR Margin (0.1 dB): 246 331
Attenuation (0.1 dB): 340 176
Output Power (0.1 dBm): 111 49
1284 10604 :(Attainable Rate (Kbps
سلام دوستان - من اصلا هیچ سردر نمیارم از این اعداد :23: طلف میکنید نظرتون رو در مورد کیفیت خط ADSL من بگید :46:
ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید :11:
خوب نیست.نقل قول:
به نظر بنده چندین علت می تونه داشته باشه. کیفیت سیم کشی، پریز تلفن، جنس اسپلیتر، کیفیت مرکز مخابرات...
کیفیت خط شما عالیه ، حرف نداره. سرعت شما هم روی 10 مگ بسته شده. برای اشخاص عادی روی این سرعت نمی بندن. فکر کنم شرکتی ، اداره ای ، دانشگاهی ، ... هستید!نقل قول:
در مورد این اعداد و ارقام هم قبلا یکی از دوستان در این مورد صحبت کرده است :
[HTML]
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5484174&postcount=21 [/HTML]
خیلی ممنون از راهنماییتون :10:نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
البته بنده یک اشتباه کوچکی کردم و Attainable Rate را با Rate اشتباه گرفتم و گفتم خط شما روی 10 مگ بسته شده.
ولی در هرحال کیفیت خط شما معرکه است و حرف نداره.
سلام دوستان
SNR Margin
Downstream=31 Upstream=31
Line Attenuation
Downstream=21 Upstream=11
Data RateDownstream=570 Upstream=255
اين اعداد واسه ي صبح هستش اين موقع سرعتم خوبه
ولي بعد از ظهر SNR دان استريمش مياد رو 16 و آپش رو 6 ميره سرعتمم داغون ميشه در حد 2 كي:41:
به نظرتون مشكل از خط منه كه SNR مياد پايين يا از ISp هستش ويا اصلا واسه snr سرعت مياد پايين؟ يه نكته هم اينكه صبها هميشه SNR خوبه و بالاست
دوستان خط ما چطوره؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 12.4
32.5
Attenuation (dB): 58.0
34.2
Output Power (dBm): 13.8
9.1
Rate (Kbps): 572
158
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انواع و اقسام نویزها تو طول شبانه روز موجوده و این طبیعیه که مقدار snr متغییر باشه ولی نه به این شدت که شما میگید این نشون میده وسیله ای تو اون زمان روی خط شما داره نویز میندازه.نقل قول:
معمولا پایین بود snr تاجایی که روی دوان استریم تاثیر نگذاره توی سرعت دانلود مشکلی ایجاد نمیکنه بیشترین تاثیر رو روی پینگ داره / شما Attenuation خوبی دارید که نشون میده فاصلتون از مرکز زیاد نیست.
خطتون افتضاحه شاید سرعت بالای 1 مگ رو به زور ساپورت کنه یا شاید هم ساپورت نکنه.نقل قول:
تایید میشه.تا جایی که ممکنه سعی کنید با تعویض سیم کشی یا استفاده از اسپایتر وضعیت رو بهتر کنیدنقل قول:
اینم وضعیت خط من با پهنای باند 2 مگ ( این شرایط به دلیل تعویض کابل کشی منطقه و قرار گرفتن خط روی فیبر نوری بوجود اومده)
Downstream - Upstream --> SNR Margin (dB): 32.7 - 24.8 _ Attenuation (dB): 17.5 - 3.7
مشکل چیه؟ :41:نقل قول:
شما چقدر طول کشید خطتون فیبر بشه ؟ چند روز لینکتون قطع بود ؟ به جز شاتل از شرکتهای دیگه هم می تونید بگیرید ؟ اهواز بودید دیگه ؟نقل قول:
اگر از سر خط که سیم تلفن وارد ساختمان میشه تست بگیرید و نتیجه همین بشه مشکل از دوری از مرکز مخابراتی هستش و هیچ کاری نمیشه کرد.نقل قول:
2 روز تلفن قطع بود تا شد فیبر نوری.3 روز بعد از وصل شدن تلفن اینترنت هم وصل شد.شیراز هستم.در مورد شرکت های دیگه نمیدونم اما فکر کنم همه شرکت ها میتونن روی فیبر بدن.فقط باید مخابرات گیر نشهنقل قول:
برای فیبر نوری کردن سیم کشی ساختمان باید چه مراحلی رو طی کرد؟
هزینه داره؟
تلفن های معمولی و مودم قبلی ADSL کار میکنن؟
کلا یه کم توضیح بدین. میخوام فیبر نوری بکنم تا شاید وضع پینگم بهتر بشه.
فیبر نوری رو شما نمیتونید انجام بدیدنقل قول:
فیبر نوری دست خود مخابرات هست که بعضی منطقه ها رو میاد فیبر نوری می کنه که من دلیلشو نمیدونم
فیبر نوری تا نزدیکترین کافو به منزل شما میاد و از اونجا همون سیم مسی های قبلی رو استفاده می کنند که البته چون بست های زیر زمینی سر سیم مسی ها رو هم تعویض می کنند و پوشش چسب مانند روی این بست ها رو هم عوض می کنند کیفیت خطوط مسی هم خیلی خیلی بهتر.الان روی این خط من تا 20 مگ پهنای باند میتونه ساپورت کنه
تا اونجایی که میدونم از قرار معلوم در خواست بدم میاد فیبر نوری میکشن. پاراگراف سومت هم خیلی سخت هست اصلا متوجه نشدم چی گفتی! بالاخره سیم مسی بهتره یا فیبر نوری؟! تا اونجایی که میدونم از مزایای فیبر نوری عدم تاثیر گذاری نویز و پهنای باند و پینگ بهتر نسبت به سیم مسی هست.
سلام میشه بگید کیفیت خطم چه طوریه من سرویس 512 نامحدود مخابرات مشهد دارم تست سرعت و..... در امضام هست
راستی چه طوری میتوان نویز خطم رو کم کرد و ...............................(کار های برای بهبود سرعت اینترنت ارایه دهید.)
دوشتان لینک عکس تو دلیل ویرایش هشت
لینک عکس در صورت عدم نمایش:
نویز خطتون خیلی خوبه . مشکلی نیست .نقل قول:
سلام.من تنظیمات مودمم درست هست؟از مخابرات گرفتم
سلام.من تنظیمات مودمم درست هست؟از مخابرات گرفتم
دوستان من 256 دارم چند وقته سرعت دانلودم يدفه حدود 8 كيلو كم شده قبلا با متوسط 33 دان ميشد الان 25 ولي جالبه سرعت آپلودم خيلي خوبه مثلا با 37 يا بيشتر آپلود ميكنه امروز مودمو نگاه كردم مقدار نويز اينطوريه
مقدار SNR روي 11 بود كه اسپليترو كه كندم شد 20 و Attenuation تغير نكرد سرعتمم تغير خاصي نكرد ولي همونطور كه تو عكس دوم معلومه بعد از چند دقيقه SNR شده 14 و همينطور تغير ميكنه
بنظرتون مشكل از كجاست قبلا كه سرعت خوب بود يادم نيست اين مقادر چند بود
سلام اینها اعداد منه.فکر کنم دانلود snr ماله تو پایین اومده.چون اپلودهامون مثل همه ولی دانلود تو خیلی پایین تره.همین طور attrnuation
Downstream Upstream
SNR Margin:42.0 30.8db
Line Attenuation:5.9 3.9 db
Data Rate:256 127 kbps
ممنون بابت آموزشها
این برا من خوبه !؟
SNR Margin Down/Up(dB)41.5/26.0
Attenuation Down/Up(dB)16.5/10.0
یه مقدار زیاده فکر کنم !!!نقل قول:
خب snr margin هر چی زیاد تر باشه بهتره ! دیگه !نقل قول:
منظورش دومی بوده.واسه منو نگاه کن دور و بر 3-4 هستنقل قول:
عدد دوم هم که تو پست اول گفته زیر 50 خوبه !نقل قول:
البته من اطلاعی ندارم پست اول رو خوندم دیدم اینجوری گفته !
line attrnuation من رو ببین 5.9 , 3.9 هست.البته مال من خیلی دیگه پایینه چون خونمون دقیقا روبروی مخابرات هست ولی این عددت بالاستنقل قول:
سلام . من downstream مودمم خیلی بالاست .چطوری میتونم کمش کنم ؟
تنها شرکتی که ازشون سرویس گرفتید میتونه کمش کنه . با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول: