با کرک اولی که تموم کردم امکان Chapter Select وجود نداشت اما فکر میکنم ریست نشه.نقل قول:
راستی کسی میدونه تو playthrough های دوم و سوم و ... این سیستم ریسیت میشه یا میشه ادامش داد؟
Printable View
با کرک اولی که تموم کردم امکان Chapter Select وجود نداشت اما فکر میکنم ریست نشه.نقل قول:
راستی کسی میدونه تو playthrough های دوم و سوم و ... این سیستم ریسیت میشه یا میشه ادامش داد؟
:10:
.
.
.
چهار والپیپر فوق العاده و با کیفیت full hd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از :
BulletStorm --- 1920 1080
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTML کد:
HTML کد:کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/xjk70ycdmmy45hgvwg3.jpg
HTML کد:کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/y5u20u10ka8ufgnrhaie.jpg
HTML کد:کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/mun7ot17cec2nu8olq92.jpg
حالشو ببرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/9x7fr3gka0ldtttdank.jpg
بازی خوش ساختی بود! شاد، پر سروصدا، مهیج و خشن. خییییییلی چسبید!
وای خدا عجب بازییه! اولین باره تو بازی اینقدر حال میکنم:31:
ای بابا دل مارو آب انداختید از بس از این بازی تعریف کردید :31:
منم رفتم بخرم :20:
گل گفتی :41:نقل قول:
.
4 روزه سفارش دادم نیاوردن :13::13:اینا هم که هی تعریف میکنن :31:
.
ایشالا که امروز ظهر مواد برسه :40::31::40:
بازی فوق العادس !!
گیم پلی ، گرافیک ، صداگذاری ! همه عالی هستن!
من اکثر بازی ها رو که انجام میدم بعد از یکی دو ساعت گیم پلیش برام تکراری میشه ولی این بازی نمیدونم چرا اینجوری نیست!!؟:31:
در طول بازی همیشه تنوع وجود داره! حالا به هر شکلی که بگید!:31:
بیشتر از همه چیز این بازی منو یاد Unreal Tournament میندازه تا بازی های دیگه! به خاطر گیم پلی سریعی که داره واقعا جای خالی Unreal Tournament رو بعد چند سال پر کرد!
دوستان این بازی تو DVD ـیش به غیر از خود بازی محتویات دیگه ای هم داره ؟ آخه یکی میگفت Beta ی Geow3 و چندتا چیز
دیگه هم داره !
بتاي مولتي پلير Gears of War 3 فقط توي نسخه Epic Edition بازي هست...نقل قول:
بالاخره پس از اینکه 4 روز پیش نسخه Epic edition این بازی دستم رسید،تونستم امروز برای بار دوم بازی رو تموم کنم. (900 تا Achievement آنلاک شد)(100 تای دیگه جمعه ایشالله-(بعد از dlc جدید Dead space 2 ((
البته آخر این بازی هم واقعا جملات زیبایی (!) رد و بدل شد! خدا کنه خیلیا نگن این بازی اومده وجود خدا رو تکذیب کرده و .... (در آخر بازی .....محتوای مخفی: خطر لو رفتن بازی
در آخر هم نکاتی رو درباره Geow3 نسخه بتا میگم.
BulletStorm- DSO Noble6's Review
Gears of war little bro!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
We'll remember you Dead Echo <8
خب،طبق همیشه که این بنده حقیر برای بازی های نیو ریلیز یه مینی ریویو میده،ایندفعه هم با کلی تاخیر(!) (به خاطر تاخیر در بار کسی که نسخه Epic این بازی رو برام فرستاد) قصد دارم نمرات و نظر خودم رو نسبت به این بازی بدم!
در ابتدا باید بگم که این نسخه،نسخه ترجمه Review من درباره این بازی در DSO Clan هست،دوستان میتونن متن انگلیسی این Review رو در سایت DSO Clan (dsoclan.com) که توسط خودم (DSO Noble6) آماده شده رو نیز دریافت کنند.
_+_+_+_
در کل بازی خوبی بود...میشه گفت ارزش 60 دلار رو داشت...خب یه سری باگ مسخره مثل بقیه بازیهای Epic هم داشت،اما همیشه شاهد اینجور باگ ها هستیم و تا این باگ ها نباشن،ارزش Halo Reach رو نمی فهمیم...به هر حال،این بازی محیط خیلی جالبی داشت ( گاهی منو یاد Enslaved مینداخت) و گرافیک هم در حد انتظاری که داشتم بود...صداگذاری هم در حد قابل قبولی بود...و سختی بازی هم...حتی روی Veryhard خیلی آسون بود! تنها مشکلی که داشتم بعضی از skillshot ها بود...که خب اون ها رو هم با تشکر از Video Games blogger تونستم انجام بدم...مشکل اساسی بازی (!) بی تربیتی های داخل بازی بود...زمانی که برای اولین بار تریشکا رو میبینیم،(!) یه احوال پرسی خیلی دوستانه رو شاهد هستیم! lol
سطح Achievement ها هم Medium میدم...تنها بعضی از Achievement های مولتی بازی وقت گیر بود...خدا رو شکر کلا 4 تا achievement جمع کردنی داشت، 2 تاش که از باگ بازی میشد استفاده کرد تو Act2- chap1 و 2 تای دیگه هم با کمی دقت میشد به دست آورد.
یکی از مود های بازی که Echo نام داره هم بد نیست...(فقط وقت تلف کنی هستش: د ی) سعی کنید اول بازی رو تموم و بعدش مپ های اکو رو بازی کنید.
__________________________________________________ ________________________________
بخش Singleplayer:
- گرافیک : 8/10
- صداگذاری: 7/10
- داستان: 7.5/10
- گیم پلی: 8.5/10
- درجه سختی: 5/10
میانگین:7.2
بخش Multiplayer:
با توجه به اینکه فقط یک مد (Anarachy) داره و واقعا EA گندکاشته با این سرور هاش،یعنی حتی وقتی host ایرانی باشه،همش Time out میده و همش ضد حال می زنه و میگه Connection is bad ....همش Wave wave دشمن میریزه رو سرت و باید بعضی ها رو که Challenge هستن رو با کمک هم تیمیت بکشی. (5-6 مپ داره،ea در این بازی این حس گداپرستیش گل نکرده و مولتیش رو پولی نکرده،اگر بخوایم leash نقره ای بشه و 6 تا مپ Echo باز شه،باید 800 تا پوییت بدیم.)
نمره: 4/10 (فقط برای achievement اش بازی میکنم که لول 64 شم زود تر!)
__________________________________________________ ____________________________
میانگین کل: 5.6
(که خیلی بده!)
به خاطر داداش وحید گلمون:دی چنجیدمش:دی نمره ی جدید:
- گرافیک :10/10
- صداگذاری: 10/10
- داستان: 10/10
- گیم پلی: 10/10
- درجه سختی: 10/10
میانگین: 10
__________________________________________________ ____________________________
Achievements Guide:
____کد:http://www.videogamesblogger.com/2011/02/21/bulletstorm-achievements-and-trophies-guide-xbox-360-ps3-pc.htm
تا 3-4 روز آینده سر میزنم به این تاپیک،اگر تونستم و سوالی بود رو جواب میدم. اگر نبودم تو Live بهم بگید یا Email بزنید یا تو FB بگید.(در ضمن،در مورد Geow3 هم الان خوابم میاد!فردا!)
___
Follow the rules , play FAIR.
یکم بی عدالتی نکردی؟ خداییش گیم پلی و گرافیک و صداگذارش که باید 10 میشد. حالا گرافیک و صداگذاریش که هیچی ، گیم پلی اش که خیلی فوق العاده بود!
بعد از مدت ها بی گیمی و بازی کردن گیم های آت و آشغال بالا خره دو باره یه دلی از عزا در آوردیم.:26: بازی فوق العاده ای هست مخصوصا گرافیک بازی که خیلی جالبه (شاید از لحاظ فنی چیز تازه ای نداشته باشه ولی طراحی محیط ها و کاراکتر ها خیلی چشم نوازه ) دقیقا بازی همون چیزی از آب در اومد که انتظارشو داشتم من به این بازی از همون اول هم امید زیادی داشتم گیم پلی هم که حرف اول و آخرو میزنه بازی خیلی عالیه
نمیدونم کسی مایل هست یا نه......... .
ولی میشه با استفاده از مد ECHO یه تفریح دور همی کرد....... .یه این ترتیب که همه رکورد کلی و تعداد ستاره هاشونو بذارن اینجا تا ببینیم اوضاع چطوره و کل کل واینا کنیم:31:........(واسه دور هم بودن و شاد بودن فقط)
رکورد خود من:
143260 / تمامی 42 ستاره رو هم گرفتم.... .
بقیه دوستان هم اگه مایل بودن اینطوری رکورداشونو البته با عکس بذارن..... .(من چون رو کنسول هستم باید با دوربین عکس بگیرم که می گیرم به زودی)
.
.
من بار اولی که تموم شد بازی 102 تا از Skillshot ها رو اجرا کردم که کلا 131 تاست . خوشبختانه تو دورهای بعدی هم این سیستم ریسیت نمیشه و الان من دوباره که دارم بازی میکنم و چپتر 2 هستم شده 106 تا . Skillshot مورد علاقم هم Fire in the Hole بود! وقتی یه مینی باس stun میشه میری پشتش و یه kick میزنی بعد شلوارش میاد پایین و با اسلحه میزنی به هدف D: اطلاعات تکمیلی در مورد Skillshot ها بعد از اتمام دوباره بازی ! کسی هست بیشتر از من اجرا کرده باشه؟ D:
فکر کنم بین تمام بازیهایی که من بازی کردم خنده دارترین دیالوگ ها رو این بازی داشت مخصوصا وقتی اولین بار تریشکا دیده میشه و صحبت هایی که در مورد dick رد و بدل میشه !! دختره به ما میگه dick تو میکشم و گری میگه اینی که گفتی یعنی چی بعدشم میگه خب منم dick تو رو میکشم !!!!!! dick = penis = : دی
شاید بار سوم نشستم این دیالوگ های جالب رو نوشتم!
راستی یه نکته جالب دیگه ای که خودم تنهایی فهمیدم اینه که چقدر انیمیشن ها رو خوب در اوردن ! کافیه وقتی تریشکا حرکت میکنه به قسمت های مختلف بدنش توجه کنید که چقدر طبیعی تکون میخورن : دی
خیلی به انیمیشن ها نگاه نکن برات خوب نیست :31: چشات ضعیف میشه :18:بعدشم خو.تو خی... می.نی:27:نقل قول:
مرد حسابی این همه منظره و نمیدونم هیجان بازی بعد تو میگی .... تریشکا تکون میخوره! واقعا که :13:
این بازی هم مثل Mafia II از Apex استفاده کرده به خاطر همین تکون خوردن لباس ها موقع حرکت یا انفجار و چین خوردگی های لباس و ... خیلی خوب شبیه سازی شده و طبیعی هستنقل قول:
منم خیلی با دیالوگا حال کردم، یکیش موقعی که اولین بار تریشکارو می بینی !! ( همون طور که گفتی )، یکی هم وقتی اون دایناسور رو می گیری که گریسون شروع می کنه به شعر خوندن و دیالوگایی که بعد از ترکیدن اون دایناسوره می گه ! من که مردم از خنده D:نقل قول:
از کجا باید ببینم چندتا Skillshot اجرا کردم !؟نقل قول:
میدونم دادا ولی منظورم لباس و اینا نبود یه چیز دیگه بود D:نقل قول:
این بازی هم مثل Mafia II از Apex استفاده کرده به خاطر همین تکون خوردن لباس ها موقع حرکت یا انفجار و چین خوردگی های لباس و ... خیلی خوب شبیه سازی شده و طبیعی هست
اونجا که با Leash به اون اسمش یادم رفته ها وصل میشی همونجا زیر اون وسطیه که اسکیل ها رو نوشته نشون داده میشه. دقت کن که نباید بری توش همون بیرون نوشته !نقل قول:
از کجا باید ببینم چندتا Skillshot اجرا کردم !؟
مارو بگو خوشبینانه به پستت نگاه کردیم D: در کل اونجا هم به خاطر Apex ـه که اون جوری تکون می خوره:31:نقل قول:
کلا وقتی پستای منو میخونی سعی کن ذهنت منحرف باشه !نقل قول:
مارو بگو خوشبینانه به پستت نگاه کردیم D:
راستی تو چند تا زدی؟
به نظرتون قسمت های مختلف بدن میشه لباس؟! : دی
این حسین کلا بازی ها رو به خاطر این چیزا می گیره : دی
+
من بازیو فردا می گیرم همون فردا هم رکورد مراد رو می زنم : دی
منظورم این پست بود:نقل قول:
اون ":31:" رو آخرش ندیدی ؟
نقل قول:
این بازی هم مثل Mafia II از Apex استفاده کرده به خاطر همین تکون خوردن لباس ها موقع حرکت یا انفجار و چین خوردگی های لباس و ... خیلی خوب شبیه سازی شده و طبیعی هست
اون ":31:" رو آخرش ندیدی ؟نقل قول:
مال من 99 تاس ! من از اون شات گانه کم استفاده کردم ! برای همین کم شده فکر کنم ...!نقل قول:
من نمي خواستم بازي رو بگيرم ...آخه به نظرم يكم تخيلي مياد(با ديدن تريلر) ... اما انقدر هي همه تعريف كرديد كه منم ميگيرم ببينم چيه ...
خدا كنه مثل Halo R تو ذوقم نزنه ! همه ي ملت و امت حال كردن با هالو !! اونوقت من خوشم نيومد ! ... عجب :دي
من 106 تا زدم...
منم از اون کلته خیلی کم استفاده کردم..اصلا حال نکردم باهاش...
من هم که کلا ازاین سبکا خیلی خوشم نمیاد بازی و دانلود و نصب کردم. به نظر که بازی زیبایی میاد. فقط گرافیک و کلا تکراری بودن دشمنا تا حالا تو ذوغم زده! ولی بازی سریع و جالبی بوده .
میشه یه کم در مورد آپگرید این بازی توضیح بدین مثلا اون skill shot داخل منوی آپگرید چیه و چه فایده ای داره؟
من 117 تا از skill ها رو باز کردم........ .
بقیشم میشه زد به غیر حدود 10 تاش که دیگه خیلی شرایط خاصی میخوان........ .:31:
+
راستی کسی رکورد echo مدش رو نذاشت؟؟؟ما منتظریم رکورد من هم 143240 و 42 ستاره......
.
راستی اینم عکساش تا با مدرک باشه حرفام:
من شدم 108 تا :31: صبر کن میگیرمتنقل قول:
من 117 تا از skill ها رو باز کردم........ .
بقیشم میشه زد به غیر حدود 10 تاش که دیگه خیلی شرایط خاصی میخوان........ .:31:
بعد از اینکه بار دوم تموم شد میرم رو رکورد اکوت
مال من شد 104 تا Skillshot بازم میرم بیشتر بشه ... !نقل قول:
در مورد اکو هم مال من چندتا مونده بزار اونارم برم بعد رکوردو می زارم.
پس اینطوریه اره...
مرادی تقلب کردی اونی که گذاشتی اصلا تابلو هستش فتوشابه...:31:
والا من خودم شخصلا رکوردم پایینه بزارم اینجا ابرو میره باید تلاش کرد .
شما میتونی توسط اون دستگاه هایی که در دوروبر بازی وجود داره (Leash) سلاح های خودتو اپدیتش کنی البته اپدیت پیشرفته ای نداره فقط به باز کردن حالت دوم سلاح ها و خرید گلوله هستش با توجه به مقدار امتیازاتی که کسب میکنی.نقل قول:
میشه یه کم در مورد آپگرید این بازی توضیح بدین مثلا اون skill shot داخل منوی آپگرید چیه و چه فایده ای داره؟
در ضمن از اون جا هم میتونی سلاح های خودتو عوض کنی...
انتظار نداشتم اینقد بازی قشنگ و هیجانی و جذاب باشه !!:18:
.
در یک کلام : خارق العادست (خدارو شکر تازه نصفشو رفتم:31: . بازم میتونم لذت شدید رو تجربه کنم:21::8:)
.
گرافیکش (فک کنم برا من یکم مشکل داره:31:) کیفیت تکسچر ها ضعیفه !!
.
اما یکی از محدود بازی هاییه که با کارت ضعیف من هم با اینکه گرافیک چشم نواز و نسبتا خوبی داره !! با نهایت تنظیمات گرافیکی داره با 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه که شاید از دلایلی باشه ک گیم پلی بنظرم سریع روون و عالی بیاد . که این باعث میشه بازی یه لحظه هم خسته کننده و بی هیجان نشه :40::31:
سلام دوستان ...
من نيز بازي رو گرفتم ... بسي دارم لذت ميبرم ... با اونچه كه تصور ميكردم خيلي متفاوته ...
يه سوال: جوري نميشه كاور گرفت؟!
آپگرید برای سلاح و لیشه.اسکیل شات های موجود تو منو رو هم میتونی با اجراشون روی دشمنا باز کنی.اون جا فقط نشونشون میدهنقل قول:
باید بری پشت کاور بشینی! کاور چسبناک ندارهنقل قول:
يه سوال: جوري نميشه كاور گرفت؟!
میبینم که رکورد Skillshot مرادو زدم تو بار دوم و فعلا Act 5 & Chapter 3 با 118 تا : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش: چه جالب شد 120 تا ! عکس هم بعدا
منم فقط تا 115 تونستم! بعضی ها از لحاظ تئوری غیر ممکنه :31:
عجب بازی هستش این بازی هر چقدر بیشتر بازی می کنی بیشتر عاشقش میشی.......کلا خاصیت بازیهای run & gun اینه دیگه.گیم پلی خدایی دارن.
+
من به 120 رسیدم و دیگه بریدم..........علت رسیدن به 120 م این بود که من کلا شارژ اسلحه "مته" رو نمیدونستم که چجوری کار می کنه..اسلحه رو شارژ می کنی و به نفر a شلیک می کنی بعد روی نفر b میبری نشونه اسلحه رو و بازم شلیک می کنی و اون فرد با مته تو بدنش(a) میخوره به این(b):39:
اگه نفر a هوا باشه و نفر b زمین چون از بالا میخوره به این مینویسه airstrike:31: اگرم هر دو زمین باشن مینویسه sheshkebab:31:
.
.
اره واقعا خیلی گیم پلیش عالیه . من یه چیزی رو مطمئن شدم اونم اینکه هر کی بگه بازی تکراری میشه حتما همه رو با فقط با شلیک گلوله میکشه :27:
درضمن مراد من شدم 121 که البته واسه دو سه تا دیگه جا هست که اونم فردا ایشالا :31:
این نام گذاری اسکیل شات ها همونطوری که مثال زدی هم خیلی جالبه، مثلا اسلم دانک یا فایر این د هول
کلا فردا در مورد تجربه ی خودم با اسکیل شات یه توضیحات زیبایی میدم :31:
انصافا بعضی از چیزا مثل اجسام بزرگ و سگ جانی دشمنا بازی رو یه کم مثل Geow کرده !
به نظرم Geow 3 فوقالعاده خواهد بود !
منم بازی رو خریدم و بازی کردم ... بازی خیلی باحالیه.
خسته کننده نیست ... میشینم پاش به زور از پای PC پا میشم :20:
بازیش خیلی توپ بود تمومش کردم حالا بیکار شدم:13:
حالا چی بازی کنم؟