من هر ترم رشتم رو تغییر دادم یعنی هر دوره میرفتم یه آموزش از راه دور که هر کدوم یه رشته برام میزدن آخرش رفتم دولتی بزرگسال دیپلم رو گرفتمنقل قول:
بگو من میخوام رشتم رو عوض کنم برام تجربی تطبیق میدن
من هر ترم رشتم رو تغییر دادم یعنی هر دوره میرفتم یه آموزش از راه دور که هر کدوم یه رشته برام میزدن آخرش رفتم دولتی بزرگسال دیپلم رو گرفتمنقل قول:
بگو من میخوام رشتم رو عوض کنم برام تجربی تطبیق میدن
سلام
من در حال حاضر پیش دانشگاهی هستم.
سال قبل یعنی سال سوم، دو تا درس نهایی رو تبصره زدم.
میخواستم بدونم که امسال هم میتونم یک یا دو درس رو تبصره بزنم یا نه؟
ممنون :n16:
جالبه.نقل قول:
اگر من ثبت نام کنم به نظرتون میتونم هم تغییر رشته بدم و هم پیش بخونم و کنکور تجربی بدم?
میخوام پزشکی ورزشی و یا علوم مربوط به ورزش بخونم،نظرتون در مورد تربیت بدنی چیه?
یکی از دوستان گفت باید کار و باشگاه رو ول کنم و بچسبم به درس،یعنی تا این حد??!
خیلی ممنون
سلام من کنکوری 94 هستم
من شهریور سه تا درس رو افتادم
1-اینجا به من گفته بودن میتونم تا دی ماه تو مدرسه خودم بمونم و پیش رو بخونم ولی ثبت نامم نکردن و الان سوم تو مدرسه خودمون غیر حضوری برداشتم
3-بزرگسالان گفت که تا دیپ نگیرم پیش ثبت نامم نمیکنه و با توجه به این نظام نیم سالی واحدی من نمیتونم پیش رو تو خرداد ماه تموم کنم و پیش من تا پایان شهریور ماه طول میکشه
حالا سوالم اینه
1- چقد از موارد بالا درسته؟
2-اومدیمو من امسال کنکور قبول شدم و خواستم برم دانشگاه اوقت تکلیف این مدرک پیش دانشگاهی نداشته ی من چیه؟
یعنی هم میخواین درس های پیش دانشگاهی رو بخونین و هم یه رشته دیگه ثبتنام کنین؟نقل قول:
من شاید منظورنتون رو متوجه نشدم الان شما اگه دیپلم ناقص دارین و میخواین تو رشته تجربی تغییر رشته بدین که خوب موقع ثبتنام میگی من میخوام تجربی بخونم مورد نداره
ولی اگه میخواین درس ها پیش رو بگیرین و بعد تو همون ترم یه رشته دیگه برین فکر نکنم چون شما برای دریافت دیپلم تجربی مثل دبیرستان باید از اول شروع کنید مثلا با یه دیپلم دیگه فقط پیش تجربی رو بگیرین قبول نمیکنن اینا اطلاعات شما رو میزارن تو سیستم و اون سیستم طبق برنامه ای که براش تعریف شده بهت میگه چه درسی رو باید بگذرونی مثلا تو رشته تجربی
اره منم اصلا خبر نداشتم ولی دی برام انتخاب واحد کردن من دو ماه بعدش رفتم پروندم رو گرفتم اگه انتخاب واحد نمیکردن باید میرفتم خدمتنقل قول:
تا دی تو همون مدرسه هستی هر واحدی رو که پاس کردی هیچی ولی اون واحدی که پاس نکردی تا دی میری آموزش از راه دور یا بزرگسال برات انتخا واحد میکنن
در مورددانشگاه هم اکثر دانشگاه ها با یه تعهد اوکی میکنن یعنی شما میری برا ثبتنام بعد میگی دیپلم من آماده نشده ولی تا یه ترم دیگه یه دو ترم دیگه میارم براتون حالا اینا یا یه تعهد میگیرن ازت یا اینکه میگن یه نامه بیار از مدرسه که بزرگسالان هم برات نامه میزنه در حال تحصیل هستی
یعنی هم میخواین درس های پیش دانشگاهی رو بخونین و هم یه رشته دیگه ثبتنام کنین؟
من شاید منظورنتون رو متوجه نشدم الان شما اگه دیپلم ناقص دارین و میخواین تو رشته تجربی تغییر رشته بدین که خوب موقع ثبتنام میگی من میخوام تجربی بخونم مورد نداره
ولی اگه میخواین درس ها پیش رو بگیرین و بعد تو همون ترم یه رشته دیگه برین فکر نکنم چون شما برای دریافت دیپلم تجربی مثل دبیرستان باید از اول شروع کنید مثلا با یه دیپلم دیگه فقط پیش تجربی رو بگیرین قبول نمیکنن اینا اطلاعات شما رو میزارن تو سیستم و اون سیستم طبق برنامه ای که براش تعریف شده بهت میگه چه درسی رو باید بگذرونی مثلا تو رشته تجربی
سلامی دوباره.
بله، میخوام هم پیش بخونم و هم تغییر رشته بدم.
دیپلم ناقص نیستم.دیپلم انسانی دارم البته بدون پیش.الان میخوام برم تجربی،نمیدونم باید چی کار کنم:-(
رفتم راه دور گفتن ما همچین کاری نمیکنیم،چون آموزش پرورش ایراد میگیره!
حالا نمیدونم،تو آبان ماه دولتی بزرگسالان ثبت نام دارن؟
مرسی
اره تو هر ترمی تا آخرین لحظه ثبتنام میکنننقل قول:
خوب میتونی خیلی راحت تغییر بدی مشکلی نیستش که از انسانی میخوای بری تجربی موردی نداره
حتما آموزش از راه دور منظورتون بد متوجه شد
شما برنی یه آموزش از راه دور دیگه بگو میخوام تغییر رشته بدم به تجربی دیگه حرفی از پیش نزن اینا یه خورده اطلاعاتشون کمه خودشون برات تطبیق میدن
من که از راه دور بودم هر ترم رشته عوض میکردم چون رشته ای که میخواستم رو نداشتن ولی برای دریافت پول از واحد عمومی ثبتنامم میکردن بودن کسایی که از تجربی اومدن فنی یا از فنی رفتن انسانی
کسی نبود به ما جواب بده؟!؟!؟!نقل قول:
یک درسنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
یعنی با وجود استفاده از دو تبصره توو سال قبل،نقل قول:
امسال هم یه دونه درس رو میتونم بزنم؟
آقا معذرت میخوام به خدا.نقل قول:
اگر من از راه دور ثبت نام کنم و همه چی تکمیل باشه،میتونم کنکور بدم؟ یعنی مهر آموزش و پرورش پاشه?
سپاس
اره دیگه اینا هم جزء آموزش و پرورش هستش دیپلمت مستقیم از اموزش و پرورش میاد اینا یه برگه گواهی موقت تو آخرین واحدی که پاس کردی میدن بهت که برای ثبتنام تو دانشگاها هستش یکسال بعد دیپلمت از آموزش و پرورش میادنقل قول:
اقا تورو خدا کمک کنید.من الان داوطلب ازاد که هستم برای دی امتحان های مدرسه و نهایی میدم از کل کتابه یا نصفش!؟
فرقی نمیکنه که تو کدوم ترم باشید
مهم اینکه از کل کتاب سوالات میاد
امتحان های داخلی مدارس آموزش از راه دور نمرش چه جوری حساب میشه ؟ من سوم ریاضی امتحاناته نهایی رو میخام خوب بخونم واسه همین برای امتحانات داخلی وقت زیادی ندارم .. میخام ببینم چه جوری نمره میدن برا امتحانات داخلی ؟
سلام....آقا من تا سال دوم دبیرستان نمراتم خوب بود و دانش آموز بدی نبودم......معدلم هم بین 16-71 بود.......و تا سال دوم دبیرستان هیچ درسی را نیفتاده بودم.....ولی از شانس بد من در سال سوم مشکلی برام پیش اومد و نتونستم کامل برم سر کلاس......یعنی حدود 6 ماه مدرسه نرفتم......بعد که برای امتحانات نهایی رفتم.....از 10 تا 8 تاشون را افتادم.....رشتمم ریاضیه.....بعد برای چند درس اعتراض زدم.....شدن 6تا......بعد از تک ماده و تبصره استفاده کردم.......شدن 4 تا......بعد یکیشون که عربی بود را هم شهریور قبول شدم.....حالا مونده 3 تاشون....زبان...فیزیک...جبر....ک ه الان دارم میدمشون.....الان یعنی دی....
تا اونجایی که میدونم.....من باید 96 واحد حداقل قبول بشم.....تا دیپلم را بهم بدن......
میگم من اگر این 3 درس باقیمانده را قبول بشم.....اخرش دیپلم بهم میدن یا نه؟؟؟؟
من فکر کنم بزرگسالان هستم ظاهرا یه نمره مستمر ضریب یک دارم یه نهایی که ضریبش چهاره
الان تو امتحانای دی هستم میخواستم ببینم مستمر رو که بالا میدن اگر دی قبول نشم خرداد و شهریور هم تاثیر داره مستمر یا باید 10 بیارم؟:n13:
داداش گل الان دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام داره برای کارشناسی ترم بهمن همین امسالنقل قول:
حالا من دیپلم ریاضی دارم پیش رو چند تا درس بیشتر نمیتونم پارس کنم الان....حالا من رفتم دانشگاه ازاد واحد مرکزی بخش دبیرخانه آموزش پرسیدم میگم با تعهد و اینا هم نمیشه میگه نه باید مدرک موقت یا اصل پیش باشه! من الان حرف کیو باور کنم بخدا موندم میشه یا نه چیکار کنم لطفا راهنماییم کن ممنون:n37:
برای هر ترم یه نمره مستر جدا ثبت میشه یعنی تو هر ترم یه واحد رو انتخاب میکنی و دوباره نمره مستر هم اعمال میشه روشنقل قول:
تو پ.خ جواب دادم بهتوننقل قول:
سلام.....دوستان جواب ما رو هم بدید....
بعد یه سوال دیگه.....
من اگه بخوام برم دانشگاه ازاد رشته برق قدرت.......برای کاردانی.......
باید پیش دانشگاهی را بگذرونم ........یا نه .....با همین مدرک دیپلم ریاضی هم میشه؟؟؟؟
سلام
دوستان میخواستم بدونم من اگه الان بخوام تغییر رشته بدم برم فنی معماری چه درس هایی رو باید پاس کنم؟؟؟(الان سه تا درس زیست شیمی ریاضیم مونده)
سال سوم تجربی
درس های عمومینقل قول:
|عربی1/2 و 2/2
دین و زندگی 3
تاریخ
تربیت بدنی3
کار آموزی
کار آفرینی
بهداشت کار
قانون کار
زبان فارسی
ادبیات فارسی
زبان خارجه|
این درس ها رو باید پاس کنید اگه پاسشون کردین که هیچی فقط باید برین دنبال مهارت معماری که دو ماه کلاس دارن و بعد باید امتحان بدین و نتیجه براتون بیاد حدودا 5 تا درس هست برای معماری
یکسالی فکر کنم عقب بمونی
اگه میخوای تغییر رشته بدی همین الان برو بزرگسال انتخاب واحد کن
من ساختمان سازی کارودانش رو گرفتم و الن معماری هستم البته تو دانشگاه علمی کاربردی و آزاد میتونی رشته ای به غیر از رشته دیپلمت بری میتونی همین رشته رو ادامه بدی و بری معماری یا دوباره بری دنبال مدرک معماری
من اين درسارو پاس كردمنقل قول:
يعني الان بايد فقط مهارت هايه معماري رو ببينم درسته؟؟؟
من ميخوام تا شهريور تموم شه ديپلم بگيرم....واقعا علاقه دارم به معماري اشتباهم اين بود كه رفتم رشته تجربي كه اصلا دوس ندارم
رشته نظری حتما باید پیش دانشگاهی رو تموم کنه وگرنه نمیتونه وارد دانشگاه بشه ( به جز دانشگاه علمی کاربردی )نقل قول:
سلام دوستان
یکی از اشناها رشته انسانیه یه درس سوم دبیرستانشو پاس نکرده
اون درسو دی هم افتاده.پیش دانشگاهی هم به خاطر اون یه درس ثبت نامش نکردن
الان باید چیکار کنه؟
امسال میتونه کنکور بده؟
پیش دانشگاهی بزرگسالان میتونه ثبت نام کنه؟
اره بزرگسالان و از راه دور ثبت نام میکنن و میتونه شرکت کنه کنکورونقل قول:
یکی از دوستان دیپلمش (ریاضی)رو سال 81 گرفته و پیش دانشگاهی نرفته الان میتونه بره تو پیام نور شرکت کنه ؟
باید پیش دانشگاهی بگیره.نقل قول:
میتونه از طریق دبیرستان های راه دور این کار رو بکنه
واسه ثبت نام و انتخاب واحد در مدرسه های بزرگسالان کمتر از 8 واحد ثبت نام نمیکنن؟
انتخاب واحد حضوری ینی قبولی؟
2 واحد هم داشته باشی ثبتنام میکنننقل قول:
نه-یعنی هفته ای یه بار یا دو بار در هفته به مدت 2 ساعت میرین کلاس
غیر حضوری ثبتنام میکنین و فقط موقع امتحان میرین
قبول هم نمیکنن نمره بده نیستن ولی تو برگه 5 بشین قبول میکنن که البته بستگی به مدیر داره که چقدر به دبیرا سفارش کنه
----------------------
اگه میتونی برو بزرگسالان خصوصی که امتحانشونم رو خودشون میگیرن خیلی راحته من رفتم 10 واحد که نمیتونستم پاس کنم رو اونجا اومدن تو سالن خودمون جواب رو بهمون میده
من الان همونجام ، 10 واحد نگه داشتم و فارغ التحصیل نشدم هنوز(از آموزشگاه بیرون) میگن هر سری باید بابت این 10واحد پول بدی تا سرباز نشی ینی 10 واحد رو باید تا موقع فارغ التحصیلی نگه دارم خدا تومنم واسه هر واحد میگیرن ، میشه این 10 واحد رو کمترش کرد؟نقل قول:
من واحد بزرگسالان امسال ثبت نام کرده بودم
البته معافیت داشتم و اشتباه کردم از راه دور نرفتم
مدیر ب من گفت برای پیش دانشگاهی باس حداقل هشت واحد حضوری برداری میتونی نیای که منم کلا نرفتم[emoji3] نمره هم طبعا بیخود کردن باید بدن داری پول میدی مثلا[emoji20]
اینا موقع ثبتنام از این حرفا زیاد میزنن به حرفاشون اعتماد نکن اینو نتیجه سه بار یعنی سه ترم از راه دور عوض کرد به دست اوردم تا موقع ثبتنام میگن قبولی و از این حرفا موقع امتحان میگن بخون یکم ما کمکت میکنیم بعد امتحان که نمره اومد میگن خودت ننوشتی اینجا دولتی و از این حرفانقل قول:
البته اگه آشنا داشته باشی میتونی بگی هر دفعه دو واحد یا سه واحد برات انتخاب واحد کنن یعنی یه درس یا دوتانقل قول:
اگه گفتن نه برو یه آموزشگاه یا همون از راه دور دیگه
الان ترم خرداد واسه این 10 واحد 350تومن دادم راحت میتونم کل 10 واحدو پاس کنم ولی از ترس سربازی و حرف اینا که میگن نباید پاس کنی یا میگن از 8 واحد کمتر نباید داشته باشی نمیتونم کاری کنم ، عین این میمونه که هر ترم رو دارم میخرم تا سرباز نشم !!!! ، به نظرت 2 واحد رو خرداد پاس کنم 8 واحد رو نگه دارم شهریور میتونم امتحان بدم؟؟نقل قول:
شهریور میگن ترم حساب نمیشه ینی چی؟
به من ک نمره دادننقل قول:
حتی مثلا خود برگه هندسه تحیلی خیلی کم میشدم که راست میگفت مدیره ک نمره دادیم
این جدا از مستمر که 19 20 دادن
اره بگو من ۲ واحد رو میخوام پاس کنم و پول ندارم منم که بهم همه رو میدادن من حذف میکردم و میگفتم نمیخوام اون تزفند هاشونو میزنن که دانش آموز تمام واحد رو پاس کنه و پول بگیرننقل قول:
۳۵۰؟چقدر زیاد هر واحدی ۶تومنه و ۳۵تومن هزینه ثابت.احتمالا رفتین خصوصی
منم یه آشنا داشتم برای ۱۰واحد ۲۶۰گرفتن بیشتر میشد ولی کم کردن
درمورد سربازی هم از تاریخ اخرین کارمنه برای دیپلم یکسال و برای زیر دیپلم شش ماه زمان داری یا بری خدمت یا دانشگاه.اینم از قانون نظام
اره نمره مستمر رو که همه همینو میدن.الان امتحان رو میبرن یه حوزه دیگه و دبیرهاشم مشخص نیست که کارو سخت کرده برای اژ راه دور اما بزرگسال بستگی به مدیر داره که برای شما خوب بوده مدیرنقل قول:
معافیت تحصیلیم تا 96 اعتبار داره ، مرداد ماه امتحان مهارتم هست و اگه قبول شم احتمالا تا شهریور فارغ التحصیل میشمنقل قول:
بعد از اینکه مهارت رو امتحان دادی و قبول شدی باید برای یه ترم دیگه هم ثبتنام کنی مهارتت رو بفرستن برای استعلام و جوابش بیاد و تو اون ترم فارغ التحصیل میشی
اومدن مهارت هم یه چند ماهی زمان میبره ولی میتونی بری فنی و حرفه ای و بگی که یه نامه میخوای برای مدرسه که از مدرکت استعلام بگیرن
منظورت از استعلام همون دیپلم موقت هست؟نقل قول:
یعنی ثبت نام دانشگاه میوفته واسه بهمن؟