سلام
مي شه يه تريلري بزارين كه توش گيم پلي بازي مشخص باشه؟
Printable View
سلام
مي شه يه تريلري بزارين كه توش گيم پلي بازي مشخص باشه؟
هر چند که طرفداران گیم باز هم به خانواده cod دل می بندن چه با infiniti و چه با activision .... خاصیت محبوبیت سری cod اینه که طوری بازیو طراحی و تولید کنن که خسته کننده نباشه.همونطور که بقیه سریها کاملآ متنوع از لحاظ مراحل بوده
امیدوارم black ops حرفی واسه گفتن داشته باشه و نام بزرگ Call Of Duty رو به بازی نگیره!!!
به نظر من و با توجه به تریلر ها این بازی تقلیدی بیش از cod 4 و mw 2 نیست ... بهتر بود Treyarch همون سری جنگ های جهانی رو میساخت ...
خوبه والا این Treyarch نمیدونه به چه ساز این ملت برقصه :41:.تا وقتی که در جنگ جهانی بود میگفتن بهتره مدرن بشه حالا که مدرن شده میگن بهتره ... :13:.خوب خوشت نمیاد بازی نکن دلیل نداره که بازی رو تخریب کنی.نقل قول:
برو با بازی های دیگه حال کن.:46:.من یکی از کسای هستم که با cod بزگ شده از اولین نسخه همین طور بازی Medal که همه برای من شدن یک خاطره:40:
--------------
خوب نظرشو گفت!:13:
منم از نظرم مثل كارهاي infi نميشه!ولي خوب بايد صبر كنيم تا بياد!
تاریخ ارائه این بازی کیه
به شمسی بگید من میلادی پیلادی حالیم نیست
با تشکر
خوندن پست اول ثواب داره :31:نقل قول:
(روز سه شنبه هیجدهم آبان سال 1389 هجری شمسی)
نقل قول:
همونطور که دوست عزیزمون گفت یه تریلر بذارید.:46:
ممنون:11::11:
پس امسال بازی را Treyarch میسازه به نظر من گیم پلیش با تغییر کرده باشه دوستان پس infi چی می سازه ؟
به هر حال بیاد ببینیم چیه
تاریخ عرضه این بازی بر روی pc (به شمسی باشه بهتره ) کی هست ؟
ممنون.
یا خدا چند بار بگیم زبون بچه مو دراورد :31: یعنی ما ترکی میگیم کسی نمیفهمهنقل قول:
خوندن پست اول ثواب داره :31:
(روز سه شنبه هیجدهم آبان سال 1389 هجری شمسی)
عجب بابا :10:.
خوب یه خبر مهم وجالب:
برای اولین بار میتوین مدهای آنلاین این بازی رو بصورت splitscreen آفلاین یا انلاین بازی کنید.......تو آفلاینش باید با هوش مصنوعی مپ های مولتی پلیر رو بازی کنید و تو آنلاینش هم میتویند splitscren بازی کنید...... .
پس دیگه باید دور این MW2 رو خط بکشیم چون این بازی داره میترکونه همه چیز اماده شده برای گیمر ها دیگه چی میخواید اینا دیگه سنگ تموم گزاشتن :31:.نقل قول:
زیاد خوشحال نباش ...نقل قول:
Split screen فقط برای کنسول ها هست ...
خوب باشه من هم کنسول دارم مال خودم نیست اما تا سال دیگه تابستون اینجاست :31:.نقل قول:
نقل قول:
درسته نمیشه با pc بصورت split بازی کرد عوضش همین که بشه مدهای مولتی پلیر رو آفلاین بازی کرد(مثه gears یا killzone )خودش خبر خوبیه حتی واسه pc بازا.........
این سری تجهیزات چی داره تانک هم داره با ار پی جی بترکونیم ... سری قبلی توپ بود ولی تانک نداشت ..یک مرحله جدید صحرایی هم باید اضافه کنن تا جالب بشه وبا تنوع شه ..!
حالش به اینکه تو صحرا بری بالای تپه بگی (الله اکبر) با ا ارپی جی تانک اوراق کنی ...نه
نقل قول:
یعنی بودن تانک تو یک بازی اینقدر واجبه واسه شما؟!!!
نکاتی که در پست اول بود :
فکر نمی کنم تو این مناطق صحرا وجود داشته باشه!!!نقل قول:
اطلاعات رسیده حاکی از در جریان بودن این بازی در مناطقی همچون کوبا و ویتنام و همچنین سرزمین های شمالی است.
تف چه بد شد برای من ...حتما این ویتنامی ها مثله میمون از درخت ها اویزان می شن تیر می زنن...:31:نقل قول:
تانک خیلی واجبه ...! ! ! به آدم هیجان دو چندان میده ! ! !
خدا کنه در مدال افتخار تانک داشته باشه...دیگگه...؟
یادم نبود به شرکت زنگ بزنم برای شما یک تانک بزارن:31:.نقل قول:
خوب بجاش گفتم برایت هلیکوپتر بزاره تا حال کنی:46:.:10:.حیف دیگه AC130 نداره :31:.خیلی خز بود :31:.از اون بالا همه رو میترکونی چه حالی میداد:31:.
واقعآ حیف.....:41:نقل قول:
حیف دیگه AC130 نداره
105 میلی متری میزدی تو یک نقطه مثل بمب اتمی تخریب می کرد:10:
خیلی جالب بود
سیستم من اینه:
cpu:AMD Athlon(tm) II X2 245 Processor 2.90 GHz
RAM:2.00 GB
اون یارو گرافیک هم:NVIDIA GeForce 9400 GT
یعنی امیدی هست که کامل نه روون و خوب طوریکه بشه بازی کردو لذت برد؟
بله برای این بازی شما میتونید حتی روی medium هم روان اجرا کنید.نقل قول:
ایا این بازی مثل 2 نسخه قبل توش زامبی ها هستن ؟؟
سلامنقل قول:
منم همین سوال رو دارم. حالا نه زامبی اما مرحله جایزه ای و امتیازی تو انتهای بازی هست؟
سلام.بله مد زامبي براي اين بازي تاييد شده.نقل قول:
حضور زامبی ها در cod 7 تایید شده
توی سایت gknova6 که یه سایت تبلیغاتی وابسته به activision و cod 7 بوده در اوایل یه سری کد ها و رموز عجیب رو پخش میکرده که قابل رمزگشایی بودهکد:http://www.gknova6.com
(پست 108)
در ویدیو ای که به تازگی بر روی سایت رفته زامبی ها نشون داده شدنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405604&highlight=Gears&page=11
این در حالی بود که در گذشته سازندگان بازی حرفی در مورد زامبی ها به طور رسمی نمیزدند
کد:http://callofduty.wikia.com/wiki/GKNOVA6
این زامبی ها ترکوندنا.کل بازیها شده زامبی.انقدر هم بدم میاد ازشون.مثل این احمقا میان جلوت عملیات انتحاری میزنن روت:31:
زامــبــی :18:
بابا مگه Evil که زامبی گذاشتن توش !
یکم توضیح میدین
مگه مراحل بازی کجاست ؟
شما نسخه 5 این بازی رو بازی کنید بعد از اتمام تمام مراحل و پایان بازی یک مرحله ای جایزه وجود داره که در اون هر چقدر میتونید باید زامبی نازی بکشید و امتیاز بگیرید. یادمه قدیم یجا خوندم که اگه زامبیا و نازیا نبودند صنعت بازی چطور می خواست پیشرفت کنه.؟ حالا جفتش با هم مخلوط شده.نقل قول:
اطلاعات جدید از بخش Combat Training
همانطور که می دانید در جریان رونمایی از بخش Multiplayer عنوان Black Ops در یکم سپتامبر Mode جدیدی به نام Combat Training معرفی شد. در این Mode شما می توانید بخش مالتی پلیر این بازی را بصورت آفلاین تجربه کنید. حال اطلاعات جدیدی از این قسمت بازی منتشر شده است که هم به آنها نگاهی می اندازیم.
Combat Training برای کسانی است که از اتصال به اینترنت محرومند و می خواهند بخش چندنفره ی این بازی را بصورت آفلاین تجربه کنند. برای کسانی که می خواهند تاکتیک های جدید خود را امتحان کنند ویا با اسلحه های جدید خود تمرین کنند. این بخش دقیقا مثل بخش آنلاین شامل سیستم Rank جداگانه و همچنین سیستم Unlock می باشد و فقط بجای دشمنان آنلاین، هوش مصنوعی قرار دارد. شما می توانید این بخش رو به همراه دوستان خود بصورت اسپیلت اسکرین هم تجربه کنید. بازیکن می تواند در این بخش درجه سختی هوش مصنوعی های بازی را از میان درجه های Recruit ، Regular ، Hardened و Veteran انتخاب کند. همچنین Combat Training فقط دارای دو مود Free-For-All و Team Deathmatch هست که بر روی تمام مپ های بازی قابل بازی هستند.
چیزی که درباره Combat Training گفتنی است، قابل بازی نبودن مود های مبتنی بر تاکتیکی چون Search & Destroy در این قسمت از بازی است. آقای David Vonderhaar سرپرست طراح بخش مالتی پلیر بازی در انجمن رسمی CoD در پاسخ به سوالی در این رابطه اظهار کردند : هوش مصنوعی های بازی هنوز به آن اندازه ساخته نشده اند که ماموریت هایی چون گرفتن پرچم ها و یا بمب گذاشتن و خنثی کردن انجام دهند. همچنین ادامه دادند که هوش مصنوعی های هوشمندتر می تواند در عنواین آینده ی Call of Duty باشد. البته هنوز این مسئله که Wager Match ها در Combat Training قابل بازی باشند نامشخص است.
منبع:بازینما
این بخش Combat Training برای پی سی وجود نداره؟
نقل قول:
چیزی در مورد اینکه واسه pc هست یا نه نگفتن ولی به احتمال بسیار زیاد هست.....فقط نمیشه تو pc دونفره یا split بازی کرد.
36 روز به عرضه ی عنوان Black Ops مانده است و میزان پیش فروش این عنوان بر طبق وبسایت VGChartz برای نسخه ی Xbox 360 به 888,229 واحد و برای نسخه ی PS3 به 475,616 رسیده است که در مجموع نزدیک به 1.5 میلیون پیش فروش در کشور آمریکا برای این بازی به دست آمده است.
مطمئنا این آمار حتی بدون وجود پیش فروش های نسخه PC بسیار قابل توجه است اما آیا Black Ops می تواند جایگزین Modern Warfare 2 در موفقترین لانچ سرگرمی های تاریخ شود ؟ باید صبر کرد و دید.
گفتنی است که دیروز هم ویدیویی جدید از بخش شحصی سازی این بازی منتشر شد که در آن سازندگان بازی در مورد این قابلیت بازی صحبت می کردند. در این ویدیو نشان داده شد که بازیکن می تواند حتی رنگ صورت شخصیت خود را تغییر دهد و حتی Red Dot Sight خود را از میان تعداد فراوان آن ها انتخاب و رنگ آن را نیز تعیین کند.
منبع:
کد:http://www2.bazinama.com/news-archive/43-games-news/1681-14-----black-ops.html
به نظر میرسه COD تو این قسمت بیشتر رو تغییر چهره و اسکین ها کار شده :5:
ای کاش رو مراحلش بیشتر کار شده باشه تا خاطره خوبی به جا بذاره
هیچی قدیما نمیشه ، حتی بازیا
کسی خبر داره Black Ops میشه سوار تانک شد یا نه ؟:41:
هلیکوپترش باید باحال باشه، اگه جز بازی باشه
نقل قول:
بله جزو بازی هستش...... .
راستی یه خبر مهم:
تمامی نسخه های بازی یعنی pc , x360 . ps3 دارای امکان بازی بصورت 3D یا همون سه بعدی خواهند بود و این امکان تو منوی بازی هست که میتونین روشن یا خاموش کنین....
مثل اینکه achievement ها برای black ops رونمایی شده
وکد:http://www.xbox360achievements.org/game/call-of-duty-black-ops/achievements/
نکته ای که میخواستم بگم اینه:کد:http://blackops.digitalwarfare247.com/news/confirmed-black-ops-achievements
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
بیخیال.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه موقع نیان بگن ایرانی ها روهم با یه تیر بکشید توی بازی بهتون هوارتا اچیومنت می دیم......................حالا چرا این فیدل بیچاره.....این همین جوریش رو به موته!!!!!!!!!!............خوب یه بهانه هم برای این که این بازی در ایران ممنوع بشه پیدا شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نکته ای که میخواستم بگم اینه:
محتوای مخفی: ممنوعه