من تو این سایت دیدم که کنتراست 1.20000 هست . البته تو چند سایت دیگه هم همین مقدار را زده .نقل قول:
[HTML] http://denakala.com/product/989[/HTML]
من تو این سایت دیدم که کنتراست 1.20000 هست . البته تو چند سایت دیگه هم همین مقدار را زده .نقل قول:
[HTML] http://denakala.com/product/989[/HTML]
-والا سايتي كه شما اعلام كردين يك سايت فروش هست
-من از خود سايت سامسونگ سنتر ايران عنوان كردم كه معتبر تر هست هر چند كه اين ها هم اشتباه زياد ميكننئ
-به هر صورت من اين پنل رو براي يكي از دوستان تهيه كردم چند وقت پيش به نظرم كنتراست كاملا قابل قبولي داره با توجه به هزينه اي كه ميشه
تو سایت سامسونگ سنتر این مدل را 599 تومان زده . حالا اگه بخام تا 700 بدم چه مدلی را پیشنهاد میکنید که کیفیت خوبی هم داشته باشه ؟نقل قول:
راستی این مدل ال ای دی 32C4440 خیلی با توجه به قیمتش وسوسه کننده هست . کنتراستش هم 1.2000000 هست . میشه بگید نسبت به 32C475 چه معایبی داره ؟
با تشکر
-در مورد مدل متاسفانه من 32c550 نديدم وگر نه گزينه بهتري هست
-در مورد معايب led هاي حاشيه اي مخصوصا در سري هاي ارزون قيمت كه تمهيدات كمتري در اين مورد در نظر گرفته ميشه
ميتونيم به Clouding Effect و Flashlight Effect اشاره كنيم چون نور دهي مربوط به ال اي دي هاي حواشي پنل هست و uniformity بك لايت رو نداريم اين پديده ديده ميشه كه البته در ال سي دي ها هم وجو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-زماني بيشتر متوجه ميشين كه توي فضاي تاريك قرار بگيره hdtv تون و توي فضاي روشن فروشگاهها كمتر رويت ميشه
سلام دوستان.
من ديروز يه سامسونگ 46C6960 خريدم، براي نصب كه اومدن، طرف وقتي داشت كار با كنترلش رو توضيح ميداد گفت internet@tv تو ايران كار نميكنه.
ميخواستم بدونم آيا راست ميگه؟ يعني همه سامسونگها همينطورن؟
با تشكر.
-مبارك باشهنقل قول:
-پر بيراه نگفته يك سري گجت هاو امكاناتي هست كه هم فيلتره وهم در ايران كار نميده
سلام دوستان.
ماکه هرچی درخواست مشورت دادیم کسی تحویلمون نگرفت. بالاخره دل رو به دریا زدم و یه 40C6960 با گارانتی سام رو با دادن 170 تومان اضافه تر و دریافت سینمای خانگی مدل HT-C455 خریدم. البته هنوز راهشون ننداختم. امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم ولی از دوستان دلخورم چون دوبار راهنمایی خواستم ولی هیچکی جواب نداد.
میخواستم سامسونگ 32c6960کلن چه جور تلویزیونی
با عرض سلام و تشكر از دوست خوبم آقاي t_tanhayam
يه سوال:
چطوري ميتونم مطمئن باشم كه تلويزيوني كه خريدم گارانتي اصليه (سام سرويس). روي كارت گارانتي كه داخل كارتن بود برچسب هولوگرام سام سرويس هست، ولي آيا اين كافيه؟ اين برچسب نميتونه تقلبي باشه؟
البته عذر ميخوام اگر سوالم كمي ابتدائيه.
با تشكر.
-من ازتون عذر خواهي ميكنم متاسفانه نديدم اگر سوالي پرسيدين مدل بسيار خوبيه من هم در صددد تهيه همين مدل براي اتاقم هستم كوتاهي ما رو ببخشيد :11:نقل قول:
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
-با توجه به كنتراست خوبي كه داره وهمينطور سيستم خاصي كه در مورد بك لايت به نام precision dimming تا حدود خيلي زيادي مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي رو نداره به خصوص وقتي با ال اي دي هاي سري 5 مقايسه كنيدنقل قول:
side by side متوجه عدم وجود همون مشكلاتي كه در پست بالا گفتم ميشين
-خواهش ميكنمنقل قول:
-در مورد گارانتي نگران نباشين همون بر چسب كافيه هر چند ميتونيد با دادن سريال مدل خودتون در سايت سام از صحت گارانتي وتاريخ اغاز به كار پنلتون مطمئن بشين
-همون سريالي كه تحت عنوان قرعه كشي بايد ثبت نام كنيد
سلامنقل قول:
در صورت امکان Clouding Effect و Flashlight Effect مربوط به ال اي دي ها را کمي بیشتر توضیح دهید چون من از عکسهایی که گذاشتید متوجه نشدم که که چه مشکلی حواشي پنل وجود دارد؟ :19:
و در چه نوع ال ای دی های این مشکل دیده نمی شود؟:31:
ممنون:11:
-فكر ميكنم كاملا مشهوده اگر به عكس ها دقت كنيد ميبينيد تصوير مشكي نيست ونقاط روشني مثل ابر سفيد توي تصوير ديده ميشه ويا اينكه از حواشي پنل انگار نوري ساطع ميشه (نقاطي كه ال اي دي ها چيده شده اند )نقل قول:
-در local dimming ها اين قضيه ديگه پيش نمياد بخاط چيدمان اونها كه در نواحي بيشتري پشت پنل چيده شدند
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933[/HTML]
تلويزيون 46C7000 سامسونگ كه در ايران با نام تجاري C7770 به فروش مي رسد، داراي ظاهري مناسب است و تصاوير HD و SD را به خوبي نمايش مي دهد. قابليت نمايش سه بعدي در اين تلويزيون خوب است. ولي نمي توان آن را تلويزيوني شاخص، در نمايش تصاوير سه بعدي دانست. اگر قصد خريد تلويزيون سه بعدي داريد به شما پيشنهاد مي كنيم تلويزيوني بزرگتر از 46 اينچ تهيه كنيد.
مدل C7770 موجود در كاتالوگ فارسی سام سرویس و يا UA40C7000WR موجود در سايت سامسونگ ايران و مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سايت اصلي سامسونگ.
بررسي نقاط قوت و ضعف تلويزيون 46 اينچي سه بعدي سامسونگ C7000 یا C7770 در ایران:
ادامه مطلب به همراه عكس و قيمت
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/71
من امروز هایپر استار بودم .
ال ای دی مدل 32C4440 رو گذاشته بود 811 تومان .
این مدل را که با بقیه ال سی دی ها مقایسه کردم واقعا کیفیت بی نظیری داشت . تصاویر خیلی شفاف تر بودن .
راستش من هوز قانع نشدم که چرا این مدل ال ای دی خوب نیست ؟ کیفیتی که من امروز دیدم هیچ کدوم از ال سی دی ها نداشتند .
فکر کنم به خاطر کوچک بودن پنل از نزدیک به نظر شما اینطور رسیده است و دیگر اینکه تشخیص تفاوت ها اندکی نیاز به دید کارشناسانه نیز دارد.
-در مورد براق بودن خوب بخاطر ال اي دي بودن وكنتراست بيشتر اين پنل ها هستنقل قول:
-منتها در مورد مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي عنوان شد بزرگوار
-باز هم سليقه اي عمل كنيد اگر به نظرتون گزينه خوبيه وتصويرش ودوست دارين راخت انتخاب كنيد ولذت ببرين :8:
سلام به همه دوستان
من می خواستم(LED c6900 (6960 یا ( LED c6200 (6260 بگیرم
می خواستم محاسن و معایب این دو مدل و بدونم
با سپاس
میشه بگید کدوم یکی از مدل های ال سی دی 32 سامسونگ usb با قابلیت پخش فیلم با فرمت MKV را داره ؟
-تقريبا تمامي مدل هاي سامي سري c اين قابليت رو دارهنقل قول:
یعنی مدل C475 هم با توجه به اینکه سری 4 هست ساپورت میکنه ؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه . دیگه لازم نیست بابت سینمای خانگی هم خیلی هزینه کنم یه معمولی هم میشه گرفت .
-c485نقل قول:
-c550
-c650
-c750
.
.
.
-b650
-b7000
-b8000
.
.
.
-همه ال اي دي هاي سري c
سلام
من میخوام یه ال سی دی 32 بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میدین با توجه به این که یه سری امکانات د رایران کارائی نداره مثل اینترنت تی وی
ایا برندهای دیگه مدل بهتری دارند
درخواستی که دارم اینه که حتما usb برای پخش داشته باشه در ضمن مصرف انرژی بین lcd و led اونقدر مهم هست که بخوام به خاطرش هزینه ای بیشتر بکنم و led بگیرم
ممنون
شرمنده من اینقدر سوال میپرسم .نقل قول:
ولی پس C475 کو ؟ نکنه ساپورت نمیکنه ؟
-خواهش ميكنم خوشحال ميشم بتونم كمكي بهتون بكنمنقل قول:
-اره c475 هم اين قابليت رو داره نگران نباشين
-ميتونيد يكي ا سري هاي 4 ويا 5 سامي تهيه كنيد با امكناتي قابل استفاده مثل usb و ديزاين و تصوير قابل قبول در رنج قيمتي كاملا مناسبنقل قول:
-در مورد مصرف برق هم تفاوت وجود داره منتها نه اونقدر كه ذهنتون رو درگير كنه :46:
میشه این لینک را ببینید :نقل قول:
[HTML]http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=45_100&products_id=448 [/HTML]
ال ای دی مدل C4440 را نوشته پورت یو اس پی فیلم ندارد . درسته ؟
-اره نوشته ولي مطمئن نيستم بايد از نمايندگي هم بپرسين ببينيد چي جوابتون رو ميدننقل قول:
-تنها يك مدل توي محصولات 2010 سري 3 ال سي دي بود كه پورت usb نداشت و همينطور توي سري 4 ال سي دي يك مدل دقيقا خاطم نيست
-ولي توي led ها ....شايد هم سري 4 نداشته باشه ولي به نظرم بايد اين امكان وداشته باشه
دوستان کسی نیست که کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بر اساس گزارش سايت كره اي etenews.co.kr، سامسونگ كه از دانش بالايي در زمينه توليد پنل هاي oled برخوردار شده و قصد توليد پنل تلويزيون OLED در سايز بزرگ را دارد. تا كنون از تكنولوژي OLED در توليد پنل هاي سايز كوچك و يا نمايشگر موبايل استفاده مي گردید و اين اولين تجربه ساسونگ در اين سايز خواهد بود ای نمایشگر در سال 2011 و 2012 وارد بازار خواهد شد. در ادامه اطلاعات كاملي در مورد OLED و تفاوت آن با LED Backlight ارائه شده است.
تلويزيون 55 اينچ OLED سامسونگ
امروزه توليد تلويزيون هاي بزرگ OLED، غير ممكن است. چراكه توليد كنندگان، خط توليد پنل هاي سايز بالاي OLED را ندارند. سامسونگ تصميم به تغيير اين روند دارد و در May 2011 تصميم به راه اندازي كارخانه جديد توليد OLED خود دارد. اين پنل ها ، پنل هاي نسل 8 خوانده مي شوند.
مشاهده متن كامل و منبع خبر
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/132-samsung-is-preparing-55-inch-oled-tv-as-a-test
چند وقت پیش دنبال lcd سامسونگ بودم b690 خیلی رو بورس بود.
الان میخوایم lcd بگیریم.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
-ميتونيد جايگزين خلفش رو كه همون c650 هست با قابليت ومشخصات اپديت تري تهيه كنيدنقل قول:
okنقل قول:
لینکی ازش هست که مشخصاتش رو به فارسی نوشته باشه؟
و اینکه قیمتش الان چقدره؟
-بله خيلي خوب و كامل همينجا بررسي شده :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410474[/HTML]
-در مورد قيمت هم توي تاپيك قيمت ها هست :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5595788&postcount=399[/HTML]
این لینک را میشه ببینید :
[HTML] http://samservice.com/resources/pdf/Untitled_1.pdf[/HTML]
مربوط به سام سرویس هست که کنتراست مدل c475 را 1 . 20000 زده ولی تو سایت سامسونگ سنتر 1.70000 نوشته .
کدوم درست هست ؟
-والا نقل قول ها خيلي متفاوت هست هميشهنقل قول:
-توي فروم هاي خارجي 1:15000 اعلام شده
-در كل زياد نميشه به اين اعداد وارقام سايت هاي مخصوصا داخلي اعتماد كرد
مثلا كنتراست c7000 رو 1:10000000 اعلام ميكنند حتي توي بروشور هاشون منتها 1:6000000 هست
-البته ناگفته نمونه توي اينچ هاي متفاوت كنتراست ها متفاوت هست معمولا اينچ بالاتر كنتراست بيشتر توي سري هاي قديم سامي كاملا اين اختلاف در يك مدل مشهود بود
من یک b650 دارم و واقعا ازش راضی هستم. و فکر نمیکنم هیچ برندی دیگه ای که لااقل من تا حالا دیدم کیفیت و امکانات این lcd رو داشته بوده.
حالا که شنیدم c650 هم ومده میخوام بدونم چه فرقی در امکانات ایندو هست و آیا سایتی و یا لینکی هست که ایندو رو با هم مقایسه کرده باشه؟؟؟
-در اين مورد كاملا بحث شده بزرگوار:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410474[/HTML]
سلام دوستان
من میخوام یه c750 3D بگیرم ولی چند تا سوال داشتم
میخواستم بدونم D3 برای چشم ضرر نداره مخصوصا طولانی مدت؟
فقط باید فیلم های 3D داشته باشیم تا بتونیم ببینیم یا هر فیلمی 3D پخش میکنه؟
برای دیدن فیلم 3D میشه دانلودش کرد یا فقط به بلوری نیازه؟
کلا تظرتون در مورد این مدل چیه؟
به نظرتون سونی LCD تو همین قیمت بگیرم خوبه یا سامسونگ؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین
-خوب مشلما براي طولاني مدت توصيه نميشه اصلانقل قول:
-بايد فيلم هاي 3d داشته باشين حتما (البته ميشه 2d-3d هم استفاده كرد كه ميشه گفت فقط بعنوان سرگرمي هست ونه 3 واقعي وعمق و جزئيات وانطباق 3d ها رو نداره )
-بايد با بلوري پلير اجراش كنيد
-اگر منظورتون سري 7 ال سي دي سامي هست كه ميشه گفت خيلي كميابه و شايد گيرتون نياد
اگر منظورتون c7000 وال اي دي سامي هست توصيه ميكنم سراغ c8000 برين
-هر برندي خصوصيات و امكانات خودش رو داره نميشه vs كرد بحث رو سليقه شما تعيين كنندست