[
بعد بازی چه ذوقی کرده بود بنده خدا ... :27:[/QUOTE]
این کارش برای بیشتر سوزوندن ..... بارساییها بود
Printable View
[
بعد بازی چه ذوقی کرده بود بنده خدا ... :27:[/QUOTE]
این کارش برای بیشتر سوزوندن ..... بارساییها بود
خبرهای جدید اینطور می رسند که در ایران کاربرانی که در حال سوختن هستند در یخچال های خانه شان دنبال یخ می گردند اما پیدا نمی کنند به همین خاطر در این تاپیک از مورینیو و اینتر بد می گویند تا شاید کمی از سوختنی ... سوخته شان کم کنند اما اینکار هم باعث افروخته تر شدن این سوزش خواهد شد :31:
چی گفتم :27:
این بردو به تمام ال اینتریای عربستان تبریک میگم :31:
درود بر شما به عنوان یک بارسایی خالصنقل قول:
البته فقط خط اولش تایید میشه. بقیه اش ... :31:
توپ مسی داور دیگه اثر ندارد
اینتر فینالیست شده گواردیولا خبر ندارد
خیلی متعصبی!نقل قول:
آرسنال جدا جلوی منچستر سیتی یا ویگان چی کار کرد؟:31:
یا حتی جلوی همین بارسلونا؟
من طرفدار عادلم :31: اما چون بارسایییه حقشه ! :41:نقل قول:
اقا دمت گرم حال دادی :20: کلی خندیدم :11:
الان ساعت 2 میشه و موقع بکاپ گیری
جمع کنین برید خونه هاتون : دی
خود این زیر توپ زدن هم برنامست!نقل قول:
اگه نزنن زیر توپ پس چیکارش کنن؟
شما بگو
پاس بدن به مسی یا زلاتان؟
تبریک میگم به اینتری ها...
به برنابئو خوش آمدید!
دم مورینیو گرم چه حالی کردیم
بارسای مغرور روش کم شد
به خصوص طرفدارانش که میگفت هیچ تیمی نمیتونه جلوی ما رو بگیره
ببینید منظور من اینه که یک تیم نباید به این شدت روی 2 تا بازی کن مثل ژاوی و مسی حساس باشه و کل نتیجه بازیش به بازی کردن این دو بازی کن وابسته باشه.....قبول داری؟نقل قول:
قربونت عزیزنقل قول:
بابا اینا حذف شدن دیگه حالا مگه قبول می کنن فقط میان از این و اون بد میگن :19:
گل پیکه:
ولی اگر این گل آفساید بود، واقعا میلیمتری بود!!!:20:کد:http://www.pink-unicorns.com/static/upload/5/52/520/5206/52066cb758C.flv
:blink:نقل قول:
47 (45 کاربران و 2 مهمان)
یاعلی:11:
از کی تا حالا زیر توپ زدن برنامه شده ؟:31:نقل قول:
بله روی تیم خودم تعصب دارم!نقل قول:
ولی به نظرت تیمی که از سومی تکون نمیخوره چه دلیلی داره که به خودش سخت بگیره؟
فصل رو با آرامش تموم میکنه تا تابستون چند تایی بازیکن اضافه کنه و برای فصل بعد!
یادت باشه تا بازی قبل از تاتنهام آرسنال با 1 - 3 امتیاز اختلاف مداوم به دنبال صدر جدول بود
منچستر رو یادم رفت بگم
خیلی ها میگفتن منچستر فقط به رونی وابستست
درسته تا حدودی وابسته بود ولی بازم منچستر نتیجه خودش رو میگرفت
کار خیلی بدی کردی!:31:نقل قول:
یادمه بچه که بودیم کارتون فوتبالیستا نگا میکردیم یه ضربه ایستگاهی شد , تیم حریم کلا 11 تا بازیکنشو برد تو دروازه که توپه گل نشه.نقل قول:
ما تو همه برد های اینتر انقدر خوشحال میشیم
شما فینال هم بیا میبینی
آخی......راستی شما فینال نیستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عظمت چیه پسرم
دماغ مسی رو با دوتا انگشت گرفتن بارسا باخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عظمت کیلو چنده که تو زمین خودش یه گل هم نمیتونه بزنه.
فک کنم مورینیو زیاد فوتنالیستا نگا میکنه:27: چون 90 دقیقه با شیوه 0-0-11 بازی میکرد یکیشونم که اخراج شد کلا مهاجمارو ریخت بیرون دفا پر کرد جاش . آخر بازیم که برد فک کرد هارلی دیویدسونه با 200 تا سرعت داشت دور زمین میدویید و بالا پایین میپرید .
اونوقت میگید کو عظمت ؟!!!:18: عظمت اون 6 تا جام فصل پیشه که جم کرد . اره داداش:21:
اه اه به اين بازي
واقعا اسمشم ميزارن كه مورينيو خيلي ميفهمه
من به شخصه به اين فهمش 1050 امتياز ميدم :27::27::27:
من هم گفتم یه تیم مثال بزن که خارج از این قانون باشه؟نقل قول:
من تا 3 هستم منتظر مثالت.
یخ تموم کردیم . داری برسون . مصرف بالاست :دینقل قول:
خبرهای جدید اینطور می رسند که در ایران کاربرانی که در حال سوختن هستند در یخچال های خانه شان دنبال یخ می گردند اما پیدا نمی کنند به همین خاطر در این تاپیک از مورینیو و اینتر بد می گویند تا شاید کمی از سوختنی ... سوخته شان کم کنند اما اینکار هم باعث افروخته تر شدن این سوزش خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی گفتم
تو این دو هفته چقدر طرفداران اینتر (طرفداران تیم های حذف شده توسط بارسا) زیاد شدن :27:
واااااااااااااااااااااااا ااااای یاد م رفت ببینمش چی شد !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
از موقع زیر:نقل قول:
1- داور دقیقه 30 یک بازیکن رو بی دلیل اخراج کنه :41:
2- بازی تو زمین حریف باشه.:5:
3- بازی رفت 3 تا توپونده باشی. :31:
کسی فیلم خوشحالی های بعد بازی رو نداره؟
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
از کی تا حالا سیستم های فوتبال به صورت 11 نفری ارائه میشن؟ :blink:نقل قول:
هانری روی نیمکت اما جفرن ...:31:
بارسا بایه نفر بیشترو 100 هزار نفر تماشاچی نتونست اینترو ببره اینجاست که تفاوت مربی ها مشخص می شه
اااااااااااااااااااااااا عجب سرعتی داره این تاپیک . من پستی که میخواستم بدم صفحه 18 بود تا نوشتمو دادم دکمه ارسالو زدم پستم رفت صفحه 22:18::18:
بهت قول می دم از این 40 نفر آنلاین 10 تا اینتری هم گیر نمی یاد!نقل قول:
خیلی جالبه اخراج بی دلیل بود یا اینکه گل مارو الکی مردود کرد ؟نقل قول:
بازی رفت هم کم مونده بود بازیکنان پای پیاده بیان واسه بازی .
چیزی خاصی نشدنقل قول:
فقط آقای خاص خصا تر شد و مسی و بارسا از جام خداحافظی کردن
منم تا 5 هستم ببينم اين دوستمون چه مثالي ميخواد بزنهنقل قول:
فکر کنم تا لحظاتی دیگه جناب حسین خان زحمتشو بکشه .نقل قول:
با سرعتی در حد مورینیو پس از بازی به سوی بسته شدن تاپیک میرویم:دی
چیه :-s :-sنقل قول:
اتفاقا برد بارسا! بله یه مربی هست که همیشه دل به دریا می زنه یه مربی هم هست که....نقل قول:
مورینیو تا رفت فیتال مربی شدا! خیلی جالبه! ولی قبول دارم کسی که بتونه گواردیولا رو ببره باید خیلی......
امیدوارم همینا بعد فینال اگه اینتر باخت بازم طرفدارش باشن :دینقل قول:
بهت قول می دم از این 40 نفر آنلاین 10 تا اینتری هم گیر نمی یاد!
ما هم یخ برسونیم :21:
باشه باشه تحمل کن اصغرجوننقل قول:
الان می فرستم الان با مشکل یخ برخوردیم اما من هواتو دارم
اصغرجون برو فعلان بپر تو حموم خودتو با آب سرد نگه دار تا من برسم :27:
اینتر بارسا رو بیخیال شین.
می خوام یکشنبه امضام رو آپ تو دیت کنم.:21:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 48 (46 کاربران و 2 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,