دوستان من یه گیرنده دیجیتال X-Vision البته از نوع USB اون که برای کامپیوتره گرفتم اما متاسفانه نرم افزار پخشش با مدیا پلیر ویندوز 7 مشکل داره و باعث میشه فایلهای mpg رئ پخش نکنه .
نمیدونم چکار کنم ؟؟؟
Printable View
دوستان من یه گیرنده دیجیتال X-Vision البته از نوع USB اون که برای کامپیوتره گرفتم اما متاسفانه نرم افزار پخشش با مدیا پلیر ویندوز 7 مشکل داره و باعث میشه فایلهای mpg رئ پخش نکنه .
نمیدونم چکار کنم ؟؟؟
يعني چي دوست عزيز؟نقل قول:
مطمئني؟ اشكال از برنامشه يعني؟ من تو 7 و ويستا run كردم مشكل نداشتم. شما يه كاري بكن. اول برنامه رو remove كم ببين مديا پليرت درست ميشه. اگر درست شد برنامه ها به هم نميخورن. ولي اگر درست نشد ايراد از يه برنامه ديگست
حالا مشكل چجوريه؟ اونم توضيح بده
کسی از این برنامه استفاده نکرده؟نقل قول:
بله برنامه اش رو هم چند بار Uninstall کردم و دیدم که مدیا پلیر درست شد و وقتی دوباره نصب کردم دیدم باز هم فایلهای Mpg رو پخش نمی کنه.نقل قول:
رو دو تا سیستم هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت.
دوست عزیز شما K-Lite رو هم اگه نصب نکردید نصب کنید انشاءالله مشکل برطرف میشه. :46:نقل قول:
یه لینک واستون میذارم:
کد:http://www.ir4u.ir/multimedia/k-lite-codec-pack-full-6-2-6/
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
شما هم K-Lite رو نصب کنید.نقل قول:
آره راستي K-litر و نصب كن شايد درست شهنقل قول:
ممنون اين لينك K-Lite :ه دوستمون گذاشتن كار نميكنه كه.
آپديته و ميگه نسخه K-Lite نصب نيست تا آپديتش كنه.
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
ولی من K-lite رو هم از قبل نصب کرده بودم و با این وجود هنوز مشکل داره
البته لازم به ذکره که نرم افزار DVBViewer به راحتی و بدون مشکل کار می کنه.
دوستان الان بهترین مدل این xvision ها چیه چنده کجا داره
ظاهرا از مدل 121 جدیدتر نیومده و قیمتش در حال حاضر 64 تومن هست و باید از نمایندگی های مادیران تهیه کنید.نقل قول:
حتما باید نمایندگیه مادیران باشه تو تهران کجاست جای دیگه نداره مثلا توپخونه
حتما باید نمایندگیه مادیران باشه تو تهران کجاست جای دیگه نداره مثلا توپخونه
بله توپخونه هم داره.نیازی نیست که حتما از نمایندگی مادیران تهیه کنید.نقل قول:
خب امروز گرفتم 64 تومن کلا اشغال بود نیه اوله بازیو دیدم تو نیمه دوم هنگ کرد :13: و دستگاه رو خاموش کردم بعد روشن کردم کلا دیگه ارور داد که چی رو مدار زیاده و از این حرفا کلا جنس ایرانی اشغالی بیش نیست شنبه هم میرم مادریران حالشون رو میگیرم و چیز دیگه کنترلش خیلی اشغاله باید نشونه گیری کنی تا کار کنه و کلا کیفیتش م من حال نکردم و وقتی دانگل زدم به usb ایش هیچ چیزو رو پخش نکرد :2:
کلا نگیرید xvision 121
من اینو پرت میکنم دور یه چیز دیگه میگیرم :27:
احتمالا آنتن شما بوستر دار بوده و باید بوستر رو غیر فعال میکردید :46:نقل قول:
بوستر چیه؟ برای خوده انتن دیجیتاله یا انتنه معمولی
آقا یه سوال
اینا رو وقتی نصب می کنی میاد رو AV
میشه یه خروجی از loop out به آنتن دادکه کانال ها بیاد رو همون تلویزیون و با کنترل تلویزیون بتونی کانالا رو عوض کنی؟
نه همچین امکانی نیست.نقل قول:
دوستان عزیز
بنده دو عدد مدل121 برای نزدیکان ام به فاصله 6ماه خریداری کردم.هر دو دستگاه دارای ایراد و مشکلات جداگانه است.
بامزه تر ویامسخره تر این است که وقتی با شرکت تماس میگیرم و ایراد را می گوییم اول مرا متهم به نااگاهی از استفاده درست دستگاه میکنند و بعد که توضیح میدهم میگویند این اولین بار است که به این ایراد بر خورده اند و شما حضوری مراجعه کنید .
رفتن از این سر تهران به ان سر تهران و مراجعه حضوری و شرف یابی به حضور این شرکت هم داستان دیگری دارد.
همشهریان محترم فریب خدمات پس از فروش بعضی از این شرکتها را نخورید زیرا تا انجا که میتوانند سعی میکنند از زیر بار خدمات فرار کنند.
دوست عزيزمنقل قول:
اگر دنبال نماينگي مايدران مي گيردي برو تو وبلاگش و بپرس
سريع جواب ميده
کد:www.maadiran.mihanblog.com
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
دوست عزيزنقل قول:
ما كه نفهميديم اشكال شما چيست ولي چيزي كه ميدونم اينه كه --- هاي ايكس ويژن تو بازار از همه بهترن فعلا و مارك بهتري نيست. ضمنا كاري كه --- انجام ميده سادست و با 1 ساعت كار كردن خراب نميشه.
ممكنه دستگاه شما خراب بوده و به شما تحويل دادن كه اگر بري گارانتيش بدون دردسر براتون عوض مي كنن.
ايراد داشتن دستگاه هم چيز عاديه. اگر عوض نكنن غير عاديه كه خداروشكر ماديران گارانتيش پاسخگوئه
همونطور كه آقاي رايان فرمودن 121 آخرين مدلشهنقل قول:
ولي يه مدل جدي كه از usb بتونه hd پخش كنه هم داره مياد. اگر خيلي جديد ميخواي يكم واستا
توي وبلاگ ماديران گفته بود اينو:
کد:www.maadiran.mihanblog.com
مشکلاتی که دوستان در مورد این دستگاه عنوان می کنند جالبه.یعنی یه دستگاه فسقلی می تونه انقدر ایراد داشته باشه؟بهرحال از نظر من چه این دستگاه و چه دستگاه برندهای دیگه هیچکدوم نمی تونه حرفی برای گفتن داشته باشه.چون واقعا بی کیفیت ساخته میشند و هدف فقط پر کردن جیب هست.
من تجربه کار کردن با همه برندهای این دستگاه رو نداشتم،فقط با جم و ایکس ویژن کار کردم که به نظرم جفتشون بی کیفیت بودند.
خدا آخر عاقبت همه مارو ختم به خیر کنه.
من هم با نظر آخری که گفته برای جیب پرکردن هست موافقم در کشور ما که ضد تبلیغ علیه ماهواره و ریسیور وعدم استفاده از آن کم هم نیست این دستگاه های سر کاری باید 5 هزار یا 10 هزار تومان باشد تا مردم دنبال ماهواره و ریسیور نروند
منم اضافه کنم که این دستگاه ساخت ایران هستش که من گرفتم باورتون نمیشه جنس اینقدر بده که حدو حساب نداره اگه تو یکی از روستا های چین تولید میشد باور کنید کیفیتش از این اشغالی که ساختن بهتره واقعا برای صنعت ایران متاسفام هیچ وقت با این وضع پیشرفت نمیکنه
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
شما چیو میخوای ثابت کنی مثلا این جا این همه اومدن گفتن اشغاله این دستگاه پس مطمئن باش اشغالهنقل قول:
دیگه هم بحثی نیست
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
من فکر کنم کلا قیمت ساختش 5 هزار تومنم نشهنقل قول:
آقا من میخام فلش ایکس ویژن بخرم
سلام
بابا ما هر چی خوندیم گیج تر شدیم چه این تاپیک رو و چه تاپیک پرو ویژن. خداییش یکی بیاد رک و راست درد و مشکلات و مزیت های هر کدوم رو بگه و نظر آخرش رو هم بگه. هر چی خوندیم یکی به نعل زدن یکی به میخ
دوست عزیز بعضیها حتی بدون اینکه جنسی رو خودشون دیده باشند و با اون کار کرده باشند خیلی راحت اظهار نظر میکنند که بنظر من اصلا کار صحیحی نیست. در مورد دستگاه مورد نظر شما (پرو ویژن) من اطلاعی ندارم و باهاش کار نکردم ولی با ایکس ویژن که ساخت مادیران هستش کار کردم و الان هم 3 تاشو تو خونمون داریم و ازشون داریم استفاده میکنیم باور کنید بسیار بسیار عالی و خوب و بدون مشکل هستند و هر چی از یه چنین دستگاهی انتظار دارید برآورده میکنند ضمن اینکه گارانتی یه شرکت معتبر رو هم دارند. فقط HD نیستند که اونهم بنظرم اهمیتی نداره چون سیستم پخش شبکه های ایران اصلا HD نیستند که نیازی به چنین امکانی داشته باشیم.با خیال راحت برید و همین دستگاهو بخرید.نقل قول:
سلام....
من توی قم هستم و رفتم USB_X-VISION برای کامپیوترم خریدم.... ولی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه... به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟ نیازی به آنتن هوایی داره یا همین که با خودش هست کافیه ؟؟؟
آقا ما که خریدیم بد هم نیست. همه کانالها رو مثل آینه میگیره. چیز دیگه ای هم نمیخوام ازش.
شما هم اگه در همین حد کارایی میخوای، دستگاه دستگاه خوبیه.
نقل قول:
اشتباه مي كني دوست عزيز
اين محصول الان خيلي فروش بالايي داره. برادر من نمايندگي يه برند سخت افزاري داره. از اين ايكس ويژن ها هم داره
ميگه فروششون از همه گيرنده اهيي كه داره بيشتره و اشكالاتش كمتر. ميگه خيلي ها ميان و مشكل دارن ولي در برابر فروش زياد اين مدل، زياد نيست. من به مدل هاي ديگه كاري ندارم كه آشغاله يا نه. ولي اين مدل هم بد نيست.
اين هم مشكل شماست كه فكر مي كني جنس هاي دهاتاي چين بهتر ازز ايرانه. فكرت اشتباهه عزيز
نميگم ايران كارش درسته. ولي بعضي محصولاتش از چين بهتره.
حداقل انقدر خوب بوده كه يك سال گارانتي براش گذاشتن
---------- Post added at 08:37 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
دوست عزيزنقل قول:
شما آنتن هوايي بهش ومصل كن ببين مي گيره
شما منطقت كجاست؟ اگر تو منطقه اي باشي كه فرستنده هاي ديجيتال سيگنال ارسال مي كنن ، با آنتن هوايي مي گيره
آقا من از این مدل 121 دوتا خریدم...هفته اول مدام هنگ می کرد...به خصوص وختی «در کوچه باد (نسیمی ملایم) می آمد»...درس مثه موقعی که سی دی خش دار می بینی...زنگ زدم نمایندگی خوش برخورد بودن ولی هیچ کمکی نکردن...زنگ زدیم نصاب آنتن مرکزی اومد آنتن مرکزی ساختمونو دس زد...این لامصب مثه چی درس شد...دیشب توی رعد و برق داشتیم مثه آینه تصویر می گرفتیم...مادیران...هر روز بهتر از پریروز
دوستان کدوم یکی از این مدل ها قابلیت پخش فرمت mkv , divx , avi و .... را داره ؟
سلام دوستان. مدل 131 هم اومده که مثل پروویژن پلیر هم داره. فکر کنم حدود 79 هزار تومن باشه.
مدل 131 ايكس ويژن همه رو پخش ميكنهنقل قول:
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DTVCDetails.asp?Height=1050&ID=5
دوستان برای استفاده توی ماشین کدوم مدل به درد من میخوره که برای تحرک و حرکت مشکلی نداشته باشه .
بچه ها مدل 131 آیا فیلم های با فرمت DVD ( منظورم DVD VIEDO FILE هست ) را ساپورت میکنه ؟
توی لیستش که vob داره یعنی باید پخش کنه اما منوی dvd رو دیگه گمون نکنم! باید دوستان امتحان کنن.نقل قول:
دوستان کلا به نظرتون میشه از این گیرنده فقط به عنوان پلیر استفاده کرد ؟
چون من تو دریافت کانال های تلوزیون مشکلی ندارم و فقط میخام به عنوان پلیر استفاده کنم .
یه هارد اکسترنال با آداپتور هم دارم ADATA که USB3 هست ( البته کابل USB2 هم دارم ) منتها نمیدونم ساپورت میکنه یا نه ؟ کسی میدونه ؟
کسی در این رابطه نظری نداره ؟نقل قول:
دو دستگاه گیرنده دیجیتال جدید با نام های 333 و 101 هم تولید شدند.
دستگاه 333 از نظر فنی با دستگاه 131 هیچ تفاوتی ندارد. ولی از نظر ظاهر متفاوت است و همراه این دستگاه كابل HDMI هم ارائه می گردد.
X.Vision 333
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* كيفيت تصوير HD
* داراي خروجي و كابل HDMI
* داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
* پشتيباني از فرمت عكس:BMP,JPG,PNG
* پشتيباني از فرمت صدا:MP3,AAC,WMA
* پشتيباني از فرمت تصوير:mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
* نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
* نمايشگر شماره کانال يا ساعت
* قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه
* نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير
* ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال
* نمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديويي
* خروجي صداي ديجيتال SPDIF
* فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
* تله تکست به صورتOSD يا VBI
* پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه
* گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها
* نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
* دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
* نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده
* راهنماي الکترونيکي EPG
* پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
* نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
* داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
قيمت : 830,000 ريال
* كيفيت تصوير HD
* داراي خروجي HDMI
* داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
* پشتيباني از فرمت عكس:BMP,JPG,PNG
* پشتيباني از فرمت صدا:MP3,AAC,WMA
* نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
* نمايشگر شماره کانال يا ساعت
* نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير
* ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال
* نمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديويي
* خروجي صداي ديجيتال SPDIF
* فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
* تله تکست به صورتOSD يا VBI
* پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه
* گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها
* نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
* دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
* نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده
* راهنماي الکترونيکي EPG
* پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
* نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
* داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
قيمت : 690,000 ريال