زد 470 چطور لب تابی هست؟
قیمتش در کشورهای همسایه چند هست مثل دوبی و عراق. همچنین قیمت بدون گارانتیش در ایران چند هست
یو اس بی 3 ساپورت میکنه و ...
زد 470 چطور لب تابی هست؟
قیمتش در کشورهای همسایه چند هست مثل دوبی و عراق. همچنین قیمت بدون گارانتیش در ایران چند هست
یو اس بی 3 ساپورت میکنه و ...
y470 لپتاپ جدید لنوو مدل خوبی هستنقل قول:
نمیدونم.به صورت تقریبی 200 هزار تومان بیشتر از قیمت وبسایت لنوو.
usb 3 هم داره...
الان کسی میدونه y470 یا y570 تو دبی اومده و با کانفیگ i5 قیمتش چنده؟
با سلام
من با توجه به رشتم که مهندسی مکانیکه ،و نرم افزارهایی که با اونها کار میکنم(مثل کتیا،آباکوس،متلب)،و لزوما نیاز به یه لپ تاپ جون سخت و خرکار ،به این نتیجه رسیدم که بایستی سری lenovo thinkpad رو انتخاب کنم و با توجه به پولم دیروز این لنوو رو خریداری کردم با گارانتی سازگار :
lenovo thinkpad e520
cpu :i3 sandy bridge 2.1
hdd : 500g
ram: 2
graphic : intel
2.3 کیلوگرم
به قیمت 785000 خریدم...با توجه به اینکه تو همون زمان یکی از دوستان ایسوس خرید با قیمت 960000 با این مشخصات :
cpu:i7 sandy bridge
hdd:500g
ram:4
graphic: 1gig real
3kg
من حس میکنم که انتخاب اشتباهی کردم...دوستان که بیشتر واردند لطف کنن و بگن به نظرشون انتخاب من اشتباه بوده یا نه
چون واقعا فکر اینکه با اندکی افزایش پول میتونستم لپ تاپ بهتری بگیرم آزارم میده
ممنون:41::41::41:
لب تاب شما لب تاب خوبی هستش اما ارزش قیمت پرداختی را نداره ، البته از لحاظ کانفیگ چون این سری لب تابهای لنوو از لحاظ کیفیت ساخت در بالاترین سطح هستش و به همان میزان قیمتش بالاست.
با این مشخصات از سایر برند میتونستید با 700 یا کمتر از آن لب تابی با همین کانفیگ بخرید.
از برند لنوو فکر کنم G470 و سری z قیمت مناسبی دارن.
من اگه بودم 100 تومان روی این پول میذاشتم و Z470 را میخریدم که قویتره
شاید قبلش مشاوره میکردید میتونستید لب تابی بگیرید که کانفیگ بهتر نسبت به قیمت داشته باشه اما بازم شانس آوردید از لنوو خریدید چون لنوو با کیفیت ترین مارکه مخصوصا سری تینک پد
مطمئن باش لنوو مخصوصا این سری سالها برات کار میکنه و صداش در نمیاد.
شما میتونید رم لب تابتون رو به 4 گیگ ارتقا بدین
اما اگه کارهای گرافیکی با بازی انجام میدین اشتباه خریدین چون گرافیکش ضعیفه
ممنون
من مشکلم این بود از وقتی با برند لنوو آشنا شدم و درگیر سری thinkpad شدم..چون لپ تاپ قبلیم dell بود و بی نهایت بی کیفیت(حین ران کردن کتیا سی پی یوش سوخت!!)، میخواستم لپ تاپی که میگیرم سخت جون باشه (چون run کردن نرم افزارای مکانیک فشار زیادی به لپ تاپ میاره)، واسه همین thinkpad که سری مهندسی هست رو گرفتم.بازی هم اصلا نمیکنم.
به هر حال کاریه که شده ،شاید بعدا به این نتیجه برسم که خرید thinkpad با توجه به شرایطم کار عاقلانه ای بوده..بازم ممنونم از راهنماییتون
تینک پد انتخاب خوبیه.نقل قول:
لنوو هم قطعات با کیفیتی داره و هم کیفیت ساخت بالایی داره و اصلا در آن شکی نیست.
کمتر فروشنده ای پیدا میشه یه ایراد از لنوو بگیره اما از سونی میگیره و میگه قیمتش بالاست:41:
از انتخابتان هم پیشیمان نمیشوید مطمئن باشید. اما پیشنهاد میکنم رم لب تابتان را حداقل به 4 گیگ ارتقا بدین :11:
کیفیت تصویر مانیتورش چطوریه؟نقل قول:
کیفیت مانیتورش قابل قبوله اما به سونی رفیقم نمیرسه یه ال ای دی بک لایت متوسط
من یه دونه y560p خریدم...ازش صدای وزوز میاد...همین ناراحتم کرده می ترسم ایرادی داشته باشه...تازه 2هفتس خریدم نمیدونم برم به یارو بگم؟وقتی گوشتو می چسبونی به لپتاپ محسوس صدا رو میشنوی وقتی هم که در حال کار کردنه صدا رو میشنوی البته ضعیف:41:به نظر شما عادیه؟و اینکه چه جوری چک کنم که سی پی یو لپتاپم جزو سری مشکل داره یا نه؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز لپتاپ های thinkpad لپتاپ های بسیار مقاوم و پر کاری هستند و شرکت لنوو این لپتاپ هارو سالهاست که برای مهندسین ارائه میکنه. البته مدلی که شما خریدید از نوع thinkpad edge هست و به زیبائی هم در این لپتاپ توجه شده.
لپتاپ های thinkpad معمولا بسیار کم صدا و خنک هستند و شرکت لنوو با طراحی خوب داخلی و خارجی لپتاپهای این مدل به همراه کیفیت قطعاتی که ارائه میکنه کاری کرده که سخت گیر ترین افراد هم نتونن به این راحتی ها از مدل thinkpad ایراد بگیرن. thinkpad ها گرون هستند چون بسیار با کیفیتر از باقی برندها هستند و اگر به این حرف شک دارید میتونید یک لپتاپ دیگرو که همرده سخت افزاری لپتاپتون هست کنار لپتاپتون بزارید و بعد از یک هفته کار کردن متوجه بشید که این همه تعریف الکی نیست. البته مشخصه که میتونستید لپتاپ با امکانات بیشتر و حتی قویتر بخرید اما ضرری بابت خرید thinkpad نکردید. حالا اگر انتخابتون از نظر سخت افزار اشتباه بوده بحثش جداست.
البته از اونجائی که شما با نرم افزارهایی کار میکنید که به سخت افزار بالا نیاز داره بهتر بود از سری های w و t لنوو خرید میکردین و این که شما به نرم افزارهای طراحی نیاز دارید که به cpu و graphic مهندسی (quadro) بالا نیاز داره بهتر بود که از cpu های core i7 به همراه کارتهای گرافیک quadro استفاده میکردین.
البته اگر میخواستین چنین سیستمی تهیه کنید بالای 2.500.000 باید در ایران پرداخت میکردید اما میتونستید با حدود 1.900.000 یک t410s یا t510s یا همرده اینها تهیه میکردین تا کاملا با نیازهاتون برابری کنه.
گرچه حالا دیگر لپتاپو تهیه کردید و واقعا مبارکتون باشه. در مورد کارت گرافیک intel 3000 در وب زیاد گشتم تا ببینم که سازگاری این کارت با برنامه catia در چه حدی هست و چیز زیادی بدست نیاوردم.
کد:http://ark.intel.com/products/52220
میتونید این سوالو در قسمت 3d همین فروم مطرح کنید. حتما افرادی هستند که با catia کار میکنند و میتونند سوالتونو در این زمینه بهتر پاسخ بدهند.کد:http://aboutlenovo.com/would-the-windows-vista-support-the-catia-v5-software-in-lenovo-3000-y410-series/
در مورد cpu باید بگم این cpu به اندازه کافی قوی هست که از پس بسیاری از برنامه ها بر بیاد اما در مورد catia نمیدونم. به نظرم این برنامه خیلی خیلی پیشرفته و سنگین باید باشه. اگر خودتون این برنامه رو نصب کنید در لپتاپ و تست کنید ببینید که تا چه حدی جواب میده به نظرم بهتر هست از این که از دیگران پرسش بشه چون کمتر کسی با catia کار میکنه و اگر خودتون با این نرم افزارها کار میکردید خیلی سریع میتونید پی ببرید که این سیستمی که حالا در اختیار دارید آیا میتونه این برنامه هارو به شکل خوب اجرا کنه و دستوراتو بدون کمی و کاستی اجرا کنه یا خیر.
در مورد ram هم به نظرم اگر ram ارتقاع بدین به 6 گیگ یا 8 گیگ باید بهتر باشه و میتونید با قیمت تقریبا خوب این کارو انجام بدید. البته قبل از خرید ram توجه کنید که ram ها با کامپیوتر سازگار باشند و همچنین هر 2 ram یک مشخصات سخت افزاری داشته باشند. البته لپتاپ شما با cpu انتخابی که داره میتونه تا 8 گیگابایت رم پشتیبانی کنه. (سایت زیر فقط یک مثال برای شما هست و به شخصه نمیشناسمشون و تائیدشون هم نمیکنم)
کد:http://www.sepehrkala.com/laptop-ram4gb-ddr3.html
در آخر باید گفت که به کیفیت لپتاپتون شک نکنید. کسانی که با thinkpad کار کردند دقیقا میدونند که چه چیزی در اختیار دارید.کد:http://www.sepehrkala.com/laptop-ram2gb-ddr3.html
با تمام این صحبت ها اگر فکر میکنید که اشتباه کردید در انتخاب میتونید ببینید که این لپتاپو حالا که کمتر از یک هفته یا یک ماه خریدید چند ازتون برمیدارند و میتونید یک پولی روش بزارید و دوباره انتخاب کنید. البته حواستون باشه که در هنگام فروش طرف نمیتونه تو سر جنس بزنه و اگر بزنه از کامپوتر چیزی سرش نمیشه و اگر هم چیزی سرش بشه فقط به فکر سود خودش هست.
سلام خدمت تمامی دوستان
میشه لطف کنید تاپیک z470 لنوو رو معرفی کنید.
با تشکر از توجه دوستان
تاپیک نداره و مطالب پراکنده هست.نقل قول:
................
تینک پد سری edge لب تابی نیست که usb3 داشته باشه؟ و اینکه آیا راهی وجود داره usb2 را به 3 تبدیل کرد؟:18:
دوستان کیفیت LCD مدل b460 چه طوره؟کلن لپ تاپ خوبیه برای کارای معمولی؟
متاسفانه گرافیک انبرد و پردازنده i3 پاسخگویه نیاز شما نیست.نقل قول:
من Lenovo Y460 به قیمت 1040000 خریدم با گارنتی سازگار..... نظرتون چیه؟ بدیش اینه که ال سی دی ش 14 هست اما واقعا لپ تاپی که از دیزاین و کیفیت ساخت راضی نگهتون میداره.
مبارکتون باشه:10:نقل قول:
بی زحمت کانفینگ لپ تاپتون و بنویسید چون تو سایت سازگار سی پی یو ش سندی بریج نیست میخواستم ببینم ماله شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد کیفیت نمایشگرش نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبارکتون باشه. همون چیزیو خریدید که 6 ماه پیش دنبالش بودم. قیمت خوبی خریدید. من 1.180.000 قیمت داشتم . لپتاپ خوشکل و خوبیه اما یک سری ایراد داره که امیدوارم براتون پیش نیاد و اون بزرگ شدن کورسر موس هست که بعضی وقت ها در بعضی از این مدل لپتاپ اتفاق میافته. اما در کل خیلی لپتاپ شیک و خوشکل و خوبیه. پس دلیل این که دیگه به تاپیک 5110 نمیاد این بوده :46:نقل قول:
cpu این مدل سندی بریدج نیست و سندی بریدج یک سال بعد از ساخت این لپتاپ به بازار عرضه شد.نقل قول:
اینکه قدیمی شده!:13::19:نقل قول:
کسی با z570 کار کرده؟:19:کیفیت مانیتورشو میخوام بدونم.در حد عالیه یا متوسطه.
واسم مهم زاویه دید عمودیشه.
نمایشگرش خوبه... واقعا انتظار نمایشگر با این کیفیت نداشتم در حد سونی... چون خیلی برام نمایشگر مهم بود!نقل قول:
نه متاسفانه سندی بریچ نیست... الان دوره ای شده همه انتظار بالاترین تکنولوژی روی لپ تاپشون دارن ولی خوب خواسته های منو براورده می کرد!! فروشنده گفت سندی بریچ برای core i7 هست که قیمتش بالای 1400 بود.. اسپیکراش خیلی خیلی عالی هست...
نقل قول:
واقعا لپ تاپ خوبیه... من تایپیک جامع این لپ تاپ ندیدم... نمی دونم بعضی از مدل ها چرا اینقدر کم طرفداره در حالی که لپ تاپ های خوبین.. کیفیت ساخت قابل قیاس نبود با 5110 دلیل مهم من بیشتر ریفر نبودن بود واقعا گیج کننده بود توی بازار و تعریف لپ تاپ های لنوو زیاد شنیده بود برای همین تصمیم به خریدش کردم
لپ تاپ های 14 بعلت تراکم بیشتر پیکسل ها در واحد سطح ،کیفیت و زاویه دید بهتری داره.15 شرایطش کمی متفاوته.:46:نقل قول:
نمایشگرش خوبه... واقعا انتظار نمایشگر با این کیفیت نداشتم در حد سونی...
عزیزانی که Y460p و Y560P می خواهند بخرند یکم صبر کنند. شنیده شده در هفته آینده سازگار به خاطر آمدن سری جدید حدودا 100 تومن قیمت این دو مدل را کاهش می دهد
میشه یکم درمورده این برند توضیح بدید ؟
===
تا 2 ملیون بهترین مدلش چیه ؟ مولتی مدیا و گیم
با سلام هدمت دوستان.دوستان نظرشون دربارهٔ
LENOVO
IdeaPad -V470-Core
i5-4GB-500GB
Video & Display
- 14-inch HD, 16:9 widescreen
- Native Resolution: 1366 x 768
- Intel HD Graphics 300
Battery Type 6-cell Li-ion battery Dimensions 340 x 20.7~31.3 x 234.6mm Weight 2.184kg (with 6-cell battery)چیه؟احتمالا برای خریید.قیمت حدود ۷۵۰ تومان.با تشکر
آقا ما که خودمونو مچل سازگار و غیره نکردیم یکی از آشنایان لپ تاپ میخواست دلو زدیم به دریا یه مسافری از آمریکا داشتیم سفارش دادم از آمازون یه دونه Lenovo Y570 (08622ju) بگیره بیاره ... 1070 دلار سفارش دادم الان زده 1049 دلار / شانس ماست دیگه ... ایشلا دستم رسید یه ریویوی کامل ازش میزارم تا بدم دست صاحبش ...
از دوستان کسی ریکاوری های lenovo y560 رو داره؟؟؟ من خیلی بش احتیاج دارم و خودمم ریکاوری نگرفتم حالا همه چیز پاک شده
اگر کسی داره خواش میکنم در اختیار من قرارا بده هزینش رو هم میدم
دوستان راجب مشکل Lcd می خوام بدونم
ایا این مشکل پرش پیکسل در 560p بر طرف شده ؟
زودتر جواب بدید می خوام همین مدل را بگیرم ولی اگر اینجوری باشه که فایده نداره
کسی نیست جواب بده ؟
کسی 560 سری جدید نگرفته
سلام به تمامی دوستانی که به نوعی اینجا زحمتکش(پاسخگو) هستند
قیمت G570-985 و گرفتم یکی از نمایندگی های سازگار 780 گفت..قیمتش خیلی مناسب می آد
قیمت Z570 با کانفیگ i5 2410 و 750G و G540 گفت 995
حال چند سوال:
1. تفاوت قدرت و کارایی G540 و 6370 ؟
2. ویندوزی که رو لپ تاپ ها هست ارزونتر از خرید معمولی برای لپ تاپ ها هستش(یعنی اگه ویندوزی مثلا $300 باشه قیمت لپ تاپی که اون ویندوز و داره در حقیقت منهی اون $300 میشه محاسبه کرد یا اینکه اون ویندوز و ارزونتر به کمپانی تولید لپ تاپ می دن)؟
3. آیا این تفاوت قیمت حدود 230 ارزش گرفتن Z570 رو داره با این چند تفاوت موجود یا به عبارتی تفاوت کیفیت این دو ارزش این مبلغ رو داره(من که فک نمی کنم)؟
4. این که فروشنده گفت "گارانتی های معتبر، لپ تاپ ریفربیش نمیدن بازار و از اونجایی که گارانتی اصلی lenovo سازگاره(خودش با این گارانتی می فروشه) پس ریفربیش نیست و گارانتی های فرعی(شرکتی) اقدام به عرضه این لپ تاپ ها می کنند"، درسته؟
دوستان راجب مشکل Lcd می خوام بدونم
ایا این مشکل پرش پیکسل در 560p بر طرف شده ؟
560p خریدم i7 سندی
سوال داشتید در خدمتم
قیمت ویندوزی که ماکروسافت به شرکتهای تولیدکننده لپ تاپ میده قطعآ از قیمت خرده فروشی کمتره با این ویندوزهایی هم که برادرانcrackerخودمون ارائه میدن چندان نیازی به ویندوز ارجینال نیست:21:نقل قول:
از نمایندگیهای معتبر سازگار که لیستشون تو سایتش هست خرید کنید و کارت گارانتی معتبر و بسته بندی پلمپ داشته باشه و موقع خرید هم کمی دقت کنید که عیب و ایراد خاصی دستگاه نداشته باشه
تفاوت قدرت و کارایی G540 و 6370خیلی زیاده!
540 G
[HTML]http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html[/HTML]
6370
[HTML]http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6370M.40970.0.html[/HTML]
به نظرم اگر gameهم بخشی از کاربردتون باشه(البته نه حرفه ای چون لپتاپ کلآ به کارgameزیاد نمیاد) Z570انتخاب مناسب تری هست
y560 از کجاش می شه فهمید که شارژ تکمیل شده ؟
y560 p فیفا 2011 را با کلی فشار و اروم اجرا می کنه یعنی گرافیکش به فیفا نمی رسه
مشکل از کجاس ؟
گرافیکو سویچ کن رو ای تی ای الان داری با اینتل بازی میکنینقل قول:
فکر کنم مشکل از بازی باشهنقل قول:
اینتل اخه نداره سری پی یک گرافیک 6570 فقط
سابقا Thinkpad R61i داشتم... فــــــــــوق العاده با کیفیت و عالی و سگ جون بود .... اونو پارسال فروختم دیگه لپ تاپ نداشتم تا اینکه امسال یه Thinkpad Sl400 خریدم 530 تومن... تنها کاری هم که با لپ تاپ انجام میدم اینترنت، آفیس، رایت سی دی و یه کمی فتوشاپ مختصره... هیچ کار سنگینی انجام نمیدم با کامپیوتر و کاملا راضی هستم از Sl400 که گرفتم ... واقعا عالی عمل میکنه، کیفیت ساخت خیلی خوبه و ویندوز سون رو خیلی عالی اجرا میکنه... در کل راضی هستم که این مدل رو گرفتم دقیقا برای کارایی من مناسبه
:20:
سلام
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :
پست شماره 21کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491170