بخاطر اینه که گوشی 16 میلیون ساپورته
و افکتیو رنگش همون65 هزار رنگه
دقیقا مثل گوشی های ویندوز موبایل سامسونگ که 16 میلیون بودن ولی ویندوز 65 هزار رنگ رو نشون میداد
Printable View
بخاطر اینه که گوشی 16 میلیون ساپورته
و افکتیو رنگش همون65 هزار رنگه
دقیقا مثل گوشی های ویندوز موبایل سامسونگ که 16 میلیون بودن ولی ویندوز 65 هزار رنگ رو نشون میداد
اونا هم رنگاشون محدود به 65k هست ولي خب تو مشخصات X10 تو سايت هايي مثل gsmarena گفته نشده 16m و داخل پرانتز بنويسه 65k موثر ولي تو مشخصات mini و mini pro گفته شده.نقل قول:
زياد نميشه به مشخصات گوشي ها تو اين سايت ها و مخصوصا جديدا gsmarena اعتماد كرد. مهم چيزيه كه خود كمپاني ها تاييد ميكنند ، كه تو اين مورد خود سوني اريكسون تاييد كرده كه سخت افزار 16m رودارند ولي با توجه به محدوديت 1.6 به 65k محدود شدند.
ببینید TFT capacitive touchscreen, 16M colors مشخصات x10 mini هستش .. یعنی عملا 16 میلیونرو ساپورت میکنه با توجه به اینکه 1.6 هستش ... دیگه محدودیتی نداره 1.6 اگه ساپورت میکنه !
اتفاقا چند روزي هست كه اين سوال ذهن منو هم به خودش مشغول كرده بود... خيلي مسخره هست...نقل قول:
با توجه به اینکه x10 mini pro و mini .. سیستم عاملشون اندروید هستش و ورژن اون 1.6 ... 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنن .. همه جا که بحث بود گفتن این یه محدودیت از سیستم عامل اندروید نسخه 1.6 هستش که نمیتونه 16 میلیون رو ساپورت کنه .. پس چرا x10 mini 16 میلیون رو میتونه با توجه به اینکه نسخه 1.6 بهره میبره ؟
دوستان این تاپیک های خریدتون کاملا سردرگم کنندس! یکی می گه پک کامل گرفتم هندزفری بلوتوث روش بود. یکی میگه از قشم گرفتم هندزفری مث آینو روش بود یکی می گه پک من هنزفری بلوتوث نداره ای بابا قضیه چیه؟ من معمولا از سایت گوشی شاپ خرید می کنم مطمئنه بنظرتون؟ چرا پک های متفاوتی ارائه شده؟ یا اینکه فروشنده ها بدلخواه اینور اونورش می کنن؟
تنها و اصلی ترین جای مشکل پیش فروشنده هاست که انصاف(انساف،انثاف:31:)ندارند و بعضی از وسایل داخلی رو بر میدارند و به صورت جداگانه می فروشند:10:نقل قول:
نقل قول:دوست من اين حرفي كه ايشون ميگن راست ميگه ...نقل قول:
اما من يه چي ديگه ميگم...
باور كنيد وقت بزاريد بريد از يه جا كه نشونت بدن بخرين خيلي بهتره تا گوشي شاپ يا هر جاي ديگه...
اين مورد هندزفري هم ظاهرا اينه كه پك هر كشوري فرق داره...بعضي از كشورها بلوتوث دارن بعضي نه ....
توي تهران هم بچه ها با بلوتوث خريدن به قيمت 670 - 700 ...پس برو تهران و خوب بگرد يا هر شهر ديگه و مطمن باش كه گيرت مياد...:10:
دوستان من تو خود سایت سونی اریکسون پیدا نکردم صفحه ای رو که محتویات داخل جعبه گوشی رو معرفی کنه! اگه می دونین لینکش چیه واسم بزارین
دوستان من شهرستانم نمی تونم به این و اون هم اعتماد کنم چندبار از گوشی شاپ خرید کردم همونی بوده که می خوواستمش
خب پس يه تماس بگيريد باهاشون و سوالاتون رو بكنيد تا بهتر بتونيد تصميم بگيريد...:10:نقل قول:
آقا نرم افزار پخش divx xvid avi براش هست؟ کیفیت پخش فیلمش چجوریه؟
اصلا نرم افزار براش خوب میاد؟
یه بنده ی خدا در یکی از فروم ها برنامه ای رو معرفی کردند که ادعا میشه که قادر به پخش فرمت های جالبی هست؛نقل قول:
Hi folks, here I leave this little program, for now the only one that plays divx / xvid, also plays wmv, flv and other formats
نمی دونم چقدر صحت داره. اگر یکی از دوستان اکپریایی نصب کنند و اطلاع بدهند عالی میشه:10:
نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?lklqq2wlzmf
من برنامه بالايي رو دارم
خيلي هم خوب پخش نمي كنه... ممكن اشكال از ضعيف بودن سي پي يو هيرو باشه ولي ايكس وان كه با هيرو يكي هست خوب فيلم پخش ميكنه.. پس عمده اشكال از برنامه هست... انشالا برنامه هاي بهتر مياد براي آندو مثل core پليرو اينا
CORE Player که 2 3 ساله واسه سیمبین اومده ! ولی هنوز ورژن تاچش نیومده ! خیلیا مینالن از دست شرکتش :دی
خیلی برنامه توپیه !
خداکنه واسه آندو بیاد :دی
ممکنه برنامه ای بیاد که بتونه کیفیت صدای اسپیکر X10 رو افزایش بده؟
فک نکنم . چه ربطی داره...!نقل قول:
X10 خیلی آلمانهای دیگه برای خرید داره که کم بودن صدای اسپیکر معایب محسوب نمیشهنقل قول:
اگر صدا زیاد برات مهمه هیچی گوشی چینی نمیشه:10:
برنامه نمياد ولي يه چيز بهتر مياد :31:نقل قول:
ممكنه رامي مياد كه هم آندو 2.1 هست و هم صدا رو تغيير ميده..
نقل قول:
سلام حالا از کجا مطمئنی که برنامه براش نمیاد؟:31:
برنامه میتونه بیاد از طریق تغییر در تنظیمات پایه هم شاید در آینده ای نه چندان دور بشه اینکارو کرد.(البته اینکه گفتم آینده چون اطلاع ندارم که الان شده یا نه (واسه کاربرای عادی و نه دولوپرها) شاید همین الانم بشه.)و همونظور که شما هم فرمودید میتونه از طریق آپگرید رام هم بشه.:11:
نمیدونم جاش درست هست یا نه
یه موزیک پلیر برای آندرویید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://abrantix.org/rockon.php
خاب این مولتی تاچ هم داستانی شده ها =))
تو این فیلم که از ایکس10 هست دقیقه 6:50 یارو میره تو گوگل مپ و خیلی راخت پینچ زووم میکنه !!
واسه دانلود برین تو این سایت و ادامه کارا :کد:http://www.youtube.com/watch?v=OKCBpzgKcuM
کد:http://www.mediaconverter.org/
اینجور که این ویدیو نشون میده پس مشکل سخت افزاری نداره و مولتی تاچ شدنیهنقل قول:
ممنونم.
راستی من برنامه Better Keyboard رو نصب کردم الان کیبردش عالی شده!کیبورد خودش اعصاب واسم نذاشته بود.خیلی جاها هم دیدم ازش گله کردن:31:
اینم لینک دانلود Better Keyboard 5.2 Cracked!
کد:http://lb-cc.persiangig.com/Android.-.Better.Keyboard.v5.2.apk
یعنی ملتی تاچ مطمئنا براش میاد؟؟ خود سونی اریکسون حرفی نزده در این مورد؟؟نقل قول:
یه سوال !؟
آیا میشه دیتیل آهنگارو (آرتیست و آلبوم و ژانر و ....) رو از توی خود گوشی تغییر داد ؟؟ مثله سیمبین ؟؟
انگار نه.نمیشهنقل قول:
چرا ميشه سامان جون
با اين برنامه ميشه :کد:http://www.mediafire.com/file/wgj4yznzjmm/1265732464_Meridian_Player_Noble_0.9.1.apk
حالا این آقاهه:31: چجوری این کار رو کرده؟ از آشناهای سونی اریکسونه یا نکنه چشم بندیه:18:نقل قول:
معلوم نیست !
مثکه فیکه !
یکی از کامنتهای سایتی که فیلمو گذاشته :
Unfortunately you are mistaking. Try doing the same gesture on your x10 and you will see till zoom in. It takes the gesture as a double tapping that is why it works. As you can see he never zooms out because doing that gesture will also be seen as a double tapping and zoom in. Whit that said I do not say that there will not be multi touch. Just not yet
میگه با ضربه زدن زوم میکنه و فقط افکت پینچ زووم رو اجرا میکنه (با دوتا انگشت :دی) !
راستم میگه ! زووم اوت نمیکنه ! یعنی نمیتونه برگرده :دی
دوستان من نمي فهمم يه چيز رو...
آخه برنامه گوگل مپس كه اصلا مولتي تاچ ساپورت نيست؟ گوشي ما كه آندو2.1 هست و آخرين ورژن گوگل مپس رو داره كه مولتي تاچ روش جواب نميده...
سر در نميارم
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
بهراد دوباره باهم پست داديم :31:نقل قول:
معلوم نیست !
یکی از کامنتهای سایتی که فیلمو گذاشته :
Unfortunately you are mistaking. Try doing the same gesture on your x10 and you will see till zoom in. It takes the gesture as a double tapping that is why it works. As you can see he never zooms out because doing that gesture will also be seen as a double tapping and zoom in. Whit that said I do not say that there will not be multi touch. Just not yet
من هم ميگم كه .... اصلا خود گوگل مپس ساپورت نميكنه...
سلام
منم تقریبا چند روز پیش X10 به دستم رسید
خواستم تکی عکس بذارم گفتم بهتره از همه ی گوشیها عکس بذارم
کلکسیون گوشی های صفحه کوچیک :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون HD2 هم جدیدا به دستم رسیده :46:
تو آیفون که مبشه!نقل قول:
بابا آيفون سيستم عاملش فرق ميكنه.... ما داريم آندروئيد رو ميگيم ساماننقل قول:
تو آیفون که مبشه!
میدونم.آحه گفنی گوگل مپس ساپورت نمیکنه فکر کردم کلی همه گوگل مپس ها رو میگی:31:نقل قول:
شما گوشی جم میکنی؟؟نقل قول:
بابا دمت گرم من یه چn81 پیرمرد دارم دنبال مشتری میگردم با قیمت خوب بفروشمش تا یه گوشی دیگه بگیرم.:31::27:
ولی خداییش دیزاین ایکس10 بین اینا تکه !:18:نقل قول:
با لبات بازی میکنه لامصب :31:
ال سی دی 65 رنگش از اج دی 2 که بهتره ، آیفونم یه نموور بهتره !
ایکس10 مولتی تاچ نخواهد شد !!!
Yes! No! Possibly! Maybe! No! – Definitely No Multi-Touch!
Just in case we needed any further evidence that multi-touch most definitely isn’t coming to the X10 Harold de Kort, SE Communication Manager, had the following to say on the subject:
Multi-touch will not be a feature in future updates for the Sony Ericsson Xperia X10 because the device does not support multi-touch due to her software and hardware configuration. The operation and user experience of the phone will be further improved and Sony Ericsson will come with her own intuitive way of, for example, zooming in and out.
Well there we go folks. Now all we have to do is sit around for a bit and wait for the next claim that the X10 will have multi-touch …
منبع :
کد:http://blog.se-nse.net/yes-no-possibly-maybe-no-definitely-no-multi-touch/
کد:http://androinica.com/2010/04/20/sony-ericsson-says-the-x10s-not-getting-multitouch-for-reals/
نگفتن مشکیش با خردلیش فرقی میکنه یا نه ؟ :دی اه بس کنید دیگه بابا گندش در اومد ... الکس همین الان پی ام داد که هر کی بحث مولتی رو ادمه بده به 3 روز بن اجباری بدون مرخصی محکوم میشه .
کارمون همینه داداش :دینقل قول:
شما گوشی جم میکنی؟؟
بابا دمت گرم من یه چn81 پیرمرد دارم دنبال مشتری میگردم با قیمت خوب بفروشمش تا یه گوشی دیگه بگیرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین گوشی ها رو می خریم کیفیشو می کنیم وقتی تو ایران شناخته شدن میفروشیم :دی
بله..موافقمنقل قول:
ولی خداییش دیزاین ایکس10 بین اینا تکه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با لبات بازی میکنه لامصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال سی دی 65 رنگش از اج دی 2 که بهتره ، آیفونم یه نموور بهتره !
وقتی x10 رو توی دست میگیری خیلی خوش دست هست
کیف میده بکوبیش تو دیوار :دی
کیفیت تصویر X10 زیر نور آفتاب نسبت به Hd2 بهتره
ولی توی خونه hd2 به خاطر بزرگتر بودن برتری داره
ولی کلا کیفیت رنگ و کیفیت تصویر X10 اون دوتا رو میذاره تو جیبش :دی
برای مثال من واسه مقایسه عکس زیر رو توی HD2 و X10 گذاستم و مقایسه کردم
نمی شد عکس بگیرم چون زیاد مشخص نبود
ولی با چشم می شد تشخیص داد
چون HD2 گندم های پایین رو یه ذره تیره نشون میداد در حالی که تو X10 کاملا طلایی و براق بودن
در ضمن آسمون رو هم مقداری تیره تر نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی دوستان
چند تا سوال داشتم منون می شم جواب بدید
1-دوستان بلوتوث این گوشی بعد از اینکه روشن میشه یک گزینه داره به نام Discoverable که وقتی تیکشو کی زنید 120 ثانیه فرصت میده که که گوشی از حالت Hide برای گوشی های دیگه خارج بشه و گوشی های دیگه می تونن Device شما رو شناسایی کنن.راهی نداره که زمانش بیشتر بشه ؟
2-هنگام ارسلا بلوتوث قابلیت Mark کردن وجود نداره ؟
3-در صورتی که من گوشی رو بدم فروشگاه های معتبر و زبان فارسی روش نصب کنن با زبان فارسی گوشی مشکلی نخواهم داشت ؟؟ من خودم چه منو و چه ارسال SMS رو English کار می کنم اما تعداد زیادی از SMS هایی که برام ارسال میشه فارسیه .
4-هندزفری خوب چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟ می خوام که کیفیت بالا باشه و Basse قوی داشته باشه و صدا هم نسباتا بالا باشه.از طرفی راحت باشه
ممنون
نصب برنامه روی گوشی آندروئید:
دوستان برای نصب برنامه روی گوشیهای آندروئید راههای زیادی وجود داره مثلا نصب از طریق android sdk و pc suite و android amarket و ...
به نظر من بهترین و راحترین روش استفاده از روش app installer هستش که میتونید فایلهای apk رو 3 سوته روی گوشی نصب کنین. البته برنامه های دیگری شبیه برنامه app installer هستن که برای نصب برنامه میباشن ولی همشون میشه گفت تقریبا یه کار میکنن.
چون android market ایران رو تو لیست تحریم قرار داده بنابراین نصب برنامه از طریق اون یه ذره دنگ و فنگ داره.
برای نصب برنامه app installer با گوشی از طریق اینترنت وایرلس و یا gprs وارد سایت زیر بشین:
و تو قسمت search کلمه app installer رو تایپ کنید و سرچ رو بزنید و سپس دانلود کرده و با یک کلیک نصب کنید.کد:http://www.androidfreeware.org/
البته این برنامه رو از سایتهای دیگه هم میشه دانلود کرد ولی دانلود از سایت بالا راحتره.
برای دانلود سایر برنامه ها هم میتونین از همون سایت بالا و سایتهای دیگه هر چی خواستین دانلود کرده و از طریق همون app installer دانلود کنین.
در مورد فارسی ساز هم تا وقتی که گوشی روت نشه نمیشه فونت فارسی رو بهش اضافه کرد و باید مدت کوتاهی صبر کرد تا گوشی روت بشه.
در ضمن برای خوندن sms های فارسی هم میتونین فعلا از طریق برنامه زیر SMS های فارسی رو ببیننین:
با نصب برنامه زیر هم کیبورد فارسی به گوشیتون اضافه میشه:کد:http://www.fileflyer.com/view/NTtbABE
البته تو قسمت SMS میتونین فارسی تایپ کنید و SMS فارسی بفرستین ولی موقع تایپ کردن حروف بصورت مربع مربع دیده میشه و راه حل این مشکل همون روت کرده گوشی و اضافه کردن فونت فارسی میباشد که فعلا باید منتظر موند تا گوشی روت بشه:
اینم از کیبورد فارسی:
طریقه نصبش برنامه ها هم خیلی ساده هستش برنامه ها رو از طریق PC کپی کنین به گوشی و از طریق برنامه APP INSTALLER نصبشون کنید.کد:http://www.fileflyer.com/view/hdS7kBF
در مورد آنینستال کردن برنامه هم راحترین روش پاک کردن برنامه Uninstaller 1.3.2 هستش که سه سوته میتونین هر بنامه ای که خوشتون نیومد پاک کنین:
لینک دانلود:
یک نکته در مورد آنتن دهی این گوشی بگم:کد:http://www.androidfreeware.org/download/uninstaller-1.3.2
متاسفانه گوشی با سیم کارت ایرانسل تو بعضی از شهرها آنتن نمیده و NO SERVICE مینویسه.:13:2 هفته پیش طی مسافرتی که داشتم از کیش گرفته تا شمال گوشی هیچ جا آنتن نمیداد.البته تو تهران که الان دارم استفاده میکنم بدون مشکل آنتن میده ولی تو اکثر جاها آنتن نمیده و دقیقا شبیه HD2 شده که اونم اون زمان با همراه اول همین مشکل رو داشت.
در ضمن اینم بگم گوشی X10 با همراه اول اصلا مشکلی نداره.(دوستانی که میخوان بخرن و با ایرانسل تو شهرهای دیگه استفاده کنن بهشون توصیه میکنم اول امتحان کنند ببینند گوشی با ایرانسل مشکلی نداشته باشه )
به هر حال دوستانی که تو شهرهای دیگه هستن و X10 دارن با ایرانسل یه تستی بکنن و جواب رو بگن که مشکل آنتن حل شده یا نه؟؟؟؟
در مورد باطری هم چون سرعت اینترنتم فعلا افتضاحه و نمیتونم بررسی کلی با عکس بزارم فقط میتونم بگم که تو زمینه باطری عملکرد عالی داره:در حالی که با استفاده خیلی زیاد:روزی یک بار باید شارژ بشه.
با استفاده معمولی و یا متوسط:2 روز یک بار.
با استفاده کم هم تا 3 روز راحت جواب میده.