[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من عادی شده!
Printable View
برای من عادی شده!
از نظر سرعت بهتر شده ولی با --- اذیت میکنه. برا من امروز مثل بنز دی سی:13: میشد.
عجب ! :9::44:
به خاطر منه ؟! :31:نقل قول:
شما شیرازی ها که باهوش بودین :13:.نقل قول:
سلام دیروز سرعت من خوب بود ولی مثل اینکه واسه من دوباره اون کابله چسبش چون از نوع مرغوب نبوده مشکلساز شده!!
سلام دوستان.سرویس adsl من امروز بعد از 15 روز وصل شد.:8::8::8::8:
سرعت 256 سه ماهه گرفتم.اینم یه تست از سرعتم.
بچه ها یه سوال.وقتی که در حال دانلود هستم اگه سیم تلفنی رو که تو یه اتاق دیگه هست به پریز بزنم سرعت دانلودم صفر میشه.
آیا اون تلفن اسپلیتر می خواد؟؟؟؟؟
خوش به حال همتون من 512 گرفتم 3 ماهه اینم سرعتم :
اما اینجا رو نگاه کنین : همدان رکورد داره ولی این وضع سرعتشه !!!:41:
DOWNLOAD
UPLOAD
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعتو!!!!:31::31::31:
بقول جناب دکتر سلیمانی وزیر اسبق وزارت ارتباطات ، برای دانلود PDF علمی کافیه...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خدائیش به این دو پست دقت کنید :31:.
99 درصد یکی از این دخترهای منشی که تو پارس آنلاین کار میکنه این پست رو زده !:27:
به فکرش رسیده تا تبلیغ کنه !:5:
حالا میگید از کجا فهمیدم طرف دختر ........از آخرین کلمه پست آخرش......:21:
دوستان امروز یه ایمیل از پارس آنلاین اومد که 5 روزه دیگه دوره شما تمام میشود . برای تمدید اقدام کنید .
حالا من 17 دوره ام تمام میشه . 1 GB هم حجم دارم . بزارم 16 یا صبح 17 پرداخت کنم یا همین امروز فردا ؟
بعد برای پرداخت حتما باید حجم داشته باشی ؟ یا اگه حجمت صفر باشه میشه بری توی سایت پارس آنلاین برای پرداخت ؟
چند روزی بود سرعتا گند شده بود البته اونم تو چند تا سرور ولی از دیشب خوب شده.
امروز تا ساعت 5 قطع بود.عالیه نه؟؟؟؟؟؟؟؟
من از کرج هستم و سرویس 256 دارم.الان 3 روزه که وصل شده و تا الان اصلا قطعی نداشتم.سرعت دانلودم هم 60 هست.به نظرتون خوبه؟؟؟
سلام
مسنجر واسه شما هم؟
این چه مسخره بازی پارس آنلاین در آورده . هر شب 300 MB دانلود میکنه . شبا میزارم برا دانلود . از 1 دانلود میکنه تا 1:45 بعد قطع میشه دیگه وصل نمیشه تا ساعت 6:15 بعد وصل میشه . شروع میکنه دانلود . دیگه دارم کلافه میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیشب از اون شبهای خیلی باحال بود نزدیک ساعت 1 ریستارت کردم وقتی ویندوز بالا اومد دیگه کانکت نشد دیدم نمیشه گذاشتم رفتم خوابیدم صبح دیدم ساعت 2 کانکت شده ولی 3 گیگ که تا 1 مصرف کرده بودم حساب نشده :31: فهمیدم که دیشب قاط زده بوده
دیشب من 1 تا 1:45 قطع بود مسنجرم لاگین نمیکنه
دوستانی که 256 دارن یه تست سرعت موقع شبانه بزنن نه روزانه سرعت روزانه من 195 تا 210 هم میره ولی روزانه 4 تا 60 بالاتر نمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مصرف دیشب و امروز (روزانه و شبانه)
نتیجه مهمه تست ممکنه اشتباه کنه.
نه عزیز من چند روز دارم استفاده می کنم تو دانلود منیجیر سرعتم تو شبانه از 50 حدودا بالاتر نمیره و متوسطش هم رو 40 هستنقل قول:
مال من کشت منو بس که دی سی میشه. اوجشم ساعتای 1 تا 3 ظهره.
من از پارس انلاین شانسی نیوووردم:41:.
مال منم هنوز درست نشده . ولی دیشب تونستم باهاش وصل بشم.
دوستان شما هم قطعی زیاد دارید ؟ من که خیلی قطعی دارم . 7-8 تا سایت باز میکنم یه دفعه سند و رسیو قطع میشه و اینترنت هم دیسکانکت میشه تا 20 دقیقه یعد خودش وصل میشه !!!!!!!!!!!!!!!!! کلا قطعی خیلی زیاد این چند روزه . دانلود شبانه هم که اصلا دانلود نمیکنه شبا !!!
کاش فقط قطعی بود...نقل قول:
اتفاقا سرعت شب برای من بهتر از روزه
تا حالا نشده سرعتم از 16-17 پایینتر بیاد(البته بالاتر هم نمیره...)
این وضعیت قبلی:31:نقل قول:
اینم وضعیت الان
URL=http://www.speedtest.net] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
بعد 2 هفته یکم وضعیت بهتر شد !:8:
اینم مصرف شبانه پریشب من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که دیشب هم همینطوری بود!!!!!!!!!!!! خیلی افتضاح شده پارس .
من که مییخوام اینترنت ماهواره ای بگیرم از شر این شرکت های دزد خلاص بشم .
برادران ایمانی دقت فرمایند:
اون عکس اولی مال پریشبه چون دیشب بقول خارجکیها آف بودم این تست هم مال الانه ولی کشکه چون سرعت دانلودم از 185 پایینتر نمیاد.
وا ما برادر porya_spy عکسی که گذاشته نشان از مصرف بی رویه در زمان مفتکی داره لازم است به ایشان اکیدا سفارش شود که مراعات حال اجانب رو هم بکنند.
نقل قول:
دوست عزیز با تمام احترامی که براتون قائل هستم من فکر میکنم شما فقط قصد تخریب پارس آنلاین رو داشته باشید ... تنها کسی که میگه مشکل دی سی دارم و ... شما هستید !
دوستان اینم یه تست همین الان گرفتم . پارس آنلاین ....
فکر کنم شما از کارمندان پارس باشید با یه همچین تست سرعتی و همچین پینگ پایینی . من که 1 مگ دارم سرعت دانلودم از 1.34 بالاتر نرفتهنقل قول:
دعوا که نداریم پارس آنلاین هم مثل بقیه شرکتها واسه یکی خوبه واسه یکی هم خوب نیست ضمنا اینقدر سرشون خلوت نیست که کارمند بفرستن اینجا تبلیغ
منم یک هفته ای میشه که از پارس آنلاین سرویس گرفتم هر روز از ساعت2یا 3ظهر قطع میشه تا ساعت8شب بعد خودش دوباره وصل میشه
نقل قول:
عزیز من هم مشکل دیسکانکت شدن رو دارم (البته مشکل سرعت و پینگ بالا هم دارم )
البته من هم تنها نیستم و خیلیا رو میشناسم که با پارس آنلاین این مشکل رو دارن...
کاش شما منطقطون و نوع سرویستون رو هم میگفتید
(من هم شک دارم شما کارمند پارس آنلاین نباشی:23:)
بچه ها من هم دارم از پارس استفاده می کنم و راضیم.سرویس 256 دارم.سرعت دانلودم هم روی 60 هست.
قطعی هم گوش شیطون کر ندارم.درکل راضیم.:46:
نقل قول:
فکر کنم شما از کارمندان پارس باشید با یه همچین تست سرعتی و همچین پینگ پایینی . من که 1 مگ دارم سرعت دانلودم از 1.34 بالاتر نرفته
تایید میشه 100 درصدنقل قول:
عزیز من هم مشکل دیسکانکت شدن رو دارم (البته مشکل سرعت و پینگ بالا هم دارم )
البته من هم تنها نیستم و خیلیا رو میشناسم که با پارس آنلاین این مشکل رو دارن...
کاش شما منطقطون و نوع سرویستون رو هم میگفتید
(من هم شک دارم شما کارمند پارس آنلاین نباشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از حق نگزریم مال من خیلی کم دی سی میشه. بعضی مواقع هم دیرکانکت میشه.یعنی شاید در هفته یه بار اینجوری بشه.ولی نسبت به اون موقعی که من سرویس گرفتم خیلی بد شده.