مک آدرس موبایل رو از کجا بیارمنقل قول:
بیشتر توضیح بدبن
Printable View
مک آدرس موبایل رو از کجا بیارمنقل قول:
بیشتر توضیح بدبن
شما یه عکس هم از status مودمت بزارنقل قول:
پ.ن:
شما به صورت دستی گذاشتی کانکت بشه اون تیک always on top رو بزن بجاش.
'گفتم که روی کارتن موبایلتون نوشته..... اینجا رو ببین اون کادری که کشیدم رو درحالت deactiveted چک کن نتیجه رو بگونقل قول:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
خب برادر شما کانفینگت رو با isp چک کن که vpi و vci درست وارد کرده باشی....نقل قول:
نویز خطط هم زیاده اسپیلیتر گذاشتی سر راه هر تلفن؟
پ.ن: اون کانکت رو بزن ببین وصل میشه؟!
ندارم ایفون هست
آیفون که من شنیدم راحت ترین اتصال رو داره!نقل قول:
شما هم یه عکس از صفحه اول مودمت بزار ببینیم
!
تلفن خودت رو میتونی بدی تو پبیغام خصوصینقل قول:
تلفنی با هم چک کنیم
مرسی :40:نقل قول:
وقتی این گزینه رو می زنم همیشه کانکت می مونه... می خوام وقتی کانکت رو زدم کانکت شه... یعنی با کانکشن کانکت شم (محدودیت دانلود دارم، نباید همیشه کانکت بمونه)
البته اینطوری میشه با disable کردن شبکه dc شد... روش خوبیه؟ :43::question:
دوستان بین این مدل و مدل معمولی که وایرلس نداره از نظر سرعت فرق میکنه . یعنی معمولی سرعت بیشتری داره یا نه ؟
خب من توصیه ندارم چون اینطوری همش باید وارد تنظیمات مودم بشی برای کانکت شدن.نقل قول:
شما میتونی کامپیوتر های دیگه رو شبکه کنی و مودمت رو در حالت brige کانفیگور کنی و اون رو share کنی تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.
سرعت رو خیر چون هر دو 54mb هستن.نقل قول:
با سلامنقل قول:
شما اصلا بدون اینکه حتی خاموش و روشن هم بکنید اگه ازش استفاده نشه چیزی از محدودیتش کم نمیشه
مگه اینکه نرم افزاری بخواد توی بک گراند اجرا شه و آپدیت کنه خودش و
بله همون راهی هم که خودتون گفتید هم خیلی خوبه
و اینکه راهی هم که دوستمون گفتن هم عالیه
موفق باشید.
با سلام
دوستان من از این همین مودمها گرفتم وصل که کردم درست اما wireless connection ساخته نمیشه اما چراغ وایرلس روشن برای اینکه بیارم باید چی کار کنم؟
کسی راه و روش خاصی نداره .یه چیزی رو فهمیدم .وایرلس کار میکنه یعنی با لپ تاپ پداش میشه کرد اما wireless networks connection ساخته نشده چه کنم چی کار کنم؟
نقل قول:با سلامنقل قول:
شما اینترنت دارید یا نه؟!
موفق باشید.
اره اینترنت دارم ویندوزمم ایکس پی هست
سلام
میشه بگید الان قیمت روز همین مدل چند شده ؟
ممنون
.
یک هفته پیش 43 تومن.نقل قول:
من از خود داتک هفته پیش خریدم 45 تومن .بازم این wireless networks connection نیومد .یه کمک مادرانه در حق ما بکنین
برادر منظورت از نیومد چیه؟نقل قول:
شما یه لطفی کن vpi+vci از داتک بگیر و مودمت رو با آموزش های پست اول در حالت اتوماتیک تنظیم کن بعدش مودمت رو خاموش روشن کن و وقتی همه چراغ ها ثابت شد برو توی تنضیمات مودم و بهد تب status و یه عکس مشتی بگیر بزار اینجا ببینیم چی چیست...!
سلام دوستان
در حالت pppoe چجوری میشه فهمید چقدر اینترنت مصرف شده ....؟؟؟؟
و چجوری میشه اینترنت رو قطع کرد...؟؟؟
در ضمن دوستانی که تنظیمات مودمشون رو روی حالت pppoe میزارن و به اینترنت وصل نمیشه ، باید به شرکت adsl شون زنگ بزنن تا mac ip اکانتشون رو ریست کنند.
با سلامنقل قول:
میتونید نرم افزار du meter رو نصب کنید و مشاهده کنید میزان مصرف رو
و اینکه برای قطع کردنش هم میتونید داخل مودم برید و از کار بندازیدش و هم میتونید از داخل ویندوز روی آیکون شبکه روی تسکبار کلیک کنید و غیر فعالش کنید
موفق باشید.
اگه شبکه رو غیر فعال کنم دیگه نمیشه از وایرلس مودم استفاده کرد و با گوشی وصل نمیشه.نقل قول:
راه دیگه ای نیست ؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
اتفاقا دوست عزیزم یکی از قابلیت های تنظیم pppoe داخل مودم اینه که شما میتونید بدون حتی روشن کردن کامپیوتر به اینترنت مودم رو وصل کنید و از وایرلسش استفاده کنید
موفق باشید.
میشه بگید کدوم گزینه هست .... ؟؟؟؟نقل قول:
ممنون:11:
سلام من يك مودم D-Link 2600 u خريدم ، ولي هر كاري ميكنم نمي تونم وايرلس شو فعال كنم ، اگه ميتونين كمكم كنين.
ممنون
با سلامنقل قول:
برای تنظیم pppoe؟؟
داخل کنسول تنظیمات مودم برید
بعد به قمسمت lan برید
اونجا نوع کانکشن رو pppoe انتخاب کنید
سپس ازتون پایین یوزر و پسورد میخواد که اونایی که شرکت داده رو وارد میکنید
و بعد apply کنید و بعد از چند ثانیه وصل میشید
فقط دقت کنید که کانکشن bridge توی ویندوز دیگه ران نکنید
موفق باشید.
اینو که میدونمنقل قول:
منظورم یک چیز دیگه بود
---------------------------------
یک سوال دیگه :
اینترنت شبانه صبانت یک یوزر و پسورد جدا داره.
الان که من روی حالت pppoe تنظیم کردم چجوری میشه شبها وصل شد به شبانه
باید دوباره رو حالت bridge تنظیم کنم یا یوزر و پسورد شبانه رو بدم به حالت pppoe ......؟؟؟؟؟
قبلا که از حالت bridge استفاده میکردم 2 تا کانکشن داشتم یک روزانه و یک شبانه و دانلود منیجر هم با کانکشن شبانه ، خودش به صورت خودکار وصل میشد.
الان نمیشه اینجوری کرد .... ؟؟؟؟
خیر به جز تنظیم مودم در حالت بریج و استفاده از دو کانکشن راهی نداره.نقل قول:
دوستان کسی جواب منو نداد
خواهشا کمک کتید :19:
isp من بجای یوزر پسورد، ip static میده
من چطور اینو تنظیم کنم که همه پورتاش کار کنن :11:
چجوری در حالت pppoe میشه دیسکانکت شد؟
اصلا کانکشنم گزینه دیسکانکت نداره
با سلامنقل قول:
دوست عزيز شما ميتونيد دو كار رو بكنيد
اول اينكه بريد از داخل كنسول تنظيمات مودم و كانكشن رو غير فعال كنيد
دوم اينكه روي ايكون اينترنت و شبكه روي تسكبار كليك راست كنيد و گزينه ي disable رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
و اينكه ميتونيد توي همون حالت pppoe بريد و يوزر و پسورد شبانه رو وارد كنيد به جاي روزانه
و تغيير بديد - كاري كه خودم ميكنم
موفق باشيد.
چنین گزینه ای ندارهنقل قول:
دوم اينكه روي ايكون اينترنت و شبكه روي تسكبار كليك راست كنيد و گزينه ي disable رو انتخاب كنيد
تو ویندور seven
شما تشریفتون رو ببرید توی control panel_network conection و از اونجا روی شبکتون راست کلیک کرده و اون رو غیر فعال کنید.نقل قول:
سلام دوستان.من یه tplink 8901 دارم و یه AP Lelelone WBR-6002 .میخوام 5 تا سیستمو به هم شبکه کنم که هم اینترنت داشته باشن و هم بشه فایل شیر کرد.خواهشا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.بدجوری کارم گیره
می خواید همه سیستم ها رو از طریق کابل به هم وصل کنید یا سیستم وایرلس دار هم دارید؟؟؟؟نقل قول:
از طریق کابل دوست عزیز.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز مودم رو به سوییچ نصب کنید و سپس اینترنتتون که برقرار شد - شبکه رو برقرار کنید
کابل ها رو به سیستم ها وصل کنید و کانکشن شبکه رو داخل هر سیستم بسازید
موفق باشید.
:13:کسی جواب نمیده ؟!نقل قول:
دوستان عزیز خواهشا اگه کسی لینک کردن دو تا 8901 رو از طریق مد wds میدونه برام کامل شرح بده.ممنونم:11:
فکر نمیکنم این مدل از این قابلیت پشتیبانی کند ولی مودهای زاکسل پشتیبانی می کنند.نقل قول: