به افتخار مهدیار جان بزن کف سوت بلبلی :40:
بلاخره انتظار ها به پایان رسید حالا نفری چقدر میدن؟
Printable View
به افتخار مهدیار جان بزن کف سوت بلبلی :40:
بلاخره انتظار ها به پایان رسید حالا نفری چقدر میدن؟
ا بچه شلوغ نکن . اغتشاش می کنی هان؟ :31::21:
بزار ببینم این اخرش می خواد قسط اول رو چقدر بده بعد باید تقسیم بر 15 کنمش.
پخش مجموعه هم احتمالا تو هفته آتی هست. اطلاع بازیتون رو به من برسونید تا زودتر بزارم تاپیکش شلوغ شه.
سلام، فکر میکنم یه مقدار دیر اومدم. ولی بازی مستقل من تازه کارش تموم شده و منتشرش کردم. اگر امکان داشت اون رو هم توی مجموعه بذارید
اسمش البی ه. امیدوارم خوشتون بیاد.کد:http://www.miladzarrin.ir/fa/albi
ایول به مهدیاره خودمون ! دمت گرم . عجب حالی دادی صبح زود ! تا شب شارژیم ! :11:
راستی تو تایپیک اسمه : انفجار رو نوشتی : انفحار
شایدم اسمش همون انفحار باشه نمیدونم ! :31:
ویرایش :
دیشبم که ریال ترکوند بارسلونو دیگه فاز پشته فاز ! :27::21:
یکی بگه اینجا چه خبره :45:قضیه چیه
بچه ها تقریبا پارسال بود بازیهایه مستقل خودشونو دادند به اقا مهدیار و اونهم زحمت کشیدنت براش مجوز پخش و ... گرفتند و حالا 1 هفته دیگه منتشر میشه و یه پولی به بازیسازایه مستقل میرسه .نقل قول:
بازم تشکر از مهدیار جان
موفق باشی
شاجرم شاجرم پرویز پیشتازه که داره می خونه بیا...
ببخشید جوگیر شدم.
اینم اطلاعات بازی :
نبرد مرگبار:هسته جنگ
موتور :GAME MAKER 7.0 PRO
مدت ساخت :یک ماه کمتر
سبک :سوم شخص خیالی
نبرد مرگبار :سرباز وطن
موتور:3D GAME STUDIO A7
مدت ساخت :سه ماه
سبک :اول شخص
پرویز اطلاعاته بازیتو که باید پی ام میکردی به مهدیار ! شات هم که نزاشتی . ترکوندی واقعا ! :31:
چی...:18:نقل قول:
امروز زنگ زدم گفتند که ظاهرا تولیدش تو کارخونه به اتمام رسیده به همه تبریک می گم. برای پرداخت هم به من قول آخر هفته رو دادند.
که انشالا.. برای اول هفته دیگه من بتونم از خجالت دوستان در بیام.
شوخی میکنی...:20:
ایول ایول داش مهدیار و ایول :31:
عجب خبری دادیناااااااااااوووسبرتصث خصسرتصثهرت...:5:
بچه ها به همتون یه خسته نباشید اساسی میگم و به مهدیار جان یه خسته نباشید اساسی تر و ویژه چون اگه نبود شاید بازی هیچ کدوممون تا الان به هیچ جا نرسیده بود و میدونم خیلی زحمت کشیده.
حالا قیمت چنده میخوام بازی خودمو بخرم :31:
اگه خرید پستی داره بگین من برم کل مجموعه رو یه 1000تایی ازش بخرم سود کنیم کلی :31:
(قسمت شوخی بالا رو ولش کنید اصل سوال رو جواب بدین چون جدی بود)
یه شماره حساب ایجاد کنید و پرداخت اینترنتیش رو فعال کنید تا من یه 2-3 هزار تومن بهتون جایزه بدم :31:
( آخه تو بازار که فکر نکنم پیدا بشه حداقل فروش اینترنتی هم بزارید که منم بتونم حداقل یه کمکی به فروش بیشتر بازی کرده باشم )
آقا دستتون درد نکنه!
دمتون گرم!
ایشالا سال دیگه بیشتر بشین!
چند تا بازی مستقل تو این مجموعه هستش؟
هر وقت پخش شد بگید ما هم بریم از مغازه بخریم!
چه خبر خوبی ... :26:نقل قول:
بچه ها تقریبا پارسال بود بازیهایه مستقل خودشونو دادند به اقا مهدیار و اونهم زحمت کشیدنت براش مجوز پخش و ... گرفتند و حالا 1 هفته دیگه منتشر میشه و یه پولی به بازیسازایه مستقل میرسه .
بازم تشکر از مهدیار جان
موفق باشی
میتونید اینجا رو چک کنید:
البته اطلاعات بازیمو من هم میفرستم به یکی از بچه ها هم گفتم بفرسته پس آپدیت میشه و هر روز یه بار سر بزنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483527
تو بازار 100 درصد پخش میشه . فقط فروشه اینترنتی نیست / مثله بقیه بازیهایه ایرانی که پخش میشه .نقل قول:
( آخه تو بازار که فکر نکنم پیدا بشه حداقل فروش اینترنتی هم بزارید که منم بتونم حداقل یه کمکی به فروش بیشتر بازی کرده باشم )
تو تایپیکش هست ! فک کنم 15 تانقل قول:
چند تا بازی مستقل تو این مجموعه هستش؟
بازیسازایه انجمن که باید بخرند ! اصلا کی میخواد نخره ؟ بیاد جلو :21:نقل قول:
هر وقت پخش شد بگید ما هم بریم از مغازه بخریم!
حالا حدود قیمت هر حلقه چقدر هست؟
عزیز این مجموعه که منتشر شده کاش کمی زودتر بازیت رو می رسوندی. حالا انشاا.. باشه برای مجموعه بعدی.نقل قول:
سلام، فکر میکنم یه مقدار دیر اومدم. ولی بازی مستقل من تازه کارش تموم شده و منتشرش کردم. اگر امکان داشت اون رو هم توی مجموعه بذارید
بچه شلوغ نکن جاش اطلاعات بازیت رو برسون به من :31:نقل قول:
عجب خبری دادیناااااااااااوووسبرتصث خصسرتصثهرت...
بچه ها به همتون یه خسته نباشید اساسی میگم و به مهدیار جان یه خسته نباشید اساسی تر و ویژه چون اگه نبود شاید بازی هیچ کدوممون تا الان به هیچ جا نرسیده بود و میدونم خیلی زحمت کشیده.
حالا قیمت چنده میخوام بازی خودمو بخرم
اگه خرید پستی داره بگین من برم کل مجموعه رو یه 1000تایی ازش بخرم سود کنیم کلی
(قسمت شوخی بالا رو ولش کنید اصل سوال رو جواب بدین چون جدی بود)
کاری نکردم عزیز بازیهای مال شماست منم مثل شما فقط یک بازی تو مجموعه دارم. قیمت cd هاش فکر کنم 2500 تا 3000 تومن باشه. البته به مغازه دارها هم پوستر می دن که می زنن در مغازه شون . خرید پستی هم نداره ولی تا جایی که می دونم تو همه شهرها پخش می شه . من که خودم قرار شده 20-30 تاش رو تو دانشگامون بین دوستام پخش کنم.
مجید جان ساعت خواب ،یکساله این تاپیکش اینجاست.
ممنون رضا جان از اطلاعاتی که دادی .لطف داری کاری نکردم
مصطفی جان شما لطف داری همون یک نسخه رو هم که بگیری کمک کردی. چرا عزیز اتفاقا تو بازار پیدا می شه .
پرویز جان شما تو فازی نمیدونی من تو چه حالیم. این بیاد بیرون کلا از خوشحالی منفجر می شم.
یک نسخه از بازی هم برای مجلات بازی فرستاده می شه که نقد مجموعه رو ببینیم. امیدوارم انتظارات رو بر آورده کنه
دیروز رفتم یکسر شرکت. گفتند که دوشنبه میاد بیرون و شروع می شه به پخش . پرداخت هم موکول شد به اوایل هفته آتی. این دانشگاه و کارهای دیگه هم خیلی اذیت می کنه و گرنه یکسره اونجا می شستم تا همه کارهاش تموم شه.
ببخشید مهدیار جان از خود بی خود شدم.
قربون برم ای شافتلو ای هلو ای پرنس ای ارز ساقدار
شوخی کردم ولی دست درد نکنه .
خوب خبر جدید اینکه cd های مجموعه آماده شده فقط هنوز بسته بندی هاش در نیومده . قرار قسط اول هم برای آخر این هفته شده. پخش مجموعه رو هم با این وضع نمی دونم کی می شه .
ممنون که خبرها رو بهمون میدین.
راستی توی نمایشگاه سالن برج میلاد غرفه نداره این عرضه کننده ما.:5:؟؟؟
مدرن ؟ احتمالا داره تو رسانه های دیجیتال که داشت. اگه شانس بیاریم شاید مجموعه به نمایشگاه هم برسه. دعا کنین برسه خیلی فروشش بهتر می شه
خوب خبر خوب براتون دارم. مدرن یک غرفه گرفته تو نمایشگاه . فقط هم بازیهای ایرانی تولید شده اش رو تبلیغ می کنه که یکیش مجموعه هست و بازی کوشا جان هم هست. منم قرار شده تو غرفه باشم. شماره غرفه رو به محض اینکه فهمیدم اعلام می کنم. دوست داشتین بیاین یه سری بزنین همدیگه رو هم ببینیم.
آقا محلش، برج میلاده دیگه؟
میشه آدرس دقیقش رو بدی؟آخه برج میلاد از چند تا بزرگره راه داره!از کدومش بیایم؟جای پارک هست که ماشین بیاریم یا با خط واحد :31: بیایم!
از کی شروع میشه؟ فکر کنم 8-12 ام باشه.آره؟
واقعاً که.
رفتم غرفه مدرن گفتم مجموعه مستقل 2 نیومده طرف هنگ کرد بعد گفت همین بازی ها رو داریم دیگه.(بازی های 100سال پیش مثل Cold War و از اینجور چیزا میفروخت.)
رفتم یه دور زدم برگشتم به اون یکی که تو غرفه بود گفتم:
آقای دستخوار هستن؟
گفت نه نیومدن :41:
گفتم آقای جهانگیری چطور؟
گفت اون بازی سازه که به ما ربطی نداره. :19:
گفتم مجموعه مستقل 2 چی شد؟
گفت 2-3 روز دیگه مونده :2:
منم امروز رفتم همون جا :31:نقل قول:
رفتم غرفه مدرن گفتم مجموعه مستقل 2 نیومده طرف هنگ کرد بعد گفت همین بازی ها رو داریم دیگه.(بازی های 100سال پیش مثل Cold War و از اینجور چیزا میفروخت.)
رفتم یه دور زدم برگشتم به اون یکی که تو غرفه بود گفتم:
آقای دستخوار هستن؟
گفت نه نیومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم آقای جهانگیری چطور؟
گفت اون بازی سازه که به ما ربطی نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم مجموعه مستقل 2 چی شد؟
گفت 2-3 روز دیگه مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط اولیو گفتم :31: گفتم مجموعه بازیهای مستقل کی میاد ، گفت آخر تابستون :18: ??Really
به منم گفت اول تابستون
من امروز کلی کار داشتم. دستخوار هم قرار بود بهم زنگ بزنه بگه بیام یا نه خبری ازش نشد . حالا فردا هر طور شده می رم ببینم چی به چیه. باید حتما تبلیغی از مجموعه بزارن به من قول داد بود. اول تابستون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معلوم هست چه خبره؟؟
تنها تبلیغش این بود که یه پوستر در بدترین جای ممکن نصب کرده و روش نوشته به زودی
بعد 5 -6 تا عنوان نوشته آخریش نوشته اولین مجموعه بازیهای مستقل
عجب وضع افتضاحی بود ! این نمایشگاه بود یا شهر بازی؟
رفتم به غرفه هم سر زدم دستخوار که نیست. غرفه دارها هم هیچ کدوم از بچه هایی که من می شناسم نیستند. موبایل ش هم جواب نداد این آقای دستخوار. برای مجموعه ظاهرا حوصله نکردن پوستر درست کنند. پوستر بازی کوشا هم خودش زده بود.
این قضیه تابستان هم ظاهرا صحت داره از مسئولین ارشاد پرسیدم ظاهرا همه پخش کننده ها بازیهاشون رو نگه داشتند برای تابستون ولی من نمی ذارم همچین اتفاقی بیفته . چه وضعی ما داریم به شدت عصبانی ام از دست کارهای اینا :19:
کی اینجا مجموعه واسه ما پول بشه خدا داند؟!!!
راستی پرنس جان این دستخوار اونجا کارش چیه؟
راستشو بخواید این چند وقت کارهای دانشگاه و اینا اصلا حوصله ندارم پی گیر کارا بشم. دستخوار مدیر عامل شرکت پرویز جاننقل قول:
کی اینجا مجموعه واسه ما پول بشه خدا داند؟!!!
راستی پرنس جان این دستخوار اونجا کارش چیه؟
اصلا اعصابم بدجور داغونه اینهمه زحمت کشیدم اینم از آخر کاره . تو رو خدا مملکته داریم ؟ آقا این بازی سازی چیه ؟ 6 ساله زحمت داریم می کشیم هیچی به هیچی . بریم بنایی کنیم بهتره
راستی تو نمایشگاه آقای رسولی رو دیدم و ازش تشکر کردم بابت توجهی که به بازی سازی مستقل داره. اونم گفت که خیلی دوست داره با اخبار بازیهای مستقل و بچه های مستقل بیشتر آشنا بشه . ایمیل شخصیش رو گرفتم و اطلاعات مجموعه رو براش فرستادم. گفت که خودش هم عاشق ساخت بازی مستقله و داره بازی مستقل می سازه
بچه ها تو سایت دنیای بازی مجموعه رو معرفی کرده
کد:http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3459
آقای امین گرامی چرا تو نظرات دنیای بازی شما نوشتید که این بازی بدون اجازه شما تو مجموعه گذاشته شده ؟؟؟!!!:18::19:
من دارم شاخ در می یارم عجیبه ها .
فک کنم یاشار پناهی به امین گرامی نگفته بازی رو به شما داده ! :31:نقل قول:
آقای امین گرامی چرا تو نظرات دنیای بازی شما نوشتید که این بازی بدون اجازه شما تو مجموعه گذاشته شده ؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این نظر اشتباه بود الان کل مجموعه رفته زیر سوال با این کار تاجر کوچولو
اینجا رو نگا :نقل قول:
آقای امین گرامی چرا تو نظرات دنیای بازی شما نوشتید که این بازی بدون اجازه شما تو مجموعه گذاشته شده ؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.persian-designers.com/forum/viewtopic.php?t=5292&start=40
عجب بلبشوری شده . یکی دیگه بازی یکی دیگه رو فروخته ... 2 نفری ساختن اون به اون نگفته . واقعا از 2 تا دوست که با هم یه بازی رو ساختن توقع نمیره :13:
معلوم هست چه خبره؟؟؟؟؟
بله متاسفانه به بنده نگفتن که همانگ شده!
اگر هم همانگ شده بود :
بنده به مدیر عامل شرکت مربوطه میل زدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم!!!!اصلا نگفت که اجازه منتشر کردن بازی رو گرفتن یا نه!
تا اونجایی که میدونم از همه ی سازنده های بازیها امضاء گرفته شده که مدیر پروژه ی بازیشون آقای جهانگیری Prince_ of _Persia هستن/نقل قول:
بنده به مدیر عامل شرکت مربوطه میل زدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم!!!!اصلا نگفت که اجازه منتشر کردن بازی رو گرفتن یا نه!
عزیز مدیر اون شرکت پخش که در جریان همه سازنده ها و بازی ها نیست ، من هستم. بعد هم من اجازه انتشارش رو از یاشار پناهی گرفتم و اجازه نامه اش رو هم دارم و من فکر می کردم فقط سازنده ایشون باشه که باید الان ایشون با شما قضیه رو رفع و روجوع کنه. اصلا در ابتدای مجوز گرفتن از ارشاد برای همین از من اجازه نامه از تمامی سازندگان خواستند تا اینکه بعدا همچین مشکلاتی پیش نیاد.پس شما لطف کن تا بیش از این اعتبار مجموعه رو زیر سوال نبردینقل قول:
بله متاسفانه به بنده نگفتن که همانگ شده!
اگر هم همانگ شده بود :
نظرت رو تو دنیای بازی عوض کن .
فعلا کم مشکل با پخش کننده سر گرفتن قسط اول و تاریخ پخش مجموعه ندارم که این مشکل هم اضافه شد. خواهشا هر کدوم دوستان دیگه هم با کسی دیگه ای بازیشون رو ساختن بهش اطلاع بدن که این وضع دیگه پیش نیاد.