خب خب خب!یه مدت نبودم بحث بد جوری داغ شده!
من واقعا از بی اطلاعی بعضی دوستان متاسفم....در مورد ساخته شدن بازیکنان توی بارسا باید یه ذره اطلاعات آپ تو دیت بهتون بدم تا جای دیگه از این حرفا نزنین یه وقت!
ژاوی در تیم بارسا از اون اول بوده تا الان که بهترین پلی میکر و پاسور دنیا از نظر فیفا و یوفا و مردم هست.
مسی بهترین و تکنیکی ترین بازیکن جهان هم از 19 سالگی در بارسا ی فعلی بازی می کرده.(سرمایه گذاری رایکارد)
اینیستا که اصلا معلومه چیکاره ست توی بارسا و از کی اومده.
کیتا و توره هم که یادتون باشه که از دو سال پیش ساخته شدن.اونم توی بارسا.
والدس که دیگه سوتی نمیده و یکی از شاخ ترین دروازه باناست که اونم شکی توش نیست که از اون 6 سال پیش فکر کنم توی بارسا از تیم نوجوانان تا الان هنر نمایی میکنه.
و تا همین زلاتان و پیکه و مکسول و غیره که توی همین بارسا اسمی برای خودشون دست و پا کردن.
خواهشا با اطلاع حرف بزنین دوستان.از روی باد شکم که نمیشه که....!!!
مستر پی سی فور لایف اون سال های ورودت نصفش غلطه.برو یوفا اطلاع کسب کن.
در مورد بازیکنای 40 سالتونم که باید اسکولز و گیگز و ون در سار رو نام برد.کدوم طرفداری سن بازیکناشو نمیشناسه!؟؟؟!!!
در ضمن شما اگه ژاوی و اینیستا و مسی رو از بارسا بگیری بارسا تموم نمیشه.بویان و پدرو و بارتا و
پویول و غیره که
جوان هم هستند جای اونا رو پر میکنن.مگه مسی و ژاوی کی بودن؟دو تا جوان که توی بارسا شدن لیونل مسی و ژاویر هرناندز.
بازم میگم دوستان من آدرس سایت های مختلف رو براتون میزارم تا اطلاعات کسب کنین و با اطلاعات موسخ حرف بزنین و توی بحث ها شرکت کنین تا بهتون کم لطفی نشه یه وقت ناراحت شین:
fcbarcelona.cat.es
و غیره
خواهشا با اطلاعات!
در ضمن من موندم که مثلا والنسیا چقدر تکنیک داره که شما میگی رونی و فرگوسنم برداری والنسیا و و مثلا گیگز هستن!؟؟؟
اگر سه تا بازیکن منچستر رو نام ببری به غیر از رونی که در 3 بازی پشت سر هم (با منبع موسخ عزیزان) معجزه آفریدن جایزه دارین.حالا بارسا خودتون هت تریکاشو تا همین دو هفته پیش دیدین.زلاتان تا همین 3 ماه پیش جای هیگواین و توی اسپانیا گرفته بود!دیگه ادامه ندم بهتره میترسم شما شرمتون بشه که الکی صحبت میکنین.
یا حق