باید عرض کنم نسخه بدون نیاز به کرک این بازی هم اومده و ما دیشب تست کردیم و مشکلی همنقل قول:
نداشت.
Printable View
باید عرض کنم نسخه بدون نیاز به کرک این بازی هم اومده و ما دیشب تست کردیم و مشکلی همنقل قول:
نداشت.
بازی در چه حدیه؟
امتیاز ها که خیلی پایینه!
میتونه با call of duty قابل رقابت باشه؟
بدون نياز به كرك كه نميشهنقل قول:
احتمالا كاري كردن كه كرك با اينستالر بازي اتوماتيك نصب ميشه.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
در كل بازي بدي نيست ولي قابل رقابت با COD هم نيست.نقل قول:
من فقط مرحله اول رو بازي كردم. خيلي هم بد نبوده فقط باگ زياد داره
آقا این bcdedit.exe/set nx AlwaysOff رو که میزنم میگه Acces denied و موقع رفتن تو بازی ارور Close the program میده.
در ضمن Punkbuster را باید نصب کرد یا نه؟
والا من یه 4 ساعتی که بازی کردم نظرم این بود:نقل قول:
سرشار از باگ...
گیم پلی ضعیف ...
تا الان که به نظرم نمره بیشتر از 6 نمیشه بهش داد
و کلا باهاش حال نکردم...
باید منتظر Call of Duty Black ops 7 بود
در یک کلام .... فاجعه.
واقعا cod کار بزرگی انجام داد که هرکسی نیتونه انجام بده
چون واقعا این بازی حتی قابل قیاس از نظر گیم پلی با MW 1 هم نیست چه برسه به 2 واسه همین نا امید شدم ، ولی شدیدا به BO امیدوارم.
مشکلات بازی :
- دیالوگ ها خیلی خشک و بی روح هستند بر خلاف سری کال اف ...
- گرافیک پر از باگ
- خسته کننده
- هوش مصنوعی ضعیف !( حتی رو Hard)
- الگو برداری بد از صحنه های سینماتیک cod mw , cod mw 2 !
در کل بازی لیاقت 5.8 رو داره !
سلام دوستان.
من مرحله ای که باید با دوربین گرا بدیم و پشتیلن نیرو های خودی باشیم گیر کردم.
2 تا ماشین سمت که از سمت چپ میایند و 2 تا ماشین که از سمت راست میاد را با مکافاتی میزنم(آخه بعضی جاها گرا قبول نمیکنه و نمیشه زدشون)سپس از سمت راست 3 تا تانک میاد که انها را هم میزنم.بعد از سمت چپ 2 تا ماشین با 1 تانک میان که اینجا دیگه اصلا دوربین کاز نمیکنه و نمیشه باهاش گرا داد.
برای همین ماشین ها به نیروها نزدیک میشن و میزنه mission failed
نکته خاصی برای رد کردنش هست؟
والا من که همین طوری ردش کردم رفت...نقل قول:
یعنی کل خودروهای زرهی و تانک ها را با همون گرا از بین بردم ...
راستی با دکمه وسط ماوس هم نوع اسلجه را عوض کردی؟(همون موقع گرا)
جواب منو نمیدید؟منم میخوام بازی کنم!:31:نقل قول:
راستش من دیروز تا حالا اینجا گیر کردم به هیچ وجه هم رد نمیشه.نقل قول:
بله عوض میکنم.اما موقعی که سری چهارم نیرو های زرهی میان هیچ کدوم از اون 3 تا اسلحه کار نمیکنه و نمیتونم بزنمشون.
دیگه داره خستم میکنه.
یعنی ممکنه از کرک باشه؟شما از کدام کرک استفاده میکنید؟
آخ گفتینقل قول:
منم همین بلا سرم اومده
اعصابمو خورد کرده
یکی بگه من چی کارش کنم اینو ... دقیقا تو حمله دوم بعد از اون سه تا تانک ... یه دفعه انتخاب سلاح ها قفل میشه و دیگه اصلا نمیشه زد
کد رمزی چیزی هم اگه داره بدید .. این شب و فردا را از دست ندم .. تموم کنم بره پی کارش
از دوستان کسی میدونه این قسمت هلیکوپتر را که صفحه آبی میشه و باید خمپاره اندازها را زد چطوری باید با موشک بزنیم .چون من فقط میتونم با تیربار هلیکوپتر بزنم . و نمیدونم چطور باید آماده بشم برای شلیک موشک .:41:
آقا اون مرحله ماشین و تانک زنی حله ... اگه کسی مثل من مشکل داشت یه بار مرحله از اول بیاد و توی این قسمت همون بار اول باید تمام تانکها و ماشین ها رو بزنه ... اگه ببازید و از هم اینجا بیاد دیگه نمیتونین ببرین
توی اون مرحله هلیکوچتر هم باید عدد 4 را بگیری تا روش لود بشه و لاک کنه ... بعدش بهش شلیک می کنه
رسما از بازی ایرانی ها هم گندتره ... هیچ جاش نمیزنه عدد 4 را بگیرین ... خودت باید کشف کنی :))
نقل قول:windows چی استفاده میکنی؟نقل قول:
برو کرک های دیگه رو استفاده کن که دیگه این مشکل رو ندارن...
کد:http://gf.wiretarget.com/mh/tvm-moh10.7z
توی این بازی ما از همه قد کوتاه تر هستیم یا اینکه معلولیت جسمی داریم؟؟؟
آخه وقتی از جایی میخواند برن بالا همه خودشون میرن و ما هستیم که یکی دستمون را میگیره و کمکمون میکنه از صخره یا ارتفاعی بریم بالا.اما بقیه به راحتی خودشون میرن بالا.
ها ها ها ..... به خوب نکته ای اشاره کردی جزو سوتی های کارگردانی:39::31::biggrin:نقل قول:
منظورت اینه که اگه مرحله فیلد بشه دیگه نمیشه ردش کرد یا چیز دیگه ایینقل قول:
آخه من هم همین جا گیر کردم همش مرحلم فیلد میشه اصلا تو این مرحله چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اون مرحله است که باید گرا بدید تا براتون ماشین ها و تانکها رو بزنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید کلید شماره 4 رو نگه دارینقل قول:
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:35 AM ----------
درسته که اون مرحله خیلی سخته ولی نیازی نیست که بازی رو از اول شروع کنی !نقل قول:
تو دیالوگش میگه چهار رو بزن (اون زیر تو سابتایتلش هم مینویسه)
درود تا اینجا که من بازی کردم اصلا موتور گرافیکیه بازی بهینه سازی نشده و همینطور یه چیزه بیخودیه واسه خودش
این قسمت به قول دوستمون یک باگ بزرگه ! چون این باید اول ما براشون قلاب بگیریم تا اونا برن بالا و دست مارو بگیرن ایننقل قول:
توی این بازی ما از همه قد کوتاه تر هستیم یا اینکه معلولیت جسمی داریم؟؟؟
آخه وقتی از جایی میخواند برن بالا همه خودشون میرن و ما هستیم که یکی دستمون را میگیره و کمکمون میکنه از صخره یا ارتفاعی بریم بالا.اما بقیه به راحتی خودشون میرن بالا.
قسمتم یک دزدی از بازی های دیگه است ، واقعا متاسفم پیشنمایش های بازی خیلی خوب بودن واسه همینه که میگن از روی
تریلر ها و اسکرین ها قضاوت نکنید جالبه که گیم اسپات به این بازی نمره 7.5 رو داده ولی به Lost planet 2 که یک بازی فوق العاده
سر تر نمره 5.5 رو داده ، باعث تعجبه ... !
دوست من اول اینکه بد نیست یه سر به نمایشگاه بزنی و فاجعه بازیها و کل نمایشگاه رو ببینی دوم اینکهنقل قول:
هنوز بازی رو به جاهای حساس نرسیدی لطفا نظر نده من نمیخوام طرفداری کنم از این بازی و تو نوشته ی
قبلی هم گفتم که به گرافیک کرایسس نمیرسه ولی از لحاظ گرافیک بد نیست و از لحاظ تکنولوژی صلاح
هم بسیار عالی و خوب شده.
اقایون ببخشید من اونجایی که به هلی کوپتر دارم میرم بعد از اون 3 تا توپ یه دفعه از توی کوه بهم حمله میشه من میزنمشون ولی نمیدونم چی میشه یهو منو میزنن
چکار باید بکنم؟
اینجا رو میگم
کد:http://screenshot.xfire.com/s/105458574-4.jpg
عزیز درسته که 7.5 از سر moh هم زیاده و EA با gamespot دستش تو یه کاسست ولی همه میدونن که LP 2 یک افتضاح بدتر از moh بوده که باعث شده امسال capcom بیاد و 486 میلیون دولار ضرر کنه...-زیاد راست نکنید اینارو الکی نگفتم و خود capcom گفته در ضمن ضرر اینجوری نبوده که فقط بخاطر فروش این بازی ضرر کرده باشه چون فقط 48 میلیون دولار واسه این بازی ضرر کرده که باعث شده dead rising 2 رو کمتر واسه فروش بذاره و کمتر فروش کنه و مشتری هاشو از دست بده و غیره...نقل قول:
از نظر من 5.5 هم از سر LP 2 زیاده...
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
عزیز من نمیدونم شما چرا این بازی رو با crysis مقایسه میکنی؟:13::13::13:نقل قول:
بیا با mw 2 مقایسه کن و باگهای گرافیکی رو ببین و فقط بخند که همچین بازی تو سال 2010 از شرکت EA وارد بازار شده...
:27::27::27::27:
من که نمی گم بازی را از اول بازی کنه ... میگم مرحله را از اول بیاد .... شما یه بار تست کن ببین اگه موقع گرا دادن ببازی میتونی از همونجا این تیکه را رد کنی یا نه ... من بعد از 4 ساعت نتونستم (شاید من پینچرم) ... اما وقتی مرحله را از اول اومدم به راحتی همون بار اول این تیکه را رد کردم .نقل قول:
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
خوب البته من غیر از چند سری بازی ... بازیه دیگه ای نمیکنم ... اما نه این انجمن و نه سابقه شما و نه رتبه شما و نه هیچ چیزی دیگه ای به شما این حق رو نمیده که به من بگی نظر ندم ;)نقل قول:
من بازی را با همتایان خودش و توی این سطح که مقایسه میکنم به نظرم میاد که باید بهتر از این روش دقت میشد ... حالا شما هر فکری دوست داری بکن
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
فکر کنم شما هم باید اینجا با گرفتن 4 روش لاک کنی و بهش شلیک کنی تا منفجر بشه (البته خیلی یادم نمیاد :) )نقل قول:
هوش مصنوعی این بازی فاجعه هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که کلی خندیدم بعضی جاها !!!!یک فاجعه کامله این بازی .....
سلام
اقا من هنوز بازی رو نگرفتم . یعنی نگیرم. البته برام lp2 دانلود شده همون بازی که خیلی سرش بحث بود. فعلا با این سرگرم شیم انگار بهتره.
من که کلا باهاش از هر لحاظ حال نکردم ...نقل قول:
همون طوری هم که همه دوستان اتفاق نظر داشتند گیم پلی و هوش مصنوعی و ... واقعا در سطح پایینی بود...
باگ هایی که تو بازی هست هم که دوستان یه چند تا عکس گذاشتن دیگه خیلی ضایع بود
پس باید منتظر کال بمونیم اقا مدال بازی جنگی بد نمی ساخت عجیبه اینو اینطوری کرده
من شنیدم واسه این بازی به direct x 11 نیازه درسته ؟
واسه همین واسه من نمیاد؟
چه بازیه کوووتاهی . خیلی زود تموم شد که . اه
من یه جا گیر کردم :
تو اون مرحله که اولش با هلکوپتر هستی.
سه تا خمپاره زن هستن هرچی آدماشون رو میزنم معموریت تموم نمیشه.
هی دوباره آدم میاد میره پشت خمپاره ها.
به نظر من که سرعت بازی بالاس و هیجان خوبی هم داره. ولی هوش مصنوعی و قبول دارم خیلی ضعیفه من لول هارد دارم میرم فرقی با easy نداره!! در کل خواسته شبیه COD باشه ولی به پای اون هم نمیرسه. به هر حال برای سرگرم شدن بازی خوبیه . باید ببینیم COD Black ops چطور از آب در میاد . به نظر من COD های Activition ضعیف هستند و با COD های Infinity بیشتر حال می کنم. هرچند آخرین بازی که از Activition کردن خیلی بهم حال داد یعنی همون Singularity. ببینیم این بار تو COD چه می کنه.
3تا پست بالاتر جوابت داده شده ... باید 4 رو بگیری روشون قفل کنه تا بهشون شلیک کنه و منفجر بشننقل قول:
شک نکن که COD هایی که IW میسازه بسیار سر تر هستن...نقل قول:
واسه همینه که این BO یکم ناامید کنندست...
خدایی خیلی کم بود ... ولی در کل خوب بود و جمعه خوبی را باهاش داشتم
Activition ناشر همه بازیهای cod هستش. اون سری رو treyarch میسازهنقل قول:
دوستان من بازی رو نصبیدم ولی نمیدونم چرا وقتی رو بالاترین تنظیمات گرافیکی میزارم دیگه از حالت فول اسکرین میاد بیرون!
کسی این مشکل رو داشته؟
بازی پر از باگه !!! اه اه اه
اونجا که باید با دوربین ماشینارو بزنی هر چی چپ کلیک میکنم بیفایدس !!!! :41:
برای اینکه ریزولوشن بازی از آخرین حد ریزولوشن مانیتورتون بالاتر میره . پس تصویر کوچیک میشه . باید ریزولوشن را در حد مانیتورتون انتخاب کنید .نقل قول:
بازی چطوره؟؟؟؟ارزش بازی کردن داره؟؟؟؟با 8600 جی تی تو چه رزولیشنی میتونم بازی کنم؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نه مشکل جای دیگه ای بود.... من کلیک windowed (البته درست تایپ کردم یا نه رو نمیدونم)رو زده بودم به اشتباه..در هر صورت ممنون
صداگذاری بازی تا اینجا خیلی خوب بوده فقط..!
گرافیکش هم آنچنان بد نیست واسه بازی که تازه میخواد مدعی بشه تو سبک خودش
گیم پلی هم متوسط...
البته فعلآ...جلوتر برم شاید نظرم عوض شه