دوستانی که خریدن لطفا محل خرید با قیمتو برام من پیام خصوصی بزنند ویک سوال اینکه ایا منو فارسی خوبی داره شنیدم منو خوبی نداره؟ یو اس بی بهش میخوره یا نه؟
Printable View
دوستانی که خریدن لطفا محل خرید با قیمتو برام من پیام خصوصی بزنند ویک سوال اینکه ایا منو فارسی خوبی داره شنیدم منو خوبی نداره؟ یو اس بی بهش میخوره یا نه؟
سلام.9704 usb می خوره و منو فارسی نداره .از نمایندگیهای philips.فکر کنم الان حدود 4الی 4200 باشه
چند اینچش؟
46 اینج.دوست عزیز
میشه بگید نمایندگی فروش فیلیپس در تهران کجاست ؟؟؟
اگه ممکنه چند مدل LCD بعلاوه قیمت هم معرفی کنید . در ضمن پشت LCD ها زده ساخت کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یکیش ولیعصر بالاتر از تقاطع عباس آباده .
جمهوری بین ولیعصر و شیخ هادی.همه ساخت یجا نیست معنولا مدلای بالا برای مجارستان.9704 من برای مجارستان.اصلیتم که هلند
همانطور كه يكي از دوستان فرمودند بالاتر از تقاطع وليعصر وعباس اباد يكي هم جمهوري پاساژ شركا ولي فكر كنم نمايندگي شيخ هادي عوض شده باشه البته شايد و يكي هم توي سه راه امين حضورنقل قول:
سلام
بعد از خوندن مطالب این فروم به فیلیپس علاقه مند شدم. لطفا بفرمایید با بودجه زیر 2 تومان آیا می توانم یک ال سی دی 40 تا 42 اینچ فیلیپس داشته باشم؟ چه سری و چه مدلی ارجحیت دارد؟ امکانات نت تی وی برایم مهم نیست. ممنون
چند مدلش رو قیمتهاشون رو میگید ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مدلهای 40 و 42 اینچ ؟؟؟
ممنون .
چند روز پیش که من پرسیدم 9704 سایز46 را گفت 4.400 -که مدتی قبل 3.950 بود!- و 40 اینچ را3.150.نقل قول:
عزیزان تهران نشین اگر از 9705 خبری شد دریغ نفرمایند :46:
با سپاس
اینا LED هستن ؟؟؟؟؟؟؟
LCD چند قیمته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
اینا LED هستن ؟؟؟؟؟؟؟
LCD چند قیمته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان مانیتور فیلیپس برای کامپیوتر در تهران موجود هست ؟؟؟
من شنیدم که فیلیپس کیفیت خوبی داره !!!!
اگه هست لطفا یه مدل full hd رو همراه با قیمتش معرفی کنید .....
ممنون:40:
نه led نیستند. lcd هستندنقل قول:
LCD ها 3 میلیون 450 هزار تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :18:
واقعا واقعا ارزش اینهمه پول رو داره مثلا 40 اینچش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گلی به گوشه جمال LEDهای سونی !!!!!!!!!!!!!!!!!
-البته led هم دارند توي سري هاي 9705 و در بعضي اينچ هاي خاصنقل قول:
[HTML]http://www.philips.co.uk/c/televisions/9000-series-philips-46-inch-full-hd-1080p-digital-tv-46pfl9705h_12/prd/[/HTML]
-در مورد بحث led و lcd بودن وقيمت هاي به قول معروف overprice بايد در نظر داشت كه واقعا اين پنل ها متفاوت هستند چه از نظر ساخت پنل وچه از نظر توليد رنگ هاي زنده وشاداب و همينطور ايده هاي جالب مثل همين ambilight
-حالا اينكه چقدر اين تفاوت ها ميارزه به خريداري كه ميره سراغ اين پنل بستگي داره :46:
-سلام پوريا جاننقل قول:
-در مورد مانيتورهاي فيليپس چند موردي بود كه البته باز هم قيمت ها كمي گران و مشخصات جالبي نداشتند ديگه نميدونم ايا اپديت شده محصولات يا نه كه حتما همينطوره
-اينجا رو ببين :
[HTML]http://davary.com/philips-lcd-monitor.aspx[/HTML]
سلام
من قصد خرید تلویزیون فیلیپس مدل 40pfl9704 رو داشتم ولی وقتی فهمیدم ساخت مجارستان هست منصرف شدم!
ساخت هلند گیر میاد؟
از وقتی سینما خانگی سونی ساخت مالزی به قیمت 850 تومن خریدم چنجرش خراب شده،قطعاتشم گیر نمیاد دور جنس محصول مشترک رو خط کشیدم.خاطره خوبی هم از جنس کره ندارم که برم سراغ سامسونگ و ال جی.سونی هم که میده مالزی و چین واسش بسازن جنسش افتضاحه.فقط وقتی نمایشگاه سونی دایر شد یه 46 اینچ قاب کریستال اصل ژاپن گرفتم 4200 تومن.
دوست عزیز 9704 در اصل هلندیه و در مجارستان مونتاز میشه و اگر شما تلویزیون رو از نزدیک ببینی و طراحی و دیزاینشو ببینی متوجه میشی.به نظر من اگر tv های موجود را از لحاظ ساخت مقایسه کنید بازم philips بهتر از بقیه برند هاست.باز مدل تا مدل فرق داره.معمولا برندهای دیگه هم مدلای پایینشون از لحاظ ساخت کیفیت پایینتری دارننقل قول:
تنها ايراد 9704 تله تكست شه كه فارسي رو ساپورت نميكنه ( كه البته براي من مهم نيست )، صداي فوق العاده اي داره كه بعضي وقتها فكر ميكني صدا از سينماي خانگي مياد. در صورتي كه در اكثر led هاي جديد به خاطر باريك بودنشون صداي خوبي ندارند. كيفيت ساخت خوبي داره . سنگيني و استحكام كنترل هم نشان كيفيت خوبش هست.به نظر من رنگ نقره ايش بسيار زيبا و خوش ساخت هست و اونو توي led هاي جديد كه همه مشگي هستند تك كرده. من اونو با يك زير تلويزيوني چوبي با رنگ قهوه اي سوخته ست كردم كه هر كي مياد خونم خوشش مياد. تمام دوستانم كه اين lcd رو با كيفيت فوق العاده اش ديدند طالبش شدند. از اونجايي كه جنس اروپايي هست روي صرفه جويي انرژي خيلي كار كردند به طوريكه ميزان نور Amblight رو ميتوني كم و زياد كني . يه چراغ كوچك جلوي lcd هست كه روشن يا خاموش بودن و يا زمان آماده بكار بودن lcd رو نشون ميده كه حتي ميتوني نور اين چراغ كوچولو رو كه واتي مصرف نميكنه كم و زياد كني.
يه مطلبي رو اينجا بد نيست بگم و اون اينكه من تعصب خاصي روي مدلهاي خاص داشتم مثلا در خصوص موبايل فقط ميگفتم نوكيا يا صوتي تصويري فقط سوني. ولي الان در عصري قرار داريم كه تكنولوژي تنها در انحصار يك شركت نيست و ممكنه محصوي يك شركت بهتر از شركت رقيبش باشه به همين خاطر تعصب رو گذاشتم كنارو الان از خريدام راضي هستم چرا كه براي خريد هر وسيله تمام برندها رو بررسب مينكم. مثلا در خصوص موبايل من سامسونگ رئ انتخاب كردم چرا كه از نظر كيفيت lcd و امكانات جلوتر از بقيه است ولي جنس بدنه خوبي نداره و گوشيهاش بيشتر دو سال دووم نمياره ولي براي من كه در همين مدت گوشيمو عوض ميكنم كافيه.
در خصوص وسايل صوتي هم همينطور اگه شما يه دونه سينماي خانگي پايونير رو گوش بدبد و كيفيت ساخت اونو ببينيد شيفته اش ميشيد در صورتي كه من فكر ميكردم فقط سوني اينكارست
در خصوص lcd هم خيلي تحقيق كردم و به 9704 رسيدم نميخوام بگم كه ساير برند ها خوب نيستند ولي به نظر من lcd هاي جديد فيليپس فعلا سرآمد تمام lcd هاي موجود بازاره. من تمام مشخصات lcd هاي موجود رو ديدم و كيفيت اكثر اونها رو هم از نزديك مشاهده كردم ولي واقعا فيليپس يه چيز ديگه است.
حرف آخر اينكه اصلا به هيچ برندي تعصب بخرج نديد . معلوم نيست چند سال ديگه كه من بخوام يه نمايشگر براي خودم بخرم فيليپس باشه مطمئنا بهترين مدل بازار رو ميخرم.
به نظر من lcd هاي فيليپس اصلا گرون نيست بخاطر
1- با اينكه در اروپا توليد ميشه و هزينه هاي دستمزد، گارانتي، حمل و نقل و تحريم بالاست به نسبت قيمت مناسبي داره
2- كيفيت ساخت بمراتب بهتري نسبت به جنسهاي ژاپني و كره اي داره ( از نزديك كاملا قابل مشاهده است)
3- امكانات خوبي داره براي مثال در nx700 لامپهاي led در لبه ها ولي در 9704 در تمام پشت صفحه قرار داره از طرفي 200hz در 9704 در مقايسه با 100hz در nx700 اين در حاليست كه قيمت nx700 حدود 3400 و 9704 حدود 3000 هست.
به نظر من فيليپس به شعور خريداراش احترام ميذاره و شما از خريدي كه ميكنيد و پولي كه بابتش پرداخت ميكنيد كاملا راضي هستيد.چيزي كه متاسفانه در اكثر جنسهاي جديد با قيمت بالا هم ديده نميشه.
متاسفانه كره اي ها هم دندوناي ما ايراني ها رو شمردند و به اين عنوان كه جنساشون خارجي هستند جنسهاي بي كيفيت خودشون رو با قيمت بالا ميفروشند.
براي مثال من خودم 6 سال پيش يه يخچال سامسونگ خريدم كه تا الان ازش راضي هستم ولي دو سال پيش دوستم همين يخچال سامسونگو خريد ولي اصلا آبسرد كنش آب رو خنك نميكنه. جنس بدنه هم خيلي پايينه و با يك فشار ميره تو.
در حاليكه يخچال من كاملا استحكام خوبي داره و يا يكي از دوستام يخچال امرسان داشت بجاش يه يخچال lg گرفته به گفته خودش سبزيجات توي اين يخچال سه روزه پلاسيده ميشند ولي توي امرسان كه ايراني هم هست يك هفته تازه ميموند.
به همين جهت براي پولتون و زحمتي كه براش كشيديد احترام قائل شيد و از برندها و جنسهايي خريد كنيد كه به شعورتان احترام ميگذارند هر چند كه مقداري گرانتر از مدلهاي ديگه بازار باشند.
مثلا چيزي كه براي من هنوز سوال اينه كه چطور با اينكه 9704 از تكنولوژي led استفاده ميكنه ولي شركت اونو بعنوان lcd معرفي ميكنه و تازه مدلهاي جديد 9705 رو led اعلام كرده. اگه هر كدام از دوستان جوابه اين سوال رو ميدونند لطفا بيان كنند تا استفاده كنيم. و چه فرق توي تكنولوژي اين دو هست كه باعث اين موضوع شده؟
البته من شنيدنم كه توي اروپا هر lcd رو نميشه بعنوان led معرفي كرد و در صورت تخلف جريمه هايي هم شاملش ميشه.
در صورتي كه خيلي از مدلهاي ژاپني و كره اي موجود در ايران كه بعنوان led فروش ميرند در اروپا با مجوز lcd تبليغ ميشند.
اين هم از موارديكه من در ابتداي صحبتم اشاره كردم يعني احترام به شعور مشتري.
در صورتيكه فيليپس ميتونست در خاورميانه براحتي مدل 9704 خودش رو با عنوان ّFull LED تبليغ بكنه.
ببخشيد سرتونو درد آوردم. منتظر نظر دوستان هستم.
هر كدام از دوستان اگه سوالي در خصوص 9704 دارند بپرسند در صورت امكان پاسخ ميدم
در صورتي كه خيلي از مدلهاي ژاپني و كره اي موجود در ايران كه بعنوان led فروش ميرند در اروپا با مجوز lcd تبليغ ميشند.
اين هم از موارديكه من در ابتداي صحبتم اشاره كردم يعني احترام به شعور مشتري.
در صورتيكه فيليپس ميتونست در خاورميانه براحتي مدل 9704 خودش رو با عنوان ّFull LED تبليغ بكنه.
ببخشيد سرتونو درد آوردم. منتظر نظر دوستان هستم.[/QUOTE]
سلام دوست عزيز حرف شما درسته ولي خوب دنياي تجارت خيلي رقابتي شده و تبليغات خيلي نقش پررنگي داره .درمورد ال اي دي وال سي دي قبلا صحبت شده الان چيزي به نام ledtv نداريم همون ال سي دي هستن كه با انواع متداول بك لايت ال اي دي عرضه ميشن هر دو مدل 9704 و 9705 فيليپس ال سي دي هستن با بك لايت ال اي دي وهمينطور ال اي دي هاي شركتهاي ديگه .موفق باشين
من هم با نظر شما موافقم.به نظرمنم led یا lcd زیاد مهم نیست.اول از همه کیفیت تصویره که خودمون از نزدیک ببینیم و مقایسه کنیم بعد امکانات دیگه که شاید برای هرکس اولویتش فرق بکنه.در ضمن کیفیت صدا هم خیلی مهمه.که معمولا برندای دیگه در این ضمینه خیلی ضعیفا.البته باز sony از بقیه بهتره .شما صدای 9704 رو بشنوید لذت میبرید.ambilight هم که مختص PHILIPS هست.
سلام
اگه ممکنه خیلی فوری جواب منو بدید .من dvd recorder PHILIPS میخوام .دوستی تا چند روز دیگه بانه میخاد بره .مدل عالی که میدونید رو بگید.هارد داخلی هم اگه داشت چه بهتر
قربونتون
سلام.
دوستان من یه 46pfl8605 خریدم زیرنویس نشون نمیده. srt رو به sub idx تبدیل کردم و هر دو رو با فایل فیلم هم اسم کردم فایده نداشت. کار خاصی باید بکنم تا زیرنویس پخش بشه؟
ممنون میشم راهنمای کنید
با سلام به همه دوستان.من امروز 9705 خریدم.کنترلش واقعا زیباست.فعلا خداحافظ
-مبارك باشه پنل فوق العاد ه اي هست حتما عكس بگزارين ازش بري دوستان در تاپيك عكس هلنقل قول:
منظورتون اين ريموت هست؟
ممنونم.بله.خیلی کوچکتر و سبکتر از کنترل 9704 ولی محدودیتهاشم بیشتر.با کنترل 9704 خیلی راحت تر میشه کار کرد.واقعا کنتراستش فوق العادس.ولی طراحی 9704 و متریالش بهتر از 9705 هست.صدا فرقی نداره.در ضمینه ambilight یکمقدار امکاناتش بیشتر ولی چشمگیر نیست و ...
-مرسي عاشق اين رويو هاي تجربي هستمنقل قول:
-اگه تونستين حتما چند تا عكس از پنلوتن توي تاپيك عكس ها براي من وبقيه دوستان بگذارين
ممنون :10:
سلام عزيز مبارك باشه پنل فوق العاده اي بايد باشه .با گارانتي هست يا نه .ايا 3d هست تا اونجا كه من ميدونم فقط سايز 42 و 46 سه بعدي هستش ولي 32 سه بعدي نيست با تشكرنقل قول:
دوستان کسی جواب منو نمیده؟ شما وقتی مثلا از رو فلش فیلمی رو پلی می کنید زیرنویس میاد یا باید کار خاصی کرد؟نقل قول:
-والا این رو باید دوستانی که این مدل رو دارند و امتحان کردند جواب بدهندنقل قول:
-با این حال فکر نمیکنم بتونه زیر نویس رو هم اجرا کنه
ممنون از لطف شما.من 46 گرفتم.با گارانتی.3D هست ولی پک 3D که شامل عینک و 1 کیت 3D هست جداست که ایران نیومده هنوز و جدا باید خرید و اپدیت بشه تا 3D نشون بده.نقل قول:
خيلي ممنون از جواب شما قيمت چند واز كجا گرفتين تا من يه نگاه بندازم اگه خدا خواست تهيه كنمنقل قول:
من از یکی دو ماه پیش پیش پرداخت دادم و فکر کنم کلا 2 یا 3 تا شرکت اورده.فکر نکنم به ویترین مغازه ها رسیده باشه.4130 ولی فکر کنم گرونتر باشه
سلام از دوستاني كه 9704 فيليپس دارند ميخواستم بپرسم ايا امكانات وقيمت 40 اون با 9705 خيلي فرق داره و همچنين usb اينها فورمتهاي mkv و AVCHD و كلا فورمتهاي HD را ساژورت ميكند؟ ممنون
-تنها تفاوت فاحش اون قابليت 3D بودن هست در سري هاي 9705نقل قول:
-در مورد مشخصات هم ميتونيد از سايت اصلي ببينيد:
[HTML]http://www.philips.co.uk/c/televisions-9000-series/33542/cat/#[/HTML]
-در مورد فايل هاي MKV متاسفانه تا جايي كه اطلاع دارم ساپورت نميكنه
-دوست ديگري هم در مورد عدم ساپورت تلتكست فارسي در اين مدل 9704 مطلبي رو ذكر كرده بودند