خواهش می کنم...نقل قول:
سیستم عامل اگر واست مهم نیست wave بگیر...
اگر سیستم عامل باز واست مهمه هم desire هم C7 گوشیهای خوبین..
خواهش می کنم...نقل قول:
سیستم عامل اگر واست مهم نیست wave بگیر...
اگر سیستم عامل باز واست مهمه هم desire هم C7 گوشیهای خوبین..
بچه ها یه چند تا حرکت واسه کمتر مصرف شدن باتری بگین
brightness رو تا ته کم کردم
رو GSM ONLY هم هست
نگیا.اول سیستم عامل.نقل قول:
تو خط سامسونگ هم نیستم فقط گالاکسی رو دوست دارم که پولش نیست.
بازم تنکس
اینترنت همیشه روشن نباشه...جی پی اس همیشه روشن نباشه(همون وصل نباشن این دوتا!!) برنامه های اضافی رو ببند!!نقل قول:
بچه ها یه چند تا حرکت واسه کمتر مصرف شدن باتری بگین
البته اون الارم و اینا رو اگه ببندی میدونی که چی میشه!!!
کلا ایناست دیگه!!
یه اموزش در مورد رفتار با باطری های لیتیوم هم گزاشتم توی همین انجمن که با یه تماشای ساده پیداش میشه!!!راهنمای خوبی هستش به نظرم....
اقا من میخوام کیف دیزایر بگیرم چه کیفی بگیرم
پست senaps همه تایید و یک مورد هم من اضافه کنم :نقل قول:
هر چی ویجت کمتری استفاده کنی مصرف باتری گوشی هم کمتر میشه
اینو از تجربه شخصی خودم میگم
موفق باشید
سلام میشه معایب و مزایای این گوشی رو بهم بگید
ممنون
من از باتریش ناراضیمنقل قول:
سلام میشه معایب و مزایای این گوشی رو بهم بگید
ممنون
موافقم.با اینکه کار خاصی نمیکنم ولی هر دو روز باید شارژ کنم.
نقل قول:خوب همه ی اسمارت فون ها همین جور هستند !!نقل قول:
من خودم HD2 دارم که هر روز نهایتا باهاش اصلا کار نکنم و نور صفحه رو کم کنم و ...... هر 2 روز باید بزنم به شارژ !!
یه اکسپریا هم دارم که هر روز نهایتا 2 روز باید شارژ شه ! تازه نور صفحه همیشه 20 درصد هست و دایما سایلنت هست و تو استند بای هست
به هر حال این گوشی ها صفحه بزرگ دارن و مالتی تاچ هستند و از دایما در حال سرچ شبکه هستند تا بهترین کارایی را در تماس را داشته باشند (بیشترین موضوع هم مربوط به شبکه تلفن هست)
من خودم تو انبار محل کارم گوشی اصلا انتن نمیده !! مصرف باطری تو انبار برای جفت گوشی هام جوری هست که 5 6 ساعته حدود 70-60 درصد باطری میپره !!
در ضمن مصرف اسپیکر و وییراتو هم به کنار
یه روز گوشی رو خاموش کنید بزنید به شارژ و وقتی فول شارژ شد روشن کنید ولی به صورت Flight Mode استفاده کنید میبینید به روز سوم و جهارم هم میکشه !!!!
پس بیخودی از باطری گوشی ایراد نگیرید !
عزیز من من که بیخودی نمیام از گوشی خودم بد بگم که ! میخوام بدونی اگه بعدا خریدی یه همچین مساله ای هست ! حالا اگه مشکلی نداری چه بهتر !نقل قول:
خوب همه ی اسمارت فون ها همین جور هستند !!
من خودم HD2 دارم که هر روز نهایتا باهاش اصلا کار نکنم و نور صفحه رو کم کنم و ...... هر 2 روز باید بزنم به شارژ !!
یه اکسپریا هم دارم که هر روز نهایتا 2 روز باید شارژ شه ! تازه نور صفحه همیشه 20 درصد هست و دایما سایلنت هست و تو استند بای هست
به هر حال این گوشی ها صفحه بزرگ دارن و مالتی تاچ هستند و از دایما در حال سرچ شبکه هستند تا بهترین کارایی را در تماس را داشته باشند (بیشترین موضوع هم مربوط به شبکه تلفن هست)
من خودم تو انبار محل کارم گوشی اصلا انتن نمیده !! مصرف باطری تو انبار برای جفت گوشی هام جوری هست که 5 6 ساعته حدود 70-60 درصد باطری میپره !!
در ضمن مصرف اسپیکر و وییراتو هم به کنار
یه روز گوشی رو خاموش کنید بزنید به شارژ و وقتی فول شارژ شد روشن کنید ولی به صورت Flight Mode استفاده کنید میبینید به روز سوم و جهارم هم میکشه !!!!
پس بیخودی از باطری گوشی ایراد نگیرید !
HD2 باتریش کلا ضعیفه ولی به هر حال htc باید یه فکری به حال باتریش می کرد
توی نقد های خارجی رو هم اگه ببینی متوجه میشی که تنها ایرادی که ازش گرفتن باتریشه
یه سوال.چطور باید بفهمم که رام گوشی من چی هست مثلا از کجا میشه فهمید فرویو هست؟چون خودم نصب نکردم همون رامی هست که روش بوده.ورژنش هم 2.2 هست.
setting/About Phone/Software informationنقل قول:
گزینه software number نوع رام گوشی رو نشون میده
موفق باشید
اینو که میدونم ولی اونجا فقط نوشته 2.2 دیگه اسم رام رو ننوشته.نقل قول:
software number نوشته 2.13.707.1 حالا این یعنی چی؟
درسته ولی اکسپریا چی با یه باطری 1500mAh !!!نقل قول:
در کل باید مصرف سی پی یو هم در نظر گرفت و در اصل مصرف اصلی مربوط به شبکه و نوع شبکه میشه !!
خود صفحه نمایش هم زیاد باتری مصرف میکنهنقل قول:
درسته ولی اکسپریا چی با یه باطری 1500mAh !!!
در کل باید مصرف سی پی یو هم در نظر گرفت و در اصل مصرف اصلی مربوط به شبکه و نوع شبکه میشه !!
اگه brightness رو تا ته کم کنی به وضوح متوجه میشی
پست صفحه قبلم رو بخون !!نقل قول:
نور صفحه همیشه 20% هست !!
نقل قول:
سلام.
قربان شما ضعفهای گوشی رو خواستید دوستانی هم که گوشی رو دارن اونچیزی که به نظرشون ضعف میاد رو گفتن.ضمن اینکه شما تو پستتون خودتون فرمودید که محل کارتون خوب شبکه رو ساپورت نمیکنه ,شاید ضعف باطریهای شما مال اون قضیه باشه چون همونطور که خودتون فرمودید قسمت اعظم مصرف باطری برمیگرده به سرچ شبکه.ضمن اینکه برنامه های نصب شده و نوع کار با گوشی هم میتونه تو این قضیه سهم به سزایی داشته باشه.:11:
سلام به همه.
اقا من بد جور تو کف htc desire hd هستم.
و گزینه اولم تو گوشی ها هم همینه.
به نظر شما بهتر تر از این گوشی هم الان داریم؟
ممنون:20:
سلام به اساتید محترم
اقا من یه مشکلی داشتم
یه تاپیک هم زدم ولی جوابی نگرفتم
کسی میدونه باید چیکار کنم؟:11:
با چنتا رام دیگه هم تست کردم همینو میگهنقل قول:
من یه گوشی HTC DESIRE دارم چند وقت پیش هم توی ستینگ خود گوشی.گوشی رو اپدیت کردم
امروز هم گوشی رو روت کردم اما وقتی میخوام رام 2.2 با ساپرت فارسی رو نصب کنم ارور میده
اصلا وقتی CLOCK WORK RECOVERY رو میارم ههمون اولش میگه
E:CANNOT FIND MTSC
E:CANNOT MOUNT CACHE :RECOVERY/COMMAND
E:CANNOT MOUNT CACHE :RECOVERY/LOG
توی REPORT ERROR هم اینو میگه
TMP/RECOVERY.LOG WAS COPIED TO SDCARD/CLOCKWORLDMOD/RECOVERY.LOG
PLEASE OPEN ROM MANAGER TO REPORT ISSUE
اینو یادم رفت بگم که وقتی apply sdcard:update.zip رو میزنم پایین صفحه اینا رو مینویسه:
finding update package...
opening update package...
installing update...
formating system...
e:failure at line 6
installation aborted
مشکل شما رو دیدم(تو تاپیکش!!) ولی با عرض شرمندگی باید بگم که وقت نداشتم راهنمایی کنم....بنابراین شما رو با اجازه ی دوستانم در اینجا،ارجاع میدم به انجمن تخصصی اندروید به زبان فارسی،بخش گوشی شما....با ثبت نام،میتونید سوالتون رو مطرح کنید!!نقل قول:
با چنتا رام دیگه هم تست کردم همینو میگه
کد:http://---------.ir/Forum/forum72.html
تو انجمن w w w . i r - t c i . o r g و قسمت andriod مطرح کنید جوابتون رو میدننقل قول:
سلام به اساتید محترم
اقا من یه مشکلی داشتم
یه تاپیک هم زدم ولی جوابی نگرفتم
کسی میدونه باید چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه.
ممنون
سلام دوستم اینجا تاپیکه دیزایر هستش نه دیزایز hd
آیفون 4 بهتره از desire hd
میخواستم بپرسم دیزایر چجوری اسکرین لاک میکنه ؟! یعنی گوشی های نوکیا با کلید های لغزنده ی خودشون یا همون شاسی ها اینکارو انجام میدن،اچ تی سی چجوریه ؟!
یه سوال دیگه.من که سیمبین دارم،اووی مپ که تو ایران کار نمیکنه،پس مجبور شدم اسمارت کام جی پی اس نصب کنم،میخواستم بپرسم واسه آندروید هم چنین نرم افزار هایی واسه جی پی اس وجود داره که همچین قدرتمند باشه؟! یا اصلا نرم افزار اصلی گوشی میتونه تو ایران کارایی خوبی داشته باشه؟!
ممنون
سلام دکمه پاور گوشی من یه مقدار بسیار کمی بازی میکنه میخواستم ببینم برای بقیه همینجوریه؟
لجند رو که با پاور لاک میکردم!!! ولی دیزایر رو نمیدونم....برای لاک کردنش،احتمالا همون یه بار فشردن اقای پاور کارساز باشه..نقل قول:
میخواستم بپرسم دیزایر چجوری اسکرین لاک میکنه ؟! یعنی گوشی های نوکیا با کلید های لغزنده ی خودشون یا همون شاسی ها اینکارو انجام میدن،اچ تی سی چجوریه ؟!
عزیز،برای جی پی اس در اسمارت فون های اندو،یه نرم افزار فارسی هست به اسم اقلیم که تک هستش!! ولی پولیه...اگه برات خیلی مهمه جی پی اس،بهت اقلیم رو پیشنهاد میدم...نقل قول:
یه سوال دیگه.من که سیمبین دارم،اووی مپ که تو ایران کار نمیکنه،پس مجبور شدم اسمارت کام جی پی اس نصب کنم،میخواستم بپرسم واسه آندروید هم چنین نرم افزار هایی واسه جی پی اس وجود داره که همچین قدرتمند باشه؟! یا اصلا نرم افزار اصلی گوشی میتونه تو ایران کارایی خوبی داشته باشه؟!
اگه مهم نیست،من دو بار رفتم تهران و برگشتم و پیچ در پیچ هاش رو با ماروک حل کردم!!!مشکلی هم نداره نقشه هاش رو هم میتونی خودت درست کنی!!!
خوب چون دگمه هستش،توی جای خودش یه جورایی باید بلغزه!! ولی اگه زیاد باشه و راحت احساس میشه،فکر نمیکنم عادی باشه..!!!حالا تا دوستان دیزایر دار بیان و توضیح بدن...نقل قول:
سلام دکمه پاور گوشی من یه مقدار بسیار کمی بازی میکنه میخواستم ببینم برای بقیه همینجوریه؟
بهتر از دیزایر اچ دی،فعلا میتونم بگم که گلکسی برای اندروید،و ایفون 4 برای ios هستن....اگه صبر کنین،گوشی های خفنی در راهه!!! مثل ارچ از سونی اریکسون که یه غوله...نقل قول:
سلام به همه.
ممنون
اقا بدبخت شدم!
گوشی رو دانگرید کردم الان نه صفحه hboot میاد نه هیچ چیز دیگه! فقط یه صفحه مشکی که وسطش نوشته htc
4 طرف گوشی هم علامت خطره
چیکار کنم؟
گوشی مال من نیست ... یعنی سوخت؟؟؟...
ممنون.. یکم وسواسی شدم همون در حد عادی هست!نقل قول:
نباید بریک شده باشه....نقل قول:
گوشی مال من نیست ... یعنی سوخت؟؟؟...
همیشه باید هخمه چیز رو بخونی،و مطمئن شروع کنی!!!
ادرسی رو که بهت دادم رو رفتی؟ اونجا انجمن تخصصی فارسی زبان برای اندو هستش و ظاهرا رسمی!!! به شخصه سعی میکنم اطلاعاتم رو از اونجا بگیرم...گوشی دیزایر هم رو بورسه و خیلی ها دارنش و بپرسی راهنماییت میکنن....
اگه منظورت همون قفل صفحه است کلا تو گوشی های htc قفل صفحه از نه تا دایره کنار هم که تشکیل یک مربع رو می دن تشکیل شده که باید یه شکل بکشی تا صفحه رو باز کنه . البته من اندروید 2.1 دارم .2.2 رو نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه جی پی اس اندروید هم نرم افزار زیاده که می تونی استفاده کنی . به نظر من راحترین و پرکاربردترینش نرم افزار mamaverick است . که باید با نرم افزار track boddy نقشه های افلاینش رو بسازی . در کل اگه از سیمبین استفاده می کنی یه بار اندروید استفاده کن برای همیشه سیمبین رو می ذاری کنار
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
بچه ها یه سوال دارم . واسه من خود گوشی پیغام ابدیت اندروید به 2.2 می ده . به نظرتون این کارو بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
روت نکردی؟ خوب در حالت عادی،اپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه...نقل قول:
بچه ها یه سوال دارم . واسه من خود گوشی پیغام ابدیت اندروید به 2.2 می ده . به نظرتون این کارو بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی اگه روت کنی و اپدیت کنی بهتره!!(البته دستی اپدیت باید بکنی اونوقت!!)
اکولایزر موزیک پلیر گوشی کجاست ؟ :دی
ممکنه برنامه ی پلیر شما اکولایزر نداشته باشه!!نقل قول:
میتونید برنامه ای نصب کنین که اکولایزر داره...
موزیک پلیر خود htc این قابلیت رو نداره،من به شما پیشنهاد میکنم این پلیر رو دانلود کن،بهترینه به نظر من "powerAMP"نقل قول:
اقا شماره سریال گوشی من داخل سایت مخابرات ثبت نشده مشکلی ایجاد میکنه این
سیم کارت ایرانسل نمی شناسه
چه ریطی داره؟نقل قول:
اقا شماره سریال گوشی من داخل سایت مخابرات ثبت نشده مشکلی ایجاد میکنه این
احتمالا گوشی لاک هستش!
اقا من بدون روت ابدیت کردم . مشکلی برنخوردم . حالا می خام روت کنم . می شه یکم راهنماییم کنید ؟ چه امکاناتی با روت کردن بهم اضافه می شه ؟ اگه می خاید بگید که می تونی به فایلهای سیستمی دسترسی داشته باشی و اونا رو ادیت کنی که به درد من نمی خوره چون اصلا بلد نیستم :41:
یه سوال هم داشتم : می خام app رو sd نصب کنم . باید چه کار کنم ؟ باید app خاصی نصب کنم یا باید روت کنم ؟
چطوری انلاک کنم؟؟؟نقل قول:
ببین عزیز،شما اگه روت کنی،میشه admin گوشیت،یک سری برنامه ها و یک سری کارهای سیستمی میتونی انجام بدی،چند تا مثال سادش رو میزنم برات،میتونی فارسی کنی گوشیت رو،میتونی بدون اینکه بخواهی بری رو حالت air plane (واسه استفاده از مارکت"البته باید در هر 2صورت چیز چیز پی پی ان ان" داشته باشی") استفاده کنی،رام های مختلف نصب کنی،قابلیت های زیادی دارن،الان رام با سنس hd (که مال دیزایر hd ) هست رو واسه دیزایر پورت کردن،واقعا جالبه،مموریت رو پارتیشن بندی میکنی که بتونی به راحتی هر برنامه رو نصب کنی بدون نگرانی از پر شدن حافضه گوشی و...،اینا مهمترین هاش هستند از نظر من!!!!نقل قول:
شما اگه رام 2.2 شده،میتونی برنامه app2sd رو دانلود کنی نصب کنی،البته این رو بگم که باز هم مقداری کمی از برنامه رو حافظه گوشی میمونه!!!بدون روت هم این برنامه کار میکنه!!!
پست دوست بالایی کاملا تایید میشه در منورد روت کردن....شما میتونی روت نکنی!اگه با گوشیت مشکلی نداری واقعا نیاز نیست و این کاریه که بعضی میکنن،بعضی نمیکنن....ولی بعد از مدتی خودت کم کم روت میکنی چون بعضی برنامه ها و بازی ها هستن که رسمی نیستن برا اندو و تو مارکت نیستن و یا پولین و میخوای کرک شدش رو نصب کنی و از این چیزا...فعلا زیاد درگیر روت کردن نشو....هر وقت به چند تا مشکل خوردی و گفتن باید روت کنی،اونوقت خودتو درگیر روت بکن...!!!نقل قول:
اقا من بدون روت ابدیت کردم . مشکلی برنخوردم . حالا می خام روت کنم . می شه یکم راهنماییم کنید ؟ چه امکاناتی با روت کردن بهم اضافه می شه ؟ اگه می خاید بگید که می تونی به فایلهای سیستمی دسترسی داشته باشی و اونا رو ادیت کنی که به درد من نمی خوره چون اصلا بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال هم داشتم : می خام app رو sd نصب کنم . باید چه کار کنم ؟ باید app خاصی نصب کنم یا باید روت کنم ؟
باید ببینی که گوشیت لاک چه کمپانیی هستش!!نقل قول:
چطوری انلاک کنم؟؟؟
اگه لاک باشه،اسم اوپراتور اون بالاش نوشت همیشه...مثلا ورایزن،ای تی ان تی! تی موبایل و ...!!
اگه اینجوری بود و واقعا لاک بود،اونوقت یه شماره بهت میدم،باهاش تماس بگیر تو ساعات اداری،برات میگه باید چیکار کنی!البته میتونی ببری تو بازار که برات انلاک کنن..(خیلی باید بگردی تا کسی باشه که انلاک کنه!) ولی این رفیقمون تخصصش رو اندو هستش...