شهرهای بزرگ که خوبه خدا به داد شهرستانی ها برسه منم از شاتل (اصفهان) ناراضی بودم ولی وقتی شهرستانها را دیدم بر رو ح پدر مادرشون صلوات هم فرستادم
در کل اینجا ایرانه دلتون را زیاد خوش نکنید
Printable View
شهرهای بزرگ که خوبه خدا به داد شهرستانی ها برسه منم از شاتل (اصفهان) ناراضی بودم ولی وقتی شهرستانها را دیدم بر رو ح پدر مادرشون صلوات هم فرستادم
در کل اینجا ایرانه دلتون را زیاد خوش نکنید
1 تست از speedtest.net بگیر بزار اینجا.اگه پینگش خوب باشه شاید منم پارس افلاین گرفتم.نقل قول:
الان تست كردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي حالي به حاليه يه بار كمه يه بار زياد
.
مشکل اینجاس که 1 isp که سرعت بالا همراه ping خوب ارائه بده پیدا نیمشه.نقل قول:
اینم تست خودم.
شما مگه سرویس 1 مگ نگرفتی چرا آپلودت روی 128 هست حداقل باید 512 باشه. زنگ بزن پیگیر پدرشونو در آر:13:.نقل قول:
بابا مي گم كه حالي به حاليه الان دوباره تست كردم شد ايننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
سلام به همه دوستان
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید
ولی من از شاتل راضی هستم و تو ایران هنوز هیچ شرکتی نتونسته خدماتی بیشتر از شاتل بده
من حدود یک سال هست که دارم و تو این یک سال فقط یک بار به شمکل خوردم که در عرض نیم ساعت مشکل رو برام حل کردند و در غیر اینصورت هر بار که سرعت کم شد از مشکلات مخابراتی بود
این رو هم باید بگم در زمانی که خیلی از شرکت های خدمات دهی بخاطر .... اینتر نت رو قطع کرده بودند من اینترنت داشتم (البته سرعتش کم بود )
کاچی بهتر از هیچی هست
این تجربه من هستش
موفق باشید
شما تو این یکسال کجا بودی؟نقل قول:
ولی الان مشخصه که واسه چی اینجا هستی:
بعد عنوان تاپیک رو نگاه کردی اومدی پست میزنی نوشته شکایت نه تقدیر و شما می تونستی تو تاپیک شاتل پستت رو بزنی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5076326#post5076326
تو تاپیک شاتل هم پست بزنه باز منو تو حالشو میگرفتیم خوب.:31:نقل قول:
ولی راست میگی.
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
بچه ها یه ضرب المثل جدید هم یاد گرفتن.نقل قول:
بعد از هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری، حالا کاچی بعض هیچی هم به معلومات حامیان شاتل اضافه شد.
شاتل سرویس های چند ماهه به درد بخور نداره مثلا 3 ماه که باید 9 گیگ باشه 5 گیگه و قیمتاشم بد جور بالاست
همینطور سرعتش نسبت به نداگستر خیلی پایینه
در ضمن هزینه نصب 15000 تومن می گیرن در صورتی که نداگستر 5 تومن می گیره
باز خوش به حال شما که هزینه نصبت 15 تومنه تو تهران و اهواز 25 تومنه. من که اهواز هستم 25تومن دادم واسه نصب. نمیدونم حالا چرا از بین این همه شهرستان فقط اهواز گرونتره.نقل قول:
ایشالاه از گلوشون پایین نره .نقل قول:
کرمانشاه هزینه نصب 15 تومنه .
خودشون یه کارت طلایی میدن 10 تومن تخفیف حساب میشه .
5 تومن میمونه که اونم از آشناها یا کسی که حالیش باشه نمیگیرن .
خوبه والا.نقل قول:
یعنی کلا 5 تومن واسه نصب میدین تو کرمانشاه؟
البته طرف که بهتون کارت طلایی میده واسه خودش از شاتل تخفیف میگیره، ولی باز به نفع شما هم هست.
اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنه
شار ز
1 ساعت وب گردي 39 مگ كم ميشه
و شبانه به اسطلاح رايگان هست 3 شب تا 7 صبح سرعت دانلود 1 يا 2 و 0
واسه اين شركت متآسفم از ما سو استفاده كرد.
صبانت
بچه ها سرعت دانلود واسه شما هم دیشب بالا بود؟
صبانت که به من گفت بیا شرکت و روش نصب رو بهم گفت و 10000 پول راه اندازی گرفت و نصب :13:نقل قول:
صبانت شبا خیلی داغون می باشد .
این شکایت ها آخرش به نتیجه ای رسید یا نه؟
شما که مشکلی نداری با همارا چرا می پرسی؟نقل قول:
توقع داری شرکتی مثل شاتل که 10 میلیارد فقط پول زمین برجش هست رو به صلابه بکشند ؟؟؟؟ با چهارتا پست ؟:31: جدی باورت شده :31:نقل قول:
بچه ها در مورد ص ب ا ن ت صحبت کردند الان توی این فروم اسمشو میاری سانسورش میکنند..
توقع داری یکی مثل( ش ا ن ه س ا ز زا د ه ) رو به دادگاه ببری؟
زهی خیال باطل ....به حرفهای که زده میشه توجه نکن خودتون فکر کنین و با واقعیت تطبیق بدید
موفق باشی عزیز
شما رفتی زمینشو متر کردی اومدی پست میزنی؟ با دلیل و مدرک حرف برن <تیکه خودت> برو سند منگوله دارشو بیار بعدا بگو چقدر میارزه. این تاپیک زده شده واسه هرکی دوست داره راهشو بدونه چیکار کنه. با فونت 4 بنویسم چشم شما عادت نداره هی فونتها رو بزرگ میکنی.نقل قول:
ببخشیدا ولی شما و امثال شما هرچی سرشون بیاد حقشون هستنقل قول:
من شخصاً هیچ وقت نذاشتم کسی بهم زور بگه یا پول مفت بگیره . فعلاً که شیراز وقتی من زنگ میزنم صدای زنه میلرزه و مسئول دیگش هم میمونه چی بگه . چون میدونم شکایت کردم خیلی ترسیدن و گفت اشتراکت رو قطع میکنیم . یعنی من فقط منتظرم قطع کنن . مرد نیستم اگه شرکتشون رو تعطیل نکنم . همه مثل شما نیستن دوست عزیز که اگر زدن تو سرش بگن یکی دیگه هم بزن . من قبل از اینکه بخوان بزنن جوابشون رو میدم . فعلاً بدجوری ریختمشون بهم . دختره یک کلمه به من گفت تهران الکی گفته و مشکلی نداشتیم . پدرشو در آوردم . 3 روز تهران رو ول نمیکردم . همشون دیگه منو از صدا میشناسن . بجز 2 شب پیش بقیه شبا راحت 1.2 تا 1.5 گیگ دانلود میکنم . چرا ؟ چون بدجوری پریدم بهشون .
قیمت را کم نمی کنیم!!!:13:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5096695&postcount=61[/HTML]
تا چهار تا بچه پرو و نخاله از پشت کوه نمک طرف این شرکت رو بگیرند معلومه قیمتها رو کم نمیکنه.نقل قول:
اینجا رو داشتید آقای شونه شاز زاییده فکر کنم پول موبایل رو گذاشته تو جیبش شماره موبایل نگذاشته . یا اینکه ترسیده کاربرا زنگ بزن بهش:
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQxUDN1IDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAJDN5gDQ6UGb0lGd
خداییش من نفهمیدم هنوز، اینا واسه چی میان اینقدر از شاتل طرفداری میکنن؟نقل قول:
خیلی مشخصه شاتل از سیاست کثیف تفرقه بنداز و حکومت بکن داره استفاده میکنه سرعت یکسری ها رو میبره بالا و یکسری رو میاره پایین حالا هر دو طرف فکر می کنند طرف مقابل داره دروغ میگه کسی هم که تازه می خواد ثبت نام کنه خودش رو گول میزنه فکر می کنه اونی که سرعتش بالاست داره راست میگه در صورتی که ممکنه سرعتش پایین دربیاد.نقل قول:
سلام . من شکایتم داره به نتیجه نهایی میرسه و الان اگر کسی بخواد شکایت کنه شیراز بهترین موقع هست چون من همین هفته قرار شده یک روز وقت تعیین کنم برای مذاکرات با نماینده شرکت در تنظیم مقررات و فکر کنم برای کسی که الان شکایت کنه دیگه همه مراحل استعلام و .. طی شده باشه . احتمالاً میذارم 4 شنبه .فردا هرکی دوست داشت بره شکایت کنه . موفق باشید
دمت گرم نکه از تو یک بخاری بلند شه ما که شیراز نیستیم وگرنه میومدیم . 2 روز دیگه شاتل پر.نقل قول:
نقل قول:
خوبه . بالاخره شاید یک تکونی دادن بخودشون.
منم امروز رفتم واسه پیگیری ( 15 روزه که adsl قطعه ، البته اشکال از شاتل نبود یک سوییچ توی مرکز مخابرات
سوخته بوده) به آقای مینا ( همون که روبروی در میشینه ) گفتم پارس آنلاین اومده سرعت هاشو تا 2 مگ باز گذاشته
128 شما که تا 512 بازه ، یک مشت چرت و پرت گفت آخرش فهمیدم منظورش اینه که ترافیک 128 رو از 5 گیگ
کردیم 6 گیگ!
حداقل بفهمن رقباشون دارن چیکار می کنن شاید واسه حفظ بازار هم که شده اینا هم سرعتشون رو ببرن بالا.
نقل قول:
من امروز از مخابرات پرسیدم من که الان شاتل هستم اگه بخوام برم یک شرکت دیگه (پارس آنلاین) پورتم رو به کس
دیگه ای نمیدین ؟ ( من 3 ماه تو نوبت بودم تا پورت خالی شد) گفت نه ، تا یک هفته پروت رو رزرو می کنیم.
شاتل باید مثل پارس انلاین سرعتش رو حداقل روی 2مگ ببنده چون الان هم پارس انلاین روی 2مگ می بنده و صبانت روهم فکر کنم روی یک مگ می بنده و گرنه مشتریاش مثل برگهای پاییز ریزش خواهند کرد.:27: چون برای اونها که سرعت فرقی نمی کنه
آقا چی میگی شما . اصلا حرف من 2 مگ نیست من 128 گرفتم روی 576 بسته شده بود تا 2 ماه اول شبی 1200 مگ میگرفت بعد خورد به 22 بهمن تا آخر اردیبهشت شبانه سرعتها کم میشد میرسید به زیر 12 حالا هم که رفتم اکو 512 گرفتم چند روز سرعت خوبه چند روز بده آخه این که نشد وضع طرف داره 3 ماهی 29500 میده هر شب 1200 مگ میگیره حالا شاید چند شب تو یک ماه سرعتش بیاد پایین ولی نه مثل شاتل که 2 روز خوب باشه 2 روز بد.نقل قول:
دوست عزیز شما اصلاً سراغ اینا نرو که هیچی بارشون نیست . من نه رشتم کامپیوتر هست و نه تخصصی بلد هستم ولی انقدر کار کردم که اینا تا یک حرفی میزنن با 100 تا دلیل و مدرک بهشون ثابت میکنم دروغ دارن میگن و یک جوری حرف خودشون رو عوض میکنن و میگن نا ما منظورمون فلان بود . یکبار تهران به من گفت مشکل شاتل هست . آنلاین به من گفتن مشکل از مخابرات هست . شیراز گفت مشکل از مخابرات هست . با دلیل و مدرک رفتم جلو و بعد از مدتی طرف دید نه کم نمیارم گفت آها نوشته مشکل از شاتل در مرکز مخابراتی . ما که کار خودمون رو میکنیم و حالشون رو میگیریم . موفق باشینقل قول:
آقا این شونه ساز که هیچی سرش نمیشه اون از اینکه نمی خواد 20 % نرخ رو بیاره پایین این هم از اینکه سرویس 1 مگ رو داره میده 400000 تومان در حالی که پارس 2 مگ رو به این قیمت میده و هر دو از ایرانسل که 2 مگ رو میده 125000 تومان خیلی عقب هستند و فکر هم نکننم به این زودی ها قیمت رو انقدر بیارند پاین.نقل قول:
اگر سرعت رو ببرن بالا درسته مشکل حل نمیشه ولی باز بهتره از هیچیه.نقل قول:
من یک سوالی دارم :
این شرکت ها قانونا موظف هستن مثلا 128 رو با چه سرعت دانلودی بدن ؟
مگه نباید 128/8=16 باشه ؟
میتونه شاتل بگه من موظفم 16 بدم ، حالا روز رو بیشتر باز می ذارم ولی شب رو حداقل همون 16 می دم؟
سرویس 128 مخابرات الان چه جوری هست ؟اگه خود مخابرات سرعتش پایین تر از این ها باشه ممکنه به این
شرکت ها اعتراض کنه چرا سرعت بالاتری می دین ؟ یکبار یکی از این شرکتها sms داد واسه adsl زنگ که زدم
گفتم 128 سرعت دانلودش چقدر هست ؟ گفت 16 . گفتم برو بابا اکثر شرکت ها دارن با سرعت 60 می دن اونوقت
تو میگی 16.گفت کدوم شرکت ها . کارشون غیر قانونی هست .( هر شرکتی واسه خودش یک سازی میزنه )
سرشون که نمیشه هیچ . یک کاری هم که می خوان بکنن چند روز طولش میدن. من واسه وصل شدن اینترنتمنقل قول:
همش خودم رفتم دنبالش . چند بار رفتم مرکز ولیعصر بعد فهمیدم فیبرنوری دست این ها نیست رفتم واحد Accses
بالای دروازه قرآن بعد .....
حالا بازم خدا خیرت یده ، شکایت رو پیگیری کن.
خوب دیگه شرکت غلط میکنه واسه تبلیغ و منافع خودش سرعت رو تو روز میبره بالا . علاوه بر رعایت نکردن قانون داره با عوام فریبی مشتری جذب میکنه که این هم جرمش جداست. اگر قرار باشه شب سرعت بیاد پایین که طرف میره همون 128 مخابرات رو میگیره هم ارزونتره هم شب و روزش یکسانه. و دیگه اگر مشتری اشتباه کنه ترافیکش به هدر نمیره که کلی پول بده دوباره بخره. شما تا سر ساعت 7 با زیر 16 دانلود میکنی درست ساعت 7 سرعت میره رو 60 حالا اگر ساعت ویندوزت مشکل پیدا کنه باید کلی پول ترافیک بدی بلایی که سر من اومده .شاتل فقط به حال خودش لطف میکنه.نقل قول:
اي بابا
ميخوايد بگيد شاتل بده؟!
من همين ديروز شاتل گرفتم!
اين پورت كه ميگيد چيه؟
برا من كه شاتله با 50 دانلود ميكنه!حداقل 30نقل قول:
اگر سرعت رو ببرن بالا درسته مشکل حل نمیشه ولی باز بهتره از هیچیه.
من یک سوالی دارم :
این شرکت ها قانونا موظف هستن مثلا 128 رو با چه سرعت دانلودی بدن ؟
مگه نباید 128/8=16 باشه ؟
میتونه شاتل بگه من موظفم 16 بدم ، حالا روز رو بیشتر باز می ذارم ولی شب رو حداقل همون 16 می دم؟
سرویس 128 مخابرات الان چه جوری هست ؟اگه خود مخابرات سرعتش پایین تر از این ها باشه ممکنه به این
شرکت ها اعتراض کنه چرا سرعت بالاتری می دین ؟ یکبار یکی از این شرکتها sms داد واسه adsl زنگ که زدم
گفتم 128 سرعت دانلودش چقدر هست ؟ گفت 16 . گفتم برو بابا اکثر شرکت ها دارن با سرعت 60 می دن اونوقت
تو میگی 16.گفت کدوم شرکت ها . کارشون غیر قانونی هست .( هر شرکتی واسه خودش یک سازی میزنه )
راست ميگيا.نقل قول:
خوب دیگه شرکت غلط میکنه واسه تبلیغ و منافع خودش سرعت رو تو روز میبره بالا . علاوه بر رعایت نکردن قانون داره با عوام فریبی مشتری جذب میکنه که این هم جرمش جداست. اگر قرار باشه شب سرعت بیاد پایین که طرف میره همون 128 مخابرات رو میگیره هم ارزونتره هم شب و روزش یکسانه. و دیگه اگر مشتری اشتباه کنه ترافیکش به هدر نمیره که کلی پول بده دوباره بخره. شما تا سر ساعت 7 با زیر 16 دانلود میکنی درست ساعت 7 سرعت میره رو 60 حالا اگر ساعت ویندوزت مشکل پیدا کنه باید کلی پول ترافیک بدی بلایی که سر من اومده .شاتل فقط به حال خودش لطف میکنه.
البته من ديشب كه داشتم دان ميكردم سرعتو نديدم!اما فكر كنم بالا بود.
فقط مسخره ميخواستم يه قسمت اسپارتاكوس رو دان كنم . فقط يه پارتشو دان كرد . كه ايراد از من بود نه شاتل...
حالا چي كنيم ماه ديگه از شاتل نگيريم؟
ميدونيد من پارسال از البرزنت ميگرفتم
اون موقع با سرعت 20 هم به زور دانلود ميكرد!!برا همين ايندفعه كه شنيدم شاتل با 50 دان ميكنه رفتم ازش گرفتم.اما مثل اين كه الان فرق ميكنه
ميگما شاتل از شتل مياد؟:31: چرا انقدر اسمش مسخرس؟
البرزنت ددیگه کجاست؟نقل قول:
شاتل از شاشتل میاد ممکنه یکی 2 ماه اول رو بهت حال بدن ولی بعدا بدجوری حالت رو بگیرن.
شاشتلو صرف كن ببينم
شاشتل ، شاشتلا ، شاشتلو
البرزنتو ول كن...نقل قول:
البرزنت ددیگه کجاست؟
شاتل از شاشتل میاد ممکنه یکی 2 ماه اول رو بهت حال بدن ولی بعدا بدجوری حالت رو بگیرن.
بگيد اگه ماه ديگه حال نميدن نگيرم