باید 45 تا 55 بتونی دانلود کنی اگه share باشی. اگر هم استاتیک باشی تا کمی بیشتر میتونی دانلود کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط reza_badii
Printable View
باید 45 تا 55 بتونی دانلود کنی اگه share باشی. اگر هم استاتیک باشی تا کمی بیشتر میتونی دانلود کنی.نقل قول:
میانگین: 53نقل قول:
ميشه يكي راجع به انواع IP توضيح بده؟ static با dynamic چه فرقي داره؟ و از كجا بفهميم چه نوعيه؟
ممنون
سلام
آقا منطقه ماداتك نيامده چي بگيرم ؟(adsl , wirelles
كد تلفنمون
2204 یا 2201 یا 2203
تورو خدا کمکم کنید :(
ببينيد عزيزان من تا الان 6 ماه است كه كاربر ADSL هستم، در ابتدا از شركت تراشه سبز ميگرفتم اكانتم رو ولي بعد از مدتي به دليل جابجايي شركت به يك شركت ديگه واگذار شد كه واقعا سرويس دهيشون فاجعه است.
بعد از پيگيري هايي كه انجام دادم تراشه سبز منتقل شده به عباس آباد با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه كاملا از نظر سرويس دهي و قيمت و كارايي با صرفه است.
من مكيدونم شركتهايي مثل پارس آنلاين پول چي رو ميگيرن؟
20 هزار تومن فقط براي نصب و راه اندازي ميگيرن؟
مودم هم كه فقط ميفروشن.
گول اسم ISP ها رو هيچ وقت نبايد خورد.
اين نظر منه حالا خود دانيد.
لطفا کسانی که از آسیا تک استفاده میکنن بیشتر توضیح بدن که سرویسشون از نظر کیفیت خوب هست یا نه چون ما که داتک داریم راضی نیستیم
یعنی هیشکی نیست جواب من بده؟ :(
100 به درود به این مملکت
تمامی افراد حقیقی یعنی من و شما
از این به بعد فقط فقط باید سرعت 128 داشته باشیم
اول از کاربران جدید شروع میشه و بعد هم قدیمی ها
و بالاتر دیگه داده نمیشه
واقعا لذت می برم در این مملکت به دنیا اومدم
مهران جان مطمئن هستینقل قول:
از این به بعد فقط فقط باید سرعت 128 داشته باشیم
من فرم 256 رو پر کردم و با 1000 بدبختی میخواستم 6 ماهش رو بگیرم
از شرکت صبا نت
یه زنگ بزن داتک و یا پارس آنلاین مطمئن میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Wisdom
روی چه منطقی اینو میگن ؟ ....
البته مطمئن باشید که همه این بدبختی ها از موقع دولت جدید شروع شده .... مخصوصا فیلترینگ .... خدایا کی میشه ما هم به تمدن از دست رفتمون برسیم ؟
سلام
اگر محدودیت سرعت برای کاربران اجرا بشه که احتمال اجراش زیاد هست علتش رو باید توی ماجرای فیبرنوری دونست اگر یادتون باشه وقتی فیبرهای فجیره یا فلگ آلمان قطع شد تائیرش همه ملاحظه کردین
یعنی با این کار میخوان صدای اعتراض Icp وisp و Papهارو بگیرن که چرا پهنای باندشون فقط از مخابرات بگیرن که بهانه استفاده از دیش ماهواره برای کمبود پهنای مثلا جبران بشه
(حاشیه)
اگر توی این ۲ یا ۳ هفته اخیر اگر کسی میخواست از داتک سرویس بگیره یه جوری طرف میپچوندن چون از بالا دستور داده بودن که فروش سرویس متوقف کنن . . .
واقعا باید به این مملکت درود فرستاد !نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
میگن رئیس جمهور محبوبمون !!! گفتن که اگه داشنگاهها و اداره ها اینترنت پرسرعت داشته باشن کافیه !!!!!
مهران جان تمام دوستان من تو تهران که 512 داشتن شدن 256 و و اونایی هم که 256 داشتن شدن 128 !
اما هنوز به کرمانشاه نرسیدن من 512 درم فعلا همون 512 اه البته این شرکتی که من دارم ازش میگیرم نمایندگی این داتک لعنتی هم هست !
برای بار 100 ام : بعد به من میگن چرا بوش رو دوست میداری !!!!!!!!!!!
ای بابا واقعا مثل اینکه درسته من 512 از داتک گرفتم سرعتم امروز یهو افتاد رو 20 . بابا من کلی سرمایه گذاری کردم اینا مثل اینکه مسلمون نیستند. از حروم و حلال هیچی حالیشون نیست . امیدوارم که اینطور که میگید نباشه ولی اگه باشه خدا بهشون خیر نده من که راضی نیستم خدا لعنتشون کنه .
آقا من همین الان زنگ زدم به داتک لعنتی با تبحر ظریفی منو پیچوندند و این مساله رو به امر طبیعی برای اینترنت share عنوان کردند
و همه این موضوعات رو شایعه عنوان کردند و اظهار امیدواری کردند که تا چند روز آینده حل بشه.
ولی معلوم بود میخواد بپیچونه چون اصلا نپرسید مشکل چی بوده - از کی اینطوری شده فقط خیلی مهم بود براش که بدونه دقیقا سرعت تا چه عددی افت کرده .
ظاهرا باید بیشتر پیگیری کنم . اما " تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها "
منم الان زنگ زدم داتک بهم گفت دارن چند تا چیز رو تست می کنن به خاطر همین سرعت امده پایین....
عرضه اینترنت پرسرعت با پهنای باند بالاتر از 128K ممنوع شد
سرويس فناوري اطلاعات، چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 13:05
فاوانیوز: ارایه پهنای باند بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه به اماکن شخصی و عمومی ممنوع شد.
شنیده های خبرنگار فاوانیوز حاکی از آن است که نامه ای به امضای "محمود خسروی" رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت های ارایه دهنده اینترنت ارسال شده که در آن آمده است: مقتضی است تا اطلاع ثانوی از ارایه پهنای باند بالاتر از 128 کیلوبایت به مکان های شخصی و عمومی خودداری شود."
در ادامه این نامه آمده است: "بدیهی است موضوع در جلسات مورد بحث و بررسی و هماهنگی قرار خواهد گرفت."
اطلاعات تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز بدتر از دیروز
ای خدا مارو برگردون به 50 سال قبل یا لااقل یه کاری کن بریم تو کشوری مثل افغانستان که در حال پیشرفته زندگی کنیم
دیگه با این خبر دارم آتیش میگیرم خداکنه که اینها همش خواب و خیال باشه
آخه مگه امکان داره؟ همه جای دنیا دارن پیشرفت میکنن اما ما........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا همش در حد شایعه هست فعلا مثله هزاران شایعه قبلی که بارها تو همین تاپیک دوستان مطرح کردند.
در مورد شرکت داتک هم که خوب زبون حداقل بنده تو این تاپیک مو دراورد از بس به شما دوستان توصیه کردم که از این شرکت به هیچ وجه خرید نکنید.... اعتراضات زیادی از این شرکت تو این تاپیک شده ولی من نمی دونم چرا همه علاقه دارند خودشون مسئله رو تست کنند تا مطمئن بشند. جواب شرکت داتک به اون دوست عزیز واقعا خنده دار و مضحک هست. اکثر اکانتهای که الان شرکتهای اینترنتی به کاربران شخصی ارائه می کنند dedicated نیست و همه share هست. چون قیمت account های dedicated بسیار بالا هست و تنها تعدای محدودی از شرکتهای معتبر قادر به ارائه این نوع سرویس هست که اثری از اسم شرکت داتک در این شرکتها نیست.
حالا بگذریم... مسئله اینجاست که وقتی یک شرکت فاقد متخصصین مجرب به صورت خیلی طمعکارانه با پایین اوردن نامعقول قیمت بیش از ظرفیت و پهنای باند خودش اقدام به پذیرش مشتری می کنه وضعیت بهتر از این نخواهد شد و چاره ای جز جواب سر بالا یا به قول معروف پیچوندن مشتری نخواهد داشت.
برای بار هزارم عرض می کنم: به پیر به پیغمبر، عزیزان شرکت داتک فاقد استادندارد ها و صلاحیت لازم برای ارائه اینترنت پر سرعت هست و هیچ گونه اعتقاد و ضمانتی نسبت به سرویسشون ندارند. مطمئنا ادامه این رویه آینده سیاهی برای این شرکت بهمراه خواهد داشت و شاید سرانجام توسط اشخاصی که حوصله و قدرت اینکار رو داشته باشند کار این شرکت به مراجع قضایی و پلمپ بیانجامد.
بدرود.
یک سوال
من میخوام Dsl بگیرم , با اون مقدار هزینه ای که میخواستم بکنم میتونستم یک 256 از داتک بدون محدودیت بگیرم
ولی چند روز پیش یک شرکت دیگه پیدا کردم که 256 میده ولی با ترانسفر 2 گیگ
با این صحبت های صابر جان اون 2 گیگ رو بگیرم
ولی 2 گیگ در یک ماه کم نیست ؟؟؟؟؟
پس حتمآ اینم شایعه است :نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
ممنوعيت استفاده از اينترنت پرسرعت
20 مهر 1385 - ايرنا- بر اساس بخشنامه جديد" سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت بهتمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شد.
حسامالدين عرب زاده مدير روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با تاييد اين خبر، گفت: مطابق با اين بخشنامه ، از اين پس ارايه اينترنت پر سرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي ( شخصي و عمومي ) ممنوع خواهد بود.
" حسامالدين عرب زاده " افزود: اين بخشنامه به دستور وزارت ارتباطات صادر شده و موقتي است.
به گفتهوي اين بخشنامهتا زمانيكه ضوابط و شرايط جديد برايارايه اينترنت پر سرعت توسط شركتهاي PAPمشخص شود، قابل اجرا است.
وي تاكيد كرد: بخشنامه مذكور براي تمام شركتهايخصوصي و شركتهاي مخابرات كه خطوط ADSLبه كاربران ارايه ميدهند، ابلاغ شده است.
عرب زاده درباره دلايل ابلاغ بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات مبني بر محدود كردن ارايه اينترنت پر سرعت توضيحي به خبرگزاري ايرنا ارايه نكرد.
اين در حالي است كه هنوز بسياري از مديران و كارشناسان شركتهاي PAPاز جزييات اين بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات اطلاع چنداني ندارند و برخي از آنها تصور دارند كه اين بخشنامه فقط در مورد كاربران خانگي صادق است.
مدير يكياز شركتهاي ارايهدهنده اينترنت پرسرعت در اصفهان بااظهار شگفتي از ابلاغ چنين بخشنامهاي تاكيد كرد: شركتهاي PAPبا دريافت اين دستور براي ارايه اينترنت پرسرعت به مردم دچار محدوديت شدند.
وي كه خواستار فاش نشدن نام خود بود ، تصريح كرد: بر اساس اين بخشنامه واگذاري اينترنت پرسرعت با پهناي باند بالا ممنوع اعلام شده است.
مدير يكي ديگر از شركتهاي ارايهدهنده اينترنت پر سرعت نيز در اين مورد به ايرنا گفت: بسياري از مشتريان ما از پهناي باند بيشتر از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه استفاده ميكنند و ميزان تقاضا در اين سطح در حال افزايش است.
وي اضافه كرد: با اين بخشنامه جديد اصلا مشخص نيست شركتهاي" ندا" چگونه به فعاليت خود ادامه دهند و پاسخگوي نياز مردم باشند.
به گفتهكارشناسان، طبق تغييرات جديدي كه در نحوه ارايه اينترنت در كشور اعمال شده و مطابق با قوانين جديد از اين پس دولت فقط تامينكننده و شركتهاي خصوصي فقط توزيعكننده اينترنت هستند، اعمال چنين محدوديتهايي براي توزيع اينترنت توسط بخش خصوصي جاي تامل دارد.
كارشناسان تاكيد دارند: اين نخستين باري است كه براي سرعت و پهناي باند اينترنت ارايه شده به كاربران، محدوديت اعمال ميشود.
اخبار ساعت دو رادیو هم جدیدآ شایعه پخش میکنه ... چون اونهم همین خبر رو گفت!!
دوستان...اومدم اينجا بگم:
داتك آشغالترين سپنتا بهترين ارايه دهنده هاي سرويسهاي Adsl هستند.
اونوقت پارس آنلاین چی ترین میشه ؟
بچه ها من ميخام اينترنت adsl بگيرم . آخه اين ماه قبض تلفن 90 تومان شد و بابام دادش درومد. 50 تومان شبكه هوشمند شد.
حالا من بودجه حداكثر 20 تومان در ماه دارم(با ماليات و ..) . روزي 5 ساعت متوسط اينترنت كار ميكنم و حد اكثر 70 مگ دانلود در روز دارم . و ميخام پشتيباني خوب داشته باشه . و سرعت يكنواخت و بي دردسر . از كدوم شركت بگيرم ؟ چه سرويسي ؟ خداييش ديگه پوا تلفن نميگيرن؟كيفيت مكالمه بد ميشه؟
کورش
فعلا که در عمل ما چیزی نمی بینیم و شرکتها همچنان در حال توزیع هستند. حتی شرکت سپنتا سرعت 2 مگا بایت هم به اشتراک هاش اضافه کرده!
جناب EMPERATOUR
شما 64 سپنتا رو بگیر حتما راضی خواهید بود. جای هیچگونه نگرانی نیست و 100% به نفع شما خواهد بود با اون توضیحاتی که دادید.
جوجه رو آخر پاییز میشمرن دوست من ...نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
منم امیدوارم حرف شما درست در بیاد.
صادقزاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان تنظيم مقررات مخالف هستم.
رمضانعلي صادقزاده گفت: باید استدلال های مسئولین سازمان تنظیم مقررات را برای تثبیت طرح ممنوعیت ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه را شنید و در خصوص آن تصمیمگیری کرد.
رمضانعلي صادقزاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با سلام در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت:مبنای تصمیمگیری از سوی سازمان تنظیم مقررات و رادیویی در خصوص طرح فوق هنوز برای ما مشخص نشده و ما بدنبال استدلالهای سازمان برای ارائه طرح فوق هستیم.
وی در ادامه افزود: پس از تعطیلات ایام شبهای قدر معاونت پارلمانی مجلس، جلسهای را با حضور مسئولین مربوطه برگزار و نظرات و پیشنهادات آنها را بررسی و جمع بندی خواهیم کرد.
صادق زاده با تاکید بر این که در صورت نبود دلیل مناسب با طرح پیشنهادی، مجلس تمام تلاش خود را برای رد آن انجام خواهد داد اظهار کرد: تمامی کشورهای جهان به سمت مدرنیزه شدن حرکت میکنند و میتوان گفت یکی از عوامل اساسی مدرنیزه شدن در جهان دستیابی به اینترنت پرسرعت است.
معاون كميسيون صنايع و معادن مجلس ادامه داد: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان مخالف هستم و منتظر شنیدن استدلالهای آنها برای پیشنهاد طرح فوق میباشم.
وی اظهار داشت: ارایه سرویسها با سرعت بالا نیازمند پهنای باند وسیع است و هر چقدر اینترنت با سرعت بالا ارائه شود شاهد اطلاعات جامعتری خواهیم بود و میتوان گفت محدودیت سرعت و پهنای باند، جامعه اطلاعاتی کشور را با خطر جدی مواجه خواهد کرد.
گفتنی است: بر اساس بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت بهتمام كاربران كشور را با محدوديت مواجه کرده است.
لازم بذکر است مطابق با اين بخشنامه، از اين پس ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلوبيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود و بخشنامه مذكور براي تمام شركتهايخصوصي و شركتهاي مخابرات كه خطوط ADSLبه كاربران ارايه ميدهند، ابلاغ شده است.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکر از خبرتون ebinem173
همچین چیزی عملی نخواهد بود دوستان. فکرتون رو بیخود مشغول این چیزا نکنید. میشه گفت اینم ترفند جدید هست برای اینکه ملت بریزن و به قولی تا تمام نشده ADSL پر سرعت بگیرند.
تا بعد.
خدا از زبونت بشنوفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
سلام به جمع جميع داتكيان كه اينترنتشون نصف شده..
من 128 داتك دارم 5-6 روزه گرفتم از اول كه 5-6 دانلودش بود الان (شنبه) شده 9-10 ولي بايد بيشتر باشه!
اين چه وضعيه!
من که 12 شده بودمنقل قول:
نوشته شده توسط hamedy
الان شدم 15 باز خدا رو شکر
ولی کو 25 که قبلا بودیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 داتک بیشتر از 12 نمی ده دیگه
من دیروز تکاس گرفتم با داتک با گفتم این چه وضعشه
گفتن بخاطر شیرینگ هست و ممکنه به یک سوم هم برسه من هم گفتم شیرینگی که نصفه شب هم سرعتم 10 باشه بهتره اصلا دیگه اسمشو بزارین 128
یارو هم وقتی دید من کوتاه نمیام گفت حق با شماست و گفت با پیشنهادات و انتقادات تماس بگیرید و مشکلتونو بگین جالب اینجاست که قبلش همش میگفت مال کدوم مرکزین
من هم گفتم من جزو انجمن بزرگ p30world هستم و در اونجا حدود 100 نفر ازدوستانم که asl داتک دارن سرعتشون نصف شده فردا هم میخوام زنگ بزنم قراردادم رو فسخ کنم و شاید سپنتا 128 بگیرم شاید هم پارس آنلاین بگیرم از دوستانی که سپنتا دارن درخواست میکنم در مورد مزایا و معایبش منو راهنمایی کنن پارس آنلاین هم که فبلا داشتم و راضی
ebinem173
متاسفانه من وقتی از این شرکت سپنتا حمایت می کنم یه عده خیال می کنند مثلا این شرکت ماله بابای من هست. و از روی لجبازی هم که شده میرند از شرکت داتک میگیرند و اون موقع که پولشون رو دور ریختند تازه می فهمند اوضاع از چه قراره.
ولی مطمئن باشید سپنتا تنها شرکت کاملا خصوصی هست که هیچگونه معایبی نداره و پشتیبانی هم بسیار عالی و در حد بین المللی هست. من 7 ماه هست از مدت قراردادم با این شرکت می گذره و در تمام طول این مدت بهترین سرویس ممکن رو دریافت کردم و واقعا راضی هستم. تنها زمانی اتصال این شرکت با مشکل مواجه می شود که مشکل کشوری و از سمت شرکت مخابرات و اداره زیر ساخت باشد در غیر اینصورت شما هیچگونه مشکلی از سمت شرکت نخواهید داشت و تمام باندویتی که قرارداد بستید رو دریافت خواهید کرد. 100% تضمین می کنم این رو. هر چند این مشکل رو هم تا قبل از 1 تیر که مجوز تجهیزات ماهواره ای باطل شد خودشون حل میکردند و در اون زمان حتی اگه مشکل کشوری هم بود باز شما چیزی احساس نمی کردید.
** به امید محو و حذف شدن نام شرکتهای ننگینی همچون داتک از لیست ISP ها ایرانی.
من كه الان دارم از Adsl با سرعت 64 پارسانلاين استفاده ميكنم . ( البته اگه بشه بهش گفت Adsl )
تا حالا كه به هيچ مشكلي باهاش برخورد نكردم و سرعت دانلودم ميانگين بين 6 تا 8 هستش .
پشتيبانيش هم كه واقعا عاليه . يعني شما زنگ بزني بهشون و فحش هم بهشون بدي هيچي بهت نميگن .
اخ نميدوني چه حالي ميده كه موعد دريافت پول ماهيانه برات پيك ميفرستن دم در خونه و پول رو ميگيرن تازه روزنامه هم ميدن . :tongue:
Adsl با سرعت 64 سپنتا هم قيمت ماهيانش با پارسانلاين يكيه ولي ديگه فكر نكنم سرعتش از چيزي كه من گفتم بيشتر باشه .
در مورد داتك هم واقعا متاسفم كه واقعا شركت چرتي هستش .
سرعت دانلود حامدخان هم كه مثلا 128 داتك دارن زياد فرقي با من نميكنه . ( مراجعه شود به پست اول اين صفحه )
سلام دوستان
آيا سرویس شركت سپنتا با مودم هاي پاراداینParadyne سازگار است و آیا اجازه دانلود از P2P را می دهد یا خیر؟؟
ممون :)
sa3er
ممنون از راهنمایی شما پس باید قیمت های پارس و سپنتا و شرایطشون رو چک کنم چون چارس هم داشتم راضی بودم
اگه بخوام اي دي اس ال بگيرم .از مرحله اول تا لحظه شروع كار باهاش. چه قد خرج داره؟ تعرفه هاي ماهيانش چطوريه؟
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با مهيا شدن شرايط خاص براي ارايه اينترنت با سرعت 128 كيلو بيت برثانيه محدوديت آن تا چهار ماه آينده لغو ميشود.
محمود خسروي در گفتگو با فارس در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كه براساس آن ارايه اينترنت پر سرعت به تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شده است، اظهار داشت: اين بخشنامه تا زماني كه ضوابط و شرايط جديد برايارايه اينترنت پرسرعت توسط شركتهاي PAP مشخص شود اجرا خواهد شد.
گزارش فارس حاكي است: بخشنامه مذكور براي تمام شركتهايخصوصي و شركتهاي مخابرات كه خطوط ADSL به كاربران ارايه ميدهند، ابلاغ شده است.
وي با تاكيد بر اين نكته كه اين بخشنامه موقتي است، گفت: پيشبيني ميشود با مهيا شدن شرايط درخواستي براي ارايه اينترنت پر سرعت اين محدوديت تا چهار ماه آينده لغو شود.
خسروي از ارايه توضيحات بيشتر در مورد اين بخشنامه خودداري كرد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراض به کم کردن سرعتها