راستی یه اتفاق جالب الان فکر کنم حدود 2 ساعت دیگه لیورپول و اورتون بازی دارند که تلویزیون هم اونو نشون میده.ما هم الان همین بازیو داریم.
Printable View
راستی یه اتفاق جالب الان فکر کنم حدود 2 ساعت دیگه لیورپول و اورتون بازی دارند که تلویزیون هم اونو نشون میده.ما هم الان همین بازیو داریم.
باشه وحید جان همین کار رو میکنم .نقل قول:
خب نتیجه دیدار اورتون و لیورپول هم 0-0 به پایان رسید هرچند که لیورپل برتری نسبی داشت .
آمار بازی :
بچه ها اگه میتونید خودتون بازی کنین اینجوری هیجان بازی خیلی بیشتره .
بازی بعدی :
بیرمنگام و منچستر سیتی ( مسعود )
مسعود جان فایل مشکلت حل شد میتونی بازی کنی ؟
این سیو بازیه :
کد:http://www.multiupload.com/Q92EKL1BE0
توی زمین لیورپول بازم نتیجه بدی نیست ولی امیدوارم بازی های بعدی من با تیم بچه ها نباشه تا بتونم خودم بازی کنم.
حسین جان این بازیهای هفته ی دوم رو کی اعلام میکنی ؟ دارم از هیجان بال در میارم .
نه وحید جان بازی بعدی هم با منچستر سیتی هستی باید یک دسته گیر بیاری . یک دسته 3-4 تومنی بخر دیگه .نقل قول:
هفته دوم شما با ولوور همپتون بازی داری میزبان هم هستی فکر کنم راحت بتونی خودتو تا بالاهای جدول برسونی .نقل قول:
بازیهای بعدی به این شرحه :
بیر منگام ------------------------------ منچستر سیتی
منچستر سیتی ----------------------اورتون
فولام ---------------------------------چلسی
امروز شاید نتونم ولی بازی های دیگه سعی میکنم یه دسته بخرم.(آخه روی کوه خونمون هست:31:)نقل قول:
نه وحید جان بازی بعدی هم با منچستر سیتی هستی باید یک دسته گیر بیاری . یک دسته 3-4 تومنی بخر دیگه .
اقا این بازیهای هفته ی اول (به قو ل مشهدی های عزیز ) کی تموم میره ؟ چرا این روزا سرعت اینترنت در حد لیگ خودمون پایینه ؟
سلام نه بابا حل نشد حتي ويندوز را هم عوض كردم تازه 20 دقيقه اي ميشه فكر كنم ديويدي رايتم سوخت اما اين مشكل من درست نشد
سلام بچه ها من چه جوری باید بفهمم که ورژن بازیم چیه؟(فکر کنم 1)
من بازیو آپدیت کونامی نکردم.
ولی از پچ pes edit 6 استفاده میکنم.
میگم مسعود توی جدول اسمی ازت نیستا !
آرمین توی جدول ریز میبینمت برادر ! از کجا فهمیدی من مشهدیم ؟نقل قول:
فعلا باید مشکل مسعود رو حل کنیم
جدی میگی ؟نقل قول:
اون فایلهایی که بهت دادم نصب کردی ؟ فایلهای کیت منچستر رو میگم ؟
اقا شما همیشه سرور مایی . بنده هیچ موقع پیش شما ارز اندام نمیکنم. :20:نقل قول:
عادل جان رفتی که بیای . بازی اولت رو کامپیوتر انجام داد چون نبودی . اگه آبدیت نکردی مشکلی نیست . حالا شما سیو بازی و همینطور آپشن فایل رو که صفحات قبل گذاشتیم دانلود کن و توی پوشه سیو کپی کن . ببین بازیت مشکلی نداره ؟ لباس تیمها و همینطور کاهش 7 واحد قدرت تیمهای قوی اعمال شده ؟نقل قول:
اره داداش اما جواب نداد
بازي محمد و ارمين منچستر و ارسنال لباس ارسنال مثل مال من بود محمد هم مشكلشو نتونسته حل كنه
به نظر من کیت سرور شما مشکل داره . چون منم بازیم رو Uninstallکردم دوباره نصبیدم . وقتی رفتم داخل بازی لباسها اکثرشون سفید بود. ولی وقتی کیت سرورم رو وارد کردم درست شد .نقل قول:
محمد که هیچ مشکلی نداشت دیشب میگفت نیمه حریفو اتوبان کرده بوده پس معلومه هیچ مشکلی نداشته .نقل قول:
من یک آپشن فایل از خودم میزارم ببین توی کامپیوترت درسته . اگه مشکلی نداشتی احتمالا بشه آپشن فایلو عوض کرد اما سیو بازیها سرجاشه و سیو آسیب نمیبینه بخصوص که من فعلا اون بالا سرورم .
منتظر باش سیو رو تا چند دقیقه دیگه برات میفرستم .
حسین جان من امشب شب کار هستم یعنی از ساعت 9:30 تا 6:00 صبح . حالا به ما بازی میرسه یا نه؟
شما مگه بازي را در درايو ويندوز نصب كردينقل قول:
من هر چي گشتم اين ادرسو پيدا نكردم
این کیت سرور جدیده همونطوریکه خودت میدونی نصبیه و محل نصبش توی درایو c توی یک پوشه خاصه شما فایل exe و ستینگ بازیتو باید حتما اونجا هم کپی کنی تا کیت سرور attach بشه و باید بازیو از همونجا اجرا کنی .نقل قول:
ببین این آپشن فایل مشکلی نداره :
کد:http://www.multiupload.com/GVHO6SEFT2
الان نوبت کیه بازی کنه؟
حسین جان من میگم بازی های رفت منو که با بچه ها دارم رو بدین بچه ها بازی کنند بازی های برگشتو خودم بازی می کنم.نظرت چیه؟ فقط به من یه بازی امروز برسه خیلی خوبه:20:
مسعود جان این کارهایی که میگم رو یکی یکی انجام بدی احتمال درست شدن بازیت زیاده :
1- هر چی پچ نصب کردی پاک کن .
2 - یک کیت سرور نصب کن که کیتها رو بشناسه ( قکر میکنم همین کیت سرورت خودت این قابلیت رو داره )
3- برو توی بازی و از طریق کیت سرور قبل از شروع بازی لباس تیمها رو مشخص کن .
یادت باشه پوشه gdb رو توی کیت سرورت نصب کرده باشی .
آقا ميشه من سيو خودمو بدم مثل سيو حال حاظرش كني
؟؟؟ ولي بازم فكر كنم سيو ليگ با مال من سازگار نشه
من سیو و آپشن فایل کپی کردم تو فولدر سیو بازی .بازی رو رو اجرا کردم هیچ مشکلی نداشت.فکر کنم استامینا رونی تو منچستر 95 بود درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان مسعود بازی داره . بازی بعدی هم باید مسعود انجام بده .نقل قول:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
استامینا تغییر داده نشدن . ببین مثلا والکات توی آرسنال دریبل اسپیدش باید 85 باشه .نقل قول:
پیراهن بازیکنان درستن ؟
بنده خدا مسعود نمیدونم چرا مشکل کیت داره ولی هرجور شده باید حلش کنیم .
آقا ميشه من سيو خودمو بدم مثل سيو حال حاظرش كني
؟؟؟ ولي بازم فكر كنم سيو ليگ با مال من سازگار نشه
مسعود جان اون مراحل بالا رو برو اگه بازم درست نشد مجبوریم آپشن فایل مسابقات رو عوض کنیم . سیوها هم به احتمال زیاد خراب نمیشن با اینکار .نقل قول:
لباسا درسته.نقل قول:
والکاتم دریبل اپیدش 85 .
خوب قدم بعدی چیه.
هیچی شما هیچ مشکلی نداری جدول مسابقات هفته اول تا چهارم رو توی پست اول گذاشتم ببین نوبت بازیت کیه ؟نقل قول:
الان دو تا بازی مسعود پشت سر هم داره ( یک بازی معوقه از هفته اول ) امشب ساعتای 9 به بعد حتما به تاپیک سر بزن احتمالا مسابقت حدود ساعت 10 به بعد باشه .
الان فعلا شروع بازیهاست و نواقص کار رو باید کمی نادیده بگیریم . مسابقات که روی غلطتک افتاد با نظم بیشتری لیگو رو ادامه خواهیم داد . بعنوان مثال بعدا زمان مسابقه هر کاربر بصورت دقیق مشخص خواهد شد . اطلاع رسانی وضعیت بهتری پیدا میکنه مثلا اطلاعات مهم رو قرار میزاریم توی پست اول قرار داده بشه تا سردرگمی برای کاربران بوجود نیاد .
فعلا این روزا اینترنت هم مشکل دار شده به احتمال زیاد تا اواخر هفته مشکل اینترنت هم حل میشه و کاربران راحت تر میتونن به تاپیک سر بزنن و فایل دانلود و آپلود کنن .
هدف اینه که لیگی با کمترین دردسر و سردرگمی برای کاربران داشته باشیم بطوریکه همه کاربران از این بازیها لذت ببرن .
حسین جان من امشب از ساعت 9:00به بعد میرم سر کار . اگه میشه دوروبر 7:00تا 8:00 برام بازی باشه خیلی خوب میشه .
اقا نوشد كه نوشد سيو اورجينال بازي كه اسمها بزرگ هستند اما اينا كوچك هستند!!!
من الان دارم سيو خودمو اپ ميكنم تغييرات را روش اعمال كن بي زحمت داداش فكر كنم اين ديگه اخرين راه حل باشه
بازیه من با کیه؟نقل قول:
مسائل join شدن این چیزا رو باید چی کار کنم.
نمیشه یکم زودتر برگذار بشه.
جدول امتیاز ها رو هم در پست اول قرار بده.
آرمین جان بازیها رو نمیشه جلو عقب انداخت ترتیب بازیها توی جدول پست اول قرار داده شده هر وقت مسعود بازیهاشو انجام بده بعد بازی منه و بعد شما هستی .نقل قول:
عادل جان انگار شما اصلا پست اولو نخوندی بازیها آنلاین نیست . با توجه به شناختی که کاربران از هم دارن قرار بر این شده که مسابقات با کامپیوتر شخصی افراد برگزار بشه .نقل قول:
با این سرعت اینترنت و پینگها راه اندازی لیگ توی ایران تقریبا نشدنیه ما چاره ای نداشتیم به غیر از اینکه مسابقات رو به این شکل برگزار کنیم .
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
حدود نیم ساعت کار داره تا من تغییرات رو اعمال کنم . بعد من بررسی میکنم ببینم با سیو بازی مشکلی نداره اگه نداشت این آپشن رو آپشن فایل مسابقات قرار میدیم .نقل قول:
مسعودجان این آپشن فایل شما به نظر نمیرسه برای لیگ مناسب باشه آخه اسم تیمها توش درست نشده این آپشن فایلو شما از کجا آوردی ؟
شما آپشن فایلی که من چند پست قبل گذاشتم رو بگیر ببین مشکلی باهاش نداری اگه مشکلی نداری اون آپشن فایلو جایگزین آپشن فایل فعلی بازیها کنیم .
در ضمن اون مراحلی که بالا گفتم رو هم انجام دادی ؟
داداش مراحلو انجام دادم حل نشد مگه شما بازي را اورجينال نصب كني همين طوري ميشه كه سيو من هست ا
اما از شما 1.اسم بازيكنا كوچك شده
2.اسم تيمها به قول شما درست شده
اين يعني كه شما بازيتونو دستكاري كرديد خوب چه كار كرديد بگيد منم بكنم
مسعود جان این آپشن فایل ما مال پچ های مختلفه مثلا مال من از پچ sm patch هستش مال یکی دیگه از پچ pes edit هستش و ... ما دستکاری نکردیم سازنده اون پچها اسمها رو درست کرده . حالا هرکی درست کرده مهم نیست مهم اینه که درست کردن تمام اسمها کار راحتی نیست تنها اسم بازیکنان نیست . بقیه اسمها باید با نرم افزار درست بشن که وقت گیره من قبلا ازاینکارا کردم .نقل قول:
باور کن همون قدر که شما فکرت بابت این مشکل مشغوله فکر منم مشغوله تا مشکل شما حل بشه .
من اصلا نمیفهمم کیتها فقط از طریق تغییر آدرس اسلاتها تغییر میکنن اینکار با دستکاری بازی انجام میشه اگه الان کامپیوتر شما جلوی من بود بلافاصله مشکل رو پیدا میکردم .
اجازه بده یک کم فکرمو متمرکز کنم . شما خودت تا چه اندازه با ویرایش این بازی آشنایی داری ؟
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
ببین من چند تا فایل کم حجم ( نصب اریجینال ) بهت میدم بازیو مجددا با این فایلها نصب کن ببین بازم مشکل پابرجاست ؟
[QUOTE=4039;4645725]مسعود جان این آپشن فایل ما مال پچ های مختلفه مثلا مال من از پچ sm patch هستش مال یکی دیگه از پچ pes edit هستش و ... ما دستکاری نکردیم سازنده اون پچها اسمها رو درست کرده . حالا هرکی درست کرده مهم نیست مهم اینه که درست کردن تمام اسمها کار راحتی نیست تنها اسم بازیکنان نیست . بقیه اسمها باید با نرم افزار درست بشن که وقت گیره من قبلا ازاینکارا کردم .
باور کن همون قدر که شما فکرت بابت این مشکل مشغوله فکر منم مشغوله تا مشکل شما حل بشه .
من اصلا نمیفهمم کیتها فقط از طریق تغییر آدرس اسلاتها تغییر میکنن اینکار با دستکاری بازی انجام میشه اگه الان کامپیوتر شما جلوی من بود بلافاصله مشکل رو پیدا میکردم .
اجازه بده یک کم فکرمو متمرکز کنم . شما خودت تا چه اندازه با ویرایش این بازی آشنایی داری ؟
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
ببین من چند تا فایل کم حجم ( نصب اریجینال ) بهت میدم بازیو مجددا با این فایلها نصب کن ببین بازم مشکل پابرجاست
خوب ميخواهيد من پچ 1.3 pesedit را نصب كنم سيوشو بدم كه اسمها هم درست باشد