دوست عزیز نگفتین از چه طریقی شبکه کردین؟؟ یعنی از طریق بلوتوث با هم Pair شدین یا Enrol گوشیتونو دادین به گوشی دوستتون...لطفا بیشتر توضیح بدین:11:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز نگفتین از چه طریقی شبکه کردین؟؟ یعنی از طریق بلوتوث با هم Pair شدین یا Enrol گوشیتونو دادین به گوشی دوستتون...لطفا بیشتر توضیح بدین:11:نقل قول:
من زیاد از شبکه سر در نمیارمنقل قول:
اما با wifi شبکه کردم
اما enrol رو که گفتین اصلا نمی دونم چیه
سلام من با رسکئ اکسپلورر مشکل پیدا کردم میخوام با بلونوث فایل بقرستم اما ارور میده رام 826
نقل قول:
سلام.
گوشیتون چیه؟
تو رو خدا کمک کنیدنقل قول:
x1
نقل قول:
سلام.
ممکنه بفرمایید اروری که میده چیه؟
cannot connect to the network با هر ورژنی بگی تست کردم. نشدنقل قول:
سلام.نقل قول:
والا با این ارور تا حالا برخورد نکردم.شما با Beam File بفرست ببین اصلا" گوشی میتونه فایل بفرسته یا نه.:11:
نقل قول:
بله با بیم میفرسته .چیکار کنم>>>>><<؟؟
کسی rss reader free برای اسمارت فون سراغ داره؟
یکی داشتم اما بعد از 15 روز کد فعال سازی خواست
دوستان من با gprs کانکت میشم. آب و هوا هم آپدیت میکنه، صفحهها رو هم میآره،سرچ هم میکنه ولی میلها رو send/recieve نمیکنه!
میزنه Sync Error
Cannot connect
connot connect with current connection settings. To change your connection settings, tap setting
به نظرتون مشکل از چیه؟ )-:
نحوه نصب فایل های exe روی پاکت پیسی چجوریه؟! من گوشیم htc viva هست و وقتی یه نرم افزار exe مثل microsoft voice commander رو روی گوشیم می ریزم(با وصل گوشی به کامپیوتر با سیم و گزینه disk drive و از روی گوشی اجرا می کنم میگه این نرم افزار برای پاکت پیسی نیس!
كسي ميتونه كمكم كنه؟
سلام.نقل قول:
شما وقتی گوشی رو به PC وصل میکنید.باید با برنامه اکتیو سینک گوشی رو سینک کنید به کامپیوترتون بعد فایل EXE رو رو کامپیوترتون اجرا کنید شروع میکنه به نصب و سپس از طریق برنامه اکتیو سینک میره واسه نصب رو گوشی و رو گوشی پیغام میده به شما که اونجا میتونید مموری داخلی یا مموری کارت رو انتخاب کنید و برنامه نصب میشه.
حالا اگر فایل EXE ای بود که رو PCبهتون ارور داد بریزید رو گوشی و اونجا اجراش کنیدچون بعضی فایلهای EXE مستقیم رو گوشی اجرا میشن که اینجور فایلها بسیار کم هستند ( 1در هزار).:11:
با سلام به مهندسين گرامي
سريع به دادم برسين که 525 تومان رفت تو پاچم:41::41::41::41:
با کلي زحمت پول گوشي hd2 (بدون گارانتي) رو جورکردم و کلي هم تو مغازه سروکله زدم وامتحانش کردم ولي وقتي اومدم خونه هرکاري ميکنم فلش دوربين گوشي روشن نميشه.
آيا مشکل سخت افزاريه ؟
اينم بگم که فروشنده واسم فارسي ساز و جي پي اس ويک ديکشنري نصب کرد.
الان کلا اعصابم بهم ريخته:18::18::18::18::18:
لطفا راهنماييم کنيد
نقل قول:
سلام.
یه هارد ریست بکنید ببینید درست میشه یا نه ضمنا" تنظیمات دوربین رو هم چک کنید.:11:
چطوری هارد رسیت بکنم؟:41:نقل قول:
آقا من تازه از سیمبیان به ویندوز موبایل کوچ کردم
با عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان من یه مشکلی با وایرلس گوشیم دارم که ممنون میشم کمکم کنید:
گوشی من htc diamond 2 هستش و می خوام از طریق گوشی اینترنت رو بفرستم رو لپتاپ، گوشی رو از طریق کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کردم؛ اینترنتشم کار می کنه؛ wifi و wifi router رو هم روشن کردم و تنظیماتشم انجام دادم؛ لپتاپم هم wireless پیدا کرده منتها یه کلیدی می خواد به اسم wep key که 13 رقمیه، تو تنظیمات گوشی پیداش کردم ولی متاسفانه به شکل ******* هستش و قابل تشخیص نیست. راهی برای پیدا کردن این رمز هست چون بدون اون اجازه استفاده بر روی لپتاپ داده نمیشه.
با تشکر.
سلام من وقتی میحوام با رسکو اکسپلورر فایلی رو بفرستم این ارور رو میده چیکار کنم>؟؟ با بیم خود گوشی میفرسته . با resco photo هم میفرسته ولی با اکسپلورر نه. چی کار کنم؟؟؟ رامم هم 826 اخرین ورژن و رسکو هم احرین ورژن و با ورژن های قبل هم تست مردم نشد. تورو خدا کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان عزیز و اساتید محترم .من یک گوشی XPERIA X1 به تازگی خریدم.اما .وقتی سیم کارت ایرانسل یا همراه اول اعتباری داخلش می ذارم اسمس نمیفرسته وخیلی از اوقات پیغام your text message cannot be sent رو میده.با ایرانسلم تماس گرفتم.میگن سیم کارت مشکلی نداره.اما همراه اول دائمی که میذارم مشکل برطرف می شه.من می خوام سیم کارت ایرانسل بذارم.دو تا سیم کارت ایرانسل مختلف هم امتحان کردم،اما جواب نداد.اون سه تا شماره مرکز پیام رو هم امتحان کردم.0935000140000989350001400+989350001400SMS هم حتی انگلیسی میفرستم.خیلی ازتون ممنون میشم کمکم کنید.
من فکر میکنم ایراد از رام شما باشه! منم با KWBR Leo 6.5 این مشکلو داشتم و درست شدنی نبود!! من حتی بلوتوث هم نمیگرفتم...بهتره به یه رام انرژی یا رام رسمی فلش کنین:11:نقل قول:
سلام
اقا mohsen.haftom رسکو باید رجیستر کنی:46:
نه مشکل ماله رامه اگه ریجستر میخواست میرفت تو قسمت رجیستر و کد میخواست
نقل قول:
سلام.
نه مال رام نیست منم الان یه دو سه روزی هست این مشکل رو پیدا کردم اما رام عوض نکردم و رامم همون رام رسمی هست یعنی مطمئنم که رامم مشکل نداره.:11:
نقل قول:
جالبه! پس فکر میکنین مشکل از کجا باشه! یعنی الان روی مال تو هم درست بشو نیست!
نقل قول:
سلام.
نه هنوز. البته وقت نکردم باهاش ور برم ببینم مشکل از کجاست تستش میکنم درست شد میگم چرا اینجوری میشه.:11:
سلام
من چند روز پیش یه گوشی acer e101 خریدم ، اما هر کار میکنم نمیتونم به نت کانکت بشم
کسی در این مورد اطلاعات داره یه کمکی برسونه ، خدا خیرت بده جوون
نقل قول:
شما باید بیشتر توضیح بدین!!؟
اگه منظورتون استفاده از GPRS هستش باید اول یه SMS به 8008 یا 00988008 بدین که توش اسم و مدل گوشی به انگلیسی باشه تا براتون تنظیمات رو بفرسته!
نقل قول:
سلام
بله منظورم همون GPRS هست
اما وقتی اس ام اس میدم به این شماره که گفتید این جواب برام ارسال میشه : "مدل گوشی شما شناسایی نشد و ... "
سلام.نقل قول:
اپراتور سیم کارتتون چیه ؟بفرمایید تا لینک تنظیماتش رو تقدیم کنم.:11:
پ ن: راستی این پست 2000 ام من بود.:31:
نقل قول:
سلام
همراه اول دارم
اخه مشکل اینجاست که سایت همراه اول هم تنظیمات اینو نداشت :5:
تبریک میگم :10:
ایشالا 20000 پسته بشی :11:
سلام.نقل قول:
شما به این صفحه: [PHP]http://mci.ir/web/guest/221[/PHP]
مراجعه کن قسمت پایین صفحه یک قسمت هست به نام:
راهنماي تنظيم گوشيهاي با سيستمعامل ويندوز
ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه.:11:
نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیز
تنظیماتش انجام دادم و GPRS فعال شد
ببخشید که دکمه تشکر نیست از پستت تشکر کنم :10:
بازم ممنون :11:
سلام
يه سوال. نميشه كاري كرد كه يكي از دكمه هاي گوشي شرتكات بشه به دكمه pausee مديا پلير؟
من گوشيم امنيا لايت هست. گفتم شايد برنامه اي چيزي وجود داشته باشه.
اونجوري واسه زبان خوبه. ادم يه فايل صوني رو گوش ميكنه متنش هم كه جلوش هست هرموقع خواست ميزنه روي پاوز و ديگه نيازي به بستن ورد و بازكردن پلير نيست.
سلام.نقل قول:
خواهش میکنم,خوشحالم مشکلتون حل شد.:11:
سلام.نقل قول:
یه برنامه قبلا" داشتم میشد باهاش اینکارو کرد ,میگردم اگه پیداش کردم لینکش رو براتون میزارم.:11:
اي ول اريا لند. لطف مي كنينقل قول:
بي صبرانه منتظرشم
توی کور پلیر میتونی تنظیم کنی که هر دکمه چه عملی رو انجام بده .. کار سختی نیست.. :46:نقل قول:
ممنون از راهنماييتنقل قول:
ولي مدياپلير خود ويندوز به خاطر قابليت ab وبعضي چيزاي ديگه واسه زبان بهتره
من دنبال يه راه حلي واسه تنطيم اون بودم
بازم ممنون
خداييش عجب حالي مبده ادم سااعت 4 صبح توي جاده وسط بيابون به اينترنت وصل بشه!!!!!!!!
من گوشیم x1 هست و رام x2 رو ریختم
وقتی sms میدم با اینکه تیک delivery report رو فعال کردم باز دلیوری نمیده!!
ممنون
ميگم اريالند, اين برنامه رو پيدا نكردي؟
اسمش هم يادت بياد خوبه.
سلام.نقل قول:
واقعیتش اصلا" یادم رفته بود.:31:
یه هارد اکسترنال دارم رو اون باید باشه فردا که وقت نمیکنم پس فردا برات میگردم انشاا..که بتونم پیداش کنم.به هر حال ببخشید.:11: