hitmanجون دمت گرم:40: سالاری:46:
فقط یه سوال دیگه دارم(شرمنده که اینقدر سوال کردم):11:
ببینم سون 32 بیت ساژورت میکنه؟
و کار با بلوتوثه ایراد داره؟
تو قسمت پد کرسل بار نداره؟ اگه دقت کرده باشی اکثرا دارن
بازم از پاسخات ممنون:11:
Printable View
hitmanجون دمت گرم:40: سالاری:46:
فقط یه سوال دیگه دارم(شرمنده که اینقدر سوال کردم):11:
ببینم سون 32 بیت ساژورت میکنه؟
و کار با بلوتوثه ایراد داره؟
تو قسمت پد کرسل بار نداره؟ اگه دقت کرده باشی اکثرا دارن
بازم از پاسخات ممنون:11:
سلام
همونطور که قبلا گفته شد سون همه جورشو ساپورت می کنه
نه رفع شدنیه با یه فایل 61 مگی
توعکس معلومه که نه کرسل نداره
خواهش
حمید جان مشکلت با اون فایل 61 مگابایتی حل نشد؟
این آدرسشه
کد:http://support.us.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&releaseid=R247521&formatcnt=0&libid=0&typeid=-1&dateid=-1&formatid=-1&fileid=361628
سلام Hitman جان.اين فايل و شما دانلود كردي؟.خودتون اينو استفاده كردي؟نقل قول:
اين واسه 32 بيت هست يا 64؟
حقیقتشو بخوای نه تست نکردم ولی امشب تست می کنم بهت می گم :31:
من كه باز هر كار كردم نشد.حتي تونستم گوشيمو تو Add device اضافه كنم.اون كدشم زدم و اضافه شد.اما انتقال فايل نشدنقل قول:
سلام
این مدل Dell Inspiron 1564-D کارت گرافیکش چیه ؟
اینDell Inspiron 1564-D بهتره یا این Dell Inspiron 1564-A
نقل قول:
سلام
شما اگر میخوای فایل بفرستی باید بری تو فولدر فایلد و روی فایل راست کلیک کنی بعد بزنی send to blutooth
من اگه این مدل رو بگیرم تا حدودا کی قدیمی می شه؟(اون مدل A رو میگم)
چون من این احتمالا اولین و آخرین لپتاپم خواهد بود تا 2 سال دیگه.شدیدا هم گیمر هستم.متشکر
دوستان یک مدل در همین رده و سبک و فقط با کمی تغییر هست..Dell Inspiron 1464
می خوام بدونم چه فرقی از لحاظ عملکرد با 1564 خودمون داره؟! البته بدون در نظر گرفتن رم و مانیتورش..
اینم کانفیگش:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.19 کیلوگرمIntel CFI i3 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHzامکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
2 GB DDR3
320 GB 5400 RPM
ATI Radeon HD 4330 512 MB UpTo 1970 MB
14.1" - Bright LED
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
قیمت: 799000 تومن..
سلام از کجا دیدیش ؟ من تو سایتهای ایرانی چیزی پیدا نکردم:27:نقل قول:
چه شکلیه؟
عکسی ازش داری؟
اگه قشنگ باشه فک نکنم فرقی جز اندازهscreen داشته باشن:21:
منتظر ارسال عکس از طرف شما:46:
نقل قول:
پیداش کردم:31:
تنها فرقی که داره اینه که 15 اینچه برای کسانی که می خوان لپ سبک داشته باشن ایده آله:27:
ولی دیگه کیبرد کامل نیست:41: ولی همون سیستم هست بستگی داره که سبک برات مهم باشه یا کیبرد کامل:5:
دوست عزيز اين مدل 2 نوع گرافيك داره.يكي 4330 ati كه 512 مگ دديكيت هست و اون يكي هم x4500 هست كه 32 مگ دديكيت هست و واسه كاراي گرافيكي و گيم مناسب نيستنقل قول:
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
دوست عزيز اين مدل تازه 1ماهه كه وارد بازار شده و از نسل جديد cpu پيروي مي كنه منظورم core i هست.ازلحاظ گيم هم من call of duty:modern warfare 2 و اين battlefield جديد رو تست كردم كه خوب بود.نقل قول:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
سلام abolo جان اينارو كه بلدم.مي دوني اصلآ گوشيمو پيدا نمي كنهنقل قول:
آقا مخالفم. نظرات کاربرای 1464 رو که می خونم همه اشاره می کن به کیفیت این محصول. دلیل نمی شه چون چیزی کوچیک شد بد باشه. انگار ما ایرانیا این عادت وسیله بزرگ داشتن دست از سرمون بر نمی داره. وقتی می شه لپ تاب 2.5 کیلویی داشت چرا 3 کیلویی برداریم؟نقل قول:
من هم اتفاقا همین دیروز دیدمش..تعجب هم کردم ..واقعا فرقی نباید داشته باشه..
سوال من هم همین بود،از دوستان کسانی که کار کردن فرقی برای این دو مدل قائل هستند یا نه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئن هستی که گزینه show to all موبایلد فعال هست؟شما میتونی از طریق موبایل فایل بفرستی براش؟نقل قول:
بله دوست عزيز من با ساير گوشيا به راحتي بلوتوث مي كنم.نه از طريق موبايلم نميشه:41:نقل قول:
اگر با گوشی های دیگه مشکل نداری و فقط با گوشی خودت اینجوریه مشکل از گوشید هست.نقل قول:
یک بار گوشیدو ریست کن ببین خوب میشه؟
نه منظورم اينه كه گوشيم مشكلي نداره.من با 3تا گوشي امتحان كردم.مشكل از بلوتوث لپ تاپ.من با گوشيم به راحتي با گوشيهاي ديگه بلوتوث مي كنمنقل قول:
اول سلامنقل قول:
دوست عزیز کسی به سایزش گیر نداده
LCD کوچیکتر و رم پایینتر با این قیمت نمی ارزه = آشغاله
یه دو دو تا چهار تای سادست
حمید جان یادم رفت بلوتوث رو تست کنم ، درگیر Assassins creed II هستم شرمنده ، یکی طلبت :10:
دوستان به نظر شما بین 1564 و Sony VAIO EB12 کدامیک بهتر هست و کدامیک را بخرم بهتر هست؟
موارد استفاده من از لپ تاپ:
اینترنت
کمی کارهای مهندسی
و فلایت سیمولاتور 2004
نقل قول:
همه که با کانفیگ 1564 اشنا هستن..میمونه Sony VAIO EB12 :
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرمIntel Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHzامکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
4 GB DDR3
320 GB 7200 RPM
Intel Intel® Graphics Media Accelerator HD 256 MB UpTo 1755 MB
15.6" - Bright LCD
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
تقریبا همان قطعات،فقط با گرافیکی بر پایه اینتل!و 256MB و البته همراه ویندوز 7 ...من عکس هاشو دیدم ..قشنگه ،صحفه کلید کاملی هم داره..فقط مهمترین چیزی که به عنوان مشکل حساب میشه اینکه قیمتش 950000 تومنه که 1564 خودمون همه ی این ها داره به اضافه گرافیکی به مراتب بهتر و البته با قیمت 840000 تومن با گارانتی انحصاری زیگورات ...و صدالبته اگه بخواهیم قیمت ویندوز اورژینال رو مد نظر بگیریم ..حواسمون باشه که زیگورات هم یه ویندوز 7 کرک شده رایگان با 1564 میده که فقط باید زحمت نصبیدنش رو بکشی..
حمید جان یادم رفت بلوتوث رو تست کنم ، درگیر Assassins creed II هستم شرمنده ، یکی طلبت :10:[/QUOTE]
hitman جان اين Assassins creed II رو 1564 بازي مي كني؟,]چطور جواب داده؟.gta جديده چطور؟
كسي امتحان كرده؟
دوستان لطفآ تست گيم هم بگزاريد تا ديگر دوستان بدونن چه گيمي واسه 1564 بگيرن.ممنون
من خودم call of duty:modern2و battlefield 2 رو اجرا كردم رو لپ تاپم.
سلام
hitman جون به نظرت 1464 با کانفیگ 1564 منظورم رم 4 و گرافیک 512 ati ارزش خرید نداره؟:19:
چرا؟
؟؟؟؟؟؟؟
آقا راستی دیده بودم نوشته بودید با فایل های pdf مشکل داره :18:. مگه با acrobat بازد نمیکنه؟
باز هم از پاسخت ممنون
سلام من تو پایتخت دیدم لپتاپ دل با سی پی یو i5 قیمت 930000نقل قول:
تا قیمتش چند باشه
نه مشکل نداره
حمید جان با اون فایل 61 مگی هم جواب نداد ،بلوتوث ندارم
در ضمن من با لپ تاپ بازی نمی کنم :27:
ولی چشم امتحات می کنم
درود..
آقایونی که 1564 دارن یه سوال ؟ ! مشکل داغی نداره ؟ من چون زیاد کار می کنم با کامپیوتر اگه بخوام بگیرم باید روزی 6 7 ساعت مداوم روشن باشه ! البته استفاده خاصی نیستا فقط وبگردی و دیدن فیلم ! مشکلی پیش نمیاد با 1564 ؟ داغ نمی کنه زیاد ؟ یا به قوله معروف زیره بار دووم میاره ؟:31:
فردا انشاا.. می خوام چیزی که تقریبا 1.5 ماه درباره اش تحقیق و پرس و جو کردم رو بگیرم..که اون هم همین 1564 خودمون هست..حداقل دلم به دوستان این فروم گرمه که اگه مشکلی هم پیش بیاد، کمکمون کنند..من بین دو رنگ آبی و مشکی موندم ..کدوم بهتره ( از نظر جلوه دادن و کمتر کثیف شدن و زیباتر کردن لپ تاب )..
دوستان نظرتون در مورد این سری 1564 که به عنوان سری D نوشته شده چیه..( قیمتش ،گرافیک،cpu) ؟!
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرمIntel Core i5 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHzامکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
4 GB DDR3
320 GB 7200 RPM
Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB
15.6" - Bright LED
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
770000 تومن
نقل قول:
سلام گرافیکش ضعیفه:13: ولی اگه کار گرافیکی و بازی نکنید سیستمش بد نیست.:27:
من اگه بخوام به کسی پیشنهاد بدم اون مئدلی رو پیشنهاد میدم که گرافیکش 512 ati 4330 رو میگم.
در مورد cpu چی؟ اینکه از سری i5 استفاده میکنه..تاثیرش چقدر هست؟
نقل قول:
سلام corei5 با corei3 در ساخت معماریش فرق داره.فکر نکنم فرقی اساسی داشته باشهمثل سری core2dou با dual core جفتشون دو هسته ای هستند فقط معماری ساختشون فرق داره
این هم باید همین طوری باشه
البته 5 و 3 فعلا هر دوتا شون 3 مگ کش هستند:27:
سلام
چرا همه با بلوتوث این مدل مشکل دارند؟من درایور dell inspiron 1545 نصب کردم و خیلی داره خوب کار میکنه.
میگم آخه این فرکانس i5 بیشتره.حدود 2.27 هست.حالا این چقدر تو اجرای بازی تاثیر داره؟نقل قول:
سلام
بستگی داره چه بازی بکنی
ولی به نظر من 0.1 زیاد تاثیری نداره.رم دستگاه و گرافیک برا بازی تاثیرش هم زیاده.
اگه کور5 بودجت میرسه البته با گرافیک 512 ati بگیری بهتر از کور 3 هست
البته باز تاکید می کنم با گرافیک 512 ati
hitman جون دوباره سلام
آقا حمید باز هم سلام
شرمنده که من اینقدر از شما بزرگان سوال کردم
اقا 1564 کناره webcam اش میکروفون داره؟
اندیکاور دوربین چی؟
مثلا سری 1525 ه قدیمیه اینا رو داره
مثلا عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره؟
پول ندارم i5 رو بخرم:31:امروز زیگورات زده بود با ati 512 و هارد 500 گیگ 970 تومن.نقل قول:
شاید تا تابستون ارزان شد........شاید.....
نقل قول:
میکروفون داره ولی چیزای دیگه رو نمیدونم.
[QUOTE=astrix;4852694]سلام
بستگی داره چه بازی بکنی
ولی به نظر من 0.1 زیاد تاثیری نداره.رم دستگاه و گرافیک برا بازی تاثیرش هم زیاده.
اگه کور5 بودجت میرسه البته با گرافیک 512 ati بگیری بهتر از کور 3 هست
البته باز تاکید می کنم با گرافیک 512 ati[/QUOTE
دوست عزیز i5 با داشتن تکنولوژی turbo boost میتونه فرکانسش رو با تغییر ضریب مولتی پایر از 2.4 تا 2.93 تغییر بده که این میتونه تو بازی تاثیر خوبی داشته باشه
ضمنا فرکانس گرافیکش هم 233 مگاهرتز بیشتره