دلم طاقت نیائرد رفتم خریدمش همین الان باید بگم که همین اولش منو گرفت با اون موزیکش ...امیدوارم خوشم بیاد
Printable View
دلم طاقت نیائرد رفتم خریدمش همین الان باید بگم که همین اولش منو گرفت با اون موزیکش ...امیدوارم خوشم بیاد
منم بازی رو گرفتم . همچیش عــالیه . از گرافیک گرفته تا تنوع اسلحه ها . فقط اگه کل بازی به صورت سوم شخص بود خیلی باحال تر میشد
خب ما هم بازی کردیم کمی
خیلی خوب بوده تا حالا نمی شه ایرادی آن چنانی گرفت
با درجه سختی Legendary هم شروع کردم واقعا سخت و چالشیه
«ن تنها پيشرفتي كه تو درجه legendary كردم اين بود كه رفتم chapter 5!نقل قول:
ديگه تحمل ندارم!نميتونم برم!:27:
خب بازي رو ديشب تموم كرديم .....
يكي ديگر از شاهكارهاي بانجي و البته اخرين شاهكارش در سري هيلو هم افتخاري بود كه بازي كرديم و تمام كرديم
تو لول اخر تازه داشتم گرم بازي ميشدم كه يهو ديدم بازي تموم شد ميشه گفت عطش من هنوز تموم نشده و
نياز به مرحله جديد بد جوري رو مخم رفت . بازي خيلي خوب اما درگير كوتاه بودن بيش از حد.
بله موافقم فقط ميشه گفت در نوع خودش و بين سري باز يهاي هيلو خوب هستش. :10:نقل قول:
در نتیجه میشه گفت گرافیکش واقعا پیشرفت کرده و یه جورایی برای halo عالی محسوب میشه
نه تفاوت چنداني نداره فقط زمين تا اسمون بينشون فاصله هستش.نقل قول:
اولی کیفیت بسیار خوب بافت ها هستش دومی نورپردازی داینامیک و زیبای بازی هستش که با بازی بزرگی مثله KZ 2 تفاوت چندانی نداره .
اين حرفت امين جان ديگه از اون حرفها بود حيف كه چند روزي ميري مسافرت كاش الان بودي بحثي مي كرديم.نقل قول:
هست که تابحال دیدم حتی بهتر از کرایسیس !! فیزیک اب بی همتاست
شايد تنها موردي كه اصلا پيشرفت نداشت اب بود .....فيزيك اب خوب بود اما نه اين كه ديگه بياي با كرايسي مقايسه كن داداش من.
KL2 اومد ميدون مقايسه و قابل قياس هست تا حدودي
راستي ديگه لطفا ديگه خدايي حرف خنده دار نزن .
البته خیلی کوتاهم نبودا حامد.......رو نرمال 8 ساعت طول می کشید.....cod mw2 که به 6 ساعت هم نمی رسید..:31:تازه ارزش تکرار این خیلی خیلی بالاس.... .نقل قول:
عشق یه halo همینه دیگه نذاشته امین مقایسه رو دقیقتر انحام بده....:31:نقل قول:
ولی درسته از لحاظ بصری و از لحاظ بافت و نورپردازی از kz2 عقبه اما به خاطر AI بالا تو محیط و وسعتش نمره گرافیکیش از kz2 پایینتر نخواهد بود(گیم اسپات به odst و kz2 نمره مساوی 9 رو برای گرافیک داده بود)
راستی وقتی دو نفری یا چهار نفری بازی می کنی(چه حالت داستانی چه firefhight) تعداد دشمنا هم 2 یا 4برابر میشه ولی اصلا افت فریم مشاهده نمیشه که انصافا خودش کلی حرفه
دوستان اگر کسی سرعتش بالاست این لینک رو یه تست بزنه.
محتوای مخفی: halo
حالا ما قراره با رفيقمون 2 تا مانيتور بزاريم كنار هم اون موقع 2 نفري بكوبيمنقل قول:
راستی وقتی دو نفری یا چهار نفری بازی می کنی(چه حالت داستانی چه firefhight) تعداد دشمنا هم 2 یا 4برابر میشه ولی اصلا افت فریم مشاهده نمیشه که انصافا خودش کلی حرفه
واي چه حالي ميده ......:40:
الان حدود چند ساعت بازی کردم.
بازی از لحاظ گرافیک و تصاویر پشت زمینه عالی کار شده است.
موزیک خوب بود، البته برخی جا ها زننده می شد. ( نمی دونم چرا! مثلا یه آهنگ تند داشت که یه نتش بد نواخته شده بود. شما هم بعدا حرف منو می فهمید.)
گیم پلی شباهت خاصی با شماره های قبل داشت. اما این بار کم تر به اسلحه های دشمن نیاز پیدا می کردیم. و این امر بسیار خوب بود.
مهم ترین عاملی که مرا در بازی رنج می داد، نبود خون و نوع مرگ دشمنان بود. وقتی شما انسانی را مورد هدف قرار می دهید، تیر خورده و با حالتی ملموس می میرد، اما در اینجا چنین چیزی وجود نداشت.
البته دشمنان دیگر بعد از دوساعت تیر زدن نمی میرند و از لحاظ جانی تضعیف شده اند.
داستان عالی بود.
باز هم اطلاعات جدید اعلام خواهم کرد.
ممنون.
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
راستی بچه ها دیگه هیلو ی عرضه نخواهد شد؟
هيلو عرضه ميشه ولي بانجي نميسازدش و استديوي 343 ميسازدش.نقل قول:
نقل قول:
خو چه کاریه؟؟.......هر دوتون تو یه کنسول split بزنید ...راحت تره که.... .
ولی این firefight خوراک چند نفر بازی کردنه ..چندین ساعت بازی می کنی بازم تشنه تر میشی....... .ملسه به خدا ملس..
جالبش اینجاس که حتی میتونی با جت پک هم دشمن رو ترور کنی(البته اونم با جت پک باید بیاد بالا)
نقل قول:
خوب دوست عزیز علت اینه که دشمنان شما انسان نیستند پس نه قرار خون ازشون بپاشه(البته می پاشه ها از brute ها خون می پاشه ولی از بقیه نه..)و نه قرار مثه آدم بمیرن.
دوستان این کدوم نسخه بازیه.نقل قول:
این بازی چند تا نسخه داشته تا الان.
پیرو پست بالایی:
3 نسخه از این بازی موجوده. (با توجه بهاین پست):
اینا فرقشون چیه؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5391199&postcount=7649
چیا کم و زیادتر توی خود بازی داره؟
اخه مي دوني اون موقع صفحه كوچيكتر ميشه حال نميده فك كن تو دو تا مانيتور باحالتر ميشهنقل قول:
خو چه کاریه؟؟.......هر دوتون تو یه کنسول split بزنید ...راحت تره که...
به نظر من كه از بيرون تهيه كنيد بهتره چون هنوز اون طور كه بايد شايد نسخه هاي دانلودينقل قول:
اینا فرقشون چیه؟
چیا کم و زیادتر توی خود بازی داره؟
همچين كامل نيستند من ديشب داشتم ول مي گشتم كه متوجه شدم چند تاشون ايراد دار هستن.
سلام
بکس Live باز که بعد از 3 شنبه میخوان Reach رو تو Live بازی کنن GT من رو ادد کنن تا بتونیم با هم لذت یکی از بزرگترین بازیهای Live رو تقسیم کنیم :دی
GT : mamad021
الان این جوابِ شما چه ربطی به سوالِ من داشت؟؟××؟؟نقل قول:
بی صبرانه منتظر ریلیز رسمی هستیم تا یه حالی با این بازی تو لایو ببریم
فقط تو بازی اسمان reach رو نگاه کنید تا به عظمت کار پی ببرید به نظرم قشنگ ترین اسمون تو کل بازی ها هستش
Gt-parshansh
تو لایو پریدن اونم به سرعت فک کنم خطری باشه ، نه ؟
حالا ما رو هم اد کنید : ranlingers
الان زوده علی جان
بعد از 3 شنبه با reach بیاین لایو !
اددت کردم علی
---------------------
علی جان GT که اشتباهه داداش :27::31:
کلا میگم فک کنم بعد از عرضه شدن رسمی هم برای یه مدتی خطری باشهنقل قول:
الان زوده علی جان
بعد از 3 شنبه با reach بیاین لایو !
اددت کردم علی
---------------------
علی جان GT که اشتباهه داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها اشتباه نوشتم :دی
ralingers
نه ....موج بن کردن مایکرو معمولا یه ماه دیگه شروع میشه.....ولی بهر حال شما هم چند روز بعد عرضه برین لایو(تا بقییه بازی کنن ببینن امنه بعد شما برین:31:)نقل قول:
از دو ساعت پیش تا الان که بازی تموم شد هنوز تو شک پایان بازیم
واقعا بازی فوق العاده ای بود از همه نظر
کلا سری halo خیلی سلیقه ای بود یه عده ای خیلی خوششون میومد و یه عده ای هم... هر چند halo3 و o.d.s.t هم بعد از مدتی بازی کردن فوق العاده جذاب میشد
ولی این reach از اولش خارق العادست و تا اخر بازی میخکوب کنندست
سایت gameinformer به بازی امتیاز بسیار خوب 9.5 رو داده......
این امتیاز اولین امتیاز رسمی این بازی هست که در متا و رنکینگ ثبت میشه
امروز رسیدم به اون مرحله ایی که در فضا باید با سفینه ها بجنگیم ، واقعا جو عالی و اکشن فوق العاده ایی داشت .
حیفه این بازی ادامه پیدا نکنه ، شکوه و عظمت این بازی با هیچ بازی قابل مقایسه نیست حتی با کیل زون
امروز بازی را تا وسطاش رفتم.
فقط می تونم بگم از این بهتر نمی شه،
گرافیک عالی، مخصوصا افکت های تصویری و در خشش که در نوع خود مثال زدنی هستند.
گیم پلی متنوع، نرم و روان،
موسیقی از ساعات اول بهتر شده، یکم هم حماسی شده،
داستان هم که هر چه جلو تر می ریم، قوی تر می شه.
ممنون.
2 روز تا ریلیز بازی مونده
بچه ها منتظریما تو Live , خیلی از بچه ها مثل خودم اکانت Gold رو فقط برای Reach شارژ کردن :40:
دیگه انتظارم داره به پایان میرسه :40: بدجور ذوق زده'ام :دی
امروز به قصد کسب اون اچیو که میگه تو firefight باید 200000 امتیاز جمع کنی با داداشم شروع کردیم به بازی......آخرای بازی فقط الیت بود که می ریختن رو سرمون....عجب فضایی شده بود....من با جت پک تو هوا دشمنو میزدم..دادشم هم با اون زره sprint فقط داشت دور مپ میدوید و میزد:31:.......اوضاعی بود....... .بعد از چند ساعت بازی این اچیو رو هم صید کردیم.
فک کنم مولتی این از شماره 3 هم خرتو خر تر میشه:31:........بی نظیره..... .
نامردا...
همتون میرین آآنلاین...
من به زور با داداشم بازی می کنم :19:
انشالله مهر نتم وصل شه میام.
راستی عید همتون مبارک :دی
میگم کسی قضیه ی این Forge رو میدونست یک توضیحی بده ممنون میشم :دی
نقل قول:
چطوری شایان؟؟
forge مپ سازی هست برای آنلاین...یعنی شخصی سازی مپ ..البته کل مپ رو که عوض نمی کنه...جای respawn و وسایل نقلیه واینا رو تو خودت مشخص می کنی ...تو halo3 هم بود دیگه........ .
راستی بچه ها اگه اینم مثه گیرز2 و کیلزون 2 قابلیت بازی آنلاین رو بصورت افلاین با هوش مصنوعی(bot) داشت چی میشد............میرفتیم فضا:31:
Halo: Reach reviews
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Eurogamer – 9
PlanetXbox360 – 10
G4 – 5/5
1UP – A+
Giant Bomb – 4/5
Kotaku – N/A
IGN – 9.5
Xbox360Achivements – 94
Shack – N/A
GT – 9.3
GamesRadar – 8 [Campaign - 7, Multiplayer - 9]
Joystiq – 5/5
IGN UK – 10
The Guardian – 5/5
GamePro – 5/5
D’Toid – 10
Machinima – 9.5
Videogamer – 9
NowGamer – 9.4
GameZone – 8.5
+
ما هم بریم نقد خودمون رو بنویسیم : دی
Worth Playing هم Review بازی رو ساعاتی پیش منتشر کرد. WR امتیاز 8.5 از 10 رو داد.
امتیازهای جدید:
Game Revolution 10/10
Destructoid 10/10
Telegraph 10/10
Joystiq 10/10
cooptimus 5/5
game revolution A+
gamevideos A+
techland 9.8/10
gamer365 9.5/10
Xbox360Achievements 9.4/10
Everyeye.it 9.3/10
Computer and Video Games 9.2/10
Eurogamer Italy 9/10
kombo.com:9/10
M2G:9/10
videogamezone.de 8.7/10
GON 4/5
خوب صبح با 12 تا نقد میانگینش تو متا 93 بود ولی الان با این امتیازهای فوق العاده که براش صادر شده فک کنم یه نمره هم بالا بیاد...(انتظار 92 تا 95 میره..)
من این بازیو دارم ولی نمیدونم چرا باهاش حال نمیکنم:41:
لطفا یکی راهنماییم کنه که از بازی خوشم بیاد:20:
با odstهم حال نمیکنم
یه چیزی بگید که حال کنم و بتونم بازیش کنم آخه هی بچه ها تعریفشو میکنن آدم دهنش آب میوفته:31:
پس هر ترفندی دارید بگید منم خوشم بیاد:31:
ممنونم
شما امتيازاتو ببين خودت تحريك ميشي باز ميشيني پاش . :31:
فكر كنم بتونم حدش بزنم چرا بدت مياد .
به خاطر اين نيست كه يكم رنگي پنگيه ؟؟ يعني از اون حالت جنگهايه خشونت آميزي كه من خودم خرابشم به دوره .
من خودم از سري Halo كلا بدم ميومد به همين دليلي كه گفتم . بعد نويد گفت بشين بازي كن حال ميده آخه من كلا 2 مين بازي كرده بودم . يكم بازي كردم Game Play ش گرفت منو . ديگه ولم نكرد تا Reach ...
دمت گرم.ولی به رنگی پنگی کاری ندارم.بازیش مثل نسخه ی اولشه.همون اسلحه ها و ............
البته منم زیاد بازیش نکردم و تو همون مرحله ی اول هستم
کلا نمیدونم چرا نمیتونم خودمو باهاش سازگار کنم
ترفند دیگه ای هست بگو
ترفندی نیست؟؟؟:31:
ادامه امتیازها :
mirror 10/10
gamer lounge 10/10
والا من به زور بازي كردم عاشقش شدم . منم همون يه مرحله بازي كرده بودم .نقل قول:
حالا به زور بازي كن شايد جواب داد:31:
دوستان به نظر شما من چرا ازين بازي خوشم نمياد؟!
خودمم موندم! آخه از سبكش كه نيست چون من از COD خيلي خوشم مياد(سبكشون يجوره ديگه؟ شوتر اول شخص؟) و همه ي نسخه هاش رو بازي كردم!حتي چند بار.
اما شما عزيزان كه هي ميگيد بازيش آخرشه و خيلي خوبه و چه باحاله ... من نميدونم چرا نتونستم فضاي بازي رو تحمل كنم:41:.
نكنه من يه بازيه ديگه رو خريدم؟! اما آخه همين هالو ريچ نوشته كه...
نقل قول:
ببین دوست عزیز علت اینکه شما و مخصوصا قشر کثیری از ما ایرانیها این بازی رو دوست نداریم اینه که فرم کلی بازی تخیلی هستش...هم نوع مردن دشمنا و هم نوع مبارزه و خودشم با اینکه بازی +18 هستش ولی خشونت آنچنانی نداره(چیزی که ما ایرانیها عاشقشیم)
خیلی هم نمیخواد به سمت واقع گرایانه بودن بره....پریدنش متفاوته....دوییدنش...تفنگ دشمنا.......
خیلی ها از بازی با توضیحات بالا خوششون نمیاد....... .
ولی در عوض این چی داره؟؟وقتی شما COD بازی می کنی با اینکه اول شخصه ولی نمیتونی همینطوری بری قلب دشمن و بزنیشون و باید کمی بزنی بعد کمی از دشمن دور شی..ولی halo قشنگیش به همینه که بپر وسط دشمنا و با استفاده از تواناییت یا قدرتهای تخیلی بازی دشمنها رو نابود کن.....
علاوه بر اون تو بازی مثه gears یا COD شما آزادی عمل نداری ولی اینجا هر طور که بخوای میتونی بازی رو تموم کنی و این هم خودش امتیاز بزرگیه....... .
تونستم منظورمو برسونم؟؟؟؟؟؟
بله دوست عزيز حرفت كاملا درسته چه راجب اون فضاي تخيلي و ارتباط برقرار نكردن من و چه راجب اون خشونتي كه مثال زدي.نقل قول:
اما اون مبارزه اي كه گفتي رو من اونطور مثل COD بيشتر ميپسندم.
هرچند اين بازي هم سبك خودش رو داره و علاقه مندان خودش رو.
با تشكر:11: