سلام دوستان میشه نظرتون رو درباره این مدل بگید ممنون
[Fujitsu LifeBook NH570]
سلام دوستان میشه نظرتون رو درباره این مدل بگید ممنون
[Fujitsu LifeBook NH570]
آقا تو رو خدا كمك كنيد چند روز ديگه ميخوام فوجيتسو ah530 با كانفيگ 2گيگ رم و 250 گيگ هارد و cpu دو هسته اي p6100 2.0ghz و 3 مگ كش و قيمت 560 تومن با گارانتي بهين. بنظرتون ارزش داره بگيرم بيشتر هم ميخوام دستگاه زيبا و بادوام باشه و واسه كاراي دانشجويي ميخوام و اگه بتونه يكي دوتا بازي مثل portotype رو بياره خيلي خوب ميشه اگه نكته اي هست قبل از خريد بايد توجه كنم بهم بگين دمتون گرم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
یکی از اقوام سی پی یو 5 رو گرفته فقط بدون که ویندوزش اصل نیست و اینکه هدیه یا تخفیف نوروزی یادت نره بگیری و برای وصل شدن به پریز برق باید تبدیل بخری ، برای فامیل ما که اینطوری بود
نقل قول:
نوت بوکی حرفه ای برای کاربران حرفه ای شرکت ژاپنی-آلمانی فوجیتسو نیز همانند تمام تولید کنندگان رایانه های همراه، مدل هایی مختص پردازش های سنگین گرافیکی دارد. مدل LifeBook NH-570 نیز یکی از این محصولات است که برای فعالیت های سنگین گرافیکی بهینه شده است.
این نوت بوک از صفحه نمایشی 18.4 اینچی با وضوح تصویر 1680x945 پیکسل برخوردار است. در نتیجه اندازه ی بزرگ صفحه نمایش باعث می شود دیدن فیلم های بلوری، انجام کار های گرافیکی و بازی های کامپیوتری با این لپ تاپ لذت بخش باشد. از دیگر ویژگی های این مدل که توسط بهین تکنولوژی پشتیبانی می شود می توان به درایو بلوری کمبو، سنسور تشخیص اثر انگشت، تاچ پد با قابلیت استفاده از دو انگشت به صورت همزمان اشاره کرد.
این نوت بوک از ظاهر بسیار زیبایی بدلیل استفاده از سطحی مشکی و براق، برخوردار است. لبه های آن نیز با استفاده از استیل مات پوشش داده شده که به زیبایی آن افزوده است.
دیگر مشخصات فنی این محصول عبارت اند از پردازنده ی اینتل Core i5 با فرکانس 2.26 گیگاهرتز با 3 مگابایت حافظه ی نهان، چهار گیگابایت حافظه ی DDR3 با امکان ارتقا تا هشت گیگابایت، یک ترابایت هارد دیسک، کارت گرافیک انویدیا GT330 با یک گیگابایت حافظه ی اختصاصی اشاره کرد. هم چنین این نوت بوک از انواع پورت های ارتباطی هم چون USB، HDMI، گیگابیت اترنت، eSATA و غیره پشتیبانی می کند تا در این زمینه نیز NH 570 محصول کاملی باشد.
گفتنی است شرکت فوجیتسو برای این مدل نیز از صفحه کلید مقاوم در برابر مایعات استفاده کرده و کلید های Numeric را نیز در این صفحه کلید تعبیه کرده است. لازم به ذکر است که باتری این محصول 8 سلولی بوده و توانایی تامین انرژی مورد نیاز را برای حدود چهار ساعت دارا است.
من قرار بود AH-530 بگیرم. نظرم عوض شد. الان LH بهترین جایگزین واسه AH هست. تازه 14 هم هست!
به نظرم اگر کسی گرافیک واسش مهم نیست بره Lh بگیره!
من دو ماه هست T900 رو خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس و مقاله در مورد این مدل در لینک زیر هست دوستانی که دنبال تبلت هستند نگاهی به این لینک بندازن
[HTML]http://amircomputer2009.blogfa.com/post-15.aspx[/HTML]
خوب من fujitsu ah530 hd6 گرفتم.
cpu core i7 2.8 4 meg که با turbo boost تا 3ghz میره.
گرافیک ati 6530 1gb که تا 4g شیر میشه.
ram 6 gig ddr3 که 5.86 usable داره.
کیفیت LED هم که خیلی خوبه.نور و تفکیک خوبی داره.
تنها عیبش اینه صداش ضعیفه که اونم میشه با یه بلنگو 10 تومنی یو اس بی رفعش کرد.
بازی های transformers-hot pursuit-darksider رو با آخرین گرافیک روان اجرا میکنه.
بازی crysis 2 رو روی اخرین گرافیک با فریم حدود 22 اجرا میکنه که عالیه.چون همین بازی رو برای تست کارت ها امتحان میکن!.میشه گفت کارتش همون ati 5650 است البته یه مقدار قویتر.هم بشتر شیر میشه هم gpu بهتری داره.
توصیه میکنم حتما گارانتی بهین رو بگیرین چون تعویض میکنه نه تعمیر که هیچ لپتاپی همچین گارانتی نداره!
پشتش که نوشته المان.بارکد و اینام زدم همون المانه.فروشندم گفت هر موقع واست ثابت شد المان نیست برشگردون!
کیفیت ساخت واستحکامش هم نسبت به dell خیلی بهتره.
هر چیزه دیگه ای هم باشه در خدمتم.
سلام دوستان می خواستم بدونم جوری می توانم دکمه های کیبرد روی لب تاپ مثلا کم و زیاد کردن صدا را فعال کنم آِا درایوری داره اسمش چیه مدل لب تاپم 5505 esprimo هست ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
باید درایور مربوط به کیبورد رو نصب کنینقل قول:
لینک درایور های مدل شما در لینک زیر هست:
خیلی ممنون از راهنماییتان ولی وقتی مدل را انتخاب می کنم Download denied due to Legal Requirements این پیغام را می دهد
ممنون می شوم بفرمایید درایور کیبرد 5505 اسمش چی هست که دانلودش کنم
--------------------------------------------------------------------------------
خیلی ممنون از راهنماییتان ولی وقتی مدل را انتخاب می کنم Download denied due to Legal Requirements این پیغام را می دهد
ممنون می شوم بفرمایید درایور کیبرد 5505 اسمش چی هست که دانلودش کنم
دلیل این پیغامی که می گیرید اینه که چون ایران تحریم هست و IP شما از ایران هست اجازه دانلود به شما داده نمی شه . اگه با IP کشور دیگه ایی برید می تونید دانلود کنید .نقل قول:
سلام رفیقنقل قول:
این لپ تاپی که شما خریدی با گرافیک 6530 در سایت بهین پیدا نکردم .
میشه بیشتر در موردش توضیح بدی ، قیمتش چقدر بود در این مدت خوب کار میکرد ، زیاد داغ میکنه ؟
تنها i7 موجود در بهین این بود که گرافیکش کمترهاین فایل از اینترنت پیدا کردمکد:http://behin.net/NoteBook/laptop/LIFEBOOKS
فقط زودتر جواب بده ، هفته بعد میخام بخرمکد:https://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-lifebook-ah530hd6.pdf
میشه از نمایندگی درخواست به جای دی وی دی رایتر بلو ری نصب کنن؟
اگر از نمایندگی اصلی خود شرکت اقدام کنی، بله شدنی هست! ولی به نظرم اگه واقعا نیاز داری برو بخر!نقل قول:
میشه از نمایندگی درخواست به جای دی وی دی رایتر بلو ری نصب کنن؟
با سلام
من دنبال يه نت بوك هستم كه ضمن سبك بودن و كوچك بودن، قابليت touch (تبلت) داشته باشه. حدود قيمت-500- 400. تو برند فوجيتسو زيمنس چه مدلي پيشنهاد ميدين
نقل قول:
خوب با گرافیک ah550 هه موجوده که یه مقدار نه زیاد ضعیفتره.میتونی به نمایندگی که لپ تاپو میخری سفارش اون مدلو بدی.
قیمت تمام شدش با گارانتی بهین 1300000 آب خورد.
بله تا حالا مشکلی نداشته و توی تعمیرگاهای لپتاپ هم اصلا ندیدم.
نه سیستم گرماییش خیلی خوبه.فنش بدون صداس فقط توجه کن که همه لپتاپا گرم میشن ولی مهم اینه در موقع گرم شدن کاراییشون نیاد پایین.
من بازی hot pursuit رو هم رو fujitsu هم تو dell 5010 تست کردم که دل وقتی گرم میکنه بازی گیر میکنه!
در مورد استحکام ودوامش شک نکن.تازه یه بارم از دستم افتاده!
فقط یه نکته فنی:
cpu core i7 640m دارای دو هسته هست.ولی بعضی از core i7 ها 4 هسته دارن.میشه گفت قدرت cpu چیزی بین core i5 و اون نوع corei7 هاست.
واسه هر کسی معیارهای خرید فرق میکنه.مثلا لپتاپهای سونی cpu و ram خوبی دارن(البته ساخت امریکاش نه چین) ولی معمولا گرافیکشون زیاد بالا نیست.
توجه کنید تنها گرافیک در لپتاپ ارتقا داده نمیشه یعنی هرچی خریدی همونه!ولی ram و cpu و hard قابل ارتقا هستند.
فقط اینو میگم dell نخرید.hp,lenevo,asus هم خوب هستند.
کسی با LIFEBOOK LH-530 کار کرده عزیزان؟
من کار کردم و واقعا میشه گفت سیستم عالی هست. همه جورا حرف نداره و هیچ کم کسری نداره.نقل قول:
شاید بعضی ها بگن صداش کمه که شما میتونی یه اسپیکر پورتابل واسش بخری.
من واسه دو تا از دوستام خریدم به امید خدا اگه بشه تا آخر ماه واسه خودمم یکی میخرم
مرسی دوست من.فک میکنم تنها موردش گرافیک ضعیفشه که نمیشه روش بازی نصب کرد درسته؟نقل قول:
اگه واسه بازی بخوای ممکنه گرافیکش خیلی خوب جواب نده ولی کلا سیستم خوبی هست.نقل قول:
اگه واسه بازی میخوای میتونی Ah-530 رو بخری. فکر کنم Core I7 فکر کنم 1300 باید باشه. ارزونترینش هم 995 فکر کنم
واسه بازی هرگز کم نمیاره.
البته اگه میتونی صبر کن یه مدل جدید داره میاد با گرافیک 2 گیگ دیدیکیتد. نمیدونم دقیقا چنده و اسمش چیه ولی روزی که رفته بودم شرکت آمارش رو بچه ها بهم دادن
سلام میشه توضح بدین این مدلFMV BIBLO NB75J قطعات قابل ارتقاش چییه ممنونم.
واسه لپ تاپ معمولا هارد و رم قابل ارتقاء هست و در بعضی موارد CPU و به ندرت گرافیک.نقل قول:
سلام میشه توضح بدین این مدلFMV BIBLO NB75J قطعات قابل ارتقاش چییه ممنونم.
واسه مدل لپ تاپ شما فعلا فقط هارد و رم قابل ارتقاء هست اگه کمتر از حداکثر رم و هارد قابل ساپورت دستگاه باشه
این مدل خیلی قدیمیه و مال سال 2004 هست . من اگه جای شما بودم این مدل رو نگه می داشتم و بجای ارتقا یدونه a530 جدید می خریدم . مدل BIBLO NB75J یکی از مدل هایی است که فقط در ژاپن توزیع شده و از پردازنده های AMD Athelon 2700 استفاده می کنه که برای برنامه های امروزی قدیمی است .نقل قول:
نکته جالب درباره لپ تاپ شما این است که این مدل پایه طراحی برای LIFEBOOK T4200 شد که به نظر من از زیبا ترین و با کلاس ترین لپ تاپ ها است.
برای اطلاعات بیشتر درباره مدل BIBLO NB75J می تونید لینک زیر رو نگاه بیاندازید
[HTML]
http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&sl=auto&tl=en&u=ht tp://www.fmworld.net/product/hard/pcpm0409/biblo_loox/nb/index.html
[/HTML]
سلام
تبلت T-580 چه طور دراومده؟
كسي تا حالا داشته؟
این تبلت رو من نداشتم اما باهاش 4 ساعتی کار کردم و نظر خودم رو در موردش براتون می گم .نقل قول:
مزایای این تبلت از نظر من :
1- پردازنده core i3 از نوع کم مصرف (CULV) که باعث میشه مصرف کمتری از باطری داشته باشه اما نسبتا قدرت بالاش رو حفظ کنه
2- هارد دور بالا (7200) با ظرفیت 500 گیگابایت
3- صفحه نمایش Dual Digitizer که هم قلم مغناطیسی داره (Active pen) و هم تا 4 لمس انگشت رو شناسایی می کنه (Capacitive Touch Screen) .
4- اندازه کوچک و جمع و جور
معایب این تبلت از نظر من :
1- طراحی خیلی قدیمی ( به نظر من از وقتی fujistu کل fujistu siemens رو خریده طراحی lifebook ها بد شده البته این نظر شخصی منه ) که اگه به کسی بگید این دستگاه رو 1.5 میلیون خریدید باور نمی کنه
2-وزنش نسبت به سایزش بالاس و هنگامی که این تبلت رو بلند می کنید تازه می فهمید که نسبت به سایزش سنگینه
3-در صفحه نمایشش برای اولین بار در سری lifebook از تکنولوژی N-Trig استفاده شد که این تکنولوژی از wacom که معمولا در سری های lifebook استفاده میشد خیلی ضعیفتره و احتمالا برای کاهش قیمت شرکت مجبور به استفاده از N-Trig بجای wacom شده .
4- صفحه نمایش کوچک خواندن متون و کار با برنامه های مهندسی رو سخت می کنه .
5- درایو نوری ندارد
به نظر من اگه شما حتما باید سایز صفحه نمایشتون 10 اینچی باشه این مدل بهترین تبلت موجود در این سایز هست لینک یه بررسی از T580 رو هم براتون گذاشتم
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-LifeBook-T580-Convertible.43102.0.html[/HTML]
اما اگر الزامی در سایز 10 اینچ ندارید مدل TH700 رو بخرید که از همه نظر از t580 بهتر هست اولا دارای صفحه 12 اینچی هست ثانیا دارای تکنولوژی wacom هست ثالثا دارای درایو نوری ماژولار هست .
با سلام
کسی در باره این تبلت اطلاعاتی داره؟
فوجیتسو از تبلت جدید خود STYLISTIC Q550 رونمایی کرد
آیا وارد بازار ایران شده؟
اصلا مارک خحوبی هست فوجیتسو؟؟
مرسی دوستان
اطلاعات بیشتر درباره این مدلنقل قول:
هنوز وارد بازار ایران نشده اما بهین قول داده که وارد کنه
با سلامنقل قول:
شما میتونید برای دانلود درایور از سایت هایی که ایران رو تحریم کردند از vpn استفاده کنید
فوجیتسو قویترین ابر کامپیوتر جهان را ساخت
[HTML]http://amircomputer2009.blogfa.com/post-16.aspx[/HTML]
لپ تاپ واقعا ساخت آلمان هست؟ و کیفیت قطعات چه جوریه؟؟
در لینک زیر در مورد آلمان بودن و یا نبودن این برند توضیح دادم و تاریخچه fujitsu technology solution یا fujitsu siemens سابق هم در آن استنقل قول:
[HTML]http://amircomputer2009.blogfa.com/post-1.aspx[/HTML]
سلام
آقایون یه سوال.
کسی میتونه کمک کنه که چه جوری میشه رو سری هایی که فینگرپرینت دارن رمز فینگر پرینت گذاشت ؟(ویندوز 7)
پیشاپیش ممنون
میشه در مورد انواع لپ تاپ ها و سری اونها صحبت کنید?
من کیفیت الانش رو نمی دونم و مدل ساخت 2003 یا 4 که دست من هست تا الان خوب مونده و ازش رازی هستم ( فکر کنم قدیمی ترین لپتاپ در حال کار رو من دارم .)نقل قول:
البته الان دیگر اخرین هفته های عمرش رو دارد می کند و بزودی با لپتاپی جدید قراره جانشینش بکنم ...مشخصاتی هم که می خواستم که یکیش سایز 17 اینچ بود دیگر در مدل های داخل ایران ندیدم داشته باشه که برم بگیرم بخاطر همین از مارک asus تصمیم دارم بگیرم باسه جانشین کردنش.
سلام
کسی نمایندگی فوجیتسو تو مشهد سراغ داره؟
نقل قول:
در سی دی سری لپ تاپ های فوجیتسو که دارای فینگر پرینت هستند برنامه های مورد نیاز برای راه اندازی و بکارگیری فینگر پرینت وجود داره . معمولا فوجیتسو برنامه Smart Case Logon رو دراین CD ها می زاره ، می شه از برنامه omnipass هم استفاده کرد . قبل از نصب این برنامه ها باید درایور فینگر پرینت رو نصب کرده باشید
سری های لایف بوک دارای یه برنامه امنیتی دیگه ایی هم هستند بعضی هاشون رو معرفی می کنم
Fujitsu Security Panel Application که یک رمز سخت افزاری رو روی مادربورد قرار میده و این رمز به وسیله دکمه های اضافه ایی که بالای کیبورد قرار داره باز می شه و اگه کسی رمز رو که ترکیبی از دکمه های بالای کیبورد هست رو ندونه ، نمیتونه سیستم رو روشن کنه . اگه این رمز رو بذارید و رمز رو یادتون بره ، مشکل بزرگی خواهید داشت پس حتما در جایی امن این رمز رو نگه دارید.
Hard Disk Password که بر روی هارد دیسک شما رمز تنظیم می کنه و این رمز در خود هارد بصورت Encript نگه داری می شه و حتی اگه کسی هارد شما رو از لپ تاپتون در بیاره و روی سیستم دیگه هم بزاره اگه رمز رو نداشته باشه ، نمی تونه به اطلاعات هارد دسترسی پیدا کنه. اگه این رمز رو ست کنید و گزینه can reset password رو Disable کنید و رمز هارد یادتون بره ، دیگه هیچ راهی برای باز کردن اطلاعات موجود در هارد وجود نداره . بنابراین از این قابلیت ها زمانی استفاده کنید که کاربرد اون ها رو بلد باشید.
دوستان سلام
من بین چهارتا از لپ تاپ های سایت بهین موندم. ممنون میشم یه مقایسه ای بینشون انجام بدین. هم گرافیک برام مهمه هم سی پی یو و هم رم.
LIFEBOOK AH-531/GFO
کد:http://www.behin.net/NoteBook/laptop/lifebookah531
قیمت: 985
Core™ i5-2410M (2.3 GHz, 3 MB)
RAM 6 GB D.D.R III
640GB SATA
NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB Dedicated
15.6", TFT, (HD), LED backlight, glossy
3×USB 2.0 total, VGA,(1 USB Charger Any Time), Ethernet (RJ-45), HDMI, Memory card slots (SD/SDHC/MS/MS Pro), ExpressCard slots,
Audio:line-in/microphone,
Audio:line-out/headphone,LAN 10/100/1000 MBit/s Realtek RTL 8111E
Kensington Lock support
6.4 Hours
------------------------------------------
LIFEBOOK AH_530/HD6
کد:http://www.behin.net/NoteBook/laptop/LIFEBOOKAH530i5dedicated
قیمت: 935
Intel® Core™ i5 480M (2.66 GHz)
RAM D.D.R III 6 GB
640GB SATA
AMD Radeon™ HD6530
15.6\" SuperFine LED back-light, HD, Widescreen TFT
3xUSB 2.0 , HDMI , ExpressCard™, Card Reader , WLAN, GBLAN , Webcam, DVD-RW , Bluetooth , CRT Port,Eco Button
UP TO 3 Hours
------------------------------------
LIFEBOOK LH-530
کد:http://www.behin.net/NoteBook/laptop/LIFEBOOK_LH-530
Core i 5 M-460 (2.53 GHZ )
D.D.R III 4 GB
H.D.D 500 GB
INTEL HD Graphic Up To 1695 MB
LED 14 Inch
3.USB2.0 Express Card,WLAN,DVD-RW,Card Reader,Webcam,VGA,Bluetooth Spillproof Keyboard
UP TO 3.5 Hours
-------------------------------
LIFE BOOK S-751
Intel® Core™ i5-2520M processor (2.50 GHz, 3 MB)
4 GB (1 module(s) 4 GB) DDR3, 1333 MHz
SATA, 7200 rpm, 500 GB, 2.5-inch, S.M.A.R.T.
Intel® HD Graphics
Ports: One 15-pin D-SUB connector for VGA external monitor, one USB 3.0
,two USB 2.0 (one is a Anytime Charge port),
eSATA / USB 2.0 Port (can be used either as eSATA or USB 2.0 port),
DisplayPort connector, One DC In connector, One modular modem
(RJ-11) connector (optional), One LAN (RJ-45) connector, Docking
port (144-pin, to dock with port replicator) ,One stereo headphone
jack, One stereo microphone jack
7.40 HOURES
--------------------------------
خودم بیشتر روی دو مورد اول یعنی LIFEBOOK AH-531/GFO و LIFEBOOK AH_530/HD6 موندم. کلا ممنون میشم یک مقایسه بین این سه لپ تاپ انجام بدید (مخصوصا اولی و دومی)
راستی اگر مدل دیگه ای رو هم پیشنهاد میکنید که در اینجا آورده نشده، حتما ذکر کنید.
تاپیک ها رو که میخوندم گفته بودن مدل های ضعیف فوجیتسو به ایران میاد. آیا تو رنج 1 میلیون باز هم خرید این مدل های فوجیتسو رو پیشنهاد میکنید یا اینکه برندهای دیگه بهتر هستن؟
سوال دیگه اینکه باتری های این ها واقعا اینقدر شارژ نگه میدارن؟ مثلا یکیشون نوشته 7 ساعت و یکی دیگه هم 6 ساعتی بود!
با تشکر
سلام من یه سول داشتم تو نت که دنبال قیمت نوتبوک های فوجیتسو سری LIFEBOOK سری T می گشتم به جا برخوردم
قیمتهاش به طور عجیبی خیلی ارزونه حتی از خود سایت فوجیتسو ارزون تره !!!!!
می خواستم ببینم جریانش چیه؟ فوجیتسو چینی قلابی هم داریم ؟ این قلابی نیست ؟ مرسی
کد:http://www.gity.ir/ProductCatShow.aspx?id=1355&Cat1Name=Tablet%20PCs&Cat2Name=Fujitsu
مدل اول بین اونایی دیگه معقولتره چون سی پی یو ش سندی بریجه بقیه شون که از رده خارجن.نقل قول:
همین مدلم یو اس بی 3 نداره:41:
گرافشم ضعیفه
ولی کلن موندم چرا بین اینهمه برند اومدی سراغ فوجیتسو؟؟؟؟؟؟؟
نه اصلن توی این رنج قیمت فوجیتسو رو بهت پیشنهاد نمیدم.
فک میکنم شما هم گول تبلیغاتی که میگن المانیه و اپشنای مسخره ای مثل ضد اب بودن کیبوردشو خوردی که اونم وقتی میخری میبینی که در صورتی ضداب ه که چند سی سی اب روش بریزه مقدارش یادم نیست ولی خیلی کم بود وقتی میاد نام پد میزاره تو سایت به عنوان قابلیتهای دستگاه شما حساب کارو بکن:27:
بیا توی تاپیک مشاوره خرید قسمت اداری و خانگی اونجا یه تاپیک بزن بهتر به جواب سوالت میرسی.
به نظر خودت میتونه 6 ساعت باطری نگه داره:18: