آقا روتر رو واسه همچین روزی گذاشتن . می تونند با 20 یک روتر 4 پورت بگیرند. هرچند اشتباه کردند و پول مودم wi if رو ندادن . بهتره اگر می تونند ما به تفاوتش رو بدن و مودم wifi بگیرند.نقل قول:
Printable View
آقا روتر رو واسه همچین روزی گذاشتن . می تونند با 20 یک روتر 4 پورت بگیرند. هرچند اشتباه کردند و پول مودم wi if رو ندادن . بهتره اگر می تونند ما به تفاوتش رو بدن و مودم wifi بگیرند.نقل قول:
بچه ها این مودم درونیش چطوریه؟
طچوریه به PC وصل میشه؟
امروز باهام تماس گرفتن گفتن منطقه ما میشه با مودم درونی استفاده کرد
حالا چطوریه؟
با سیم به PC وصل میشه؟
حق با شماست. اما گفتم چون ممکنه کامپیوترهاش همه کارت شبکه داشته باشن اینطوری هزینه روتر نده. هرچند خرید روتر بهتره چون باعث میشه بدون روشن کردن کامپیوتر سرور کامپیوتر دوم به اینترنت وصل بشه و باقی مسائل ! :8:نقل قول:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
آره با کابل شبکه وصل میشه به سیستم.نقل قول:
دوست عزیز بعد از اینکه روی سایت ثبت نام کردید, چند روز طول کشید تا باهاتون تماس گرفتند؟نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید
من از شاتل ADSL دارم منتها به دلیل قیمت بالایی که دارد،و از آنجایی که در منطقه ما فقط داتک و شاتل ارائه دهنده ADSL هستند و پورت خالی هم ندارند که سرویس دیگر بگیرم؛میخواستم که وایمکس بگیرم منتها نمیدانم میصرفد یا خیر؟یعنی ADSL بهتر هست یا وایمکس؟هم به لحاظ کیفیت و هم امنیت؟
با تشکر
یا علی
لطفا لینکهای speed test رو بزارید تا بحث جعل مطرح نشه.
آقایون خواهشن اطلاعات درست بدین! من تو مقایسه وایمکس ایرانسل و مبین نت یه توضیح مختصری در مورد سرعت دانلود و ربطش با سرعت 128 256 512 و ... گفتم! سرعت دانلود میشه تقسیم به 8 اینا، بعنی 512 تقسیم بر 8 که میشه 64 کیلو بایت بر ثانیه، چون اون 512 به کیلو بیت هست نه بایت!!!!!نقل قول:
نقل قول:
شما پول رو یکجا دادی؟ مودم رو براتون ارسال کردن؟! لطف کنید وصل شد یک تست بزارید ازش.
از دوستان یه تست سرعت تو ساعات رایگانش برامون بزاره ممنون میشم. تو ساعات رایگان سرعت مثل روزانه هست؟
دوستان عزیزی که اینترنت وایمکس مبین نت دارند رو دعوت به همکاری می کنم، خواهشا اطلاعاتی در مورد نحوه خرید، و زمان طی شده تا برای نصب و راه اندازی، مشکلات احتمالی سرویس و سرعت سرویستان و پینگ آن برای سایت یاهو و میزان رضایتتان از سرویس رو در تاپیک من که مقایسه وایمکس ایرانسل و مبین نت هست قرار بدین.
با تشکر
لینک تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چرا اینقدر ناراحتی ؟! حرص نخور واست خوب نیست !نقل قول:
فکر کنم این دوستمون پهنای باندش 2 مگابیت بوده. چون داداشش توی مبین نت کار میکنه و ...
پست های قبلی رو بخون. این دوستمون هم عکس دانلود منیجر گذاشته هم نتایج speedtest !
بالاخره نتیجه چی شد! وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت ؟؟؟؟
Edge ایرانشل بهتر از همشونه.نقل قول:
نقل قول:
نه فعلاً ثبت نام کردم قراره که امروز زنگ بزنن اگه وصل شد حتماً اعلام وضعیت می کنم.
نقل قول:
دوست عزیز می خواستم بدونم که با این مودم Wifi میشه بدون وصل کردن کارت wirelless به اینترنت وصل شد یا بدون کارت هم میشه یعنی پورت lan داره؟
فقط اگه ممکن هست سریعتر بگید چون اگه زنگ بزنن دیگه کاری نمی تونم بکنم.
سلام دوست عزیز!نقل قول:
وقتی مودم وای فای پورت lan داره یعنی شما میتونی از طریق کابل شبکه (lan) اینترنت رو به کامپیوتر برسونی!
کلا مودم های وایرلس که پورت lan دارن هم بصورت با سیم (wired) و هم بصورت بی سیم (wireless) اینترنت رو به سایر وسایل میرسونن!
فعلاً ثبت نام کردم هر وقت زنگ زدن اطلاعات کامل رو در همینجا میذارم.:10:نقل قول:
نقل قول:گفته ایشون تایید میشه بهتره مدل wi fi رو سفارش بدین یکی از قابلیتهاش هم اینه که بعدا voip باب بشه می تونید با وصل کردن تلفن به مودم و فعال کردن تلفن اینترنتی تماس برقرار کنید.نقل قول:
بعد از ارسال عکس کارت ملی , روزه بعدش تماس گرفتندنقل قول:
---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
بچه ها سرعت 128 با چند کیلوبایت دانلود میکنید؟
این رو باید شما بگی وقتی سرویست وصل شد. شاید این شرکت هم اومد 128 رو روی 512 بست.نقل قول:
در حالت استاندارد سرعت نباید بالاتر از 16 بره.
**ایی که مودم Wifi مبین نت رو دارن میشه بگن چندتا پورت Lan داره؟؟
من امروز بهشون زنگ زدم, میگفت اون 24 ساعت که نوشته برای تهران نیست و برای تهران تا یک هفته طول میکشه تا باهاتون تماس بگیرند! :16:نقل قول:
من امروز تماس گرفتم برای سفارش سرویس 512 - 25GB که گفتند بدون مدارک نمیدن و من هم مجبور شدم 128 Unlimited گرفتم ...
گفتن حداکثر تا آخر همین ماه تماس میگیرن برای ارسال نصاب و...
حالا کسی از دوستان سرویس 128 Unlimited داره ؟
دوستان یه توضیح در مورد این معرفی نامه ی شرکت برای دریافت سرعت های بالا میدید ؟
متن معرفی نامه باید چی باشه ؟ میشه خودمون یه نامه طراحی کنیم مهر بزنیم و... ؟ :31: پیگیر نمیشن ؟ :21:
منم با مبین نت تماس گرفتم که گفت سرویس وایمکس برای تهران از اوایل شهریور قابل ارائه هستش! یعنی شما همه مقدمات رو میتونی انجام بدی ولی سرویس از اون موقع برای شما فعال میشه!
گفتن که هیچ گونه محدودیت حجمی هم برای سرویس های نامحدود ندارن!!!!
نه من مشهد هستمنقل قول:
و کارت ملیمو اسکن کردم :11:
سرویس الآن واستون فعال شده ؟نقل قول:
چه پهنا باندی خریدید ؟ اگه امکانش هست چندتا تست از speedtest بگیرید بزارید ببینیم چه جوریه ؟!
نقل قول:
خداییش داری نا جوان مردانه قضاوت می کنی !
من روزی که رفتم فرم ایرانسل رو پر کردم 5 بعدظهر جمعه بود! ساعت 6 pm اس ام اس امد و username o pasword رو دادن و مبلغ قابل پرداخت رو
شنبه صبح رفتم ریختم یکشنبه بهم زنگ زدن و با کلی ادب احترام گفتن پول پرداخت شده و گفت منتظر تماس نصاب باشم !
عصر یکشبه نصاب زنگ زد و شب ساعت 9 امد نصب کرد و مدارک و گرفت و دوشنبه هم فعال شد!
من از فرودین ماه وایمکس دارم و خداییش پشتیبانیش حداقل برای من خوب بوده چون از اون موقع تا الان فقط یکبار افت سرعت داشتم که زنگ زدم گفت به بخش فنی خبر می دیم و فرداش از قسمت فنی زنگ زدن که ببینن سرعت درست شد یا نه !
سرعت دانلود من هم همیشه ثابت هستش 16 kbps
وایمکس ایرانسل حرف نداره شک نکن
هنوز فعال نشدهنقل قول:
به محض فعال شدن چندین تست میگرم
مخصوصا روز جمعه (چون رایگانه) و ساعات رایگانش
من رفتم تو طرح یک ساله ویژه تابستان(128)
تنوع سرویسهاش خیلی کمه
مثلا شاید کسی حجم 25 گیگ با سرعت 512 براش زیاد باشه
اگه همین رو به چند سرویس بخش میکرد بهتر بود مقلا با حجمهای 10 ، 15 ، 25 گیگ
ممکنه بعدا همین کارو بکنه......اگر ببینن تقاضا برا اون نوع سرویسا بیشتره برا فروش بیشتر هم شده تنوع رو زیادتر میکنن.
نقل قول:
عمرا اینکار رو بکنه
من به شما قول میدم اگر 512 رو با حجم ماهیانه 4 گیگ بده 20 تومن ملت با کله میرن سمتش.
40 تومن برای اینترنت زیاده. حداکثر 30 تومن.
هنوز باهام تماس نگرفتن
البته زنه گفت مشهد خیلی درخواست داشتیم
ولی فک نمیکردم انقدر :دی
تا الان 2 روز شده
درسته زیادهنقل قول:
25 گیگ برای 30 روز واقعا زیاده .البته برای اونی که 24 ساعته پشت سیستمه شاید کم هم باشه ولی برای یه استفاده متعادل خیلی زیاده .40 تومان پول بی زبون بدی بعد نتونی استفادش کنی!
10 گیگ حجم ماهانه کاملا استاندارده
سلام
چند تا سوال
اگر من مثلا اینترنت وایمکس مبین نت برای خونم بگیرم بعد مودمش رو ببرم سر کارم و هر دو جا پوشش وایمکس باشه می شه از استفاده کرد؟
بعد این مودم های Outdoor با روی پشت بام ها یا جاهای بلند وصل بشه یا نه توی خونه هم می شه گذاشتش؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
دوستان کسی نمیتونه یه عکس از آنتن های مبین نت بگیره ؟ گه حداقل تو شهرمون بتونیم انتن پیدا کنیم .
نه کم کم هم هست :31: شما 512 نامحدود 20 تومن بده من 120 گیگ ماهی دانلود میکنم از اون لحاظ میگم زیاده چون سرویس رو گرون کرده وگرنه 512 محدود به 3 گیگ رو با Adsl 15 تومن میدن اگر همچین کاری بکنه قیمتها کم میشه و خیلی طرفدار پیدا میکنه میگم کاشکی یک متن رسمی یکی بنویسه همه بفرستیم شاید ترتیب اثر دادن.نقل قول:
شما اگر سرعت 512 رو تو تایمهای رایگان هم بهتون بده تو 1 ماه می تونی حدود 40 گیگ دانلود کنی. واسه همین اون 25 گیگ پول اضافه هست.:27:
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
بله اگر مودم داخلی بگیرید می تونی هر کجا که جز پوشش داخلی باشید برید.نقل قول:
مودم خارجی رو پشت بام وصل میشه مختص مناطقی هست که پوشش داخلی ضعیفی دارند.
چه سرویسی دوست عزیز؟ :18:نقل قول:
اينم چندتا تست امروز ...
:18::18:نقل قول:
میشه بگی چه سرویسی داری انوقت یقمتاش چنده ؟؟ مدرک هم میخواد واسه این سرعت:41: من هم میخوام!
میشه چندتا عکس از داخل پنل مودمت هم بگذاری.نقل قول: