بعید میدونم فعلا بشه از مودم غیر خودشون استفاده کرد,چونکه id مودماشون رو تو سیستم ثبت میکنن تا بتونی استفاده کنی.
Printable View
بعید میدونم فعلا بشه از مودم غیر خودشون استفاده کرد,چونکه id مودماشون رو تو سیستم ثبت میکنن تا بتونی استفاده کنی.
دوستان عزیزنقل قول:
اینکه هرجا پوشش داشته باشی بتونی ببری یا امتیاز بیسیم بودن; با امکان جواب دهی در حرکت دو مقوله کاملا جدا هستند!!!:20:
شما 15 تومان رو باید بدید واسه ابنومان.نقل قول:
حالا میتونید از مصرف ازاد مگابایتی 100 ریال استفاده کنید یا از طرح های تشویقی که ارزونتره!
نه عزیزم. زحمت این کارو برادرای دیگه,تو یه مرکزه دیکه میکشن!نقل قول:
خدا حفظشون کنه!!!
:31: البته ههه بلانسبت شما ! برای خودم گفتم که یاد بگیرم !:5: مشکلی نمیبینم !نقل قول:
سرویسای حجمیش هیچ رقمه نمیصرفه
ترافیک اضافه بخوای مصرف کنی گیگی 10تومن میفته برات حداقل(با توجه به اینکه هر گیگ 1024 مگ هستش بیشتره ولی رندش میکنیم)
برای سرویسای نامحدود بالاش هم وسع اکثریت اعضای جامعه نمیرسه
فقط 64 یا 128 نامحدودش برای اونایی که نمیتونن دسترسی به ای دی اس ال داشته باشن نسبتا مناسب هستش
شما میتونی با 6 تومن یک گیگ اضافه کنی و نه 10 تومن:نقل قول:
همین شاتل هم داره میده 14 فکر کنم 128 رو با 3 گیگ (قبلا با 2 گیگ) هرچند شبانه مجانیه (اینم شاید به زودی شبا مجانی داد)کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=161
در کل به نظرم برای شروع عالیه ، یادتون نیست gprs اول 10 ریال بود هر کیلوبایت ؟
الان شده 2 ریال...
به زودی بسته های تشویقی جالبی میاد که ایرانسل بسته هاش خیلی عالیه
و قیمتها هم کمتر میشه ، به نظر من همین الان هم قیمتش مناسبه به خاطر قابلیت هایی که نسبت به adsl داره و دنگ و فنگی هم نداره...
در ضمن همونطور که دوستمون گفتند استفاده در جای دیگه با استفاده در حین حرکت فرق داره ، ما قابلیت اینکه در ماشین بشینیم و در حین حرکت از اینترنت استفاده کنیم رو نخواهیم داشت ، ولی میتونیم هرجا (مناطق تحت پوشش) باشیم توقف کنیم و به اینترنت وصل بشیم از داخل ماشین مثلا...
من اگه ایرانسل 128 رو با 8 یا 10 گیگ ماهیانه بده 30 تومن همین الان میرم میگیرم (به نظرم تا 3 یا 6 ماه دیگه قیمتهاش اینجوری بشه)
ایشالله به زودی مبین نت آغاز کنه... یعنی یه اینترنت میگیریم تو همه جای ایران میتونیم استفاده کنیم
امیدوارم قیمتاش مناسبتر شه. . .
مبین نت مجبوره ارزون تر با پوشش بیشتر بدهنقل قول:
چون ایرانسل 30 میلیارد برای مجوز 7 استان داده اما مبین نت 102 میلیارد تومن برای کل کشور
ایرانسل برند شناخته شده است {وجزو 100 برند برتر ایران} اما مبین نت این طور نیست {حتی 6 ماه پیش آگهی انتخاب نام داده بود}
ایرانسل حجم عظیمی تبلیغ کرده (تلویزیون /روزنامه / ورزشگاه ها) اما مبین نت حتی یه آگهی هم نداره
ایرنسل زودتر شروع کرده پس یه مقدار از مشتریای بالفعل رو جذب کرده
عرضه ای دی اس اله مخابرات تهران هم شروع شده پس بازهم یه تعدا مشتری کم تر شده در تهران
و ...
پس به امید مبین نت سریع تر ارزان تر کامل تر
قابل ذکر است که ایرانسل قابلیت ارائه سرویس وایمکس با استانداردهای d و e را داراست، که در حال حاضر تنها استاندارد d یا وایمکس ثابت را به مشتریان ارائه خواهد داد. استفاده از استاندارد ثابت مستلزم بی حرکت بودن مودم در هنگام دریافت و ارسال امواج است.نقل قول:کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=44
- آیا میتوان همین مودم را از شرکت دیگری به جز ایرانسل تهیه کرد؟نقل قول:
بله، اما باید این مودم با شبکه وایمکس ایرانسل سازگار باشد و همچنین بر روی شبکه ایرانسل فعال گردد.
- من قبلا از یک شرکت دیگر خدمات وایمکس دریافت کرده ام و می خواهم از سرویس شما استفاده کنم، آیا برای من امکانپذیر می باشد از مودم قبلی استفاده کنم؟
چنانچه مودم قبلی سازگار با شبکه وایمکس ایرانسل باشد، بله می توانید از مودم قبلی خود استفاده نمایید.
سوالات متداول-> تجهیزاتکد:http://wimax.irancell.ir/Layer1/?id=210
مگه الان شما تحت پوشش ایرانسل قرار داری؟ ما که فعلا تو پوشش مودم خارجی هستیم.نقل قول:
بعد شما اگر تا 30 اومدی دیگه 45 بده نامحدود بگیر.
الان ضرره هر کی بگیره . چون شاید مودم هاش با مبین نت نخوره یا اینکه بعد مودم 110 تومنی بشه 50 تومن.
باید حداقل وایساد تا تو بازار هم مودم بیاد. ولی به نظر من مبین نت هم تعرفه هاش رو مثل ایرانسل میگذاره مگه الان 12 تا PAP دارن فعالیت می کنند واقعا نرخها رقابتیه؟
ولی فکر کنم 3 گیگ هدیه باشه و به اون 3 گیگ اصلی اضافه بشه یعنی ماهی 6 گیگ...هدیه که میگند همینه دیگه..:46:نقل قول:
نه دیگه ماهی 3 گیگنقل قول:
آقا نقشه رو ایرانسل کلا زرده ، شما از کجا فهمیدی تو قسمت قرمز هستی؟نقل قول:
والا نامحدودش ترسناکه ، من ترجیه میدم ماهی 10 گیگ دانلود کنم تا اینکه نامحدود بگیرم بعد از 15 گیگ دانلود بگن مصرف زیاد داشتی محدودم کنند
به نظر من ایرانسل اگر تنها هم بود رفته رفته قیمتهارو کاهش میداد ، یا طرح های رنگی براش میده بیرون ، چون با این وضعیت عمرا بتونه 1 دهم هزینه ای که کرده در بیاره
نقشه رو زوم کنی می تونی ببینی بعد من با 707 از خط ایرانسل صحبت کردم پول هم کم نمیکنه کلی باهاش حرف زدم. پوشش دقیق رو ازشون بپرسی می گویند بهتون.نقل قول:
بله پریروز زوم داشت ولی بعد که نقشه رو آپدیت کردن دیگه همش زرده چه با زوم چه معمولینقل قول:
ولی چون رو نقشه دیروز اصلا منطقه ما با مودم خارجی هم قابل استفاده نبود ، فکر میکنم حاالا که زرده یعنی مودم خارجی که اصلا جالب نیست
شما درست می گید الان شماره 707 هم از کار افتاده کل نقشه ها رو هم زرد کردند نمی دونم منظورشون چیه . شاید بهشون ایراد گرفتند.نقل قول:
سلامنقل قول:
من متوجه نمی شوم مشکل کجاست
اون قسمتهایی که زرد رنگ هست
یعنی پوشش داره
کارشناسان میان بررسی کنن که چه نوع مودمی لازم هست
تو قسمت سوالات متداول سایت خود ایرانسل اینجوری نوشته:نقل قول:
آیا میتوان همین مودم را از شرکت دیگری به جز ایرانسل تهیه کرد؟
بله، اما باید این مودم با شبکه وایمکس ایرانسل سازگار باشد و همچنین بر روی شبکه ایرانسل فعال گردد.
الکی نوشتهنقل قول:
میشه
707 گفت 1/8 هست سرویسهاشون.. .
مبین نت تا آخر اسفند سرویس نمیده .می تونید از امور مشترکین بپرسید:
کد:http://www.mobinnet.net/contact.php
من اصلا با کلش حال نکردم:41:
خوب همه می دونن دیگه وایمکس ایرانسل از روز شنبه کارش رو شروع کرد.
تعرفه ها رو جهت اطلاع قرار میدم
* به کلیه مبالغ موجود در جدول فوق، 3% مالیات بر ارزش افزوده اضافه می گردد.
* نرخ مصرف آزاد، 100 ریال به ازای هر مگابایت می باشد.
بسته افزایشی چیست؟
زمانی که میزان مصرف شما بیش از میزان حجم ترافیک قابل دسترس در طرح تعرفه انتخابی باشد، یا زمانی که احتمال میدهید که ممکن است نیاز به حجم بیشتری داشته باشید، میتوانید میزان مصرف خود را با استفاده از بسته افزایشی اضافه نمایید. بستههای افزایشی وایمکس ایرانسل حجم مشخصی از میزان دسترسی به اینترنت هستند که به وسیله آنها میتوانید با بهای تخفیفی و تنها برای مدت زمانی محدود، حجم ترافیک طرح تعرفه اولیه انتخابی خود را افزایش دهید. برای مثال شما می توانید برای یک بسته افزایشی 150,000 ریال بپردازید اما بدین ترتیب از حجمی برابر 170,000 ریال استفاده نمایید. اگر مهلت اعتبار بسته افزایشی 30 روز باشد، شما باید در طول این مدت کل حجم خریداری شده را مصرف نمایید. کلیه کاربران دائمی و اعتباری وایمکس، فارغ از نوع طرح تعرفه آنها، می توانند از بسته های افزایشی استفاده نمایند. قیمت بستههای افزایشی بر اساس سرعت طرح مورد استفاده کاربر متفاوت است. شرایط استفاده از بسته افزایشی نیز با توجه به طرح تعرفه انتخابی شما متفاوت است.
به نظرتون من وایمکس بخرم یا نه
درسته ، ولی روز اول روی نقشه نقشه به 2 رنگ زرد و سبز بود که سبز ها میتونستند مودم داخلی استفاده کنند ، دیگه نیازی به تماس با 707 نبود ، الان تماس بگیرید و بگید کجا هستید میگند که چه مودمی براتون مناسب هست ، بعد اون مودم رو میارن ، اگر با اون مشکلی بود به علت ساختمون بلند و... ، مودم خارجی میارندنقل قول:
دوست عزیز فکرر کنم خودتون اطلاع دارید همه سرویس 1/8 هستنقل قول:
معنی بیت هم که میدونید ، هر 8 بیت میشه 1 بایت یعنی 128 کیلو بیت میشه 16 کیلوبایت برای همه جا ، ولی شرکتها برای جذب مشتری ، بیشتر میدند ، احتمالا ایرانسل هم بیشتر خواهد داد
خیلی خوبه که ، من فکر میکردم رفت تا سال آیندهنقل قول:
ایشالله شهرهای کوچیک رو هم زودتر راه بندازه مبین نت ، چون من زیاد میرم شهرستان پیش دوستان میتونم اونجا از اینترنت خودم استفاده کنم
اگر میتونی adsl بگیری و مشکل خط نداری ، و اگه نیازی به کار با اینترنت بیرون از خونه ندارینقل قول:
نه نگیر
فعلا adsl بهتره ، ایشالله این وایمکس برای 6 ماه دیگه فوق العاده میشه اونوقت میتونه جایگزین adsl بشه (هرچند منکه میخوام بیرون از خونه کار کنم احتمالا سرویس 128 با 3 گیگ رایگان رو میگیرم بعد از 22 بهمن که طرحهای تشویقی جدیدش بیاد)
نه اگه همين جوري سريع بري بخري ممكنه حتي اگه خيلي خوب باشه بعدا ناراحت شي پس يه كم تامل كن
چرا میگید که الکی نوشته؟ تا حالا استفاده کردید ازش؟نقل قول:
چون میگه ما از استاندارد d استفاده میکنیم. پس یعنی مودم باید ثابت باشه و نه توی حرکت.
منظورتون اینه که الکی داره میگه که از d استفاده میکنیم و در واقع داره از e استفاده میکنه. که منطقی به نظر نمیاد. چون e از d بهتره. چون استاندارد e علاوه بر اینکه این امکان رو میده که در حین حرکت استفاده کنید در حالتی که مودم ثابت هم هست ارتباط بهتری دارید.
جزیتاتش رو کاری ندارم. که e هست یا dنقل قول:
تجربه ثابت کرده که میشه از وایمکس ایرانسل در حال حرکت استفاده کرد.
در ضمن تو d هم می تونی حول یه بی تی اس بچرخی..
كسي ميدونه چقدر طول مي كشه پوشش همه جاي تهران باكيفيت خوب بشه و با مودم داخلي گرفت؟
اپراتورش گفت پوشش کامل هفت شهر شش ماه دیگهنقل قول:
این جریان زرد شدن کامل نقشه چیه دیگه؟؟؟
کلا اگه به قیمتا و نوع سرویس وایمکس ایرانسل توجه کنین متوجه میشین که چیزی نیست که اینقدر تو بوق و کرنا بکنه.
اولا اینکه تو تهران همه مجبور از مودم بیرونی استفاده بکنن که گرونتره ثانیا باید صبر کرد دید قیمتهای اصلیش چی میشه این قیمت فعلا تبلیغاتیه ثالثا باید دید کیفیتش چطوره اگه مثه سیم کارتشه مه حرفشو نزن(البته من خودم از سیم کارت ایرانسل استفاده می کنم!!!!!)
دوبازه برای بالاتر از 128 باید جواز کسب و اینا ببریم ؟ دانلود رایگان هم نداره ؟
آقا منم اومدم توی این بحث و باید بگم من این تجربه رو داشتم که هرچی اومده تو بازار خیلی بیشتر از قیمت واقعیش بوده چون یا دیگران شناخت نداشتن یا کلا بخاطر بازار و کمبوداش بوده ولی بعد تقریبا از نصف هم کمتر شده!
صبر کنید بهتر است! من فکر کنم عمرا این قیمتا بمونه! تجربه ثابت کرده ارزون میشه!!:31:
بابا تجربه:31:
--------------------
اين مودماش رنگش زرده?
مودم فضای بست ش که صد در صد زرد هست تازه روش هم نوشته ایرانسل.
مودم فضای بازشم که فکر کنم سفید باشه.