نه منو رو تغییر دادیم نه تنظیمات منو مخفی رو دستکاری کردیم . با نمایندگی تماس گرفتیم ایشون که مشکل رو گردن آنتن انداختن حالا الله اعلم!نقل قول:
نه منو رو تغییر دادیم نه تنظیمات منو مخفی رو دستکاری کردیم . با نمایندگی تماس گرفتیم ایشون که مشکل رو گردن آنتن انداختن حالا الله اعلم!نقل قول:
دوستان من چند روز پیش یک ال سی دی 32 اینچ b650 (بی 690) خریدم به نظر شما میشه دی وی دی رام پرتابل بهش وصل کرد ؟باتشکر
درود
B690 فرمتهای 1080 و 720p با فرمت MKV بهتر ساپرت میکنند یا avi????
سلام بدون مشكل ترين فرمت AVI با كدك H264 هست Mkv ها هم معمولا مشكلي ندارند مگر اينكه صداي دالبي چند كاناله داشته باشند ( اين آخري رو زياد مطمئن نيستم)نقل قول:
سلام
با هزارتا ذوق و شوق دیشب یه B690 40 اینچ گرفتم. شبکه که که مک آدرس نداشت، طرف نصابه هم که ماشالا بوق تشریف داشتنو یه تصویر در تصویرشو نتونست برام تست کنه همه اینا هیچ وقتی طرف رفت یکی دو ساعت بعد متوجه شدم یه خط عمودی افتاده وسط تصویر! :18:
صبح زنگ زدم نمایندگی قراره بیان ببینن چشه. میخام وادارشون کنم عوضش کنن. به نظرتون گارانتی تعویض میدن؟ تا حالا کسی یه همچین موردی داشته؟
من تو فروشگاه دیده بودم که گفته بودن به علت ضربه اینجوری شده, ولی علت اصلیش اینه که یه گروه از پیکسلها برق یا فرمان نمی گیرند؛ فکر نمی کنم موضوع خیلی حیاتی باشه ولی اگر خیالتون با تعویض راحت میشه بهشون اصرار کنید.نقل قول:
تا اونجا که من میدونم شما سومین نفری هستین که در این تاپیک بین کسایی که B690 خریدن مشکل معتبر نبودن مک آدرس دارین این مشکل فقط با تعویض برد اصلی برطرف میشه با توجه به مشکل دیگه ای که میگید پنل داره به نظر من بهتره بگین پنل رو تعویض کنن.نقل قول:
آقا b690 دقیقا با b650 یکیه ؟؟ lcd منظورمه //
[QUOTE=byebye;4699841]آقا b690 دقیقا با b650 یکیه ؟؟ lcd منظورمه //[/Q
بله يكي هستند.650 نوع قاچاق و بي گارانتي 690 است.در منوي مخفي 690 هم ميگويند 650 نوشته شده است.
[QUOTE=hossein509;4700829]نه دوست عزیز من b650 دارم با گارانتی سام سرویس نام 690 بامبولی هست که اینا واسه ایرانیا در آوردننقل قول:
من امروز bbc-life-2009-bluray-1080p-dts-x264 به دستم رسید ریختم تو usb و وقتی که b690 وصل کردم تصویر نشون میده اما پیغام رو صفحه نمایش میاد که این صدا پشتیبانی نمیشه یعنی کاریش نمیشه کرد این شرکت اینقدر گلابیه که مهمترین قسمت یعنی پخش بلوری رو از از طریق usb ناقص قرار داده فایل های mkv ریپ شده حدودی 600 mb... رو خوب نشون میده اما فایل هایی مثل بالایی که حدود 7 gb بدون صدا پخش میکنه! راه حلی داره ؟
احتمالا كدك صوت فايل شما رو ساپورت نمي كنه. ببينيد كدكش چيهنقل قول:
کدک x264 ساپورت نمیشه ولی h264 ساپورت میشه تنها راه برای شما تبدیل فایل با نرم افزار هست.نقل قول:
دوستان من چند روز پیش یک ال سی دی 32 اینچ b650 (بی 690) خریدم به نظر شما میشه دی وی دی رام پرتابل بهش وصل کرد ؟باتشکر
dts روی b690 جواب نمیده.من انواع و اقسام رو تست کردم dts جواب نمیدهد.
کسی تونسته اینترنت را اوکی کنه روی این تلویزیون؟؟؟ارور مک آدرس داریم.
سلام طی این دو روزه خیلی با منو بی 690 ور رفتم
ولی نتونستم تو منو تنظیمات PAL -SCAM - ,... پیدا کنم از عزیزان تونسته پیدا کنه ؟
من برای کابل کامپونت که ساختم خیلی بهش نیاز دارم
سلام
از دوستان کسی میتونه از پایه توضیح بده در مورد نت بی 690
من تو بخش ستاپ نتورک هم بصورت دستی و اتومات تنظیم کردم
فقط وقتی رو INTERNET@TV کلیک میکنم میگه سرویس کد نات ساپورت
من قبلا" یه سری ه جا دیده بودم دی ان اس مرکز اینترنت رو میخواست ولی امروز نتونستم پیدا کنم
کسی تونسته اینترنت را اوکی کنه روی این تلویزیون؟؟؟ارور مک آدرس داریم.
اینجا رو ببین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376346&page=14
ما زدیم ریسیت دیفالت کردیم الان دوباره بالا اومده یه گذینه برای سرچ کانال داشت دیجیتال اور انالوگ هر دو رو با هم زدم سرچ داره سرچ میکنه
نکنه تیونر دیجیتال داره :18:
سلام
آیا برای بازی با XBOX360 این تلویزیون مناسب است؟
ممنون
بنده زیاد بازی نکردمنقل قول:
ولی یه تنظیم خاصی واسه بازی داره
گیم رو روشن کنید تصویر تغیر میکنه
آقا در بخش نرم افزار بگرد من هم همین مشکل را داشتم اونجا راجع به این توضیح داده ، مشکلت حل میشهنقل قول:
البته باید یک تبدیل کوچیک روی فیلمت انجام بدی
من xbox استفاده ميكنم با اين ال سي دي خيلي ازش راضيم رونه نسبت به سري 5 كه داشتم
خيلي مشكي تيره و رنگهاي جذابي داره
مخصوصا بازيتم 1080p باشه
بعد از دو روز پیگیری، یه نصاب دیگه دیروز اومد. از شانس از دیشبش اون خط عمودی خود به خود رفته بود و هرکاری کردم دیگه نیومد. وقتی هم طرف اومد بازم هرکاری کردیم خطه نیومد. گفت هر وقت اومد اگه از ش فیلم یا عکس بگیریم زیر ده روز باشه تلوزیون و عوض میکنن.
از شبکه بازم سر در نمیورد. با برنامه جدید تلوزیونو آپگرید کرد که تاثیری نداشت و فقط تله تکست فارسی شد. قراره امروز به مهندسشون زنگ بزنم ببینم چیکار میتونه بکنه. من همه صفحات رو نخوندم واسه درست کردن مک آدرس باید حتما مین برد عوض شه؟ اگه قرار باشه در تلوزیون باز شه میتونم بگم عوضش کنن.
راستی به اون بنده خدایی که سوال کرده بود بگم که من یه دی وی دی اکسترنال سوزوکی بهش وصل کردم کار نکرد و نشناخت. انگار نه انگار که چیزی بهش وصل شده.
در مورد پخش فیلم از USB این تلوزیون خوبه و من همه فیلمهای HD با پسوند MP4 رو که از سایت Digital-digest گرفته بودمو خیلی عالی پخش میکنه. اما فیلم HD با پسوند WMV رو که از سایت میکرو سافت دانلود کردم اولا کوچیک نشون میده (سایز 4:3)، دوما صداش در نمیاد. مشکل دیگه USB این تلوزیون اینه که نمیشه سایز فیلمهای پخش شده رو زیاد تغییر داد. این مسئه مخصوصا وقتی فیلمهای VCD رو نگاه میکنیم( من پسوند Dat رو به MPG تغییر دادم) خودشو بدجور نشون میده و اونا رو 4:3 نشون میده.
راستی یه سوال هم در مورد این کتابخونه دیجیتالش داشتم. کسی میدونه چطور میشه خودم برنامه براش بنویسم؟ یه سری فایلهای فلشه اما نمیدونم چطور باید به هم دیگه ربطشون بدم تا تلوزیونه بشناسدشون. فرمتش چطوریه؟
ما هم مشکل مک آدرس داریم.من به منو مخفی تلویزیون رفتم نوشته بود MAC Fail یعنی ناموفق بوده.توی شهر ما میگن بلد نیستیم درستش کنیم!!!!!!!!!!!! اعصاب برامون نمونده.شنبه اگر اومدن که اومدن اگر نیومدن تلویزیونو میزنم تو سرشون میگم ببریدش مارو گول زدید ما برای این امکان گرفتیم.نقل قول:
دوست من یک بار خدمتت عرض کردم که این مشکل با تعویض مین بورد حل میشه.نقل قول:
زنگ بزن VIP تهران و بهشون مشکلت رو بگو. یعنی بگو مشکل mac fail یا همون " مک نامعتبر است " داری و مک ادرس رو ff نشون میده.
یه مین بورد برات میفرستن به نمایندگی شهرتون و طرف میاد عوض میکنه.
برای من هم همینطور بود که با تعویض مین بورد مشکلش رفع شد.
این مک آدرس چی هست ؟؟ توضیح میدین لطفا ///
دوستان سلام امروز که این مطلب رو براتون مینویسم هشتم اسفندهست من حدود دوهفته پیش ال سی دی رو خریدم ومثل همه شما مشکل مک آدرس وتله تکست رو داشتم توضیحات مفصلی در یکی دیگه از بخشهای همین تالار دراین خصوص وجود داره که فکر کنم عنوانش هست :مشکل شبکه کردن B690با کامپیوتر.درهرصورت اصلا جای نگرانی نیست چون درتهران که من این مشکل رو با تماس با خدمات پشتیبانی سامسونگ براحتی حل کردم و اومدند و ظرف ده دقیقه بدون تعویض هیچ چیزی وفقط با بروز کردن نرم افزار مشکلاتش رو برطرف کردند البته تو شهرستان نمیدونم همینطور باشه یا نه اما یه توصیه مهم به همه کسانی که دلشون شور شبکه رو میزنه اگر شما امکان داشتن یه فلش مموری یا یک هارد اکسترنال ظرفیت بالا(البته بی نیاز از منبع تغذیه رو دارید)اصلا دنبال شبکه کردن با کامپیوتر نباشید چون به جای مصرف برق کامپیوتر وتلویزیون با هم برای دیدن یک فایل ویدئویی یا تصویری یا موسیقی میتونید این فایلهاتون رو به یو اس بی متصل کنید وبه جای مصرف برق چند برابر فقط از خود تلویزیون استفاده کنید دیگه قضاوت وانتخاب با خودتونه .موفق باشید
مال من با آپگرید نرم افزار حل نشد. قراره امروز آدم خبره اشون بیاد. تا الان که خبری ازش نیست :41:
فایلهای کتابخونه دیجیتالی این تلوزیون فایلهای فلش با اندازه 960 در 500 هست. من یه سری از فایلهای فلش اوریجینالو با مال خودم که رزولوشون های مختلفی داشت جایگزین کردم و بخوبی نمایش میده، البته یه مقدار سرعتش کمه. آیا راهی هست که بشه رزولوشن فایلهای SWF رو تغییر داد و به 960 در 500 رسوند تا تمام صفحه نمایش داده بشه؟
اقا راجع به تفاوتهای ورژن اسیایی و اروپایی و این dvdbt تو b690 کسی می تونه اطلاعات کاملی به من بده لطفا ؟!!!
این b690 تو game های full HD چقدر با G10 فرق می کنه ؟ حالا چه Xbox چه PS3 جه PC
آقا توروخدا یکی به ما کمک کنه قاب lcd من همین 690 داره خود به خود ترک میره ورقه ورقه از روش بلند میشه باید چیکار کنم؟ نمایندگی میگه همچین چیزی امکان نداره!
سلام در فرومهاي خارجي نوشته شده بود كه عوض كردن نسبت 4:3 به 16:9 مثلا در فيلمهايي با فرمت .dat با آپديت حل مي شود و در هنگام ديدن فيلم با فشار دادن دكمه Tools و در قسمت اندازه تصوير، نسبت بهتر را انتخاب كنيد.نقل قول:
(البته با فرمت فيلمهاي مايكروسافت مشكل كدك دارد)
دوست عزیز اواخر بهمن که از vipسامسونگ اومدند و B690مارو آپدیت کردند ورژن متعلق به تاریخ ماه هفتم سال2009 هست یعنی حداکثر مربوط به شش ماه پیش که گمان نمیکنم از این ورژن جدیدتر برای کسی آپدیت بشه با این حال همچنان وقتی یه فایل ویدئویی با قول شما با فرمت .dat روکه البته بعد از تبدیل به نمایش میگذارم همچنان با سایز 4:3 و نیز یه سایز کوچکتر از آن نشان میده .پس فکر میکنم مطلبی که تو اون فروم خارجی دیدید صحت علمی وعملی نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
حتما با مایع شیشه پاک کن یا مایعع دیگری آنرا تمیز کردی که خراب شده ؟
برای ما هم ماه هفتم سال 2009 بود که امدن اپدیت کردن شد ماه 11 سال 2009نقل قول:
سلام این چند روزه متوجه یه مشکلی شدم امیدوارم مربوط به ----- باشه
موقه اخبار بیر بی سی زیرنویس فارسی رو گاهی اوقات با لرزش نشون میده این میتونه از تی وی باشه ؟
نه فقط با دستمال نم دارنقل قول: