چیزترینگش با شرکتها فرق نمیکنه؟؟؟نقل قول:
من که الان از یه شرکت سرویس میگیرم برای ثبت نام باید چی کار کنم؟؟؟
Printable View
چیزترینگش با شرکتها فرق نمیکنه؟؟؟نقل قول:
من که الان از یه شرکت سرویس میگیرم برای ثبت نام باید چی کار کنم؟؟؟
دوست عزیز. شما میفرمایید که نظارت بر روی اس ام اس و ... وجود داره.خوب این هم امکان پذیر نیست.نقل قول:
نظارت روی SMS ها و تلفنها و اینترنت وجود داره، این چیزیه که خودشونم تأیید کردن. ولی نه اونطوری که شما میگی 1 میلیون افغانی بزارن خطوط رو کنترل کنه اینکه خندهداره و البته خیلی سادهلوحانست بدون شک روشهای پیچیدهتری برای این کار وجود داره دوست عزیز . و البته فقط برای مسائل خاص نه هرچیزی.
معنای نظارت بر اس ام اس یا تلفن اینه که این نظارت به صورت عام برای همه اتفاق می افته، که امکان پذیر نیست.
اما وقتی کسی مظنون محسوب میشه و خطش مورد نظارت قرار میگیره، کاملا قانونی و متدواله.
اما نظارت کلی بر اس ام اس و تلفن و ... وجود نداره و اصلا محاله.
در مورد قسمت دوم فرمایشتون. اون چیزی که شما میگی پیچیده ترش هم هست. همون فیلترینگه. که به دو روش انجام میگیره.
مثلا یه سری کلمات هست که هر جا تو اینترنت تایپ کنی، فیلتره، و یه روش هم هست که محتواییه. که البته این روش با توجه به وسعت دنیای نت ، بخش خیلی محدودی رو در بر گرفته.
پس نظارت به این معنا که به صورت online کنترل بشه خطوط، وجود نداره. اما اگر به خطی بر طبق یکی از مواد و بندهای قانون جرائم رایانه ای مشکوک بشن، یا شاکی خصوصی داشته باشن با حکم دادگاه کنترلش میکنند. که کمتر از 5% این پرونده ها مربوط به استفاده غیر اخلاقی و یا مستهجنه. البته مواردی که شاکی خصوصی دارن و بحث حریم خصوصیه تعدادشون خیلی زیاده.
لازم میدونم اینجا بگم که در مورد کنترل و نظارت خطوط اینترنت آیین نامه های سفت و سختی وجود داره و به این راحتی که دوستان فکر میکنن نیست.
این ها چیزهایی بود که من لازم دونستم بگم ، با توجه به چیزهایی که خودم دیدم، و موثق هست.
حالا خود دانید.
آدرس پشتیبانی:
کد:http://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx
ایشون از مرکز شهید توکلی گرفتن ؟! اگه اینجوریه که من فردا میرم یقه یارو رو میچسبم تا بهم ADSL بده .نقل قول:
الان يه نمونه عيني دوست عزيز Beny-Nvidia رفتن ثبت نام كردن و سرويسشون هم وصل شده داره لذتشو مي بره. ايشون يه كابر خانگي هستن نه وكيل هستن نه قاضي نه دندانپزشك و............مسئول ADSL مخابراتتون رو ارجاع بده به تاپيك من ملتفتش كنيم. طفلك شايد خبر نداره بايد به چه كسايي سرويس بده. بهش نگفتن.
خود اونطرفم قبول داشت جاهای دیگه میدن ولی گفت توکلی فعلا نمیده .
ممنون
فعلا كه همه چيز بخوبي داره پيش ميره فقط خدا كنه اين كارا تنها بخاطر 22 بهمن نباشه و هميشگي باشه
آقا دلت خوشه هانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که با سرعت دارن دانلود میکنن وقت ندارن تست بگیرن من تست گرفتم بجاشون.
برای سرعت بالاتر مثلا 512 چه جوری میدن (دانشجو یی)
منظورم اینه وقتی که درست تموم شد هنوز هم خط رو نگاه میدارن یا اینکه نه سرعتت رو کم میکنن
اصلا آمار میگیرین کی درست تموم میشه
به چه صورتی هست
میشه یه بار 512 بگیریم همیشه از 512 استفاده کنیم یا نه !؟
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم :31:
نقل قول:دوستان قبل هر گونه سوالي خوبه كه پست اول رو خوب مطالعه كنيد تمام جواب سوالات احتمالي شما اونجا پاسخ داده مي شه.
1- تمام سرويس هاي مخابرات نامحدود هستن در نتيجه مشكل دانلود شبانه ديگه وجود نداره.
3- در صورت اجرا در كل كشور بله قيمت ها يكپارچه خواهد بود.
2- فعلا طرح تو تهران اجرا مي شه. صحبتي در استان هاي ديگر فعلا نشده.
چيزترينگ؟نقل قول:
نوشته شده توسط *IN*
اول از همه به مركز مخابراتي تون مراجعه كن از وضعيت اونجا مطمئن بشو كه سرويس دهي دارن يانه در صورت ok بودن ثبت نام كن و برو شركتي كه ازش سرويس داشتي فسخ قرار داد كن.
نقل قول:
نوشته شده توسط ahmaad313
کد:http://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx
با تشكر فراوان جهت اطلاع عمومي به پست اول منتقل شد.
نقل قول:
نوشته شده توسط aliani
نه فكر نمي كنم از مركز مخابراتي توكلي گرفته باشه. اگر اينطوريه پس ديگه صحبتي باقي نمي مونه بايد صبر كرد تا ببينيم وضعيت مراكز مخابراتي همچون فرد اسدي، بهشتي و توكلي به چه صورت خواهد شد. من براي اطلاع عموم مركز شهيد توكلي رو به ليست به اصطلاح سياه در پست اول اضافه مي كنم.
براي سرعت هاي بالاتر از 512 بايد دانشجوي كارشناسي ارشد به بالا باشي. به اينصورته كه بايد معرفي نامه يا همون گواهي اشتغال به تحصيل ارائه بدي. از اونجايي كه تاريخ هر گواهي نامه مشخصه و هر گواهي براي يه ترم تمام اعتبار داره بايد به محض شروع ترم جديد و پايان اعتبار گواهي قبلي يه گواهي جديد به مخابرات ارائه بدي.نقل قول:
نوشته شده توسط masoud_9861
پس واضح هست به محض خاتمه تحصيل ديگه 512 بي 512 تبديل به 128 ميشه.
سرويست 128 هست ديگه؟ چه خوب بود مركز مخابراتي رو هم مي گفتي. خوب اما سرعت دانلود 0.11 ضربدر 1000 ميشه 110 كيلوبيت برثانيه در ادامه 110 تقسيم بر 8 سرعت دانلودت ميشه 13.75 كه براي پهناي باند 128 خوبه.نقل قول:
پينگ شم خوبه بد نيست.
ک تست جدید هم بندازید. آیا کسی تونسته تا حالا 512 رو با 20 تومان بگیره؟
دوست عزیز من نمیخوام تو این تاپیک در مورد این مسئله بحث کنم، ولی جالبه که مثل اینکه شما روزنامهها رو هم نمیخونی این مسئله کنترل SMS و ایمیلها چیزیه که تقریباً 1-2 هفته پیش تیتر اول نصف روزنامههای مملکت بود! و چیزی نیست که من از خودم در بیارم شما همین الان یه سرچ بزنی حداقل 500 تا خبر در این مورد پیدا میکنی (البته بعدشم کلی اعتراض شد به این مسئله که غیر قانونیه این کار و... ولی شکی نیست این کار رو میکنن و البته از خیلی قبلتر میکردن و تنها دلیل اعلام این مسئله از طرف رئیس نیروی انتظامی فقط ترسوندن مردم بوده نه اعلام این مسئله)نقل قول:
در مورد کنترل کردن هم برای SMS ایران چند سال پیش سرورهای بسیار گرون قیمتی مخصوص این کار خریداری کرد (چون بدون شک ایران تنها کشوری نیست که SMS ها رو کنترل میکنه) که همین الانم سرچ کنی اطلاعاتش از اون زمان وجود داره بدون شک عملکرد این سرورها به این صورته که به کلمات حساس هستن و هرچی SMS مشکوک باشه ذخیره میشه و مورد بررسی قرار میگیره.
در مورد ایمیل بدون شک سیستم پیچیدهتریه و قرار نیست من و شما از روش کار با خبر باشیم ولی اونقدری هم کار سختی نیست چون در هر صورت پهنای باند الان دست خودشونه که هرکاری بخوان میتونن بکنن و اصلاً دلیلی که پهنای باند آزاد نیست همینه، کنترل.
در هر صورت بهتره دیگه در مورد این مسئله بحث نکنیم چون مسئله پر واضحه شما هم بهتره توی خبرها یه جستجو بکنی در ضمن هیچ وقت انقدر با قاطعیت نگو این اتفاقها نمییفته بدون شک چیزهای اون پشت مشتها هست که من و تو ازشون بیخبریم و اینکه بگیم همچی همینطوری که ما میبینیم هست خیلی خیلی ساده لوحانست مخصوصاً تو این مملکت البته شما احتمالاً هنوز خیلی جوونی بزرگتر بشی خودت میاد دستت.
من رفتم هفت تیر گفت هفته بعد بیا و تازه بیشتر از 128 نمیدن هنوز بخشنامش نیومده برای بالا تر
بعد کسی میدونه بین چند نفر شیر میشه
این مودم خوب هست برای این سرویس
MODEL :D-LINK DSL-2520 U
اقا ما هم رفتیم ثبت نام کردیم منطقه مخابراتی 2
بیخودم تلاش نکنین مثل اینکه بالاتر از 128 نمیدن فعلا یا شاید فقط به از مابهترون میدن این دانشجوی ارشد به بالا بودن و ... فعلا همه کشکه
در ضمن گفتن که یکشنبه دوشنبه وصل میشه
دوستانی که دستی تو کار دارن ausus 604g یا lynksys wag54g2 کدوم بهتره؟
من ایسوز 604 جی دارم راضیم. ولی اگه بتونی از این مدلا که USB print و masstorage داره بگیری بهتره.نقل قول:
الان ایسوز 604 جی باید طرفای 70 تومن باشه.
من هم 604 جی دارم 4 ساله باباشو در اوردم اخ نمیگه شک نکن من 4 سال پیش 180 گرفتم الان باید 70 باشه دوستان یک مقدار پینگ بگیرین بزارین این جا ببینیم خوبه یا نه کی از کجا گرفته پکت لاستش چطوره یک پینگ یاهو بگیرین شر کتیش چطوره فقط یک تقاضا از شرکت می خواد دیگه چیز اضافه که نمی خوادش تورنت چی همیشه بازه سرعتش در چه حدیه
شركتهاي PAP ميتوانند سرويس مربوطه را حداكثر تا سقف 20% بالاتر از اين تعرفههاي مصوب ارائه نمايند. همچنين شركتهاي PAP ميبايستي كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفههاي مصوب فوق اصلاح نمايند.
دوستان یعنی تا یک ماه دیگه شرکت های pap باید قیمت هاشونو مثل قیمت مخابرات کنن یا 20 % بالاتر از این قیمت ها کنن ؟
من شنیدم مخابرات دان استریمش را یک چهارم اپ استریم میبنده یعنی برای دان استریم 128 اپ استریم را 32 میبنده:2:
کدوم مرکز هستین شما؟نقل قول:
سرعت send فكر كنم 96 يا بيشتر ميبنده چون واسه من سرعت send حدود 10 كيلوبايته
نقل قول:
از كدوم مركز مخابراتي؟ 128 داري؟ يه تست از Speedtest.net بگير.
من الان از شاتل گرفتم
شاتل هم افت سرعت شدیدی داره ( 512 فرقی با دیال آپ نداره حداکثر میشه 6K دانلود کرد)
نمیدونم چی کار کنم سرویس رو عوض کنم بیام رو مخابرات یا نه
بد جوری گیج شدم
نامحدود بودن مخابرات وقیمت پایین تر اون !!!!
واقعا نمیدونم چی کار کنم
نه من تهران نیستم از مخابرات بندرعباس که چند وقت پیش همین پروژه رو راه اندازی کرد گرفتم آره بالاتر از 128 بهم ندادن تستی هم که چند روز پیش گرفته بودم اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
این هم تست من ... من در کل راضی هستم ...
6k :18:نقل قول:
اگر وضعيت اينقدر خرابه تعلل نكن برو سرويس مخابرات رو بگير. فقط پست اول رو خوب مطالعه كن شرايط و ضوابط رو بخون بعد تصميم بگير.
وضعيت مخابراتتون رو بررسي كن بعضي از مراكز مشكل دارن.
از كدوم مركز مخابراتي؟نقل قول:
من شهرستان هستم ...
گنبد کاووس ... استان گلستان ...
فقط تنها مشکلی که دارم کانفیگه مودمه ! :|
وقتی کانفیگ میکنم خودش وصل میشه ولی با IE باز نمیشه ... حتما باید با کانکشن هم یک بار کانکت بشم تا درست بشه ...
نمیدونم چطور کاری کنم که خود مودم بدون وصل شدن نرم افزاری وصل بشه ...
سلام
منم می خوام بگیرم منتها این که توی سایتشون نوشته مناطق 3 تا 8 یعنی چی؟ یعنی از 22 منطقه فقط همین 6 منطقه رو میدن یا سایتشون قدیمیه و اپدیتش نکردن؟
یه سوال دیگه که شاید بی ربط باشه به تاپیک ولی: اگه نشد از مخابرات بگیریم دقیقا کدوم شرکت های خصوصی الان شب ها محدودیت دانلود ندارن؟
مرسی
آره بابا خیلی وقتها هم همین سایت p30world رو هم نمیتونم باز کنمنقل قول:
حتی چند بار پیش اومد که یاهو رو با ایرانسل باز کردم :31:
فعلا که دانشجو هستم میرم دنبالش 512 بگیرم اگه ندن 512 که نمیگیرم :41:(تو رو خدا 256 دیگه بدین به من دیگه :31:)
تا درسم هم تموم بشه کلی راه هست اونوقت میریم دنبال کار های دیگه که 512 بگیرم:27:
سلامنقل قول:
به نظر من همون شاتل بمون
افت سرعت تو شرکت های خصوصی برطرف میشه ، یه کم صبر کن احتمال زیاد مشکل حل میشه
بقیه شرکت ها هم ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد که چیز تازه ای نیست ولی برطرف میشه
خیلی از دوستان هم شاتل دارن ولی راضی هستن
با پشتیانی هم حتما تماس بگیر
مثل اینکه مخابرات تهران به 8 منطقه تقسیم شده.نقل قول:
نه منظورشون منطقه 3 تا 8 مخابرات است نه مناطق شهرداري . فكر ميكنم منظور از مثلا منطقه 3 ، خط هايي است كه شمارشون با 3 شروع ميشهنقل قول:
پشتیبانی که میگه سیستم خودت مشکل داره چون از فایر فاکس میتونی دانلود کنی :31: بقیه سایتها مثل همین p30world معتبر نیستن :5:نقل قول:
الان دو هفته شده که مشل داره
شنبه میرم دونبال مخابرات ببنیم چه جوری میشه گرفت
سلام دوست عزیزنقل قول:
کنترل به معنی این که شما فکر میکنید نیست !
کنترل مثل یک ف*ی*ل*ت*ر هستش ! یه جورایی مثلا یک دستگاهی هست که اگه کلمات خاصی رو بگید یا اس ام اس کنید ، اتوماتیک مکالمه ضبط میشه !
اگه اینطور نبود که نمیتونستن اون منافق هایی که حوادث اخیر رو ایجاد کردن رو بگیرن و مکالماتشونو داشته باشن !
با تشکر
موفق باشید
چند وقته شاتل داری؟ قبلا سرعتت خوب بوده؟نقل قول:
یعنی با فایرفاکس که دانلود می کنی سرعتت خوبه؟
شاتل شرکت بدی نیست.
فقط زود تصمیم نگیر چون ممکنه بعدا پشیمون بشی
موفق باشید
واقعا عجیبه. شما میفرمایید نمی خوام بحث کنم، بعد یه طومار جواب مینویسید. اگه نمی خواهید در این مورد بحث کنید، چرا از اول مطرحش کردید.نقل قول:
دوست عزیز من نمیخوام تو این تاپیک در مورد این مسئله بحث کنم، ولی جالبه که مثل اینکه شما روزنامهها رو هم نمیخونی این مسئله کنترل SMS و ایمیلها چیزیه که تقریباً 1-2 هفته پیش تیتر اول نصف روزنامههای مملکت بود! و چیزی نیست که من از خودم در بیارم شما همین الان یه سرچ بزنی حداقل 500 تا خبر در این مورد پیدا میکنی (البته بعدشم کلی اعتراض شد به این مسئله که غیر قانونیه این کار و... ولی شکی نیست این کار رو میکنن و البته از خیلی قبلتر میکردن و تنها دلیل اعلام این مسئله از طرف رئیس نیروی انتظامی فقط ترسوندن مردم بوده نه اعلام این مسئله)
در مورد کنترل کردن هم برای SMS ایران چند سال پیش سرورهای بسیار گرون قیمتی مخصوص این کار خریداری کرد (چون بدون شک ایران تنها کشوری نیست که SMS ها رو کنترل میکنه) که همین الانم سرچ کنی اطلاعاتش از اون زمان وجود داره بدون شک عملکرد این سرورها به این صورته که به کلمات حساس هستن و هرچی SMS مشکوک باشه ذخیره میشه و مورد بررسی قرار میگیره.
در مورد ایمیل بدون شک سیستم پیچیدهتریه و قرار نیست من و شما از روش کار با خبر باشیم ولی اونقدری هم کار سختی نیست چون در هر صورت پهنای باند الان دست خودشونه که هرکاری بخوان میتونن بکنن و اصلاً دلیلی که پهنای باند آزاد نیست همینه، کنترل.
در هر صورت بهتره دیگه در مورد این مسئله بحث نکنیم چون مسئله پر واضحه شما هم بهتره توی خبرها یه جستجو بکنی در ضمن هیچ وقت انقدر با قاطعیت نگو این اتفاقها نمییفته بدون شک چیزهای اون پشت مشتها هست که من و تو ازشون بیخبریم و اینکه بگیم همچی همینطوری که ما میبینیم هست خیلی خیلی ساده لوحانست مخصوصاً تو این مملکت البته شما احتمالاً هنوز خیلی جوونی بزرگتر بشی خودت میاد دستت.
راستی شما سن من رو از کجا متوجه شدید؟ لابد همون سیستم های پیچیده رو شما هم دارید دیگه؟
نمی خوام جواب بدم، چون شما همه ی استدلالتون اینه که ""حتما هست، پس قطعا هست. وقتی من و شما نمیدونیم ، پس حتما هست.""
من دوبار توضیح دادم که معنی کنترل چیه؟ باز شما همون رو تکرار میکنید. عزیزم من هم روزنامه میخونم. بله، رئیس ناجا هم گفت که کنترل میکنیم، اما معنی کنترل رو شما اشتباه متوجه شدی. تا به کسی مظنون نشن. و یا حکم قضایی نباشه، کنترل نمیشه.
یعنی کنترل همه ی کاربران محاله.
در ضمن انقدر هم پشت پرده و دست پنهان و از اینجور کلمات به کار نبرید. شما هیچ استدلالی نداری برای اینکه همه ی دستگاه ها کنترل میشه. انگار که این افراد از کره ی مریخ اومدند.
بنده مکان های کنترل مخابرات رو دیدم و شما هم اگه میدید، متوجه میشدی که واقعیت چیه؟ اونجا نظارت خیلی دقیقی هست.
حالا شما دوست داری همش یه چیزی رو القا کنی، مشکل خودتونه. در حالی که هیچ استدلالی نداری.
فکر کنم که شما حرفهاتون رو زدید، من هم همینطور. اگه واقعا نمخواهید بحث کنید، دیگه ادامه ندید، تا هر کسی خودش قضاوت کنه.
فعلا که اسرعت دانلود رو محدود کردی یه سر تو تاپیک شاتل بری میبنی که خیلی ها شاکی شدن از دست ایننقل قول:
فعلا صبر کردم ببنیم تا کی اینجوری میمونه
من فقط بتونم از رو سرور خودم راحت دانلود کنم سایت های دیگه برام مهم نیستن :31:
همه شرکت ها مشکل دارن ، اگه دیده باشی کابران صبانت ، آسیاتک و... هم از نوسان سرعت شاکی بودن کلا اینترنت ایران همینه دیگه کاریش نمیشه کردنقل قول:
در مورد مخابرات هم چون فعلا کاربراش کمه خوبه
شنبه شاید رفتم مرکز مخابراتمون ببینم به ما هم می دن یا نه
خدا کنه بدن بعد از چند سال از شر این دایال آپ خلاص شیم
شما راست میگی. خوشحال شدی.نقل قول: