از من ک پول نگرفتن قبل وصل شدن بعدش کارت ب کارت کردم رمز گرفتمنقل قول:
Printable View
از من ک پول نگرفتن قبل وصل شدن بعدش کارت ب کارت کردم رمز گرفتمنقل قول:
سلام خدمت شما دوستاي گل
ديروز وصل شد براي من! اونقدر زنگ زدم اونجا كچل شده بودن! از من هم پول كل سرويس رو گرفتن، شايد اين باعث ميشه كار كندتر انجام بشه.
در مورد سرويس من 512 - 10گيگ-1ماهه گرفتم، سرعتش توي مودم روي 14 مگ بسته شده، ولي چيزي كه به من ميده تا 1مگ بيشتر نيست، من خودم به شخصه موافق اين حركت نيستم، چون اس ان آر رو كاهش ميده و نويز ميره بالا، در صورتي كه من از اون سرعت استفاده اي نمي كنم. در مورد قيمتش بگم كه از هاي وب كه داشتم خيلي بيشتره، ولي از طرفي پينگ واقعاً خوبي داره، گوگل صبح جمعه 107 هست پينگش.
پنل كاربريش خيلي ساده و شلخته هست، از پارس آنلاين و هاي وب خيلي داغون تره، يكي ديگه از مواردي كه كاربر پسند نيست، ظرفيت 5گيگ و صعود بعديش تا ظرفيت 10گيگ هست، يعني براي كاربراي معمولي مثل من 8گيگ نداره، و در كنارش، اين ظرفيت اضافي به ماه بعد منتقل نميشه كه من 1ماه 10گيگ بخرم، ماه بعدي 5گيگ.
در كل فعلاً نسبت به هاي وب خيلي ازش راضي ترم، چون سرويس پايدار و پرسرعتي ارائه داده.
شايد اين نقاط ضعفي كه بزرگترينشون قيمت بالاي عصرتلكام هست باعث شده يوزر كم داشته باشه و سرعت بالا باشه.
سئوالي دارين بگين من در خدمتم
دوستان شما عصر تلکام را پیشنهاد میدهین؟
شبانه رایگان داره؟سرعتش برای سرویس 512 و 1مگ چنده؟شبانه برای تمام سرویسها هست یا سرویسهای خاص؟
در مورد شبانه توي سايتشون هيچي نميبيني، خودشون ميگن 3-7، الان هم زنگ زدم،
512 شبانه 64كيلوبايت دانلود داره
1مگ شبانه 128كيلوبايت دانلود داره
2مگ شبانه معلوم نيست چقدر داره، اونا باز ميزارن، خودم امتحان نكردم چقدر ولي گرفتم اين سرويس رو حتماً ميگم بهتون.
آخر شما از پارس زدی بیرون؟؟؟از کجا گرفتین؟عصر تلکام یا چیز دیگه؟نقل قول:
اره از پارس تخلیه کردمنقل قول:
اومدم عصر تلکام
پینگش عالیهنقل قول:
واسه من 9 فیکس
من بهشون میگم واسه من رو بالا ببندید چون خطم میکشه ولی میگن دست ما نیست
شما اگه واست نویز میفته بگو پایین تر ببندن
دوستان چه سرویسی گرفتید؟
عصرتلکام سرویس 2 مگ 1 ماه با حجم 5 گیگنقل قول:
سلام خدمت همگي شما عزيزان
من سرويس رو ارتقا دادم و به 2مگ بردم.
اول اينكه سرويس تا 14مگ باز هست، و ميگن كه خط من نميكشه بيشتر از 8 مگ كه من زياد موافق اين حرف نيست چون اس ان آر من الان روي 15 هست و كاملاً ميكشه.
در مورد دانلود، الان تا نزديك 1.2 مگ در ثانيه ميره، ولي از طرفي پينگ بالا رفته و سرعت پاسخگويي اينترنت به درخواست هايي كه ميدم كاهش پيدا كرده.
يك مشكل اساسي كه اينجا وجود داره اينه كه اگر من بخوام پهناي باند رو برام مثلاً بيارن تا 8مگ نميتونن چنين كاري بكنن، سطح دسترسيشون مثل بعضي از آي اس پي ها مثل پارس آنلاين نيست كه برات هر چقدر كه مي خواي بالا پايين كنن پناي باند رو و اين مشكل ايجاد مي كنه، و من دو تا انتخاب دارم، يا سرعت بالا و پينگ بد، يا سرعت پايين در حد 2مگ و پينگ خوب، وسط نداره متاسفانه.
در كل هنوز راضي هستم و شبانه رو تست مي كنم خبرش رو ميدم بهتون
سلام دوستان.
کسی هست سمت مرکز مخابرات نبوت سرویس داشته باشه از این شرکت؟
بیشتر برا بازی انلاین اینترنت استفاده میکنم و واسه همین پینگ خوب و استیبل مهمه برام. پینگ عصر انتقال چجوریه؟ شبا بالا میره آیا؟!
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
کسی هست سمت مرکز مخابرات نبوت سرویس داشته باشه از این شرکت؟
بیشتر برا بازی انلاین اینترنت استفاده میکنم و واسه همین پینگ خوب و استیبل مهمه برام. پینگ عصر انتقال چجوریه؟ شبا بالا میره آیا؟!
بستگی دارهنقل قول:
الان برای یکی از دوستان سرعتش روی 20 مگ ولی برای من روی 14 مگ
از طرفی هم من پینگ 9 و ایشون پینگش 35
در کل راضی هستین از اینترنتش؟نقل قول:
اگه لطف کنید یک پینگ با 8.8.8.8 این جا بذارین خیلی ممنون میشم :)
اره راضی هستم ولی پارس انلاین از این بهتر میشد اگه شبانه داشتنقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش رضا خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 8.8.8.8 من بهتره :n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خوبه بد نیست سرعت هم راضی کنندست :n16:نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد کیفیت خط چیه؟ پیشنهادی جهت افزایش سرعت و ..ندارین؟
اقا شبانه سرویس 2 مگ چقد شد سرعت؟نقل قول:
بیخیال افزایش سرعتت بشو چون اینها نمی تونن پهنای باند رو مثل شرکت های دیگه برات باز بزارننقل قول:
پینگت هم نسبت به بقیه بالاست
از بعضی سرور ها روی 300 کیلوبایت و روی بعضی از سرور ها روی 1.2 مگنقل قول:
ماکزیمم خطت تا 10 مگ میکشه که تا نزدیک 9 مگ لینک گرفتی احتمالا خطت روی 10 مگ یا بیشتر بسته شده ولی بخاطر نویز با ریت 8756 کیلوبیت وصل شدهنقل قول:
دلیلش هم زیاد بودن Attenuation یا همون نویز هست که میتونه از سیم کشی داخلی یا کیفیت بد DSLAM های مرکز مخابراتی باشه
میتونی modulation های مختلف رو امتحان کنی شاید روی یکیشون نویز کمتر بود پیشنهاد من G.dmt هست
سلام برو بچنقل قول:
شما شبانه رایگان وضعیت چی میگه؟
پشت سره هم دانلود توی یک ماه هر شب چند گیگ میشه میانگین؟
- - - Updated - - -
سلام برو بچنقل قول:
شما شبانه رایگان وضعیت چی میگه؟
پشت سره هم دانلود توی یک ماه هر شب چند گیگ میشه میانگین؟
دروود دوستان
من هم مثل خیلی از رفقا سوال مشابه دارم
وضعیت دانلود شبانه در حال حاضر چطوره چون تازه تخلیه کردم مخابرات رو میخام بدونم برای دانلود شبانه رایگان چه سرعتی میده؟؟؟
و ایا محدودیتی برای حجم یا سرعت شبانه داره؟؟؟
دمتون گرم ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید که منم زودتر بگیرم
- - - Updated - - -
دروود دوستان
من هم مثل خیلی از رفقا سوال مشابه دارم
وضعیت دانلود شبانه در حال حاضر چطوره چون تازه تخلیه کردم مخابرات رو میخام بدونم برای دانلود شبانه رایگان چه سرعتی میده؟؟؟
و ایا محدودیتی برای حجم یا سرعت شبانه داره؟؟؟
دمتون گرم ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید که منم زودتر بگیرم
سلامنقل قول:
من وضعیتم روی شاتل خوفه ولی نه حالت عادی با دست کارشش
اینم دنباله کار های دانلود شبانه نویییید:n10::n09::n02:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707
از بقیه دوستان هم دعوت می کنم بیان بگن چه قد شبانه دانلود دارن چند در میاد گییگی براشون
رفتم رو دان استریم 21 مگ ، می گم مرکز ما اینا چقدر پهنای باند دارن :n09:نقل قول:
حالا واقعا سرعت دانلودتم رو 21 مگه یا نه فقط rate رو 21000 عه ولی سرعت دانلود در حد 16 مگ؟!!نقل قول:
سرعت دانلودی که من با دانلود منیجر گرفتم آخرش 2.3 مگابایت در ثانیه بود که شرکت گفته مرکز ما به زودی بالاتر هم می شه.نقل قول:
منظورم اینه که سرعت ثابتت با idm رو چنده؟! ( بدون بالا و پایین شدنا ) :n06:نقل قول:
آقای داتکی ثابت که نمی مونه،dedicatet نیستم که ، بین 1.8 تا 2.3 می چرخه :n02:نقل قول:
دکتر تو اصن نمیگیری من دارم چی میگم !!!! من نگفتم که حداقل و حداکثر سرعتت چنده!!! گفتم ثابت منظورم اینه که مثلا منی که آسیاتک دارم سرعتم همیشه در 90% تایم ها رو 1340 عه ( حالا 30-40 تا بالا پایین میره که این به قول خودت واسه اینه که dedicate نیست! ) نه اینکه یکی بیاد ازم بپرسه بگم که سرعتم بین 800 تا 1300 بالا پایین میشه!!! اینجوری که به درد نمیخوره ، ثبات نداره!نقل قول:
حالا تو اگه سرعت با ثبات و پایدار داری ، بگو رو چنده ، در غیر این صورت که معلومه عصر تلکام فقط اومده rate رو عددی بالا برده ولی در واقعیت...!!!
عصر انتقال اصلا" خوب نیست :n09: همون داتک و آسیاتک عالی هستن :n02:نقل قول:
یک مورد رو درباره عصر تلکام بگم، مشکل خیلی بزرگی هست، این مورد رو اکثر کسانی که اینترنت از مخابرات داشتن هم تجربه کردن. سایت ها رو باز نمی کنه توی اولین درخواست، یعنی انگار اصلاً موجودیت نداره، بعد دوباره رفرش می کنی میبینی باز میشه، البته بعضی وقت ها کلاً باز نمی کنه برای چند دقیقه یا حدود یک ساعت. مثلاً بازی Boom Beach میبینین یک ربع وصل نمیشه به سرور. این مشکل خیلی بزرگیه
یعنی باری وصل شدن به سرور بازی ها هم مشکل داره؟نقل قول:
من تصمیمم تقریبا قطعی بود برا اومدن به عصر تلکام ولی شما که گفتی ترسیدم یه ذره چون بیشتر برا WoW بازی کردن نیاز دارم!
کلا با بازی ها مشکل داره؟؟
دقیقا منم همین مشکل را دارم،دلیلش چیه؟اینترانت و... نیست؟نقل قول:
ولی یک مزیت نسبت به پارس آنلاین برای من داره،اونم اینه که تا حالا به محضی که مودم را روشن کردم،اینترنت وصل شده ولی پارس آنلاین معلوم نبود عشقی بود یک دفعه سریع وصل میشد یک دفعه هم نیم ساعت یک ساعت طول میکشید تا وصل بشه
modulation که انتخاب شده بود قبلا چند مورد بود که من فقط G.dmt را انتخاب کردم و چک باکس بقیه را حذف کردم ولی بنظرم زیاد فرق خاصی نکرد وپینگ هم فرقی نکردنقل قول:
کار دیگه ای میشه کرد؟
قبل تغیر مودل
بعد تغییر
کار دیگه اینه که خط از دم در بررسی بشه البته به نظر من نیازی نیست آخه الان تا 8-9 مگ داری میگیرینقل قول:
پینگ ربطی به ریت خط نداره و به خود شرکت ارائه دهنده سرویس مربوط میشه اگر پشتیبانی اینو بت گفته میخواسته بپیچونه
والا شايد هم بخاطر سرعت بالا بودنشه، الان براي تا 10 مگ بازه، يكم صبر كن براي ماه بعدي 2مگ ميگيرم بهت ميگم روي اون چطوريهنقل قول:
در مورد بازي، من فقط strife بازي مي كنم هر از گاهي كه از 6 بار اون فقط يكي دو بار كامل ديسكانكت شد. افتادم بيرون ريكانكت كردم
برای من امروز صبح اینطور شده!!چرا اینقدر افتضاح!!بقیه دوستان کیفیت چطور بوده؟
اصلا حال نکردم خیلی مشکل داره این ISP . قطعی های مکرر داره شاید در روز من 20 30 مرتبه اینترنتم قطع میشه اصن معلوم نیس چرا همچین مشکلی نداشتم من البته قطعی ها 1 دقیقه ای هستن ولی اصن جالب نیست اخر ماه خالی میکنم برم شاتل ببینم اونجا چه خبره :-|
از لحاظ پشتیبانی بنظرمنم مضخرفه،یک هفته بعد رانژه طول کشید که یوزرو وپسورد بهم بدهند!!!منم قبل اینکه یوزر و پسورد بدهند رفتم195 شکایت زدم که خط رانژه شده و اینها بهم مشخصات نمیدهند،فرداش و پس فرداش بهم تماس گرفتند و گفتند اگر مشکل حل شده،برین شکایت را از سایت 195 حذف کنید!!!منم محلشون نگذاشتم وشکایت را دست نزدم!:n02::n08:!با شرکتهای نامرد باید اینطور رفتار کرد!!!:n25:
کلا می خوای لج من رو در بیاری ؟ :n02:نقل قول:
اخه من نمی دونم ، این تهران که پایتخت ، پهنای باند اضافه نمی کنه ولی رفته اینهمه تو شهرستان پهنای باند اضافه کرده
مثل اینکه یه ساختمون درست کنی ، ستون های طبقه ی اول رو ضعیف بزنی و ستون طبقه ی اخر رو از اون محکم ها بزنی ، واقعن کارشون احمقیه
نه بابا ، واسه من الان روی 12 مگ ، در صورتی که پارس روی 16 مگ بودنقل قول:
میانگین سرعتمم روی 400 مگ
اسیاتک راضی هستی ؟
شبانه داره ؟
این فقط مزیتش همینه که سریع وصل میشه وگرنه ...نقل قول:
زیاد زور نزن ، برای منم همیطنورهنقل قول:
[QUOTE=djbehnam73;8705113]کلا می خوای لج من رو در بیاری ؟ :n02:
اخه من نمی دونم ، این تهران که پایتخت ، پهنای باند اضافه نمی کنه ولی رفته اینهمه تو شهرستان پهنای باند اضافه کرده
مثل اینکه یه ساختمون درست کنی ، ستون های طبقه ی اول رو ضعیف بزنی و ستون طبقه ی اخر رو از اون محکم ها بزنی ، واقعن کارشون احمقیه
آره دیگه ، چالوس و نوشهر هم که پایتخت بعدی شما تهرانیا هستش :n09: