TV Tuner به صورت سفارشی هست . یعنی شما میتونید در سایت hp یه کانفیگ خاص از یک لپ تاپ رو سفارش بدید . مثلا برای همین 2020 میتونید tv tuner یا مودم دایل آپ یا رم 6گیگ سفارش بدید .
Printable View
TV Tuner به صورت سفارشی هست . یعنی شما میتونید در سایت hp یه کانفیگ خاص از یک لپ تاپ رو سفارش بدید . مثلا برای همین 2020 میتونید tv tuner یا مودم دایل آپ یا رم 6گیگ سفارش بدید .
يعني فقط براي يك گارانتي 300 چوق بايد بديم؟
اونوقت اين گارانتي خدايي نكرده زيونم لال اگه يه وقت لب تاب تركيد چقدر مي خواد پيادمون كنه؟
300 هزار تومان براي يك سال هست.گارانتي هاي ديگه هم كه يك ماه براي تعويض و دو يا سه يال خدمات دارن!
براي خرماتم كه تو ايران قربونش برم بايد پول قطعات رو بدي،فقط ميمونه پول دست مزد كه اونم نهايتش بشه 50 هزار چوق.
خوب بنظر شما برم 300 چ.ق بدم براي ماديرام يا 300 رو بزارم براي روز مبادا كه شايد يه وقتي زبونم بره لاي در لب تاب تركيد؟
نظر مثبت تون چسه؟
من این مدل لپ تاپ رو دقیقا 2 ماه پیش ساعت 5 بعد از ظهر!
قیمت خرید: 1460000 به همراه کیف و موس و یه سال گارانتی ویکی دوتا اشانتیون!
که تا الآن مسلما این مدل افت قیمت داشته
حالا به نظر شما حداقل 200 هزار تومان تفاوت قیمت ارزش یه گارانتی نامدار رو داره؟؟
در ضمن به گمانم این گارانتی ها تا 1 ماه گارانتی تعویضن و بعدش...
سلام به تمامی دوستان
دوستان من امروز توی پاساژ رضا بودم قیمت 2020ev رو گفت با گارانتی هانست 1365 ت
نظرتون چیه؟
قیمت خوبیه اما با این گارانتی های برگی 20 تومانی اگر باشه ! هرگزنقل قول:
مخصوصا HP که قظعات جانبیش زیاد گیر نمیاد .
حتما با گارانتی معتبر تهیه کنید.
البته در مورد این گارانتی اطلاعی ندارم
از بابت قابلیت نصب بقیه ویندوزها که نه... مشکلی نیست.... ولی هیچی ویندوز ارجینال نمیشه... با حدود 45 گیگ برنامه کوچیک و بزرگ روی 7 مدتهاست بدون هیچ تغییری کار میکنهنقل قول:
من فقط می خواستم بدونم ویندوزش مخصوصه یا با همین ویندوز های 1000 تومانی هم میشه کار کرد.
در ضمن من کل درایور ها رو دانلود کردم
Windows 7
Windows Vista
و...................
آقا من میخوام از رایانه همراه این لپ تاپو فردا بگیرم.ولی نمیدونم فرق dv6 2020 با dv6 2000 چیه؟ لطفا کمک کنید؟:11:
اساتید اگه من برم یر6 2000 رو بگیرم از نظرتون هیچ فرقی نداره؟
ddr3 هست؟
سلام
نقل قول:دوست عزیز من شما نوت بوکت رو به خاطر ویندوزش 150 تا 200 هزار تومان بالاتر خریدی ... چون قانونی هست و مخصوص لپ تاپهای HP ... و از همه مهم تر سازگار با قطعاتت و همونطور که الناز گفتند کلی برنامه کاربردی مخصوص روش نصب هست ... یه مورد دیگه ، شما ویندوز 7 رو میخوای ول کنی بری دنبال ویستا بیخود ؟ هرگز همچین اشتباهی نکن ... 7 بهترین سیستم عامل حال حاضر هست
به منم هیچی ... فقط یه چیزی ، دوستان به این یه نکته خیلی توجه داشته باشید : نوت بوکهای HP به خاطر خدمات پس از فروششون در سطح جهان معروف هستند ... شما زمانی یه نوت بوک از خود کانادا میگیرید قابل تعویض هست ، بدون قید و شرط ... یعنی اگر من باب مثال سیستم شما عیب پیدا کرد این رو میدید و یکی دیگه از همون مدل بهتون میدن ... بعد اون دستگاهی که از شما گرفتن رو که به اصطلاح Refer شده ، روش یه قاب میزنن و تعمیرش میکنن و به کشورهایی مثل ایران میفرستن ... پس حواستون رو جمع کنید که نوت بوک کارکرده بهتون نندازن ... که مشخصاتش رو هم دوستان قبلا گفتن ... فکر کنم باز مادیران ضمانت خوبی برای این موضوع هم باشه ... در ضمن این رو فراموش نکنید که 2020 مدل TV Tuner دار و مودم دار در ایران موجود نیست ... یعنی اصلا این آپشن نیست تو بازار ... اگر هم باشه باید Refer باشهنقل قول:
ببین دوست عزیز من به شما چی گفتم ؟ گفتم که باتری 100 درصد شارژ شد در حالت خاموش باتری رو جدا کن و از برق استفاده کن ... اصلا هر وقت دسترسی به برق داری باتری رو جدا کن و از برق استفاده کن !نقل قول:
من که میگم 2020EV اگر بتونی الان پیدا کنی ... چون کمیاب شده ... در ضمن کارت گرافیک 230 قوی تر از 4650 هست ! یعنی در واقع قطعات 2020 با هم سازگارترند ... در ضمن CPU های این مدل هم هیچ مشکلی ندارن ... هر چی میگن شایعست ... گارانتی هم مادیران فقط ... راستی لپ تاپ خریدن هم رمانه ، داستان نیست :27:نقل قول:
واسه منم 4 تا DVD شد ... یعنی فروشنده میگفت همه 2020 ها باید 4 تا بشه :5:نقل قول:
آقايون،خانوم ها نظرتون رو نگفتيد:
2020ev با گارانتي معمولي 1360 يا با گارانتي مادريران 1660؟
بچه ها من تصمیم گرفتم که 2020ev بخرم
بنظر شما با گارانتی ایران اچ پی بخرم 1.510.000 یا با گارانتی مادیران 1.650.000
مگه ایران اچ پی نماینده رسمی اچ پی کشور نیست - پس چرا مادیران اینقدر گرونتره !!!
هیچ کدام گارانتی رسمی نیستن اما ایران اچ پی سابقه بیشتری در ارائه خدمات نوت بوک های اچ پی دارهنقل قول:
مرسی از جوابتوننقل قول:
یعنی خیالم راحت باشه که محصولات ایران اچ پی refer نیستن؟؟؟
ایران اhp شرکت معتبریه خیالت راحت یه شرکت معتبر هیچوقت سعی نمیکنه وجهه خودشو به خاطر رقبا خراب کنه.
نه با گارانتي ماديران .نقل قول:
من شنيدم خيلي راضين كسايي كه گرفتن. البته ايران HP هم معتبره. ولي من شنيدم گارانتي خوبي ارائه داده ماديران براي لپ تاپ هاش
هر شرکتی هم اگه 200 هزار تومن بیشتر بگیره خوب گارانتی میکنه
به نظر من از iran hp بگیر قیمتش مناسبتره:10:
تائید میشهنقل قول:
منظورتون از راضین چیه؟ یعنی مشکلی واسه لپتاپ پیش اومده و مادیران سریعاً حلش کرده؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟؟نقل قول:
سلام.خسته نباشيد.چند نا سوال داشتم؟
1-نحوه كار اين سي پي يو core i7 .... رو برام توضيح ميدين؟چند هسته ايه؟ اين 1.6up to 2.8قضيش چيه؟چطوري كار ميكنه؟
2- اين كارت گزرافيك كه ميگيد پايينه با كدوم كارت گرافيك هقايسه كرديد؟مقدارش چقدره؟
3-ال سي ديش full LED هست يا فقط كناراش LED داره؟
قبلاً چند بار توضیح داده شده، اینجا رو بخونید:نقل قول:
1-نحوه كار اين سي پي يو core i7 .... رو برام توضيح ميدين؟چند هسته ايه؟ اين 1.6up to 2.8قضيش چيه؟چطوري كار ميكنه؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4625302&postcount=12
گرافیک پائین نیست و روی کارهای سنگین جواب میده، ولی در مقایسه با ATI 4650 پائینتره.نقل قول:
2- اين كارت گزرافيك كه ميگيد پايينه با كدوم كارت گرافيك هقايسه كرديد؟مقدارش چقدره؟
صفحه نمایش لپتاپ LED و Diagonal HD میباشد.نقل قول:
3-ال سي ديش full LED هست يا فقط كناراش LED داره؟
cpu وسوسه انگیزی داره و رم هم از نوع ddr3 هست... به اندازه ای که سی پی یوش عالیه به همون اندازه هم گرافیکش ضعیفه. آخه نمیشد بجای 230 یه 240 مینداختن روش؟! از دوستان کسی هست که باهاش بازی سنگینی تست کرده باشه؟ لطفا بدون اغراق و تعصب یه خورده توضیح بدین... چیزایی مثل کرایسیس و یا شیفت. cod که تقریبا سبک هست.
کرایسیس با تنظیمات high الان دارم بازی میکنم مشکلی ندارهنقل قول:
سلام
نقل قول:
فقط وسوسه انگیز نیست ، خیلی قوی هم هست ! ببین دوست عزیز من یک گیمرم خودم سایت بازی هم دارم ... انواع بازی رو روی این نوت بوک تست کردم ، جواب خوبی هم گرفتم ... من روی PC م یه 8600 GT GDDR3 دارم اما با تمام وجود میگم که گرافیک نوت بوکم قوی تر هست ... راحت بگم در حد 9800 GT کارایی داره ... این دوستانی هم که میگن ضعیفه برای من خیلی جالبه ... چون من Dirt 2 رو با تمام جزییات با بهترین نرخ فریم اجرا کردم ، در حالی که با PC م باید روی Minimum بازی کنم ... اونم با افت فریم !
همونطور که دوستان گفتند ایران اج پی هم معتبره ولی مادیران یه چیز دیگست !نقل قول:
2020EV مادیران !نقل قول:
منم تازگیها 2170 خریدم همون 2020 هستش یه ذره هاردش بیشتره
ریتینگ سیستم من 5.9 هستش ؟ علتش چیه ؟
نقل قول:
هاردش یه ذره بیشتره؟؟؟
خوب بعد از 500 گیگ ، یعنی چند گیگ میشه؟:31:
من بين sony fw 460 j/b و fw 518 و dv6-2020ev موندم.بنظرتون كدوم بهتره؟
راستي اين بلوتوث 4 داره؟يه همچين چيزي شنيدم؟؟؟؟؟؟
640 دعنی 2نا 320 دارهنقل قول:
اختلاف گرافیک 230 با 4650 بسیار کم هست اما پردازنده ی 720qm خیلی بهتر از p8800 هست.نقل قول:
به نظر من شما کاملا اشتباه می کنید.مدل 2020 خیلی سرتر از مدل 1390 هست.
1-پردازنده ی بسیار بهتر(تفاوت فقط در کش نیست)
2-هارد بهتر(هارد 2020 پرسرعت تر هست و 7200 دور)
3-رم هردو یکسان هست اما چون پردازنده ی Core i7 بهتر می تونه از این رم استفاده کنه در نتیجه در اینجا هم اختلاف کارایی پیش میاد.
در مورد استفاده ی زیاد شما از لپ تاپ که طبق گفته ی خودتون روزی 20 ساعت هست هم باید بگم که فکر نکنید که استفاده ی زیاد در همان لحظه باعث خرابی دستگاه خواهد شد بلکه عمر مفید آن را کم خواهد کرد .مثلا اگر عمر مفید لپ تاپی 3 سال باشد با این طرز استفاده مطمئن با شید به زور به 1.5 سال خواهد رسید.
گرمای زیاد همیشه باعث کاهش عمر قطعات سخت افزاری خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (WE049EA)
نوع پردازشگر: Intel® Core™ i7 Processor i7-720QM • 1.6 GHz, Level 2 cache 6 MB
حافظه استاندارد: 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB)
حجم هارد دیسک داخلی: 640 GB SATA Hard Disk Drive 5400 rpm
نوع درایو نوری: SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±RW with Double Layer Support
پورتهای ورودی و خروجی خارجی: 4 USB 2.0 (4th shared with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 eSATA + USB connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, expansion port, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 FireWire® IEEE 1394 port, consumer IR
واسطه ضبط ویدئویی:
اندازه صفحه نمایش: 39.6 cm (15.6") Diagonal High-Definition LED HP BrightView Display
کارت گرافیک: NVIDIA® GeForce® GT 230M, up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3
کارت ضبط تلویزیون:
اسپیکرها و میکروفون:
وزن: 2.88 kg Weight will vary by configuration
لبتاپ 2020 الان گیر میاد؟یا دیگه کم شده
با سلام به دوستان.من امروز تو سايت HP ميگشتم دنبال سيستم 2170 كه به دو مدل 2170ee و 2170us برخوردم كه مدل 2170us سي پي يو Core i5-430M (dual-core) with turbo Boost Technology up to 2.53GHz هارد 500GB (7200RPM) Hard Drive (SATA) داشت و مدل 2170ee سي پي يو 1.6 Intel Core i7 Processor i7-720QM و هارد روهم نتونستم پيدا كنم ببينم چقدره.نقل قول:
سيستم شما كدومه؟
سلام.می خواستم بدونم مدلی که بلو ری و مودم داشته باشه،اصلا پیدا میشه؟
و اگه آره،تفاوت قیمتش چقدره؟
2170eeنقل قول:
البته تا جایی که من بررسی کردم هیچ تفاوتی با 2020 نداره الا اینکه هاردش 640 با 5400 دور هستش ولی 2020 500 با 7200 دور
در ضمن 2170 سفارش اماراته و رو کیبوردش برچسب عربی هستش که یه سری حروفش با فارسی فرق می کنه و اذیت می کنه
آقايوون و خانوم ها اين 5400rpm با 7200rpm چقدر تو سرعت سيستم تاثير داره؟نقل قول:
مصرف باطريش كه 100% كمتر ميشه.درسته؟
سرعت کپی کردن خیلی بیشتر میشه.نقل قول:
تو كدوم دور رو ميگيد؟نقل قول:
خب معلوم دیگه دوست من ،نقل قول:
هارد های 7200 دور سرعت بیستری در read / write نسبت به 5400 دور دارند!
و در عوض هارد های 5400 دور ، مصرف کمتری نسبت به 7200 دور دارند! (که به نظر من برای لپ تاب این مهم تره!) :46:
(البته 5400 هم خیلی پایین نسیت! چون سیستمش ساتا هستش دیگه!سرعت اونهم خوبه!)
بلو ری دار پیدا میشه! اختلاف هم حدودا 100 تومنه!نقل قول:
اگر منظور از مودم اینه که مودم Dial up اینترنال داشته باشه؟؟؟
خب ، در صورت نداشتن هم میتونید اکسترنال (با پورت USB 2.0) بگیرید! (قیمت هم حدودا 18 تا 100 تومن!)
2-شما 2170 رو پیشنهاد میکنید یا 2020؟
تو سایت مای اچ پی اگر این دو مدل رو با هم مقیسه کنید یک سری تفاوت ها دارند.
اینجا خودتون ببینیدونظرتونم بگویید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا:
دستگاه کارت حافظه خوان:
2020=5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
2170=n/a
خصوصیات فاکتورهای انسانی:
2020=Integrated finger print reader
2170= n/a
تکنولوژی بی سیم:
2020=N/A
2170=802.11 a/b/g/n; Bluetooth® wireless networking
3-نظرتون؟
جواب بدید تورو خدا!!!
کدومشون بهتره واسه خرید؟