در وهله اول CPUنقل قول:
اورکلاک پردازنده ، رم و کارت گرافیک از این 3 تا کدومشون به قابلیت مادربورد واسه اور بستگی داره ؟
و در موارد بعدی رم و بعد کارت گرافیک
Printable View
در وهله اول CPUنقل قول:
اورکلاک پردازنده ، رم و کارت گرافیک از این 3 تا کدومشون به قابلیت مادربورد واسه اور بستگی داره ؟
و در موارد بعدی رم و بعد کارت گرافیک
1-خب اینجوری که گفتین به نحوی هر 3تاشون برای اورکلاک با مادربورد درگیرن ؟
2-پس اگه یه مادربورد معمولی انتخاب کرد واسه اورکلاک قطعاتت محدودیت داری ؟
بیشترین ارتباط رو مادربرد با اورکلاک CPU دارهنقل قول:
1-خب اینجوری که گفتین به نحوی هر 3تاشون برای اورکلاک با مادربورد درگیرن ؟
نقش دو قطعه دیگه خیلی کمرنگه
100% همینطورهنقل قول:
-پس اگه یه مادربورد معمولی انتخاب کرد واسه اورکلاک قطعاتت محدودیت داری ؟
مثلا کسی واسه پردازنده ای با فرکانس پایه ی 2.8 بیاد مادربورد P6T SE رو انتخاب کنه
1-آیا میتونه با اور ، پردازنده رو از 2.8 به 3.4 برسونه ؟
2- اگه نه تا چه فرکانسی ؟
راستی از جوابهاتون تا الان سپاسگذار
بله تا 3.4Ghz مشکلی نیستنقل قول:
مثلا کسی واسه پردازنده ای با فرکانس پایه ی 2.8 بیاد مادربورد P6T SE رو انتخاب کنه
1-آیا میتونه با اور ، پردازنده رو از 2.8 به 3.4 برسونه ؟
2- اگه نه تا چه فرکانسی ؟
راستی از جوابهاتون تا الان سپاسگذار
محدودیت بسته به مادربرد از 3.8Ghz به بالا شروع میشه
یه سوال
1-چرا کلا پردازنده های اینتل نسبت به رقیبشون ای ام دی از فرکانس پائینتر و قیمت بالاتری برخوردارند؟
2-فرکانس یک پردازنده نمایشگر قدرت واقعی اون پردازنده هستش ؟ فکر کنم جوابمو خودم بدونم نه هستش درسته ؟ چون مثلا 920 با فرکانس 2.6 از 965 با فرکانس 3.4 قویتره ؟
3-پس فرکانس که مثلا واسه ی بعضیا ملاکه بالا یا پائین بودنش چه تاثیری داره ؟ یا اینجوری بگم فرکانس یه پردازنده نمایشگر چیه ؟
به نظر شما قدرت به فرکانس هست؟!نقل قول:
1-چرا کلا پردازنده های اینتل نسبت به رقیبشون ای ام دی از فرکانس پائینتر و قیمت بالاتری برخوردارند؟
مهمتر از فرکانس معماری و تکنولوژی پردازنده هستنقل قول:
2-فرکانس یک پردازنده نمایشگر قدرت واقعی اون پردازنده هستش ؟ فکر کنم جوابمو خودم بدونم نه هستش درسته ؟ چون مثلا 920 با فرکانس 2.6 از 965 با فرکانس 3.4 قویتره ؟
فرکانس تو CPU ها هم رده ملاک برتری هست ( نه همه رده ها)نقل قول:
-پس فرکانس که مثلا واسه ی بعضیا ملاکه بالا یا پائین بودنش چه تاثیری داره ؟ یا اینجوری بگم فرکانس یه پردازنده نمایشگر چیه ؟
مثلا تو سری Phenom II :
X4 965 بهتر از X4 955 هست
و یا تو سری Core i7:
Core i7 950 قویتر از Core i7 920 هست
بله حق با شماست قدرت یک پردازنده به فرکانسش نیست
جواب این سوالمو نگرفتم که فرکانس در یک پردازنده معرف چیه ؟ قدرت ، سرعت و . . . ( با شرطی که گفتین بین همرده ها که دارای تکنولوژی و معماری مشابه هستن ، حالا کار به اینا هم ندارم کلیش رو میخواستم )
هر چقدر فرکانس یک پردازنده بیشتر باشه سرعت پردازش اطلاعات بیشتر و به طبع اون سرعت سیستم بیشتر خواهد بودنقل قول:
بله حق با شماست قدرت یک پردازنده به فرکانسش نیست
جواب این سوالمو نگرفتم که فرکانس در یک پردازنده معرف چیه ؟ قدرت ، سرعت و . . . ( با شرطی که گفتین بین همرده ها که دارای تکنولوژی و معماری مشابه هستن ، حالا کار به اینا هم ندارم کلیش رو میخواستم )
حداکثر ارتقاء فرکانس یک پردازنده به مقدار 2.8 با اورکلاک چقدر خواهد بود ؟ طوری که این اورکلاک برای سیستم یک اور پایدار و همینجور روی قطعات فشار خیلی زیادی نیاره
با فن استوک خودش حداکثر تا 20% یک اورکلاک Safe به حساب میادنقل قول:
حداکثر ارتقاء فرکانس یک پردازنده به مقدار 2.8 با اورکلاک چقدر خواهد بود ؟ طوری که این اورکلاک برای سیستم یک اور پایدار و همینجور روی قطعات فشار خیلی زیادی نیاره
سلام بابک جان چه خوب اومدی
میگم 5850 در حالت اور چقدر (وات) مصرفشه ؟ و همینجور در حالت بیکاری چقدر ؟
میگم گیگابایت به خاطر قیمتهای بالای مینهاش برای سوکت 1366 فکر کنم بازارش واسه این سوکت خراب شده آره اینجوریه ؟ اخه من خیلی کم دیدم کسی واسه این سوکت مین گیگا رو معرفی کنه و همه به خاطر تنوع در رنج قیمتهای ایسوس اونو پیشنهاد میدن یا نه اینجوری که میگم نیستش ؟
حالا مثلا چند نفر مادر بورد سوکت LGA1366 میگرند؟؟!؟!؟؟!فکر کنم 1 درصد مردم کامپیتر دار هم نتونند این مین را بندازند
نقل قول:
منظورتون رو متوجه نشدم میشه واضح تر بگین ؟ از لحاظ چی هزینه رو میگین ؟
کلا کارت کم مصرفی هستنقل قول:
میگم 5850 در حالت اور چقدر (وات) مصرفشه ؟ و همینجور در حالت بیکاری چقدر ؟
27 وات در حالت بیکاری
187 وات در حالت فول لود
درستهنقل قول:
میگم گیگابایت به خاطر قیمتهای بالای مینهاش برای سوکت 1366 فکر کنم بازارش واسه این سوکت خراب شده آره اینجوریه ؟ اخه من خیلی کم دیدم کسی واسه این سوکت مین گیگا رو معرفی کنه و همه به خاطر تنوع در رنج قیمتهای ایسوس اونو پیشنهاد میدن یا نه اینجوری که میگم نیستش ؟
گیگا تو این سوکت و با این قیمتها زیاد موفق نبوده
بابک جان ممنون
مثل همیشه لطفتون شامل حالمون شد
بقیشو مثل قبل فردا ازتون میپرسم
شب به خیر
سلام
این قابلیت جدید که واسه مادربوردهای جدید این روزا مزیت محسوب میشه رو توضیح بدین :
1- USB3.0
SATA 6Gb/s- 2
جواب این سوال ؟نقل قول:
توضیح خیلی علمیشو نمی دونم. شاید این توضیح ساده رو خودت هم بدونی... ولی به هر حال:نقل قول:
اگر مادربوردت USB3 داشته باشه بعد می تونی سخت افزارهایی که از USB3 پشتیبانی می کنند به کامپیوتر وصل کنی و مزیت این کار اینه که سرعت انتقال اطلاعات بین اون دو تا سخت افزار بسیار بسیار بالاتر از USB2 خواهد بود. ولی حالا یه مدت طول می کشه تا سخت افزارها بیان از این تکنولوژی استفاده کنند و اولش هم قیمت این سخت افزارها بالا هست و زیاد ارزش خرید ندارن. پس برای کاربردهای معمولی به نظر من نمی ارزه که هزینه اضافه بکنیم.
در Sata 6Gb/s هم مثل مورد قبلی سرعت انتقال اطلاعات بین هارد و بقیه قطعات (رم و سی پی یو) بالاتر هست ولی این مورد هم فکر می کنم زمانی کاربرد پیدا بکنه که سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات روی خود هارد بالاتر بره یعنی زمانی که استفاده از هارد های SSD با سرعت بالاتر متداول بشه و قیمتشون پایین بیاد. سرعت انتقال اطلاعات در تکنولوژی 3Gb/s) SATA2) حدود 380 مگابایت بر ثانیه هست و توی تکنولوژی 6Gb/s این طور که از اسمش پیداست قراره این سرعت به دو برابر افزایش پیدا کنه. ولی سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات در هارد های متداول امروزی حدود 100 مگابایت بر ثانیه هست. (یعنی از 3Gb/s کمتره) و تا زمانی که این سرعت به بالای 300 نرسه، Sata 6Gb/s کاربرد زیادی نخواهد داشت.
usb 3.0 درای سرعتی حدود 10 برابر usb 2 هست5gb/s) که با نسخه 2 اون هم سازگاری کامل دارهنقل قول:
sata3 دو برابر sata 2 سرعت انتقال اطلاعات داره که برای هاردیسک هایی که من و شما ازش استفاده میکنیم همون sata 2 هم زیادیه!!! و کلا برای هارهای ssd این افزایش کارایی در استاندارد اعنجام شده
سلام
msi واسه سو کت am3 این مادربوردو داره 790FX-GD70 اینم لینک مشخصاتش
واسه کارت گرافیک 4 تا اسلات داره میخواستم ببینم در حالتهای 2 و 3 و 4 کارته لینک اسلاتهاش چنده ؟کد:http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=171&cat3_no=&prod_no=1740
یه مشخصات کلی هم از ای مادربورد از لحاظ اورکلاک ، قیمت و اینکه کلا خوب هستش یا نه اگه اطلاع دارین توضیحی بدین
در مدل مادربورد ایسوز M4A79T Deluxe واسه مموریش نوشته
DDR3 1600(O.C.)/1333/1066
1-اینو من متوجه نمیشم یعنی حداکثر تا باس 1333 رم روش نصب میشه و با اور خودمون میتونیم تا 1600 واسش قابل استفاده کنیم یا اینکه نه رم تا باس 1600 اورکلاک شده که در بازار موجود هست قابل نصبه روش ، کدومش توضیح بدین لطفا ؟
2-قیمت این مین الان چنده ؟
3- با توجه به جواب سوال اول ( حداکثر باس رم قابل نصب ) 4 گیگ ( 2تا 2 گیگ ) از برند corsair dimonstar و teamgroup xtreem قیمت چنده ؟
4-رمهایی که خود سایت ایسوز برای این مین پیشنهاد داده از برندهای Elixir و OCZ و G.SKILL و A-DATA و CORSAIR هستش که قیمت elixir فکر کنم ارزونتر از بقیشون باشه چرا ؟ رم خوبی نیستش ؟