دوست من من منتظر عکسهای شما از این تی وی هستم..من خودم جی10 دارم.ولی شاید بفروشم و سامسونگ 50b650 رو بگیرم.میخوام بدونم تصویرش تو کانالهای صدا سیما چطوره؟؟نقل قول:
Printable View
دوست من من منتظر عکسهای شما از این تی وی هستم..من خودم جی10 دارم.ولی شاید بفروشم و سامسونگ 50b650 رو بگیرم.میخوام بدونم تصویرش تو کانالهای صدا سیما چطوره؟؟نقل قول:
------------------Deleted------------------
bye everyone
دوست عزيز ميتونم بپرسم علت اينكه ميخوائين G10 رو بفروشين چيه ؟ چون من واقعا بين انتخاب اين دو تا موندم . تو اين مدت كه اين تليويزيون رو داشتين از كيفيت پخش كانالهاي خودمون راضي بودين ؟ اگه ميشه تاثيرش رو قبض برقتون قبل و بعد از خريد اين تلويزيون رو هم بفرمائيد بسيار ممنون مبشم .نقل قول:
bye everyone
نه بابا اصلا این طوری نیست که بشینی عکس بگیری ازش.من خودم نشستم با این رفیق همسایه مون فیلم Eagle eye روز بعدشم Transformers 1 هردو نسخه Xvid رو دیدم هیچ چیز مهمی که بشه ازش عکس گرفت پیدا نکردم.فقط تنظیمات 100hrz مهمه که روی اون تی وی روی Clear یا Smooth بودنقل قول:
من کنجکاو شدم این لرزش تصویر و زیرنویس رو ببینم چیه
میخوام بدونم همون چیزیه که من هم میبینم و اهمیت نمیدم یا چیز دیگه ای هست
اگر تو عکس مشخص میشه یکی برام بذارید
سلام . قبل از هرچیز امیدوارم سوتفاهم بین شما و دوست دیگه مون حل بشه . هر دونفر شما حضور مفیدی در انجمن دارید و لااقل به من که خیلی کمک کردید .نقل قول:
خب خیلی سخته با موبایل از این داستان فیلم و عکس تهیه کرد .
ببینید اصل مشکل من مربوط به زمانی بود که ----- قدیمیه رو داشتم . اون موقع زیرنویس شبکه خبر و بی بی سی هم گیر می کرد . البته همون موقع زیرنویس شبکه های داخلی ( منهای شبکه خبر ) مشکلی نداشت چون این زیرنویسها اغلب بسیار بزرگ هستند و کند حرکت می کنند .
حالا که ----- رو عوض کردم و از کابل کامپونت استفاده می کنم می تونم بگم این مشکل 95% حل شده ، الان تنها زیرنویسهای بسیار کوچک ( کوچکتر از زیرنویس شبکه خبر ) اونم وقتی سریع حرکت می کنند دچار لرزش می شن
اینم اضافه کنم که سامسونگ توصیه کرده برای حل مشکل زیرنویس ها گزینه film mode رو روی اتوماتیک2 بگذاریم که من هم همیشه اینکار رو می کنم .
بهرحال من سعی کردم مشکل رو بصورت عکس و فیلم توضیح بدم . اگرچه با دوربین موبایل شدنی نیست . بخصوص در فیلم ولی ...
شما به کیفیت عکسها نگاه نکتید . گوشی من v3i هست و چسبیدم به تلوزیون چون نور تلوزیون باعث میشد چیزی دیده نشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عکس فوق ، زیر نویس درشت که البته متحرک هم نیست ، واضحه . زیر نویس کوچک هم که بسرعت حرکت می کند ، واضحه و اینجا اینجوری افتاده
در عکس فوق ، زیر نویس درشت همچنان واضحه اما زیرنویس کوچک دچار لرزش و نویز شد . این حالت قبلا وقتی تصویر اصلی پرتحرک بود برای همه زیرنویسها رخ می داد اما الان فقط برای زیرنویسهای بسیار ریز که با سرعت بالا حرکت می کنند ، گاهی مواقع رخ می ده .
من این مشکل رو توی S10 ندیدم و فکر کنم G10 هم اصلا چنین مشکلی نداره
یک فیلم 400 کیلوبایتی به فرمت 3GP هم اینجا گذاشتم .
البته اصلا واضح نیست اما با توضیحهاتی که دادم اگر خوب دقت کنید متوجه می شید که زیر نویس کوچک گاهی دچار نویز میشه . دانلودم نکردید ، نکردیدکد:http://www.2shared.com/file/9555254/681d7037/12-04-05_2118.html
دوست مننقل قول:
شما داری زیرنویس فیلم رو می گی . من قبلا هم عرض کردم که منظورم از زیرنویس ، زیرنویس های شبکه هایی مثل شبکه خبر هست و نه زیرنویس فیلم
بهرحال ممنون
اولین دلیلی که میخواستم این جی 10 رو عوض کنم..کوچک بودنش بود(حداقل فاصله تو خونه ما با تی وی 3 متر و حداکثر 6 متره)نقل قول:
بعدش من یک سری چیزها تو این تی وی میبینم که اعصابمو مریزه به هم(نمیدونم روی همه تی وی ها اینطوری یانه)
اولیش که منو خیلی ناراحت کرده نداشتن تصویر در تصویر هستش.دیگه امکاناتشو میدونید بقیه شو نمیگم.
تصاویر صدا سیمای خودمونو خیلی خوب نشون میده ..البته به چیزی که پخش میشه هم ربط داره..مثلا این سریال گاو صندوق که از شبکه 3 پخش میشه عالی..ولی مسافران یکم کیفیتش کمتر..
من کامپیوتر رو وصل کردم به تی ویم .همه چیز خوبه ولی نمیدونم چرا وقتی کامپیوتر روشنه..تی وی خیلی پارازیت میگیره..وقتی کامپیوتر روشنه و سویچ میکنم به تی وی ..شبکه 6 که اصلا نمیشه نگاهش کرد..شبکه3 هم پارازیت میگیره همش موج ازش رد میشه..بقیه ههم همینطور البته من با انتن معمولی تی وی رو نگاه میکنم..شاید این ست باکس ها بیاد یکی بگیرم درست بشه.
البته این موضوع به کامیوتر ختم نشد..من ----- ندارم..اما یکبار ----- ای کلاس 9696 که بهش وصل کردم دیدم رو خود تصویر ماهواره بازم یکسری موجهای ریز رد میشه!!!
ناگفته نماند که من یک دی وی دی پلیر ال جی دارم که با کابل HDMI وصلش کردم ..دیگه هیچ پارازیتی نبود.
شاید این پارزیتها حل شدنی باشه ولی رو اعصاب من راه میره!!
در مورد پول برق هم تا الان فیش نیومده تا مقایسه کنم..من 1 ماهی میشه که خریدم.
نقل قول:
ببخشید فضولی می کنم اما واسه 3 تا 6 متر ، سایز 42 خیلی هم کوچک نیستا
ضمنا مشکل تصویر در تصویر با همون 9696 قابل حل هست ، تازه کلی هم به کیفیت تصویرتون اضافه میشه
بخصوص که 9696 خروجی کامپونت هم داره . USB هم داره می تونید با ----- MP3 گوش بدید و فیلم ضبط و پخش کنید و عکس ببینید که اینم خودش تاحدودی به رفع کمبود امکانات G10 کمک می کنه
بنظر من بعد از G10 به هرتلوزیون دیگه ای رجوع کنید ، دلزده می شید چون اینبار یکسری عیب و ایراد می بینید که قبلا اصلا وجود نداشته . اون نویزهایی هم که گفتید به احتمال 90% به اتصالات و کابلها مربوط بوده نه تلوزیون
بازم ببخشید که فضولی کردم
در مورد نویز :نقل قول:
اکثر Caseـهای کامپیوتر (به خصوص انواع ایرانی) مقداری برق درونشون جریان داره که ممکنه از طریق اتصال بدنه Case با کارت گرافیک سیستمتون منتقل بشه گاهی شدت جریان این برق به حدی هست که در نقاطی از بدنه کیس فازمتر رو روشن میکنه پس با یک فاز متر امتحان کنید ببینید که کیس کامپیوترتون از این اتصالیها داره یا نه بعد مطمئن بشید که بین Case و قطعات کامپیوترتون هیچ اتصالی وجود نداره اگر حس میکنید این مسئله وجود داره با قرار دادن واشرهای عایق بین پیچ ها و بدنه مادر برد و کارت گرافیک در محلهای اتصال به کیستون سعی کنید تا حد امکان این اتصالات رو به صفر برسونید با یک سیم بدنه Case کامپیوترتون رو به یک میله فلزی اتصال بدین و از کارکرد صحیح پاورتون هم مطمئن بشید به خصوص اگر تلویزیونتون روی یک شی عایق مثل میز چوبی یا پایه های پلاستیکی خودش قرار داره ممکنه همه این جریان به طور کامل به تلویزیون منتقل بشه و ایجاد نویز کنه.
bye everyone
قیمت g10 چنده امکاناتش به درد من نمیخوره من سامسنگ b7000 دارم اگه بدم g10 بگیرم بعدا راضی میشم لطفا راهنمایی کنید خیلی عجله دارم از b7000 زیاد راضی نیستم خونه ما یجوریه که تلویزیون افتاده کنج وقتی میرم تو آشپزخونه تصویر خراب میشه یکیم اینکه ما دوتا تلویزیون خریدیم از همین b7000 تصویرشون کاملا باهم فرق داره رنگای تلویزیون ما به قرمز میزنه اونی که داداشم خریده به آبی تنظیمای جفتشون کامل یکیه حتی از سام سرویس اومدن دیدن میگن مشکلی نداره.
pmax عزیز بازم اشتباه متوجه شدید.من منظورم کل صحنه های فیلم بود نه زیرنویس ها. چون فیلم های اکشن دارای صحنه های سریع و جا به جایی سریع تصویر دوربین هستن.البته که منم می دونم زیرنویس فیلم ها ربطی به این قضیه نداره.نقل قول:
دوست من
شما داری زیرنویس فیلم رو می گی . من قبلا هم عرض کردم که منظورم از زیرنویس ، زیرنویس های شبکه هایی مثل شبکه خبر هست و نه زیرنویس فیلم
بهرحال ممنون
در ضمن از دیدن عکساتون هم کاملا متعجب شدم.چون قبلا خودم این مسئله رو روی تلویزیون این رفیق بنده خدای ما چک کرده بودم و هیچ مشکلی با زیرنویس هیچ شبکه ای مثل بی بی سی ، خبر (هم انتن هم دیش) پی ام سی و شبکه های درپیت فارسی که تبلیغ های زیرنویسی دارن (که معمولا هم زیرنویس هاشون سیریع اند) نداشت.
سلامنقل قول:
بعید می دونم کسی بتونه بهتون بگه که آیا بعد از خریدن g10 راضی خواهید بود یا نه ؟
من به این نتیجه رسیدم که چه ال سی دی بگیرید چه LED و چه پلاسما ،
چه سامسونگ چه پاناسونیک و چه سونی و ...
هیچوقت همه چیز رو باهم نخواهید داشت بطوری که قاطعانه بگید ، چقدر خوب شد اینو خریدم و از همه چیزشم راضی هستم .
بهرحال اگر واقعا در B7000 شما مشکلی باشه ، یعنی بدشانسم هستید ، اونوقت ممکنه G10 ی رو بخرید که با بقیه G10 ها متفاوت باشه ( خواستم بهتون قوت قلب بدم :27: )
سلامنقل قول:
منکه عرض کردم الان با زیرنویس شبکه خبر مشکلی ندارم ، پس نمی تونستم عکسی تهیه کنم .
زیرنویس شبکه خبر با سرعت نسبتا پایینی حرکت می کنه و زیرنویس انگلیسیش که کوچکتر هست در اکثر مواقع ثابت هست . اون موقعی هم که با زیرنویس شبکه خبر مشکل داشتم ، وقتی تصویر از طریق آنتن هوایی دریافت می شد مشکل خاصی نبود ، در حقیقت مشکل از ----- بود . البته جدا از ----- یک کاری هم که شما و دوست دیگه مون می کردید اینه که اغلب 100هرتز موشن پلاس رو روی SMOOTH میذاشتید ولی من این حالت رو توی تصاویر دوست ندارم ، به همین دلیل اغلب اگر خاموش نباشه روی CLEAR هست که اینم روی وضعیت زیرنویس بی تاثیر نیست .
فکر می کنم من ریویوم رو یکم زود نوشتم . باید بعد از تعویض ----- می نوشتمش که قطعا 30-40% بیشتر از تلوزیون راضی می بودم . البته سعی کردم با آپدیت های بعدی جبرانش کنم ولی بهتر بود کمی صبر می کردم بعد می نوشتمش
در هرصورت
الان تنها زیرنویسهایی که نصف فونت زیرنویس انگلیسی شبکه خبر هستند و با سرعت 2-3 برابر زیرنویس فارسی حرکت می کنند ، گاهی در صحنه های پرتحرک دچار نویز میشه که قابل اغماضه
راستی ممنون میشم اگر آخرین تنظیمات رنگ و برایتنس و ... اینچیزا رو برام بذارید . البته اگر همون قبلیه هست که گذاشتید که هیچی همونو امتحان می کنم . من اغلب مواقع روی دینامیک هستم با یکسری تغییرات جزئی در رنگ ( مثلا رنگ رو میذارم روی 55 و بک لایت روی 8-9 و ... )
ممنون از توضیحتوننقل قول:
منم الان با هیچ زیرنویسی در حد زیرنویس شبکه خبر و بی بی سی و شبکه های لس آنجلسی ندارم ( قبلا داشتم ) این زیرنویس ها بزرگ هستند و اغلب با سرعت کمی حرکت می کنند .
ولی هنوزم در زیرنویسهای خیلی ریز که باسرعت حرکت کنه این نویزها گاهی دیده میشه . همونطور که گفتم من از 100 هرتز موشن پلاس هم استفاده نمی کنم یا روی خیلی کم ( CLEAR ) میذارمشون .
با عرض سلام و خسته نباشد به همه مدیران و کاربران خواستم اینو بگم که تو تلوزیون در کل برند پاناسونیک یک برند خوب و طول عمر مناسبی دارد اما از عزیزان خواستم بپرسم که سری G ال سی دی Panasonic را توی بازار چندین بار دیدم تصویر بسیار جالبی داشت خواستم بدونم نظرتون راجب G LCD چیست باسپاس.
میشه بگین اون عکس های اولیتون از زیرنویس های مشکل دار مربوط میشه به چه کانالیه که ما هم امتحان کنیم؟ زیرنویس ها، عربی هستن ظاهرا !!!!نقل قول:
bye everyone
نقل قول:
خب شما می تونید به کانال " روتانا موسیقی یا همون ROTANA MUSIC " رجوع کنید . زیرنویس کوچک این شبکه برای من در 30% مواقع که تصویر کلیپ پرتحرک هست دچار نویز میشه .
ممنون میشم که نتیجه رو به من هم اطلاع بدید
فقط دقت کنید که ROTANA MUSIC رو پیدا کنید . بقیه روتانا ها مشکلی ندارند .
بله چشم.نقل قول:
خب شما می تونید به کانال " روتانا موسیقی یا همون ROTANA MUSIC " رجوع کنید . زیرنویس کوچک این شبکه برای من در 30% مواقع که تصویر کلیپ پرتحرک هست دچار نویز میشه .
ولی من قبلا زیرنویس شبکه های الجزیره موباشر و العربیه و راشا تودی انگلیسی رو که به نظر سریع تر (موباشر) و کوچیک ترند (العربیه) رو امتحان کرده بودم و مشکلی نداشت. روتانا موزیک هم چون این مدت زیاد رفتم خونشون و باعث شرمندگی شدم یه مدت دیگه می رم و امتحان می کنم. یه بهانه گیر بیارم حتما می رم براتون ازمایشش می کنم
بالا بردن Refresh Rate و پائین آوردن سرعت پاسخگویی پیکسلها در LCD پنلها فقط و فقط یک هدف رو دنبال میکنه و اون هم بالا بردن Motion Clarity یا وضوح حرکتی پنل هست.
در دنیای واقعی چیزی به اسم FPS یا تعداد فریم بر ثانیه در مورد اشیائی که چشم انسان میبینه وجود نداره از طرفی مغز انسان هم در دیدن و تشخیص اشیایی که با سرعت زیاد از جلوی چشم عبور میکنن محدودیت داره در نهایت تلاش سازنده ها این هست که تجربه ای از دیدن تصاویر در تلویزیونها به وجود بیارن که به محدودیت مغز انسان ختم بشه نه به محدودیت تکنولوژی.
بالا بردن رفرش ریت کمک میکنه که در فیلمهای سینمایی و یا سایر سورسها که معمولا بین 24 تا 30 فریم بر ثانیه پخش میشن بلور ایجاد شده ناشی از حرکت یک جسم سریع در بین فریمها کمتر بشه که باعث تجربه بهتری موقع تماشای نماهای Fast motion میشه .
همینطور بالا بردن رفرش ریت در LCD ها باعث میشه تا پیوستگی بیشتری در خطوط افقی به نمایش در اومده در این پنلها به وجود بیاد که اون هم باعث تفکیک پذیری بالاتر در نماهای متحرک به نمایش در اومده در این پنلها میشه.
محتوای مخفی: عکس
------------------------------------------------------------------------------
اما مشکل دیگه ای که LCD ها با اون مواجه هستن رسپانس تایم هست این مشکل باعث به وجود اومدن شبه یا Ghost Effect میشه دلیل این مسئله سرعت پائینتر تغییر رنگ پیکسلهای LCD هست و ارتباط چندانی با رفرش ریت پنل نداره و از اونجایی که سرعت پاسخگویی پیکسلها در تلویزیونهای CRT و Plasma پنلها در حد نانو ثانیه هست این مشکل نسبت به LCD ها که در بهترین حالت قدرت تغییر رنگی در حد چند میلی ثانیه دارن کمتر به چشم میاد.
شاید دیدن یک فیلم اکشن و یا انجام یه بازی کامپیوتری روی یک LCD به تنهایی مشکل جدی ایجاد نکنه ولی اگر در مقام مقایسه باشیم وقتی که در کنار یک تلویزیون CRT یا Plasma پنل یک LCD رو قرار بدین متوجه وجود مشکلاتی میشین که در مجموع ممکنه روی تجربه شما از یک فیلم یا بازی یا ... تاثیر داشته باشه.
محتوای مخفی: عکس
------------------------------------------------------------
این پنل درخشش خیلی زیاد و زاویه دید گسترده ای نسبت به بقیه LCD ها داره ولی کنتراست متوسط و بازتولید مشکی و صدای ضعیفی داره.نقل قول:
آقا از اونجايي كه مباحث مطرح شده تو اين تاپيك شامل كليات و بررسي مسائل كلي hdtv ها هم مي باشد پيشنهاد ميشه پستهاي عمومي بخاطر اينكه سهل الوصول تر بشن به تاپيك مقايسه hdtv ها منتقل بشن .
امروز برای یه کاری رفتم خونه ای دوستم که شبکه روتانا موسیقی هم ازمایش کردم:نقل قول:
شبکه روتانا موسیقی همون طور که توی عکس های قبلی که انداخته بودین همون مشکل رو داشت.نمی دونم چرا ولی جالبیش و شایدم عجیبیش این بود که شبکه ی "روتانا زمان" که زیرنویس هاش جفت زیرنویس های روتانا موسیقیه هیچ مشکلی نداشت اینم عکسش :
البته توی عکس زیرنویس ها یه کمی تار افتاده که به خاطر دوربینه جون عکسی که با n82 گرفته میشه باید یه کمی ثابت وایسه تا عکس توی دوربین بیقته.
برای اطمینان از این که مشکل از شبکه هست یا تی وی چند ثانیه از شبکه روتانا موسیقی رو ضبط کردم بعد روی خود تی وی از روی usb فایل ضبط شده که پسوند ts رو داره رو پخش کردم که به صورت 4:3 پخش شد ولی بازم مشکل توی عکس های قبلی رو داشت.ولی وقتی فایل ضبط شده رو روی کامپیوتر که مانیتور ال سی دی 19 اینچه به صورت full screen پخش کردم مشکلی نداشت.
اگه مشکل از سورسه ، چرا روی کامپیوتر مشکل نداشت اگه مشکل از بی690ه چرا روتانا زمان مشکل نداشت؟
کلا نمیشه به راحتی نتیجه گیری کرد دستگاه های تست دقیق می خواد در این مورد (جا موندن پیکسل ها در زیرنویس های سریع و ریز)
bye everyone
whitewolf عزیز ممنون
و ببخشید که توی زحمت افتادید
بله عجیبه که مثلا زیرنویس روتانا کلیپ با همون فونت و همون سرعت مشکلی نداره
........
آقا احسان سلام .
من الان امتحان کردم
چه 3 به 4 باشه چه 9 به 16 و چه هر حالت دیگری ( فیت نداره البته ) بازهم این مشکل وجود داره هنوز
bye everyone
برتری سری g ال سی دی در برایتنس بالا هست که فوق العاده تصویر براقی داره حدود 120 لامبرت روشنایشه ,در کل واس عموم برایتنس بالا می تونه خیلی جذاب باشه .نقل قول:
سری G ال سی دی Panasonic را توی بازار چندین بار دیدم تصویر بسیار جالبی داشت
مابقی موارد هم مهدی اشاره کرد
با سپاس فراوان از Alucard ودیگر دوستان . از عزیزان این بخش خواستم بپرسم که سینمای خانوادگی Panasonic
چه چیز هایی باخودش داره ایا DVD پلیر داره یا DVD PLAYER & DVD RECORDER ؟
در ضمن ایا USB هم داره؟ و الان بهترین مدل سینما خانوادگی Panasonic چه مدلیه که تو ایران باشه و روی PLASMA G10 عالی کار کنه .
اگر هم قیمت بدین هم بد نیست با سپاس فراوان از همگی دوستان By Hamedsaba:20:
سلام
جناب whitewolf و آقا احسان
من امروز تست کردم . یعنی 30 ثانیه از rotana music رو ضبط کردم و به نتایج شگرفی دست پیدا کردم
تصویر ضبط شده در هیچ حالتی در کامپیوتر مشکلی نداشت
اما وقتی از روی usb از طریق خود تلوزیون پخش کردم
برخلاف انتظارم
وقتی روی گزینه fit بودم ، تصویر هیچ مشکلی از لحاظ زیرنویس نداشت !
ولی وقتی روی گزینه original size بودم ( و تصویر هم کوچکترشده بود تبعا ) زیرنویس دوباره دچار نویز می شد !
چند بار امتحان کردم
در fit هیچ مشکلی نبود
ولی در اوریجینال ، 50 - 50 بود . یعنی 1-2 بار مشکلی پیش نمی اومد !!!!! و 2-3 بار هم اون نویز رویت می شد !!!!!
اگر موضوع براتون جالبه
یا فکر می کنید آزمایشات بیشتری لازمه
می تونم یک فایل 20-25 ثانیه ای از rotana music رو که با فرمت ts به حجم حدودی 10 مگابایت ضبط شده براتون آپلود کنم
این بود انشای من
نقل قول:رزولیشن شبکه روتانا موزیک 576*720 هست ولی روتانا زمان که زیرنویس هاش مشکلی ندشت 576*704 هست.نقل قول:
توی ازمایش من وقتی فیلم ضبط شده رو از usb روی تلویزیون ضبط کردم چه با گزینه Fit چه با گزینه Original زیرنویس روتانا موزیک خراب بود و از این بابت کاملا مطمئنم.یعنی این به سایز تصویر و آپسکیلینل و ... ربطی نداره ضاهرا حالا نمی دونم pmax عزیز چه طوری براشون تفاوت داشته این 2 گزینه.
همون طور که گفتم برای من مثل شما نبود.نقل قول:
شما برای امتحان صحت تستتون همون روتانا موزیک درحال پخش (نه فایل ضبط شده) رو 4:3 کنید (یعنی همون حالتی که توی فایل ضبط شده مشکل پیدا نکردید) اگه درست شد زیرنویسش یعنی ازمایشتون درسته اگرم نه که دیگه معلومه.
من دیروز چندبار زدم روتانا موزیک (روی تلویزیون خودم) ولی همون زیرنویس کوچک و ریز رو که داریم روش بحث می کنیم رو نداشت شما باید وقتی همون زیرنویس های ریز و سریع رو broadcast می کرد ازمایشتون رو بکنید.
دوست عزیز اگه انتخاب حتمی تون جی10ه که انتخاب خوبی هم هست چون جی10 کمترین امکانات جانبی و پیش پا افتاده رو هم نداره حتما باید یه سینما خانگی قوی از نظر امکانات جانبی بردارید.برای همین من بهتون سینماهای پایونیر یا فیلیپس رو پیشنهاد می کنم.من خودم فیلیپس دارم.می تونین توی تاپیک انتخاب dvd player اطلاع بیشتری رو بگیرین.نقل قول:
در ضمن این تاپیک برای طرح مسائل سینما خانگی نیست.
در چنین روزی
کشف کردیم که اگر گزینه film mode روی off باشد بطور کل مشکل لرزش و نویزی شدن زیرنویس حل می شود !!
جناب whitewolf هروقت فرصتی شد این موردم روی تلوزیون دوستتون امتحان کنید . ممنون میشم
فقط
از شما دوستان کسی تاثیرمثبتی از auto1 یا auto2 بودن گزینه film mode روی تصویر دیده ؟ منظورم اینه که اگر خاموش باشه من چیزی از دست می دم ؟
البته خودم وقتی میذاشتم روی auto2 میدیدم کمی اوضاع زیرنویس بهتر از auto 1 میشه اما کلا روی تصویر هیچوقت حس نکردم کار خاصی بکنه . شما حس کردید ؟
bye everyone
دوستان
این حالت auto1 در film mode تاثیر واضحی روی تصویر داشته ؟
یعنی من الان خاموشش کردم چیزی رو از دست دادم بنظرتون ؟
با سلام خواستم بپرسم كه ايا مصرف برق پلاسما مثلا G10 در حد تلوزيون هاي CRT است يا بيشتر از ان با سپاس.
نكته دوم تفاوت G15 با G10 چه چيزهايي است . ضمنا ايا اين مدل وارد بازار شده.اخه من مشخصاتشو خوندم هيچ فرقي با G10 نداشت ونميدونم تفاوتي باهم دارند يا نه
bye everyone
منم تنظیماتم تقریبا مثل شماست
فقط من مود " طبیعی " رو هم با کمی ویرایش آماده کردم که بعضی وقتا که تصاویر standard کمی غیرطبیعی میشه ( رنگ صورتها سفید و بی روح میشه ) می رم روی اون ولی در اغلب موارد روی استانداردم با تنظیماتی تقریبا مشابه شما
ممنونم
یه چیز مهم
دوستان
دوربینی که من می خوام بگیرم کانن سری sd هست و فیلمبرداری hd ش با فرمت mov هست !
چیزی که متوجه شدم اینه که b690 مثکه mov رو نمی تونه پخش بکنه !! ( سونی ها mp4 هستند که با b690 سازگاره ! )
سوالم اینه که برای تماشای فیلمهای mov ی که دوربین می گیره در تلوزیون به مشکل برمی خورم ؟ یا از توی خود دوربین اجرا میشه و با کابل hd به تلوزیون وصل می شم و مشکلی نیست ؟ ( دوربین خروجی hd داره )
امیدوارم هیچوقت نخواید دوربین بخرید
خیلی بد کوفتیه :46:
وقتی بیشتر فرمتهارو ساپورت میکنه..باید بتونه این رو هم پخش کنه..شما MOVرو تست کردی با USB؟
سلامنقل قول:
نه امتحان نکردم .
یه لیستی آقا احسان همون صفحات اول این بحث گذاشته بود که فرمتهای قابل پخش رو نشون می داد و توش mov نبود
الان می گردم یدونه mov کم حجم پیدا کنم و دانلود کنم و امتحان کنم
bye everyone