سلامنقل قول:
همون 3 روز بعد از خرید گوشی اونو به ورژن 2.0.1 آپدیت کردم . ولی تاثیر گذار نبود.
خبر ساخت بازی هم خبر خوبی بود . ممنون .
Printable View
سلامنقل قول:
همون 3 روز بعد از خرید گوشی اونو به ورژن 2.0.1 آپدیت کردم . ولی تاثیر گذار نبود.
خبر ساخت بازی هم خبر خوبی بود . ممنون .
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد این باطری توضیح بدی . و اینکه روی میلستون نصب میشه ؟
و آیا با نصب این باطری رو میلستون درب باطری بسته میشه یا نه ؟
و از همه مهمتر اصلا تو ایران پیدا میشه ؟
شرمنده که اینقدر سوال کردم.
wow !!!!!نقل قول:
البته xt800 و dext قيمت بالاشون جاي تعجب نداره چون اولين باره وارد بازار ميشن مثل اوايل كه ميلستون بالاي 850 بود . و به زودي و ورود بيشتر افت قيمت ميكنن . اين بازار لعنتي ايران هيچيش معلوم نيست . اااه
تعجب من از قيمت ميلستونه كه به جاي اينكه بياد پايين تر برذنش بالا :19:
.آخه من شنيدم يكي خريده 610 هزار
فكر كنم اينا شنيدن ميلستون از آيفون بهتره ميخوان قيمتشم از آيفون ببرن بالاتر !!
خوب اصلا" اين باطري واسه ميلستون ساخته شده و ساخت ژاپنه .نقل قول:
و البته قابل نصب هم هست مثل باطري معموليش نصب ميشه فقط يه كمي ضخيمتره و پشت گوشي قسمت باطري حالت بيرون زدگي پيدا ميكنه . عكس بزرگشو نتونستم بزارم اما لينكشو ميدم خودت ببيني
تو ايران كه فكر نكنم فعلا " گيرت بياد . شايد هم هيچ وقت نياد .
اما فكر كنم بتوني از خريد اينترنتي استفاده كني . مثلا" از سايت معروفه ebay .يا همين سايت پايين
لينك باطري :
لينك كل لوازم جانبي :کد:http://store.androidcentral.com/seidio-innocell-2600mah-extended-battery/8A37A6360A6.htm?action=rate_product&rating=4
کد:http://store.androidcentral.com/motorola-droid-accessories.htm
ولی فایر این xt800 خیلی دوربینش بیسته . این hdmi port و دو سیم کارت بودنش(هرچند که اینجا کار نمیده یکیش بیشتر) باعث شده قیمتش عجیب بالا بره.در مورد کیبورد هم من قبلش هم گفتم کیبورد dext واقعا عالی بودنقل قول:
سلام
دوستان بعد از یه سرچ کوتاه این عکسها رو پیدا کردم. اصلا درب باطری دیگه رو گوشی سوار نمیشه ، بلکه خود این باطری نقش درب باطری رو هم انجام میده. به نظرم از نظر ظاهری خیلی گوشیو رو از ریخت میندازه. و اینکه دیگه اینطوری نازکترین گوشی کیبورد دار کشویی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ما که نفهمیدیماین xt800 چه جوری وارد شده؟عمده وارد شده یا یه تعداد محدوده؟؟؟
چون توی سایتها هنوز ننوشته که ریلایز شده؟؟؟
حالا به نظرتون از مایلستون ارزونتر میشه؟؟یا برم همون مایل رو بگیرم؟؟؟ممنون
حرفت كاملا" درسته يكي از دلايل گرونيش همين دو سيمكارته بودنشه . :10:نقل قول:
مطمئنم گوشي عالييه . از تيپش پيداست :5: خيلي ظاهرش شيكه :40:
تو بازار چين هم قيمتش حدود 850دلاره تو يه سايت ديدم . فكر كنم زماني افت قيمتش شروع بشه كه در سراسر دنيا ريليز شه
اما از يك لحاظ وقتي قيمتش رو با nexus : هزار950 -- آيفون : 930هزار مقايسه كنيم ميبينيم كه زياد هم پرت نيست .
من تعجب ميكنم بعضي ها چطور يك ميليون ميدن آيفون ميخرن . ببخشيدا اما ديگه هر شاسكول آبادي كه بري ميبيني طرف يه گوشي آيفون دستشه ...
بيخيال
يه قيمت خوب پيدا كن ميلستون رو برداريم تا اين دوستم پولاشو حروم نكرده . تا شب عيد صبر كنيم چطوره ؟
من هیچ جا ندیدم که xt800 تو سایتا بفروشن...! این دمستتون از چین اورده ؟
و یا اینکه تو دبی هم پیدا میشه ؟ و اگه میشه قیمتش کمتره ؟
نه محدوده . نظر شخصی خود من اینه هر موقع پول داشتین بگیرین . اگه بخواین صبر کنین بازم گوشی های دیگه میاد. نمونش همین motoroi. به نظر من که مایلستون الان قیمتش خوبه.نقل قول:
واقعا!!! الان یه need for speed shift هست که توی iphone 3g کاملا کم میاره اما روی 3gs خیلی خوب اجرا میشه.اگه اون بیاد با 854*480 دقیقا میشه ps3:31: توی ال سی دی مضخرف آیفون عالیه حالا برسه به مال مایلستون(البته همین ال سی دی یه زمانی خدا بود) الان ال سی دی آیفون جلوی چشم پیکسل پیکسله. والا من همین قیمت که گفتم کمترین بود که پیدا شد. بعید میدونم تا عید دیگه افتی بکنه .مخصوصا اینکه موتو طرفدارای خاصی داره و اینجوری نیست بگیم فروش بره یه دفعه بالانقل قول:
این کیمون از چین آورده؟ :31: بله جکسی جان.نقل قول:
والا دوبی رو خبر ندارم اما اگه مثل گوشی های دیگه باشه قیمتش فرقی نداره . این دوستم کلا اینجوریه یادمه اون موقع هم که گفتم مایلستون آورده همه میگفتن الان نمیاد. ایضا zn5 رو.
بچه ها برین بخوابین دیگه .چه خبره؟ دیگه قیمت ها هم که معلوم شد امید هممون نا امید شد (راستی مجتبی توی سایته الان میاد میگه چرا بحث همه ی گوشی ها رو توی همین تاپیک میکنین.مخصوصا اگه کنکورشم بد داده باشه که دیگه هیچی هممون بن میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی رفیق این مایلستونت quad band بود یا نه؟ وصل نکردیش به rsdlite?
سلامنقل قول:
من گوشیمو وصل کردم ولی اون عبارتی که شما گفته بودید رو ننوشت. کلا چیزی درباره چند بانده بودن نبود. البته روی کارتونش این عبارت رو نوشته :
UMTS 900/2100 GSM 850/900/1800/1900 HSDPA
در برنامه rsdlite هم این عبارت بود :
Technology : UMTS
4 بانده هست ديگه . راستي از كيفيت وبلندي صداش نگفتي چطوره ؟نقل قول:
قبل از اپدیت صدای اسپیکرش خیلی تیز و بدون بیس بود ، ولی با هدفون عالی.نقل قول:
اما از وقتی که به 2.0.1 آپدیتش کردم یه برنامه به نام Audio effects بهش اضافه شده که میتونی تنظیماتی رو به طور جداگانه در اسپیکر و هدفون اعمال کنی .
درحال حاضر با قرار دادن افکت بیس صدای اسپیکرش خوبه ولی هدفونش که دیگه واقعا عالیه ، یه چیز تو مایه creative-zen شده.
گفتم که فقط و فقط مشکلش باطریه...
راستی چند ساعت پیش روتش هم کردم .
نقل قول:
حالا اگر شد واستون اسنپ شات میذارم تا متوجه بشین کدوم قسمت . ولی از شما همون a853 هست یعنی quad band,
در مورد باتری دوتا احتمال هست یکی اینکه شما هم جسارتا مشکل کسایی که اوایل آیفون رو میخریدن دارین یعنی اینکه چون تعداد برنامه ها زیاده زیاد کار میکنین. و احتمال دوم اینه که باتری شما عیب داره که بهترین تستی که میتونین بکنین اینه که بعد از فول شارژ شدن فقط باهاش با wifi وبگردی کنین و ببینین که آیا 7 ساعت جواب میده یا نه.نقل قول:
بچه ها هر کس adsl داره اینو دانلود کنه از دستش نره. ویدئو بازی های مایلستون :
و این یکی هم مقایسه ی آیفون و نکسس وان که همونطور که معلومه آیفون برنده ی این بازیه(ربطش به اینه که مایلستون همین cpu آیفون رو داره و تازه gpu قویتری داره ):کد:http://www.4shared.com/file/224830912/1f4e38a7/milestone_50_games.html
کد:http://www.4shared.com/file/223527601/4d8e2338/iphone_vs_nexus.html
واقعا دست مرسی..!
بازی های جالبی بود..! و مطمئنا با جا افتادن اندروید بهتر هم خواهد شد...!
اینا رو dext یا همون کلییییک خودومن هم جواب میده..!؟
این دستت مرسی رو از رضا به ارث بردی؟ راستی رضا کجاس خیلی دلم واسش تنگیده میومد در مورد هسته ی مرکزی مایلستون واسمون حرف میزد .نقل قول:
فکر کنم فقط همون بیس بال جواب نده هم خفنه هم اینکه فقط واسه دروید و میله ساخته شده .(jaxi جان میدونم شما هم مثل من چشمت دنباله dext هست. خداییش عالیه )
كچل خودتي !!! :31:نقل قول:
راستی رضا کجاس خیلی دلم واسش تنگیده
راستي من 4/1 در اومداااا ... ميرويم براي آش خوري !!
نداره !! گويا هسته دار نيست ... پستانداره ! :31:نقل قول:
مورد هسته ی مرکزی مایلستون واسمون حرف میزد .
بتون بگم ، نميتونيد منو وسوسه كنيد بيام يه ميله بخرم ... باهمين E ذاغارتم حال ميكنم. :31:
سلام دوستان
من دیروز رفتم علادین ولی با کمال ناباوری دیدم قیمت مایلستون رو میگن 700 و dext رو 580 تومن
کسی جایی رو سراغ نداره که بتونم dext رو ارزونتر بخرم؟
جانی از کجا قیمت 550 گرفتی ؟ راستی من رنگ سفیدdext رو هم پیدا نکردم:41: همه مشکی دارن
آره..! هم قیمتش پایین تره و هم خوشکل تره ؟ دوستان که میگن کیبوردش هم بهتر از میله است..!نقل قول:
ولی خوب با این تفاوت قیمت گیج شدم ...! :9: میله که با اون LCD , CPU داره می درخشه..!
آخرين قيمت ميلستون؟؟ همون 630 هم راضي هستيم / كجا گير مياد ؟
ahmad97 @
اگه قراره بگن 700 كه از گوشي شاپ ميخريم با گارانتي پارسه 675 تومان !!!!
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا مرسی!بازیا عالی بود!!
می تونی لطفا بگی از کجاو چجوری می شه گیرشون آورد؟ به اکسرشون نمیومد free باشن!
سلااااااااااام
جانی اسم اون بازیه که تو لینک دومی گذاشته بودی چیه ؟؟؟ جایی واسه دانلود نذاشتن؟؟؟
آقا این نکسوس ارزون شد ولی این میله نمیخواد ارزون بشه...
نقل قول:
یه سری بزنین اینجا همگی رایگانن:
کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android
اون واسه بنچمارک بود!!!!!!!نقل قول:
اگه خواستی ایمیلتون رو بدین تا واستون آدرس رو بذارم چون عضو جدید هستین نمیشه توی پروفایلتون پیغام بدم. متاسفانه این مایلستون نمیدونم چرا ارزون نمیشه!! البته من احتمال داره دکست بگیرم!نقل قول:
Johny
you're definitely the best
MOTOشکرم!!!! ;)
یه سوال از عزیزانی که با android کار کردن:
یه دیکشنری خوب که eng به farsi داشته باشه (در حد همون برنامه dictionary for midisکه با فرمت java بود) براش هست؟
اصولا چطور میشه برنامه های تحت Java J2ME رو روش اجرا کرد؟ می دونم که برنامه ی 3rd party جهت این کار وجود داره ولی چیز خاصی پیدا نکردم. اگه کمک کنید ممنون میشم.
سلام دوستان
فکر کنم به خاطر نزدیک شدن به سال نو قیمت ها یکم بالا رفته
منم به 550 راضیم
جانی منم نمیتونم پیغام بذارم این میل منه
شما لطف دارین. من فقط انجام وظیف میکنم .نقل قول:
اینو یه تست بکنین باهاش میتونین برنامه های جاوا رو تبدیل کنین اگه کار نداد روش دیگه میگم بهتون :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/228728160/7e30470a/_2__andme_signed_1702.html
منم موافقم باهاتون اما همین الانم nexus ,n900 اومده پایین.نقل قول:
واستون آدرس وتلفن رو میل کردم.
من هنوز مونده کچل بشم .میدونستم نرفتی ! منم به زودی میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دستم راحت میشی هرچی میخوای سوتی میدی هیچ کس سوتیاتو نمیگیره . اگه هسته نداره در مورد همونی که داره صحبت کن :31: رضا e8 رو بده یه بسته چیپس بگیر چیه آخه اون (حالا تا دیروز motomagx خدا بود!!! ) نه واقعا گوشیه خوبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودم به همه dext رو شدیدا پیشنهاد میکنم . در مورد lcd این تفاوت وقتی که توی نور آفتاب باشه مشهوده خیلی وگرنه در حالت طبیعی ال سی dext خیلی خوبه .واسه سی پی یو هم از dext هم ضعیف نیست که اگه بود این بازی ها رو اجرا نمیکرد.نقل قول:
milestone رو میشه root کرد؟ تو فورومها خوندم که اگه update کنی دیگه root نمیشه.
البته شایدم من از دنیا عقبم!
دوستمون 654123 انگار گوشیشونو root کرده بودن.اون بعد از update به 2.0.1.ممکنه یه راهنمایی بکنین لطفا؟
می خوام قبل ازخریدنش کاملا از همه چیزش مطمئن شم.
ای بابا چرا من هر چی نگاه میندازم نمی تونم چیزی پیدا نمی کنم که از اون طریق از پستی تشکر کنم؟؟!!!!!! چون کاربر جدیدم اینجوریه یا کلا مشکل ریشه ایه و از بیسوادی بندست؟!!
بله دوست عزیز روت هم میشه. چون اینجا نمیشه یه فروم دیگه رو معرفی کرد ، بهت پیشنهاد میکنم یه سرچ در مورد آندروید به فارسی بکنی. مطمئن باش یه فروم مخصوص این سیستم عامل پیدا میکنی که تمام نیازات رو برطرف میکنه.نقل قول:
بله عزیز میشه روت کرد. فعلا میگن اگه به 2.1 آپدیت بشه روت نمیشه (که البته چون هنوز نیومده این آپدیت نظر دادن در موردش درست نیست) اما واسه 2.0.1 مشکلی نداره از این لینک استفاده کنین :نقل قول:
کد:http://www.knowyourmobile.com/motorola/motorolamilestone/milestoneuserguides/381918/how_to_root_the_motorola_milestone.html
یکمی تعداد پست هاتون بره بالا میتونین. عیب نداره فعلا ما از شما تشکر میکنیم :31:نقل قول:
خوب پس من همین مدلی تشکر میکنم که تعداد پست هام هم زیاد شه!
johnypersian1656@
ممنون بابت link. اینو خودمم دیده بودم ولی یه از خدا بی خبر اجنبی پایینش commentگذاشته که این واسه droid هست و رو mile جواب نمیده:
This article is very wrong, these are the instructions and files for the Motorola Droid and DO NOT WORK for the milestone. - The milestone didn´t receive any update yet - The upcomming update for the Milestone will FIX the bug that made it possible, so you won´t be able to root AFTER doing the update like stated in the article - The linked "super user" file needs to be modified for the Mileston
همین منو به شک انداخت! بازم مرسی از توجهت
@654123
اتفاقا همین کارو کردم اما اکثرا روت کردن Hero بود و یک مورد G1 و حتی یکی هم در مورد Nexus One.
عجیب بود که برای milestone نبود. حالا بازم می گردم
Thnx alot 4 ur reply
ها....!
ایییکه rooot میکنی یعنی چه ؟
همانا یعنی چه کار میشود کرد با آن ؟:27:
نقل قول:
راستش من خودم هم تازه دارم در موردش یه چیزایی میخونم. root کردن (access/jailbreak) یه جور -- نرم افراریه که روی دستگاههایی که OS هاشون open source ( مثل linux ) هست انجام میشه که با اعمالش شما به فایل های سیستمی دسترسی پیدا میکنین و میتونین OS رو به فرم دلخواه خودتون در بیارین.تا اونجا که من میدونم linux بازا تو این زمینه تبحر خاصی دارن.
حالا android هم که تحت linux هست, root میشه و یه سری کارهایی که به صورت default نمیشه باش انجام داد امکانپذیر میشه, مثل راه اندازی java,نصب فونت و کیبورد فارسی,در آوردن منبع برنامه های نصب شده روی گوشی,امکان نصب برنامه ها روی memory stick و ...
لینک زیر (in english) توضیحات خوبی داره, تو فورومای وطنی هم یه چیزایی هست. اگه چیز به درد بخوری پیدا کردی منم خبر کن!
(دوستان ببخشیدکه topic تو topic شد.:41:)
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&sl=de&tl=en&u=http://www.android-hilfe.de/android-allgemein/2394-ist-root-wie-warum-fuer-wen-root-unter-android.html&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1
فكر كنم همون حك كردن گوشي باشه .نقل قول:
سلام
دوستان کمک؟؟؟
شنبه میخوام برم گوشی بگیرم خودم نظرم مایلستون هست ولی
یکی از دوستان میگه نکسوس1 بگیر چون موتورولا ساپورتش ضعیفه..
حالا به نظر شما چی کار کنم؟؟؟یعنی نکسوس ارزش داره بابتش 200-250 بیشتر پول داد؟؟؟
ممنون
سلام كجايي پس جاني . بابا يه ميلستون برا ما رديف كن بيايم تهران بخريم ديگه . عيد شد جون من زودتر /كسي قيمت جديد و ارزون گرفته بگه .