خب دلیلش نزدیک شدن به روز قددسه :31:
Printable View
خب دلیلش نزدیک شدن به روز قددسه :31:
فکر می کنم همونطور که شما گفتید،عاملش انسانی باشه!:biggrin:
در مورد من که فکر کنم بدتر هم شده!(سرویس 256 همدان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امروز صبح ADSL من قطع شده کسی مشکل قطعی نداشته؟
متاسفانه در روزهای تعطیل و روزهای عادی بعد از ساعت 4 بعد از ظهر کسی پاسخگوی مشکلات کاربران مخابرات نیست!!
مال من وصل بود و هست ولی مال یکی از آشناهام هم از امروز صبح قطعه.من بهش گفتم شاید زیاد دانلود کردی!ولی فکر نمی کنم دلیلش این باشه.ولی مال من امروز خوب بود تا الان که هم پینگش بالا رفته و هم سرعتش افت کرده.
نه من آمار دانلود روزانه م رو دارم از اون نیست ADSL اون آشناتون مربوط به کدوم مرکز تلفنه پیش شمارش چنده؟نقل قول:
شماره ی من مربوط به مرکز پاستور میشه
سلام دوستان عزیز
اطلاعیه مهم راجع به اینترنت مخابرات استان همدان (سریعا اطلاع رسانی کنید)
من از دیروز خطای 691 می گرفتم ، هرچی که با پشتیبانی تماس میگرفتم جواب ندادند(ساعت 8 تا 16 روزهای اداری:41:)
امروز که زنگ زدم گفت اعتبار دانلودت تموم شده!!
پرسیدم مگه نگفتید نا محدوده ؟ گفت نه جدیدا محدود شده!!!
پرسیدم محدودیتش چطوریه؟ گفت 2G در هفته
پرسیدم تکلیف ما چی میشه؟ گفت تا شنبه باید صبر کنید
پرسیدم افزایش ترافیک هر گیگ چنده ؟ گفت افزایش ترافیک نداریم
این مخابرات واقعا تو کلاهبرداری حرف اول رو میزنه!!
چرا کلاه برداری دوست عزیز ازاول هم تاپیک رو بخونی و سرعت دانلود مخابرات یعنی متوسط 30 kb رو در نظر بگیری میبینی که مخابرات واسه اونای که می خوان فقط دانلود کنن به درد نمی خوره و فقط واسه وب گردی و دانلود سبک خوبه این محدودیت هم فکر خوبیه چون از ترافیک و شلوغی و در نتیجه ضایع شدن حق بقیه چلوگیری میشه اگر نه بخواد همین طور باز بذاره دانلود رو با توجه ضریب شیر 10 اون وقت سرعت افتضاح میشه خلاصه اینکه کسی فقط واسه دانلود می خواد بهتره بره از شرکت ها بگیره
حرف حساب جواب نداره بنابراين اديت شدنقل قول:
از کدوم شرکت ميشه يه خط نا محدود داشت که قيمت تمام شده هر گيگ زير 200 تومان بيفته؟نقل قول:
بگيد ما هم بدونيم
اینترنت منم دیروز قطع شده بود امروز زنگ زدم گفتن محدودیت دانلود شده هفته ای 2 گیگ! و امروز و فردا رو استثنا" اونایی که قطع شده رو وصل کردن اما از شنبه دوباره محدودیت ها اعمال میشه! کم کم باید به فکر مهاجرت از مخابرات باشیم
دوستانی که از شرکت ها سرویس گرفتن لطف کنن بگه هزینه و میزان ترافیک اونها چطوریه حجم دانلود من بالاست و مخابرات به دردم نمیخوره
حالا که مخابرات هم محدودیت گذاشته و دیگه نامحدود نیست شما هم یه تماس با پشتیبانی بگیر(4248888) همینو میگن ولی در کل اگر کسی دانلود سنگین نداره مخابرات بهترین گزینه استنقل قول:
خوب اينطور که دوستان ميگن مثل اينکه قضيه 2 گيگ جدی هست اگر اينطور باشه
بايد واقعاً مهاجرت کرد
اين قضيه 2 گيگی تو يه تاپيک ديگه مطرح شده توسط يکی از هم شهريها که اون گفته 2 گيگ در روز هست
شنبه من 2 گيگ دانلود ميکنم اگه يک شنبه قطع شد يعنی محدوديت 2 گيگ هست در هفته اگه نشد که نشده ديگهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5341984&postcount=418
اینطور که پشتیبانی به من گفت از روز شنبه میزان اعتبار مصرف شده و باقی مانده از این 2 گیگ رو به طور روزانه میتونید از پنل کاربری که تو سایت مخابرات هست ببینید در مورد شرکت ها هم من نظر خودم رو میگم که شاتل فکر کنم از نظر هزینه از پارس آنلاین و از نظر سرعت از لایزر قطعا بهتره البته من خودم نگرفتم اما یکی از دوستام که 2 هفته میشه شاتل گرفته خیلی راضیهنقل قول:
خوب یه چیز رو هم باید در نظر داشت من الان لیست قیمت از شاتل گرفتم نسبت به مخابرات هزیته ش بالاتر و ترافیکش کمتره مثلا" سرویس ECO256 با ترافیک ماهیانه 3 گیگ رو زده 16900
سرویس ART 256 با ترافیک 2+20 رو زده ماهی 43 تومن
تست امروز:
مخابرات همدان 256
:18::19: :24:نقل قول:
آقا gmail من باز نمیشه مال شما باز میشه ؟با همین اینترنت مخابرات
مال مرکز بعثت.نقل قول:
نه.مال من هم باز نمیشه.به خاطر مسایل سیاسیه.نقل قول:
امشب
256 مخابرات
در مورد جی میل و سایر مشکلات این یکی دو روزه هم الان ظاهرا" همه چی عادی شده و محدودیت ها برداشته شده!
نه دیروز کلا جی میل نمی رفت.ولی امروز اوضاع بر وفق مراده و جی میل هم میره.:)
دیروز حتی اسپید تست هم نمی رفت.نه که نمی رفت؛می رفت ولی لود نمی شد.
تست امروز سرویس 256 مخابرات همدان
خدا رو شکر :D حالا این محدودیت 2 gig تو هفته جدیه جدیه؟!!!!
راستشو بخواهید فکر کنم از قطع کردنشون باید جدی باشه ولی من تا همین الانش هم که پنلم رو دارم چک می کنم،هنوز خبری از محدودیت نیست چون توی کادر اعتبار هیچ چیزی ننوشته.خودشون گفته بودند از شنبه توی کنترل پنل می تونید اعتبار باقی مونده ی اون هفته رو ببینید.من امروز که دانلود داشتم حدود 28 مگ دانلود کردم.به خاطر همین نمی دونم همین حالاش این محدودیت جدیه یا نه.ولی اگه لطف کنن و اگه قراره محدودیتی وجود داشته باشه،توی پنل بنویسن،خیلی لطف کرده اند.هر چند مخابرات همدان خیلی کنده و ازش نمیشه چنین چیز سختی!رو خواست!:31:
من امروز با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن فعلا" محدودیت رو گذاشتن اما چند روز دیگه مسئولین مخابرات جلسه دارن تا تکلیف محدودیت ،ساعات مجانی و همچنین خرید اعتبار بیشتر رو مشخص کنن
این طور که مشخصه فعلا" خودشون هم نمیدوننت چیکار میخوان بکنن اما اگه الان محدودیتی باشه کارشون غیر قانونیه چون نه اطلاع رسانی کردن و نه سایت شون این امکان رو داره که کاربر اعتبارش رو چک کنه
دوستانی که میخوان آمار ترافیک شون رو داشته باشن میتونن از برنامه ی DU Meter V5 استفاده کنن میزان ترافیک رو به صورت روزانه،هفتگی و ماهیانه میده اگه خواستید بگید تا لینک نسخه ی فولش رو بذارم
سلامنقل قول:
ببخشید دیر جواب دادم
256 یکماهه 3گیگ
16900تومان
به مناسبت نیمه شعبان 1ماه هم رایگان گرفتم
سرعت دانلود تا 78کیلو میره ولی متوسطش هم از 70 پایینتر نمیاد
البته من میخوام 512 یکساله بگیرم که میشه ماهی 9500 تومن
اینم تست امشب
ممنوننقل قول:
این سرعت باشه خوبه فقط اینکه نوسان نداره؟
فکر میکنم از 1 تا 7 صبح رایگانه درسته اون موقع سرعت دانلود رو چنده؟ چون با ترافیک 3 گیک فقط میشه شبا دانلود کرد
بعصی از شرکتا محدودیت رو میزان دانلود اعلام میکنن و بعضی مجموع آپلود و دانلود که همون ترافیک هست فکر میکنم شاتل هم ترافیک رو محاسبه میکنه اینجودی 3 گیگ زود مصرف میشه شما مشکلی نداری؟
اگه سرعتش کم نشه منم 512 6 ماهه فعلا" میگیرم البته الان 256 مخابرات دارم که اگه محدودیتش بشه هفته ای دو گیگ و شبانه رایگان هم نداشته باشه به کار من نمیاد چون حجم دانلودم بالاست!
راستی این قضیه کارت تخفیف چیه شما گرفتی؟
اگه شما و دیگر دوستانی که شاتل دارن در روزهای آینده هم تست سرعت بزارید خوبه
256 مخابرات امشب:
سلام به هم استانيهاي عزيز
ميخواستم بپرسم كه از دوستان، افرادي كه از ADSL مخابرات سرويس گرفتن، از سرعت راضي هستن؟
اگه صفحات این تاپیک رو بخونید به جواب میرسید.ولی من خلاصه رو میگم.اگه کار دانلود زیاد دارید،نه.خوب نیست.چون قراره هفته ای دو گیگ محدودیت دانلود بزارن.ولی اگه کارتون وبگردی و دانلود سبکه،بهترین گزینه براتون همین ای دی اس ال مخابراته.مزایایی که داره اینه که هزینه ی رانژه نداره.پولش میاد روی قبض دو ماه بعد،مودمی که پشتیبانی می کنند متنوعه.مودم های خودشون ارزونترین توی بازه فعلیه.ولی اگه کارتون دانلود حجیمه،دست نگه دارید اگه عجله ای ندارید تا ببینید بالاخره مخابرات می خواد تکلیف محدودیت ها رو چی بکنه چون هنوز هم دارند روش کار می کنند و وضعیتش مشخص نیست.
سلامنقل قول:
دوست عزیز از روزی که من این سرویس شاتل رو گرفتم نه قطعیشو دیدم و ن کاهش سرعت دانلود من معمولا سرعتو از task manager ویندوز چک می کنم و موقع دانلود هیچ نوسانی مشاهده نمیشه انگار گراف با خطکش کشیده شده!!
با کمال تعجب شبها هم سرعت همونه که تور روز هست
من چون خیلی دانلودکار نیستم 3گیگ برام کافی هست البته جدیداً شبا اساسی دانلود میزنم:31:
به هرصورت امیدوارم شرکتهای دیگه هم به همدان بیان تا با رقابتی که بینشون هست سرویس بهتر و ارزونتری ارایه بدن.
موفق باشید
اینم تست امروز
سرویس 256 اینترنت مخابرات شهر همدان
محدوديت 2 گيگ برای مخابرات چرت و پرت بود الان از جمعه که رفتم مسافرت تا حالا 8.5 گيگ دانلود کردم
تو حدود 92 ساعت که به عبارتی ساعتی 94 مگ ميشه
از اين بيشتر هم ميشه چون من فقط با تورنت دانلود کردم لينک مستقيم از اين هم بيشتر ميشه
شما مطمئنی؟ کس دیگه ای هم بیشتر 2 گیگ تو این هفنه دان کرده؟ من که ترسیدم دانلود کنم وسط هفته قطع بشه دستمون بمونه تو پوست گردو!نقل قول:
256 مخابرات امشب:
اگه چرت گفته باشن که مایه ی خوشحالی همه است.خدا کنه اینطوری باشه.:)
منم تقریبا نزدیک 6 گیگ گرفتم و هیچ مشکلی هم نداشتم. حتی از پشتیبانی هم پرسیدم گفت چنین مساله ای وجود نداره
خيالت تخت چرت گفتننقل قول:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
ترافيک من بيشتر از اين بوده و حدود 14 گيگ بوده چون تورنت سند هم دارهنقل قول:
مخابرات 256 امروز
البته نسبت به قبل نوسان سرعت خیلی بیشتر شده! من چند مرتبه زنگ زدم اعتراض کردم دوستان دیگه هم بهتره به پشتیبانی زنگ بزنید و اعتراض کنید شاید این نوسان کمتر بشه