سلام توي مرحله اي كه بايد غول سنگي رو شكست بديم چه جوري بايد تموم كنيم
Printable View
سلام توي مرحله اي كه بايد غول سنگي رو شكست بديم چه جوري بايد تموم كنيم
شما باید از شمشیر بزگ که قدرت بالایی داره و میشه باهاش سنگهارو شکست..اون گنده
با استفاده از اون می تونید اول پاهاشو بشکنید اون موقع ضعیف میشه بعد فرطی بکشش.
من مرحله رو هم تموم کردم اما نوشت you not select storage device
واقعا بازیه خوب و روونی بود و پایان زیبایی هم داره // من که خیلی کیف کردم از این بازی .:20:
من فعلا مرحله 6 هستم
خوبیش در اینه که میشه با سیستم ذغالی من بازی کرد سیستم من یک تک هسته ای با 3.2 گیگ سی پی یو هست که 29 فریم میده ولی روان هست بازی
فعلاکه تا اینجا از بازی لذت بردیم ببینم تا کجا بازی ادامه داره
من توي بازيNinja Blade وقتي يكمي بازي ميكنم گزينه change to save slot رو ميزنم تا سيو بشه .بعد وقتي دوباره ميام بازي كنم مينويسه مثلا 16.3 درصد شو رد كردم و لي اون وقتي كه load game رو ميزنم از اوله اول مياد .با اينكه سيوهاش توي My Documents هست ولي نميدونم چكار كنم لطفا يكي هر چه زودتر كمك كنههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه.
من توي بازيNinja Blade وقتي يكمي بازي ميكنم گزينه change to save slot رو ميزنم تا سيو بشه .بعد وقتي دوباره ميام بازي كنم مينويسه مثلا 16.3 درصد شو رد كردم و لي اون وقتي كه load game رو ميزنم از اوله اول مياد .با اينكه سيوهاش توي My Documents هست ولي نميدونم چكار كنم لطفا يكي هر چه زودتر كمك كنه.
شما به دو چیز دقت کن اول اینکه این بازی باید مرحلرو رد کنی تا سیو بشه.
بعد وقتی روی اون گزینه Change save کلیک میکنی شما اون پرو فایل رو از حالت سیو درمیاری
مگر اینکه دوباره باز براش یه solt دیگه معرفی کنی.
من بازی رو تموم کردم
قسمت مبارزه با پدرش خیلی با حال بود اما میل اینکه دوباره بازیش کنم رو ندارم این بازی فقط برای یک بار بازی کردن قشنگه برای بار دوم نه
نقل قول:
دوست عزیز شما منظورتون اینه که وقتی مرحله تموم میشه در مرحله بعدی
باید از طریق گزینهChange save slot باید بازی رو سیو کرد دیگه درسته :10:
كلا با اون گزينه كاري نداشته باش برو تو بازي مرحلرو رد كن ببين سيو مي كنه يا نه..؟نقل قول:
سلام دوستان
اين بازي منوي روسي داره
آيا مال شمام همينطوره و راهي نيست كه بشه انگليسي كرد ؟
سلام
آقا من تو بازی اصلا صدا ندارم ! مشکل Unimodem هم نیسن چون چک کردم ...
لطف میکنید بهترین کرک رو برام بزارید ؟ منوها هم انگلیسی هست مشکلی نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من توي اون مرحله اي كه بايد پريد اونطرف گير كردم (همون جايي كه اول اين ريش بزيه ميره با عنكبوت بجنگه و بعد بايد پريد اونطرفو ميگم.مرحله ای که باید با یک نوع زنجیر خودتو برسونی به اونور همون جایی که یک جونر عنکبوتی رو پرت میکنی به ساختمون روبرویی)
ضمنا مرحله ي اول كجا تموم ميشه چون من توي سيو كردن اين بازي مشكل دارم و همه ميگند بايد مرحلرو كامل رد كني بعد سيو كني تا از اول نياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چه زودتر كممممممممممممممك كنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریال نامبر بازی و یکی لطف کنه بزاره!
اگه باپریدن اونور مشکل داری بایداز یکی از شمشیرهات که مانند زنجیر یا طناب هست استفاده کنی و براسیو بازی هم باید حتما مرحله رو تموم کنی البته بعضی از بچه ها میگفتن تو ورژن کنسولی میشه وسط بازی سیو کنی ولی در کل بازیه جالبیه فقط باسها کمی بد طراحی شدننقل قول:
نسخه ی Xbox این بازی خیلی بهتر از نسخه ی PC است . امروز خریدم پشیمون شدم . زبان ژاپنی و کنترل بد
من توي اون مرحله اي كه بايد پريداونطرف گير كردم (همون جايي كه اول اين ريش بزيه ميره با عنكبوت بجنگه و بعد بايدپريد اونطرفو ميگم.مرحله ای که باید با یک نوع زنجیر خودتو برسونی به اونور همونجایی که یک جونر عنکبوتی رو پرت میکنی به ساختمون روبرویی)
ضمنا مرحله ي اول كجاتموم ميشه چون من توي سيو كردن اين بازي مشكل دارم و همه ميگند بايد مرحلرو كامل ردكني بعد سيو كني تا از اول نياد
هر چه زودتر كممممممممممممممككنيد.
دوستان دوباره مي پرسم كسي نسخه انگليسي بازي رو تهيه نكرده ؟
ماله من كه انگليسي بود.
نقل قول:شما اونجا بايد از شمشيري كه استادتون بهت داده استفاده كني همون شمشير كه 2 تا هستش.نقل قول:
روي اون كه باشي توجهتو مي بري روي تيكه خرابه هاي كنار ساختمانها بهد با اشاره به جلو ميپري اونوقت حليه .
آقا این بازی درجه ترسناکیش چقدره؟دشمناش وحشتناک هستن؟
نه هيچ ترس و وحشتي نداره
آقا مثل اوندفعه نشه پرسیدم RE5 ترسناکه همه گفتن نه بابا ترس چیه و اینا...بعد رفتم گرفتم نزدیک بود 2 -3 جا سکته کنم :دینقل قول:
خلاصه اینکه من خیلی رو ترسناک بودن بازی حساسم...بازم جواب همونه؟!
مثلا اگه بخواین با RE5 مقایسه کنین چجوریه؟کدوم ترسناک تر و چندش تره؟!
والا غول و مول گنده داره :دینقل قول:
دشمنای ریزه میزش هم بعضیاشون بد قیافه هستن ولی ترسناک نمیشه گفت.
در برابر RE به نظر من که ترسش پایین تر با اینکه RE هیچ ترسی نداشت.
سلام
:41:كسي ميدونه چنگالو بايد كجاي اين تصويري كه براتون لينكشو گذاشتم زد.لطفن اگه ميشه عكسو سيو كنيد و با يه فلشي چيزي جاي
دقيقشو مشخص كنيد و عكسو آپلود كنيد.ممنوووون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?
action=flashUploadSuccess&flashId=104877082OgJlSw& full=&upload=flash&campaign=&c=
يا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
كسي ميدونه چنگالو بايد كجاي اين تصويري كه براتون لينكشو گذاشتم زد.لطفن اگه ميشه عكسو سيو كنيد و با يه فلشي چيزي جاي
دقيقشو مشخص كنيد و عكسو آپلود كنيد.ممنوووون:11:
action=flashUploadSuccess&flashId=104877082OgJlSw& full=&upload=flash&campaign=&c=
يا
سلام
كسي ميدونه چنگالو بايد كجاي اين تصويري كه براتون لينكشو گذاشتم زد.لطفن اگه ميشه عكسو سيو كنيد و با يه فلشي چيزي جاي
دقيقشو مشخص كنيد و عكسو آپلود كنيد.ممنوووون
يا
راستشو بخواي من اين تصويري كه گذا شتيو نگاه نكردم ولي حدس ميزنم بدونم كجايي....نقل قول:
بعضي وقتها بايد تيغ رو پرتاب كني به سمت ديوار تا قسمتي ازش بريزه بعد ميتوني چنگالاتو پرتاب كني.:20:
اینطوری که رفتی جلوی آبشار معلوم نیست کجایی !نقل قول:
ولی از ninja vision استفاده کن راهتو پیدا می کنی .
نقل قول:
آقا عكسو برات گذاشتم اگه ممكنه بگو دقيق بايد چيكار كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عكسش خيلي واضح نيست ولي همونطور كه محمد گفت از ninja vision استفاده كن كه ميتوني دكمشو از تو option بازي پيدا كني.
اينطوري مسيرت با رنگ ابي نشون داده ميشه.
دوستان تا جايي كه من تحقيق كردم انگار اين بازي مشكل Save كردن داره آيا اينطوره ؟
نميشه Save كرد؟
باید هر مرحله رو تموم کنی تا خودش سیو کنهنقل قول:
سلام .
آقا این بازی بنظر من از نظر موضوعی و گرافیکی خیلی بالاتر از شاهزاده ایرانی 3 و4 هستش .
pop4 که اصلا میشه گفت سبکش برای خودش جدا بود...اصلا اکشن نبود سر تا پاش فقط جنگل کاری بود:31:نقل قول:
ولی pop3 رو نمیشه با این بازی مقایسه کرد چون در رقابت کسی برنده است که ابتکار دستش باشه سری pop به نوعی ابداع کننده این سبک خودش بود(جدا از gow) ولی این بازی وقتی اومد که چند نمونه از سبک این بازی قبلا معرفی شده که باعث میشه این بازی نسبت به سری pop بسیا کمرنگتر جلوه کنه !
به طوری که اگه مثلا این بازی 5 یا 6 سال پیش در این سبک اومده بود مطمئن باش بازی سال میشد:20:
ولی خوب حداقل برای pc بازها به نوعی جدید بود چون اکثر بازیهای این سبک انحصاری کنسولها بود و برای pc پورت نشده...
من نسخه بازی برای پی سی رو گرفتم بازی رو هم کرک کردم اما منو ها فونت ها نمیاید یعنی هیچی نمیبینم و فقط اینتر اینتر میزنم میره تو بازی در قسمت کرک پوشه هایی به نام menu menu2 mssage هست حالا اینها رو کجا وچطوری کرک کنم
سلام
من اول بازي هستم ... بايد از يک قسمت با دويدن خارج بشم ... ميگه از Ninja Vision استفاده کنم ولي خوب اين سريع تموم ميشه و کف زمين ميريزه و من مي ميرم !:(
چطور ميتونم رد کنم ؟
دوست من دقیق یادم نیست کجا هستی ولی تا اونجایی که یادمه از لبه دیوار استفاده کن تا اون تیکه رو با رفتن روی دیوار ردش کنی.
سلامنقل قول:
دوست من دقیق یادم نیست کجا هستی ولی تا اونجایی که یادمه از لبه دیوار استفاده کن تا اون تیکه رو با رفتن روی دیوار ردش کنی.
ببينيد ... من اون غول رو کشتم .. غول اول بازي ...
حالا بايد از ساختمون در حال ريزش فرار کنم !
که بايد بدوم تو يک راهرو !!! اونجا وقتي از Q که ninja vision رو فعال ميکنه استفاده ميکنه نميتونم کاري کنم چون سريع قطع ميشه و انرژي اش تموم ميشه ...
اهان فهمیدم کجارو میگی...
کمی سخته از اون دکمه ای که باعث میشه که یک لحظه با سرعت حرکت کنه ...مثل نور..
تند تند باید اون دکمه رو بزنی..بعد سعی کن به اون موانع کع رسیدی با زدن همون دکمه میبینی از روشون خودش رد میشه.