عزیزم یک چیز بهت میگم صادقانه
خیلی دوستت دارم عاشقانه
Printable View
عزیزم یک چیز بهت میگم صادقانه
خیلی دوستت دارم عاشقانه
كلام بزرگان
من که امروزم بهشت نقد حاصل مى شود/وعده ى فرداى زاهد را چرا باور کنم
حافظ
انسان در گرسنگی ناقص است، در بيسوادی ناقص است...، اما انسان است. اما انسانی که از آزادی محروم است انسان نيست. آن که آزادی را از من میگيرد ديگر هيچ چيز ندارد که عزيزتر از آن به من .ارمغان دهد.
شريعتي
اگر مى خواهيد به دست هيچ ديکتاتوري گرفتار نشويد فقط يک کار بکنيد : بخوانيد و بخوانيد و.!!
شريعتي
افلاطون گفت: مصیبتی از این بزرگ تر چه باشد؟ كه جاهلی مرا بستاید و كار من او را پسندیده آید! ندانم كه چه كار جاهلانه كرده ام كه او را خوش آمده است
در مورد شناخت حقيقت،هيچ معلم انسانى يا الهى وجود ندارد و هر کس بايد راه خودش را خودش بيابد.
سقراط
پول مانند حس ششم است که بدون آن نمی توان از پنج حس دیگر به طور کامل استفاده کرد . بدون درآمد کافی نصف امکانات زندگی به روی ما مسدود خواهد شد .
سامرست مرآم
:11:
امشب شب آخریه که مزاحم دلت شدمخورشید فردا مالتو ببخش که عاشقت شدم ...
با سلام به دوستان عمر من غارت شدو غارتگر من دور شد من صبوري كردم و غارتگرم مغرور شديادت باشه هيچوقت اصولت رو به خاطر هيچ كس زير پا نذاري
مثل کبریت کشیدن در باد
دیدنت دشوار است
من که به معجزه ایمان دارم
میکشم آخرین دانه کبریت
در باد
هر چه بادآباد ...
آدمي تنها موجودي نيمه خاك-نيمه خدا وشگفتا! جمع دو نقيض ،جمع دو مطلق ،جمع دو بينهايت!
:40:شريعتي:40:
***سقراط
انسان جوياى خوشي و سعادت است و جز اين تکليفى ندارد.
------------------------
به من کمتر توجه کنيد و به حقيقت بيشتر
------------------------
بيش از تمام دشمنان به نزديکترين دشمن خود که «زبان»است توجه داشته باش
-------------------------
مرگ هراس ندارد زيرا مرگ خوابى است آرام که خيالات آشفته در آن وجود ندارد.
آموختن و يادگيرى ممکن نيست و هر چه هست يادآورى است.
در مورد شناخت حقيقت،هيچ معلم انسانى يا الهى وجود ندارد و هر کس بايد راه خودش را خودش بيابد.
آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت***عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت
اشک گاهی از لبخند با ارزش تر است.چون لبخند رو به هر کسی می تونی هدیه کنی
اما اشک رو فقط برای کسی میریزی که میخوای از دستش بدی.
شب ها تا که سرمو می ذارم رو بالش / خوابو از سرم می پرونه فکر و خیالش .
تا تو هستی همدم و دلدار همیشه / غم و تنهایی دور و برم پیدا نمیشه .
نازنین یاد تو واسم یادگاره / مهرت تو قلبم موندگاره / اونی که منو ازت جدا کرد / معلوم کار دست روزگاره .
خدایا بودم و ای کاش نبودم / ماهی تنها در انتهای رودم / همه گریزانند انگار من آتشم / که چشم همه را کرده کور دودم .
تولد رنج زندگي رنج پيري رنج مرگ رنج بودن با آنكه دوستش نداري رنج نبودن با آنكه دوستش داري رنج از همراهي مهر مي آيد از مهر رنج هر آنجه دلبستگي مي آورد رنج است دوست داشتن زيباست ولي به شرط آنكه دوستت بدارند زيبا ترين بهار پايان انتظار است .غم بي تو ماندن آن چنان سنگين است كه به آيينه اي مي نگرم ميشكند .بگذار تا هميشه !در سكوت پاك چشمهايت با دلي آرام از حضور امن تو بودنم را به تماشا بنشينم .خيره شدن در چشمانت تجربه ايست كه به تكرارش مي ارزد.چه سخت است دردل گريستن و اشك را درماتمكه دل جاري ساختن و به زبان هيچ نگفتن .در اين روزگار ياد گرفتم كه فراموششي جزيي ازدوست داشتن است.
ی یک طاقچه ی سنگی میون دو قاب رنگی ، بودن من و تو با هم داره تصویر قشنگی ، عکس تو تو قاب خاتم در حصار خالی از غم ، حتی در مرگ تن من نمی گیره رنگ ماتم ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-گاهی اوقات آرزو می کنم ای کاش تک پرنده ی عاشقی بودم که میان صدها هزار پرنده بتوانم به قله ی بلند سرزمین هستی برسم و پرواز کنان نغمه سر دهم که من شیدای تو و عاشقانه دوستت دارم ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-کجایی ای رفیق نیمه راهم ، که من در چاه شب های سیاهم ، نمی بخشد کسی جز غم پنهانم ، نه تنها از تو نالم کز خدا هم ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-فقط او را صدا کردم نیامد ، تمام شب دعا کردم نیامد ، به من گفت باید با وفا بود ، به عهدش هم وفا کردم نیامد ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-آب و هوای چشمات چیزی مثل کویره ، هرکس اسیرش بشه بدون شک میمیره ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-ای مهربانم ، ازین پس هر شب سراغت را از ماه می گیرم و هر روز به خورشید می سپارمت تا مبادا به سایه ی غم گرفتار شوی ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-تو را گم می کنم هر روز و پیدا می کنم هر شب ، بدین سان خواب ها را با تو زیبا می کنم هر شب ، تبی این کاه را چون کوه سنگین می کند ، آنگاه چه آتش ها که در این کوه برپا می کنم هر شب ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-اگر شبی فانوش نفسهای من خاموش شد ، اگر به حجله آشنایی برخوردی و عده ای به تو گفتند کبوترت در حسرت پر کشیدن پر پر زد ، تو حرفشان را باور نکن ! تمام این سال ها کنار من بودی ، کنار دلتنگی دفاترم !_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-کاش می دانستند که دل من نه تلفن عمومیست و نه کلکسیونر عشق های رنگارنگ ، دل من آن طور که آنها فکر می کنند با همه مهربان هم نیست ، دل من تنها وحشی کوچکی است که با کمترین محبتی رام می شود ، دل کوچکم میترسد نمی خواهد اهلی شود ، به همین سادگی !_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-اگه گفتی امروز چه روزیه ؟ بگو دیگه ! زیاد فکر نکن ! امروز همون روزیه که دلم برات تنگ شده !_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-من کلبه ی خوشبختی تو را روزی با گلهای شوقم فرش خواهم کرد و قشنگترین لحظه هایم را به پای ساده ترین دقایقت خواهم ریخت تا بدانی عاشق ترین پروانه ات خواهم ماند ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-آرزوی مرگ کردم مرگ هم شادم نکرد ، در قفس ماندم معشوق آزاد نکردم ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-دل های بزرگ و احساس های بلند ، عشق های زیبا و پرشکوه می آفرینند ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-خانوم ها با گوشهایشان عاشق می شوند و مردها با چشم هایشان . (شکسپیر)_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-گاهی وقتها چقدر ساده عروسک می شویم ، نه لبخند می زنیم نه شکایت می کنیم ، فقط احمقانه سکوت می کنیم ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-مشکلات به سبکی هوا ، عشق به عمق اقیانوس ، دوستی به محکمی الماس ، موفقیت به درخشانی طلا ، این ها آرزوهای من برای توست ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-به جنگل سوخته ی خاطراتم سوگند ، درخت یادت را باغبان خواهم بود تا ابد ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-چو عاشق می شدم ، گفتم : ربودم گوهر مقصود ، ندانستم که این دریا چه موج خون فشان دارد ._-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-سنگینی بار خداوند آنقدر نیست که کمرت را بشکند ، فقط می خواهد تو را به زانو در آورد تا دعا کنی .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر سخته تو چشاي كسي كه تمام عشقتو ازت دزديد و به جاش يه زخم هميشگي رو به قلبت هديه داد زل بزني و به جاي اينكه لبريز كِينه و نفرت شي حس كني كه هنوزم دوسش داري چقدر سخته دلت بخواد سرتو باز به ديواري تكيه بدي كه يه بار زير آوار غرورش همه وجودت له شده چقدر سخته تو خيالت ساعتها باهاش حرف بزني اما وقتي ديديش هيچيزي جز سلام نتوني بگي چقدر سخته وقتي پشتت بهشه دونهاي اشك گونهاتو خيس كنه اما مجبور باشي بخندي تا نفهمه كه هنوزم دوسش داري چقدر سخته گل آرزوهاتو تو باغ ديگري ببيني و هزار بار تو خودت بشكني و اون وقت آروم زير لب بگي گل من باغچه نو مبارك
يکي داشت و يکي نداشت! اوني که داشت تو بودي و اوني که تو رو نداشت من بودم... يکي خواست و يکي نخواست! اوني که خواست تو بودي و اوني که بي تو بودن رو نخواست من بودم... يکي گفت و يکي نگفت! اوني که گفت تو بودي و اوني که دوستت دارم رو به هيشکي جز تو نگفت من بودم...يکي موند و يکي نموند! اوني که موند تو بودي و اوني که بدون تو نمي تونست بمونه من بودم...يکي رفت و يکي نرفت! اوني که رفت تو بودي و اوني که به خاطر تو توی قلب هيچ کس نرفت من بودمسر کلاس ریاضی بود استاد دو خط موازی روی تخته کشید ........ خط پایینی یه نگاهی به خط بالایی کرد و عاشق شد , خط بالایی هم یه نگاهی به خط پایینی کرد و عاشقش شد.در این موقع بود که استاد با صدای بلند گفت : دوخط موازی هیچوقت به هم نمی رسند ....
توی تقدیر من و تو عاشقی جا نداره. منو تو باید جدا شیم اینه تنها راه چاره.ما رسیدیم اخر خط دیگه دنیامون یکی نیس
سرنوشت ما همینه دیگه رویامون یکی نیست .سخته واسه هر دتامون ولی بهتره تموم شه.میترسم بدیم ادامه عمر جفتمون
حروم شه.بیا دیگه واسه این عشق نکنیم منو تو اصرار .دیگه حرفی نمیمونه عزیزم خدا نگهدار
بازی روزگار را نمی فهمم.
من تو را
دوست دارم...
تو دیگری را ...
دیگری مرا ...
و همه ما تنهاییم ...
تپه های شنی با وزش باد جا به جا میشود
ولی صحرا همیشه صحرا می ماند
این است افسانه عشق
وقتی برای مدتی تو را نمی بینم انگار
که اسمان دلش بیشتر از من می گیرد
حالا که برای همیشه رفته ای چه بگویم
آسمان مرده است.........
سرخی چشم کبوتر هیچ می دانی ز چیست ؟ نامه ام می برد و بر درد دلم خون می گریست .
--------
به خاطرت مونده یکی همیشه چشم به راهته * یه قلب تنها و کبود همیشه چشم به راهته .
--------
نرو تنهام نزار با درد و غم هام * اگه چه دلخوری از خیلی حرفام
به قرآنی که از سایش گذشتم * به مرگ هر دوتامون خیلی تنهام
خداوندا به پیمان مقدس دوستی سوگند ، بهترین درودهایم نثار آنانی باد که کاستی هایم را می بینند و باز دوستم دارند .
--------
چو در رویت بخنند گل ، مشو دامش ای بلبل * که بر گل اعتمادی نیست ، گر حسن جهان دارد .
----------
در جوانی دفع غم از چهره ی غمناک کن * در جهان گریاندن آسان است ، اشکی پاک کن .
مهربانی تزئین لحظه هاست
برای مهربانیت جوابی جز دوست داشتن ندارم . . .
.
.
.
خدایا وقتی ازم گرفتیو بهم بخشیدی ، فهمیدم که
معادله زندگی ، نه غصه خوردن برای نداشته هاست
و نه شاد بودن برای داشته ها . . .
.
.
.
اگه ما کنار هم باشیم خوشیم * پس خوبه از هم دیگه جدا نشیم
من کنار تو ، تو کنار من * پس نگاه با هر غریبه قدغن
.
.
.
این سخن در آسمان باید نوشت:
با تو در دوزخ مداوم، بی تو هرگز در بهشت . . .
.
.
.
تنهایی آدم ها به عمق دریاست ، ولی پر کردنش با یک لیوان محبت کافیه . . .
درخت سراسیمه در باد فریاد زد :
< برگهایم همه زردند ! >
باغبان با لبخند ،
گفت در گوش درخت :
< برمیگردند! >
--------------
میدونی بهترین واحد پول دنیا چیه !؟ تومن چون هم تو توش هستی هم من !
اگه دنيا رو بهم بدن که بي خيال تو بشم ، تو رو ميگيرم و بي خيال دنيا ميشم !
ميدوني سخت ترين لحظه تو زندگي آدم چيه ؟ اينکه واسه کسي که دوستش داري يه تجربه باشي !
در اين شب ها چه خاموشم ، بياد تو هم آغوشم ، به من گفتي وفا دارم ، چه شد کردي فراموشم
لحظه ي پاک نيايش دارم از خدا يه خواهش ، بر سر دل هاي سوخته بکشه دست نوازش
هرچي تنهاتر بشي دنيا تو رو کمتر مي خواد ، اما اونوقت مي فهمي خدا تو رو بيشتر مي خواد
The best cosmetic for lips is truth
for voice is prayer
for eyes is pity
for hands is charity
for heart is love
and for life is friendship
دل تو اولین روز بهار
دل من آخرین جمعه ی سال
و چه دورند و چه نزدیک بهم …
ما هرگز اطرافیانمان را فراموش نمى کنیم، بلکه تلاش مى کنیم آنها را به یاد نیاوریم.می دونی قشنگی زندگی چیه؟ تو بی خبرباشی و یکی دیگه برات پیش خدا دعا کنهخدا حافظ همین حالا،همین حالا که من تنهام خداحافظ به شرطی که بفهمی تر شده چشمام خداحافظ کمی غمگین،به یاد اون همه تردید به یاد آسمونی که منو از چشم تو می دید اگه گفتم خداحافظ، نه اینکه رفتنت ساده است نه اینکه میشه باور کرد دوباره آخر جاده است خداحافظ واسه اینکه نبندی دل به رویاها بدونی بی تو و با تو همینه رسم این دنیا—————————زندگی دفتری از خاطره هاست یک نفر در دل شب یک نفر در دل خاک یک نفر همدم خوشبختی هاست یک نفر همسفر سختی هاداستان زندگی من قصه ایست که متن آن وجود توست و پایانش نبود تو
اگر تمام شب برا ي از دست دادن خورشيد گريه کني لذت ديدن ستاره ها را هم از دست خواهي داد......
رسم زندگي اين است روزي کسي را دوست داري و روز بعد تنهايي به همين سادگي او رفته است و همه چيز تمام شده مثل يک مهماني که به آخر مي رسد و تو به حال خود رها مي شوي چرا غمگيني ؟ اين رسم زندگيست پس تنها آواز بخوان.....
آنجه را که دوست داري بدست آور وگرنه مجبور ميشوي آنجه را که دوست نداري تحمل کني . هميشه باور داشته باش که خدا تو را فراموش نمي کند حتي اگر تو او را فراموش کرده باشي..........
عشق بيداد من
باختن يعني لحظه عشق
جان سرزمين يعني يعني
زندگي پاک من عشق ليلي و
قمار مجنون
در عشق يعني ... آبادان شدن
ساختن عشق
دل يعني
كلبه وامق و
يعني عذرا
عشق شدن
من عشق
فرداي يعني
كودك مسجد
يعني الاقصي
عشق من
عشق آميختن افروختن
يعني به هم عشق سوختن
چشمهاي يكجا يعني كردن
پر ز و غم دردهاي گريه
خون/ درد بيشمار
عشق من
يعني الاسرار
كلبه مخزن
اسرار يعني
شل سيلور استاين
درون تو صدايي هست که تمام روز در وجود تو زمزمه مي کند؛
حس مي کنم اين درسته، ميدانم اين يکي غلطه
نه معلم، نه واعظ، نه پدر و مادر، نه دوست و نه هيچ آدم عاقلي
نمي تواند بگويد چه چيز درست است و چه چيز غلط
تنها به صداي درونت گوش کن
غصه تو برای من، شادی من برای تو / دلت گرفت بگو خودم گریه کنم به جای تو
راز این گفته فقط باد صبا میداند / دارمت دوست به قدری که خدا میداند
تو بشو ساحل قلبم من میشم ماهی مرده / تا بگن به عشق ساحل لب دریا جون سپرده
شب شرابی خوردم و مستی مرا در برگرفت / دوریت آمد به یادم هستیم آتش گرفت
واسه اینکه یه گل بخنده، حتما باید ابری گریه کنه. ابرتم گلم، همیشه بخند
A,B,C,D,E,F,G,H, _ ,J,K,L,M,N,O,P,Q,R,S,T,U,V,W,X,Y,Z
دنبال I نگرد ! چون فدای U شده !!!
نه گل خواهد ز بوستان ها جدائی ، نه دل دارد خیال بی وفائی
ولیکن چرخش چرخ ستمگر زند بر هم رسوم آشنائی
نه گل خواهد ز بوستان ها جدائی ، نه دل دارد خیال بی وفائی
ولیکن چرخش چرخ ستمگر زند بر هم رسوم آشنائی
شكسپیر میگه: یا به اندازه ی آرزو هاتون تلاش كنید یا به اندازه ی آرزوتون تلاش كنید
غم زمانه خورم یا فراغ یار کشم ؟ به طاقتی که ندارم کدام بار کشم . . . ؟
غم خانه عشق تو به رضوان ندهم ، یک خار تو را به صد گلستان ندهم
تو معدن عشق آرزوهای منی ، من کفر تو را به گنج ایمان ندهم
یک شب از عمرم صفحاتی خواندم ، چون به نام تو رسیدم لحظاتی ماندم
همه دفتر عمرم ورقی بیش نبود ، همه تکرار تمنای تو بود
موجم کردی که بی قرارت باشم ، ابرم کردی که اشک بارت باشم
در سکوت گل جلوه نمودی تا من ، چون خار همیشه در کنارت باشم
سردی نگاهتو بشکن ، فاصله سزای ما نیست ، با تو بودن آرزومه
این جدائی حق ما نیست
نازی که ز لبخند گل یاس هویداست / زیبائی عشق است که در چشم تو پیداست
من از خاری که در بالای دیوار است دانستم / که ناکَس کَس نمیگردد بدین بالا نشستنها
دکتر شریعتی: از انسانها غمی به دل نگیر؛ زیرا خود نیز غمگین اند؛ با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند؛ پس دوستشان بدار اگر چه دوستت نداشته باشند .
ساکنان دریا پس از مدتی صدای دریا را نمی شنوند...چه تلخ است قصه عادت!
در نهان به آنانی دل می بندیم که دوستمان ندارند..و در آشکار از آنانی که دوستمان دارند قافلیم.
شاید این است دلیل تنهایی ما.
دکتر شریعتی
شرمنده اگه تکراری بود...تاپیکو دنبال نکردم:46:
طالب پرواز هستم مقصدم چشمان تو/ یاس پرپر گشته ام من مرهمش دستان تو
بودنم با بودنت معنای دیگر می دهد /حال من خوش می شود با آن لب خندان تو
---------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم لاو مشهدی:31:
مدنی الان چی حال مداد؟ الان حال مداد تو اینجه بودیو مو از پشت سرت یواشکی میامدم یهو مگفتم پخ....
یره نترسیا مویوم عشقت:40:
در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم.......اصلا به تو افتاد مسیرم که بمیرم
یا چشم بپوش از من و از خویش برانم..یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم:37:
لحظه رفتنیست و خاطره ماندنی. تمام ادبیات عشق را به یک نگاه می فروختم اگر: لحظه ماندنی بود و خاطره رفتنی
کاش بدونی: نبودنت..دور بودنت..ندیدنت..هرگز بهونه نمیشه واسه از یاد بردنت
بعضی دستها فقط برای "بوسیده شدن" آفریده شده اند . حیف است که انگشت کوچکمان را در انگشت کوچکش حلقه کنیم به نشانه قهر !
سيب سرخ،حوا و گندم و انگور بهانه بود... کسی ، جایی ... لياقت بهشت را نداشت .
گفتی: رویت حساب کنم
اما نیستی
معادله های خط خطی ام را
کجا بنویسم؟!!