یک نفر بایوس 2008 رو آپلود کنه .ممنون
هر چی در اینترنت گشتم پیدا نکردم ! یکی از دوستان لطف کنه آپلود کنه.
Bios v02.30 2008 usa که عکسش رو دوستمون گذاشته.
Printable View
یک نفر بایوس 2008 رو آپلود کنه .ممنون
هر چی در اینترنت گشتم پیدا نکردم ! یکی از دوستان لطف کنه آپلود کنه.
Bios v02.30 2008 usa که عکسش رو دوستمون گذاشته.
اره منم طالبش هستم! :31:نقل قول:
هر چی گشتم نبود! :18:
باید اون دوستمون خودش واسمون آپلود بکنه.
با سلام
دوستان من سعی در آپلود کردن این فایل دارم اما متاسفانه به دلیل در دسترس نداشتن اینترنت مناسب هنوز موفق به آپلود نشدم از دوستان دیگر اگر کسی این فایل رو در اختیار داره و واسش مقدور هستش این فایلو واسه دوستان قرار بده .
با تشکر .:46:
چطوری بازیهای پلی استیشن رو روی پی سی اجرا کنم؟
پست اول رو بخون خب o__0نقل قول:
چطوری بازیهای پلی استیشن رو روی پی سی اجرا کنم؟
خوندم اما بیشتر کلی گویی بود زیاد سر در نیاوردم:13:نقل قول:
یکم صبر کن:46:
یه راهنمای بهتر پیدا کردم احتمالا پست اول رو تغییر بدم!
جدی میگی یا داری شوخی میکنی؟:13:نقل قول:
اره...چون دیگه پست اول قدیمی شده و بیشتر لینکاش خراب شده............
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه ممکنه آموزش رو مربوط به آخرین ورژن نرم افزار قرار بدید اینجوری عالی میشه . با تشکر .
با سلام خدمت استادان عزیز میخواستم ببینم من با سیستم زیر میتونم MK Deception یا MK Armageddon رو حداقل 30 فریم بگیرم؟
مشحصات سیستم:
(CPU:Intel (R) Pentium 4 3.01 ghz (2 Cores
RAM:2GB
VGA:Nvidia 9400 GT (XFX) 1GB
Pagefile:4096 MB
(Emulator:PCSX2 0.9.9.4751 (13 Jun 2011
Bios:USA 2006 V.02.20 & Europe 2004 V.02.00
در ضمن من از این دو بازی ISO گرفتم و نمیخوام از Frame Skip استفاده کنم.
با سلام
من میخام بازی بلور blur رو با دسته بازی کنم اما دسته های من رو توی بازی نمیشناسه
البته دسته های من دسته معمولی هست
باید چکار کنم
با تشکر
دوست عزیز شما اول باید پلاگین Lilypad رو انتخال کنی و در تنظیمات این پلاگین دسته خودت رو تنظیم کنی.:10:
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
**جدیدترین SVN های PCSX2 با لینک مستقیم**
/buildbot.orphis.net/pcsx2
از چه بایوسی باید استفاده کنم اگر میشه لینک دانلود بایوس رو برام بزارید
سلام .من هر وقت می خوام بازیها رو با این برنامه اجرا کنم.بازی اجرا می شه اما نه کیبورد کارمی کنه نه دسته ها. اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
با سلام
همنظوری که دوست عزیزمون فرمودند باید پلاگین Lilypad رو که در قسمت controllers(pad( قرار داره رو انتخاب کنی و بعد اقدام به تنظیم نمودن دکمه ها روی دسته بازی یا کیبورد کنید .
موفق باشید .
سلام
lord عزیز ما همچنان منتظر آپدیت آموزشتون هستیم .
با تشکر .
سلام.......پست جایگزین شد!
با سلام خدمت استادان عزیز میخواستم ببینم من با سیستم زیر میتونم MK Deception یا MK Armageddon رو حداقل 30 فریم بگیرم؟
مشحصات سیستم:
(CPU:Intel (R) Pentium 4 3.01 ghz (2 Cores
RAM:2GB
VGA:Nvidia 9400 GT (XFX) 1GB
Pagefile:4096 MB
(Emulator:PCSX2 0.9.9.4751 (13 Jun 2011
Bios:USA 2006 V.02.20 & Europe 2004 V.02.00
در ضمن من از این دو بازی ISO گرفتم و نمیخوام از Frame Skip استفاده کنم.حداکثر فریمی هم که تا حالا گرفتم 20 تا بوده.
اگه سی پی یوت واقعا Intel® Core™2 Duo Processor باشه با همین سرعت که گفتی حتما 50 تا 60 فریم رو میگیرینقل قول:
شما دقت کن ببین سی پیوت celeron نباشه
آخه اول حرف چند هسته ای ها اسم سی پی یو با پنتیوم 4 شروع نمیشه
من با این سیستم 50 تا 60 فریم میگیرم و بازی هایی رو که برای pc نیومده رو دارم باهاشون حال میکنم مثل (god of war 1 & 2 _rawvssmackdown 2011 _mortal kombat _ crash و...)
CPU : AMD 940 X4 3.2GH
RAM:4GB
VGA:ATI 4850 1G DDR3
دوست عزیز من در دو هسته ای بودن CPU شک ندارم و بازی هایی مثل Crysis 2,CoD Black Ops,MoH 2010,Bulletstorm,Dirt III رو با حداکثر جزییات و با 60 فریم روی سیستمم اجرا کردم حتی بازی TEKKEN 5 رو هم 51 فریم میگیرم ولی حداکثر فریم در MK Deception و MK Armageddon بیست تا بیشتر نیست. حالا واسه اینکه شما هم اطمینان حاصل کنی این از مشخصات سیستم من در DX DIAG:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوال اینجاست که من با این سیستم میتونم MK Deception یا MK Armageddon رو حداقل 30 فریم بگیرم؟
شما یه چندتا عکس از تنظیمات برنامه ی PCSX بذار تا بگم مشکلت چیه؟
با تشکر اینم از عکس ها فقط چون تعدادشون زیاد بود Rar کردم و گذاشتم البته یه نکته بگم که من با رزولوشن 1024x768 سرعتم به اندازه 640x480 هست و حتا با رزولوشن 1280x1024 هم تنها یک فریم کمتر میگیرم.نقل قول:
بایوست مشکل نداره
توی قسمت EE/IOP تنظیمات رو به حالت اولیه برگردون فقط Clamping mode رو همون None کن
تیک تمامی گزینه های قسمت game fixes رو بزن
تو قسمت تنظیمات گرافیک تیک گزینه ی Native رو بزن (سرعت بیشتری میگیری ولی کیفیت کمی میاد پایین)
توی تنظیمات پلاگین اگه سی پیوت واقعا دوهسته ای اینتل باشه می تونی از sse3 , sse4 هم استفده کنی که سرعتت میره بالاتر
تنظیمات Speechhacks رو هم به حالت اولیه برگردون و فقط تیک همه ی گزینه ها رو بزن و قسمت بالا رو دستکاری نکن
تنظیمات vlus روهم به حالت اول برگردون و فقط تو قسمت Clamping mode گزینه ی none روتیک بزن
امیدوارم سرعتت بهتر بشه
شما این کارها که من گفتم رو انجام دادید؟
فریم بیشتری گرفتی یا کمتر؟
این برنامه که ازش استفاده میکنید (pcsx) رو نصبش کردید یا پرتابله ؟
نقل قول:
سلام.
منم rawvssmackdown2011 رو گرفتم.
خیلی موقع بازی کنده.
دو تا دی وی دی بود.توی یکی شبیه ساز pcsx و توی اون یکی بازی .
کار خاصی باید انجام داد تا روان تر بشه؟
سیستم بالا ندارم اما یکم روون تر بشه هم خوبه.
9500 gt
4800 +amd
ram 2 g
من از مدل سی پی یوت دقیقا نفهمیدم چند هسته ای هست ؟ و سرعتش هم چقدره؟نقل قول:
چون این برنامه بیشتر از همه با cpu کار میکنه و خیلی کاری با گرافیک نداره
ورژن برنامه ی pcsx ی که استفاده میکنی را هم بگو
اگه میتونی یه چندتا عکس از تنظیماتت بذار یا تنظیماتت رو توضیح بده تا کمکت کنم :27:
با تشکر از آقا ابوالفضل ولی با این کار 4 فریم افت داشتم و 16 فریم بیشتر نگرفتم.
سوال اینکه آیا نسخه wii بازی های کمبت مثل PS2 است و اینکه من با مبدل دلفین میتونم فریم بالاتری بگیرم؟
ممنوننقل قول:
دوست عزیز مشکل از سی پی یوت هستش
من باز هم میگم اگه سی پی یوت Intel® Core™2 Duo Processor با سرعت 3gh باشه شما حتما بایستی 50 تا 60 فریم رو بگیرید
فکرکنم سی پی یوی شما تک هسته ای باشه که به صورت مجازی 2 هسته ای عمل میکنه که بهش یه چیزی میگند که حالا یادم نیست
با مبدل دلفین هم من کار نکردم ، نمیدونم
دوستان یه سر برید اینجا و آخرینSVN رو دانلود کنید:
[HTML]http://buildbot.orphis.net/pcsx2/[/HTML]
من آخرینش رو دانلودش کردم
الان دارم god of war رو با آخرین فریم ممکن بازی میکنم حتی رو سرعت بالا که میذارم 90 فریم میگیرم(باورتون میشه)
kombat رو هم دارم با فریم بیشتر از قبل بازی میکنم
SmackDown VS raw 2011 رو هم امتحان کردم فریمش فرقی نکرده با قبل
دوستان اگه کسی بایوس 2008 رو داره بذاره
من هنوز از همون بایوس 2006 usa.v2 استفاده میکنم میخاستم این بایوس رو بریزم
این تاپیک هم که کلا خلوت شده :2:
دوستان کسی تونسته SILENT HILL : ORIGINS و SILENT HILL : SHATTERED MEMORRIES رو با شبیه سازی کامل و فریم خوب بازی کنه ؟
دوست عزیز میشه بگید مدل سی پی یوت چی هست؟؟نقل قول:
intel e6600 نیست مدل سی پی یوت؟
سلام دوستان در بازی تکن 5 با افت فریم شدید مواجه هستم از لحاظ سخت افزاری هم مشکلی ندارم میشه کاری کرد سرعت بیشتر بشه ؟؟
در این تنظیمات کدوم رو انتخاب کنم ؟؟
نقل قول:
دوست عزیز شما لطف کنید مشخصات سیستم و ویندوزتون رو بگید و بگید از چه ورژن برنامه pcsx استفاده میکنید تا راهنماییتون کنم
در ضمن اون آدرس بالا که دادید معلوم نیست چیه
من برنامه pcsx2 رو نصب کردم ولی نمیتونم با دسته بازی کنم لطفا بهم بگین چیکار کنم
سلام
من یه مشکل دارم با این برنامه که تو بازی مثلا tekken بازی یکمی گیر داره و به صورت عادی نیست fps 50 تا 60 نشون میده
و مشخصات سیتمم:
cpu penium DUAL-CORE E5400 @ 2.70GHZ 2.69GHZ
VIDEO Card 9400 GT NVIDIA 1GB
Ram 2GB
و از pcsx 0.9.8 جدید استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید که تنظیمات رو چه جور انجام بدم که بازی راحت اجرا شه و speed ---- رو هم فعال کردم
و تو 30 تا 40 میگیرهfps gta
منم همین مشکل رو دارم اگه ممکنه با این مشخصات راهنمایی کنید :نقل قول:
cpu intel core i7
vga ati radeon 4670 512mb
ورژن pcsx2 : pcsx2beta.r1888 VC9
مرسی
به نظرم میرسه که بازی تکن فقط با یکی از بایوس ها خوب اجرا میشه ولی یادم نمیاد کدوم ورژن بایوس بود! همه بایوس ها رو یکی یکی تست بکن.نقل قول:
فعال کردن همه گزینه های اسپید -- باعث ناسازگار شدن بازی میشه سعی کن گزینه هاش رو در یه حد متوسط قرار بدی.
خیلی وقت هست که دیگه پیگیر این شبیه ساز نیستم چون فعلا سیستمم ضعیف هست و نمیتونم تست بکنم.
برای دریافت بهترین کیفیت واسه هر بازی باید تنظیمات خاصی رو اعمال کرد. این سایت واسه هر بازی تنظیمات تست شده رو ارائه میده :
کد:http://wiki.pcsx2.net
در کل تنها روش برای پیدا کردن بهترین تنظیمات روش آزمون خطا هست. یعنی باید گزینه ها رو یکی یکی روشن و خاموش بکنین و بعد بازی رو اجرا بکنین و نتیجه رو بررسی بکنین.کد:http://pcsx2.wikia.com