اسم سایتشو یادم رفت ، ببخشید.اینه :
کد:http://www.ws.binghamton.edu/fridrich/cube.html
Printable View
اسم سایتشو یادم رفت ، ببخشید.اینه :
کد:http://www.ws.binghamton.edu/fridrich/cube.html
هستی ؟نقل قول:
من همین الان تونستم تا لایه ی دوم رو با استفاده از این فایل اموزشی حلش کنم .
اما یک مشکلی دارم و این که از روی الگوریتم هایی که برای لایه ی سوم داده شده وقتی می خوام حل کنم کل مکعب خراب می شه و باید از اول شروع کنم .
می شه الگوریتم های حل لایه ی سوم رو در مکعب3*3 بگید . البته به صورت ساده . ( مثلا با عکس . چون این جوری خیلی راحت تر می شه حلش کرد )
به همون روش ساده کار میکنی دیگه ؟
لایه دوم که تموم شد صلیب لایه ای که مونده رو بساز .با این الگوریتم :
F R U Ri Ui Fi
صلیب رو که ساختی اگه مشکل نداشتی بگو تا راهنماییت کنم .
اقای cancan خواهشا روش لارس پتروس رو یه مقدار واضح تر توضیح بدین . خیلی گیج کنندست . مثلا مراحل رو شماره بندی کنین و تو اول هر مرحله هدف از اجرای این مرحله رو بنویسید و بعد با تصویر راه حل رو نشون بدید که چطور می شه به این هدف رسید . مثل اموزش mr6768 تو اول تایپیک یا اموزش خود پتروس تو سایتش . اینم ادرس سایت پتروس :شاید بگی چه پر رو ولی : ادم یا کاریو شروع نمی کنه ، اگه شروع کرد تموم میکنه (ولی بازم ممنون چون اولین جایی بود که اموزش پتروس رو گذاشته بود با تصویر و توضیح . کاش یه مقدار این اموزشو تصحیح کنین تا همه یاد بگیرن .)کد:http://lar5.com/cube/
:41::41::41::13::13::13::10::10::10:
shahshahani میتونی از این ادرس یه روبیک 5*5 خوب بخری ( البته خودم نخریدم ولی مشخصات محصول رو زده خودت می تونی ببینی . به بقیه هم توصیه می کنم از این سایت دیدن کنن چون همه ی محصولات رو داره و می فروشه)
تقدیم به همه :یا ادرس دوم (همون وبلاگه ) :کد:http://www.rubik.blogfa.com/
:11: :11: :11:کد:www.Rubiker.ir
سلام
مکعب روبیک 4*4 را چطور باید درست کرد؟
اموزشی براش دارید؟؟
jet audio plus هم مي تونه اينكارو انجام بده(قسمت كانورترش).نقل قول:
البته فكر مي كنم همه كانورتر ها بتونن اين كارو بكنن.
اگه برات سخت نيست يه جا آپلودش كن تا منم امتحان كنم
بچه ها ويژه برنامه نوروز 89 رو ديدين؟
اونجا يه پسري به اسم "مصلحت جو" مكعب رو تو كمتر از يه دقيقه زد كه احتمال ميدم روشش جسيكا فردريش باشه, اول يه صليب زد بعد مكعب رو برعكس كرد و تند تند "يه گوشه يه لبه" "يه گوشه يه لبه" رفت و لايه آخر رو با چندتا فرمول حلش كرد.
اينم لينكش:
کد:http://www.dl.fcrad.ir/download/1389/Farvardin/1389%2001%2003/Vizhe%20Barname%20Tahvile%20Sale%201389/Vizhe%20Barname%20Tahvile%20Sale%201389%20(bia2yes%20net%20&%20fun021%20com).wmv
اره دوست maj87 عزیز من خودم 4*4 ندارم ولی می شه حلش کرد . فکر کنم تو صفحات یکی از این تایپیک هم اموزشش باشه . ولی فکر کنم یکم از 3*3 سخت تره .
:5: :5:
اقای cancan خواهشا روش لارس پتروس رو یه مقدار واضح تر توضیح بدین . خیلی گیج کنندست . مثلا مراحل رو شماره بندی کنین و تو اول هر مرحله هدف از اجرای این مرحله رو بنویسید و بعد با تصویر راه حل رو نشون بدید که چطور می شه به این هدف رسید . مثل اموزش mr6768 تو اول تایپیک یا اموزش خود پتروس تو سایتش . اینم ادرس سایت پتروس : کد:
http://lar5.com/cube/
شاید بگی چه پر رو ولی : ادم یا کاریو شروع نمی کنه ، اگه شروع کرد تموم میکنه (ولی بازم ممنون چون اولین جایی بود که اموزش پتروس رو گذاشته بود با تصویر و توضیح . کاش یه مقدار این اموزشو تصحیح کنین تا همه یاد بگیرن .)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی 4در4 کاری که باید بکنی اینه که مرکز ها رو خودت 4 تائی بچینی و جای درستشونو رعایت کنینقل قول:
بعد باید تمام لبه ها رو جفت کنی
این جوری روبیکتو می تونی 3در3 فرض کنی و بعد کراس سفید بزنی و 3 لایه ی اول حل کنی و بعدش هم بری سراغ لایه ی اخر
لینک آموزش توی امضا من هست :46::46:
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
ممنووننقل قول:
دنبالش بودم
چقدر کم حجم و حمع جور هم هست :31:
همون برنامه ی علی خانیه دیگه ؟ شبکه 3 ؟
زدم دان بشه !
اولش که زمین شناسی و قرآن و سخنان امام خمینه :18:
فکر کنم کل برنامه باشه
اون برنامه که روز 3 4 عید گذاشت رو کسی نداره ؟
من اونو ندیدم
میگن 4در4 هم حل کرده !
خیلی دوست دارم ببینم با چه روشی و تو چند دقیقه حل کرده :20:
برنامه 3 یا 4 عیدم همون پسره . ارش مصلحت جو بود . اسم برنامه هم مستند ذره بینه. من خودم برنامه رو دیدم خبری از حل 4*4 نبود
من دارمش منظورم برنامه عید ولی 4*4 حل نمی کنه
خلیلی خیلی ممنونم به خاطر راهنماییتون . :11:نقل قول:
هستی ؟
به همون روش ساده کار میکنی دیگه ؟
لایه دوم که تموم شد صلیب لایه ای که مونده رو بساز .با این الگوریتم :
F R U Ri Ui Fi
صلیب رو که ساختی اگه مشکل نداشتی بگو تا راهنماییت کنم .
من صلیب لایه ای که مونده رو درست کردم . ولی یک مشکل داره که رنگ های بقلش دو تاش جا به جا هست و با رنگ مرکزی مطابقت نداره . می شه بگید چه جوری اونو درست کنم ؟
و چه جوری گوشه هاش رو درست کنم ؟
سلام.
از دوستای عزیزی که تو تهران هستن ، کسی میتونه برام یه روبیک بخره ؟
از این Dian Sheng که پیچ گوشتی اینا همراش هست ؟
من الان بیشتر از دو ماهه روبیک نمی زنم .
می خواین دستتون رو بزارم توی دست آرش مصلحت جو ؟
همونی که توی تلویزیون دیدینش، دوست منه.
هم پیشرفت می کنید
هم روبیک خوب گیرتون میاد
هم اینکه شاید به جایی برسید که بتونید باهاش همکاری کنید و یه روزی توی تلویزیون شما رو ببینیم.
ممکنه اینجوری بشین --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شماره ی موبایلش رو دارم / اگه دوست داشتید، بهم پ/خ بدین.
خود من خیلی علاقه ای به شکستن رکورد ندارم، همین که راه حلش رو بلدم برام بسه.
در ضمن اگر تهران هستید و برای یاد گرفتن روبیک، خیلی جدی هستید، من شماره اش رو می تونم بدم. وگرنه هیچ.
من شماش می خوام
پررويي كه نه ولي لحنت خيلي خشنه. آدمو مي ترسوني.نقل قول:
اقای cancan خواهشا روش لارس پتروس رو یه مقدار واضح تر توضیح بدین . خیلی گیج کنندست . مثلا مراحل رو شماره بندی کنین و تو اول هر مرحله هدف از اجرای این مرحله رو بنویسید و بعد با تصویر راه حل رو نشون بدید که چطور می شه به این هدف رسید . مثل اموزش mr6768 تو اول تایپیک یا اموزش خود پتروس تو سایتش . اینم ادرس سایت پتروس : کد:
شاید بگی چه پر رو ولی : ادم یا کاریو شروع نمی کنه ، اگه شروع کرد تموم میکنهکد:http://lar5.com/cube/
والا واضح تر از اين نميشد توضيح داد. هم تو هر مرحله هدف رو گفتم هم عكسشو گذاشتم.
اگه تو قسمتيش اشكال داريد بگين تا بيشتر توضيح بدم.
سايت خود پتروس هم زياد به درد نمي خوره. من خودم 10 بار ديدمش (تو جستجوها فرستادنم اونجا) ولي چيز بدرد بخوري دستگيرم نشده.
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
آقا دمت گرم, دستش كه نه, همين آيديشم بزاري تو دست من كافيه.نقل قول:
می خواین دستتون رو بزارم توی دست آرش مصلحت جو ؟
من شهرستانم نميتونم بيام تهران.
ID که نداره، اون رو هم برای کسانی که تهران هستن گفتم. :40:نقل قول:
cancan عزیز ، دوست خوب و دوست داشتنی من ( اینو واسه بهتر شدن و لطیف شدن لحنم گفتم)
مشکل من از تبدیل لبه های بد به خوب شروع می شه من می تونم لبه های بد رنگ سبز رو با همون فرمولی که دادین حل کنم ولی لبه های سفیدی که بدن رو نمی دونم با چه فرمولی حل کنم . بعد بعد از این مرحله و تبدیل لبه های بد به خوب چرا یه دفع های رفتین دنبال
حالا بايد گوشه "سبز-زرد-نارنجي" و لبه "سبز-نارنجي" رو سر جاش بزاريم.
چه دلیلی واسه انتخاب این مورد بود و چرا مورد دیگه ای یو انتخاب نکردین .
خواهشا ً تمنا دارم به این مشکل بنده پاسخ بدین تا بتونم تا این مرحله پیش بیام بعد برم سراغ مراحل بعد و مشکلات احتمالی بعدی.
در ضمن راست گفتی سایت لارس چیز جالبی نداره اینو گفتم تا به رگ غیرتت بر بخوره و به ما اموزش بدی.
:11: :11: :11: + (هزاران گلی که جا واسه ارسالشون نبود )
mr6768 عزیز این روش فردریک چقدر مشکله
لایه اول و دموم رو با روش های قبلی حل می کنیم تا اینجا درست ولی تشخیص اون 41 حالت خیلی مشکله من با این که پرینتشو دارم باز زمان زیادی میبره تا از روشون پیدا کنم . بعد بعضی موقع ها هم به هیچ حالتی شبیه نیست (این ممکنه) خصوصاً 14 الگوریتم دوم که تشخیصش خیلی سخته مثلاً اگه سطح بالایی رو بچرخونیم خودش چهار حالت ایجاد می کنه . شما با چه روشی فوراً حالت ها رو تشخیص می دین . می شه ما رو هم راهنمایی کنین
من این مرحله رو حداکثر با دو فرمول رد میکنم ( زمانی که حالت دوم پیش بیاد میشه دو فرمول )نقل قول:
شما هم همینجوری رد میکنید.....؟؟؟؟
شاید یک رمز جدید پیدا کردم.
اگه با اين فرمول بريد با حداكثر 3تا حركت حل ميشه. دليلش:
با كمك اين الگوريتم لبه پشتي سرجاش مي مونه و لبه هاي ديگه به صورت ساعتگرد جابجا ميشن( لبه سمت چپ مياد راست, سمت راستي مياد پايين وپايينيه ميري سمت چپ). مثلا تو اين عكس با انجام اين حركت در همين جهت (نارنجي F) لبه "قرمز-سفيد" سرجاش ميمونه و لبه "آبي-سفيد" مياد به جاي لبه "سبز-سفيد" و تا آخر.
حالا اگه لبه پشتي سرجاش باشه و لبه اي كه بايد سمت راست باشه, پايين باشه, با 2حركت ميره سرجاش(يه حركت براي به چپ رفتن و يه حركت براي رفتن به راست).
حالا اگه لبه پشتي رو هم با اين الگوريتم درست كرده باشين, جمعا ميشه 3حركت
سلام به همگی دوستان.تاپیک عجب سرعتی داره:18:.آفرین به همه.نقل قول:
دوست عزیز توی صفحات قبل گفتم ، اگه مراجعه کنید هست ولی بازم اینجا میزارم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4619228&postcount=89
فقط من يه نكته رو درباره باز كردن روبيك اضافه كنم و اونم اينكه براي باز كردن روبيك اصلا نيازي به پيچ گوشتي يا... نداريد.
كافيه لايه بالايي رو 45درجه بچرخونيد. حالا روبيك رو طوري دستتون بگيريد كه لايه بالا كامل طرف شما باشه. بعد همه انگشتا به جز شصت(چون بهش احتياج داريم:31:) رو ميزارين پشت لايه بالا (به عنوان تكيه گاه). بعد انگشت شصت رو بزارين جلوي لبه جلويي و يواش ببرين زيرش(مثل اهرم) به همين سادگي از جاش درمياد.
جا انداختنش هم به همين صورته.
با هر روبیکی می شه این کارو کرد . من هر چی زور زدم این صفحه در نیومد . !!!!!!!!
سلام دوستان اگه کسی روش F2L رو بلده بزاره خیلی چیز جالبیه برای افزایش سرعت:
چیزی که من از این روش فهمیدم اینه که ای روش مخفف ( first 2 Layer) (دو لایه اول) و وقتی ما (به علاوه یا صلیب)cross رو زدیم باید ابتدا گوشه های سه لبه ی اون رو جا بندازیم بعد گوشه های دو لبه ی سطح دوم رو با این کار ما تونستیم سطح اول و دوم رو کامل کنیم . طبعا این مراحل زمان زیادی می بره پس میشه با یه روش به نام F2L که همون مخفف دو لایه اوله سریعتر این دو لایه رو ساخت یعنی اول یه کراس می زنیم بعد با چند تا الگوریتم لایه اول و دوم رو درست میکنیم . که خیلی سرعتو می بره بالا . تنها چیزی که من از این روََش دارم این عکسه اگه کسی توضیحی داره یا این روش رو بلده واسه ما بیشتر توضیح بده تا خوب جا بیافته :
اگه سطحی که روش کراس زدین و قراره اونو درست کنین بالا باشه (u)
اینم لینکش::11: :11: :11:کد:http://www.mediafire.com/i/?yxn4ajztmjk
من از این فرمول استفاده نمیکنم.نقل قول:
من از فرمول زیر استفاده میکنم :
F2ULRiF2LiRUF2
که با عوض کردن اولین U در فرمول ( یعنی بعضی مواقع به جای U ، Ui رو میزنم ) میشه حداکثر با دوبار زدن این فرمول این مرحله رو رد کرد.
ما ميگيم تعداد لبه هاي بد زوجه, ربطي به رنگش نداره. شما وقتي تونستين دوتا لبه بد (سبز يا هر رنگ ديگه) رو درست كنين پس مي تونين 2تا لبه بد ديگه رو هم بزاريد تو قسمتهاي مشخص شده و تبديل كنيد. با همون فرمول LiUiL حل ميشه.نقل قول:
عزیز ، دوست خوب و دوست داشتنی من ( اینو واسه بهتر شدن و لطیف شدن لحنم گفتم)
مشکل من از تبدیل لبه های بد به خوب شروع می شه من می تونم لبه های بد رنگ سبز رو با همون فرمولی که دادین حل کنم ولی لبه های سفیدی که بدن رو نمی دونم با چه فرمولی حل کنم . بعد بعد از این مرحله و تبدیل لبه های بد به خوب چرا یه دفع های رفتین دنبال
حالا بايد گوشه "سبز-زرد-نارنجي" و لبه "سبز-نارنجي" رو سر جاش بزاريم.
چه دلیلی واسه انتخاب این مورد بود و چرا مورد دیگه ای یو انتخاب نکردین .
براي تكميل دو لايه اول بايد از يه گوشه شروع كنيم , حالا چه از اوني كه من كفتم چه از گوشه "سبز-قرمز-نارنجي" شروع كنيد. از اين گوشه راحت تره. ولي دركل فرق زيادي ندارن.
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
آره با همشون ميشه. نيازي هم به زور نداره.بابا انگشتتو مي بري زير لبه بالايي كه طرف توئه و هلش ميدي بالانقل قول:
اين دوتا فرمول با هم تفاوتي ندارن. هردوشون لبه ها رو ساعتگرد جابجا مي كنه.نقل قول:
تنها فرقشون قسمت ابتكاري خودته
برای تشخیص حالت ها باید روبیک رو اون قدر بچرخونی که بیشترین قطعه ها سر جای درستشون قرار بگیرننقل قول:
بعد حالتش رو از روی کاغذ ببینی
با تمرین این مشکل حل میشه
هیچ حالتی هم پیش نمیاد که توی اون پی دی اف نباشه
فقط 2 حالت وجود داره
که فلش هاش توی 13 تاوی ها بر عکس در میاد
که با همون فرمول درست میشن
فراموش نکن
فردریک سخت ترین روش و سریع ترین روشه
:11::11:
تو این عکس الان u و f چه رنگ هایی هستند....؟؟؟نقل قول:
سفید ، سبز یا قرمز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دكتر لايه آخر با اين روش جسيكا چقدر طول مي كشه؟نقل قول:
ميتوني مرحله دومش يعني 1لبه و 1گوشه دو لايه اول (مرحله بعد از كراس زدن) رو اينجا ياد بدي؟
این همه متخصص توی این زمینه توی این سایت هست .نقل قول:
من صلیب لایه ای که مونده رو درست کردم . ولی یک مشکل داره که رنگ های بقلش دو تاش جا به جا هست و با رنگ مرکزی مطابقت نداره . می شه بگید چه جوری اونو درست کنم ؟
و چه جوری گوشه هاش رو درست کنم ؟
یعنی کسی نیست که به من کمک کنه که بتونم لایه ی اخر رو حل کنم .
کسی نیست به سوال من جواب بده ؟؟؟؟؟؟
من این روشو بلدم
راه سریع تری برای درست کردن مکعب مثلا در 2 دقیقه وجود نداره؟
برای رسیدن به دو دقیقه کافیه شما سرعتت رو ببری بالا.
با این متود میشه در بهترین حالت 40 ثانیه زد.
بفرما اینم به خاطر شما خوبه!؟
نقل قول:
age mishe shomareii k beshe b kelas haye aghaye maslahat ju rah peyda kard ro vasam b in adres sent konid :fire_nastaran@yahoo.com
7 ثانیهنقل قول:
کافی پس از 2 لایه
با 1 فرمول الحاقی لایه زرد و کامل کنی و با فرمول بعدی گوشه ها ولبه ها رو به سر جای اصلیشون ببری
پی دی اف چند صفحه ی قبل و دانلود کن
هر کس بخواد این روش و یاد بگیره باید واقعا وقت بذاره :13:
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
چرانقل قول:
روبیکت و عوض کن یه روبیک خوب بخر :20::20:
مهم رنگی که تو باهاش شروع می کنی برای مثال اگه اولین لایه ای که می خوای درست کنی به رنگ زده . و برای شروع روی رنگ زرد یه crossزدی پس از این به بعد رنگ زرد می شه سطح بالایی یا U . روش F2l هم برای بعد از کراسه یعنی واسه کامل کردن گوشه های سه لبه ای رنگ زرد . تا با درست کردن اونها سطح زرد یا لایه اول درست شه بعد اونها هم این روش چهار مکعهب دو لبه ای گوشه ی دوم را جا میندازه . خوبی این روش اینه که اگه الگوریتم رو درست پیدا کنی و زنی یه دفعه هم گوشه های سه لبه ای رو جا می ندازه هم لبه های دوتایی لایه دوم رو.نقل قول:
پس سطحی که توش کراس زدی رو بالا نگه دار و با استفاده از عکس ها سطح راست و چپ و جلویی و ... رو پیدا کن بعد الگوریتم مورد نظرش رو اجرا کن
سلام دوستان اگه کسی روش F2L رو بلده بزاره خیلی چیز جالبیه برای افزایش سرعت:
چیزی که من از این روش فهمیدم اینه که ای روش مخفف ( first 2 Layer) (دو لایه اول) و وقتی ما (به علاوه یا صلیب)cross رو زدیم باید ابتدا گوشه های سه لبه ی اون رو جا بندازیم بعد گوشه های دو لبه ی سطح دوم رو با این کار ما تونستیم سطح اول و دوم رو کامل کنیم . طبعا این مراحل زمان زیادی می بره پس میشه با یه روش به نام F2L که همون مخفف دو لایه اوله سریعتر این دو لایه رو ساخت یعنی اول یه کراس می زنیم بعد با چند تا الگوریتم لایه اول و دوم رو درست میکنیم . که خیلی سرعتو می بره بالا . تنها چیزی که من از این روََش دارم این عکسه اگه کسی توضیحی داره یا این روش رو بلده واسه ما بیشتر توضیح بده تا خوب جا بیافته :
اگه سطحی که روش کراس زدین و قراره اونو درست کنین بالا باشه (u)
اینم لینکش: کد:
http://www.mediafire.com/i/?yxn4ajztmjk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]